akiss_ Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Αυτα τα ρομ ειναι αλλα λογια να αγαπιε μαστε.Περα απο σαμμυ ρομ δεν λεει...Αοσπ , cm , κτλ.Ειναι για συσκευες που δεν εχουν πενακι.Αλλα τις βαζουν για να τις δουν η για καποιον τελικα που δεν τον ενδιαφερει το πενακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ειμαι με DN4 V2 απο τοτε που ειχε κυκλοφορησει..σκεφτομαι να περασω eclipse v3 η DN4 v2.1.. rom αλλαζω πολυ σπανια απλα θελω κατι σταθερο..δινω ενα προβαδισμα στην eclipse θα ελεγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Ειμαι με DN4 V2 απο τοτε που ειχε κυκλοφορησει..σκεφτομαι να περασω eclipse v3 η DN4 v2.1.. rom αλλαζω πολυ σπανια απλα θελω κατι σταθερο..δινω ενα προβαδισμα στην eclipse θα ελεγα.. αν ειναι να βαλεις eclipse βαλε αυτη που ανεβασε ο akiss.δεν την εχω περασει ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι μακραν καλυτερη. σελιδα 477 odex η deodex αναλογα ποια θες εσυ.εγω θα βαλω την odex. Edited August 20, 2015 by nikos1125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Σε DN3 rom, πήγα και εκανα update το s health όπως μου πρότεινε και τωρα με το που πάω να το ξεκινήσω κρασάρει... Οχι τίποτε αλλο, πήρα σημερα και το gear fit και θέλω να το δουλέψω... Εχει κανείς το τελευταίο apk που δουλεύει σωστά διαθέσιμο; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Σε DN3 rom, πήγα και εκανα update το s health όπως μου πρότεινε και τωρα με το που πάω να το ξεκινήσω κρασάρει... Οχι τίποτε αλλο, πήρα σημερα και το gear fit και θέλω να το δουλέψω... Εχει κανείς το τελευταίο apk που δουλεύει σωστά διαθέσιμο; δοκιμασε να κανεις και μια εκκαθαριση μνημης cache της εφαρμογης.μπορει να στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Οχι, δυστυχώς.... Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 αν ειναι να βαλεις eclipse βαλε αυτη που ανεβασε ο akiss.δεν την εχω περασει ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι μακραν καλυτερη. σελιδα 477 odex η deodex αναλογα ποια θες εσυ.εγω θα βαλω την odex. Εγινε φιλαρακι σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Επειδη την ειχα κατεβασμενη , το πρωι περασα την eclipse v3 απο xda..μου αρεσε παντως πολυ η rom..οσο προλαβα να την δουλεψω δλδ..λεω ομως να δοκιμασω και του Ακη την odex.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Έχω περασμένη του Άκη από την ημέρα που την ανέβασε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, σίγουρα είναι καλύτερη από την V3 την αρχική. Το μόνο θέμα που έχω είναι στην προσθήκη εργασίας στο ημερολόγιο όταν πας να ορίσεις την ειδοποίηση σε διαφορετική ημέρα η συσκευή κολλάει, δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να κλείσεις το S planner για να επανέλθει. Αυτό όμως είναι θέμα και της V3 της αρχικής και της V2 που χρησιποποιούσα και έχει επισημανθεί και στο φόρουμ στο xda. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Σπυρο το εκανα παλι δεν κολαει καθολου σε μενα δεν ξερω γιατι σ'εσενα:worry: Edit: Εβαλα 4-5 αλλες μερες παλι μια χαρα χωρις κολημα. Edited August 21, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Άκη κάνω όλα τα wipe, φλασάρω και το πρώτο πράγμα που δοκιμάζω είναι αυτό και κρεμάει η συσκευή. Στο xda που το ρώτησα μου απάντησε "αλλά λόγια να αγαπιόμαστε". Δεν πειράζει θα ζήσω και χωρίς αυτό γιατί είναι εξαιρετική η rom και η δουλειά που έκανες. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Σπυρο το εκανα παλι δεν κολαει καθολου σε μενα δεν ξερω γιατι σ'εσενα:worry: Edit: Εβαλα 4-5 αλλες μερες παλι μια χαρα χωρις κολημα. Εχω την odex, το δοκιμασα κι εγω και δουλεύει μια χαρα Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Δοκιμασε Σπυρο να κανεις και μια εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Έχω βάλει και εγώ την ρομ του Παιδιού και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το s planner κάτι δεν σου έκατσε σωστά!! Το μόνο θέμα αν μπορώ να το πω Έτσι είναι ότι είναι κάπως ψηλά η μνήμη.Ίσως γιατί δεν δουλεύω αρκετά το greenify! Δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Κανενα θεμα και εδω με s planner με του Ακη την rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Εμένα πάλι για εντελώς ανεξήγητο λόγο σταμάτησε να μου δουλεύει η εφαρμογή internet . Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό και από που προκλήθηκε αλλά δε με απασχολεί κιόλας διότι χρησιμοποιώ Ντόλφιν . έκανα όλες τις εκκαθαρίσεις αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Εμένα πάλι για εντελώς ανεξήγητο λόγο σταμάτησε να μου δουλεύει η εφαρμογή internet . Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό και από που προκλήθηκε αλλά δε με απασχολεί κιόλας διότι χρησιμοποιώ Ντόλφιν . έκανα όλες τις εκκαθαρίσεις αλλά τίποτα. pReHiStoRik Δουλεψα κανα τεταρτο τον μαμισιο ολα κομπλε απο δω αλλα ειναι ξενερωτος χαχαχα .Εγω μονο Chrome:D ΕDIT : Τον μαμισιο και με wifi και με συνδεση Wind(HSDPA) MODEM Εχω το DDENA1 γιατι σε απειρες δοκιμες που εκανα εχει το ποιο γρηγορο connect. Edited August 22, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 pReHiStoRik Δουλεψα κανα τεταρτο τον μαμισιο ολα κομπλε απο δω αλλα ειναι ξενερωτος χαχαχα .Εγω μονο Chrome:D ΕDIT : Τον μαμισιο και με wifi και με συνδεση Wind(HSDPA) MODEM Εχω το DDENA1 γιατι σε απειρες δοκιμες που εκανα εχει το ποιο γρηγορο connect. Και εμένα δούλευε κανονικά.Τώρα Δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά με το που φορτώνει μου βγαζει fc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Και εμένα δούλευε κανόνισα.Τώρα Δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά με το που φορτώνει μου βγαζει fc. ........:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 ........:what: Ναι εντελώς περίεργο.έκανα εκκαθαρίσεις και cache και davlink αλλά τίποτα! Βαριέμαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ναι εντελώς περίεργο.έκανα εκκαθαρίσεις και cache και davlink αλλά τίποτα! Βαριέμαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μια και η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει απειρες εναλλακτικες chrome, dolfin ,opera κτλ και δεν δημιουργει αλλου προβληματα μη σκοτιζεσαι.Εγω εαν δεν τολεγες νασχοληθω βασικα ειχα ξεχασει τον μαμα-browser:lol: κατι σαν internet explorer . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Μια και η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει απειρες εναλλακτικες chrome, dolfin ,opera κτλ και δεν δημιουργει αλλου προβληματα μη σκοτιζεσαι.Εγω εαν δεν τολεγες νασχοληθω βασικα ειχα ξεχασει τον μαμα-browser:lol: κατι σαν internet explorer . Εγώ με ddolphin Είμαι. Από μνήμη πώς πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Εγώ με ddolphin Είμαι. Από μνήμη πώς πας; 0.80 - 1.20 .Ειναι τσιμπιμενη χωρις να δημιουργει περαιτερω προβλημα.Οταν γυρισω απ'τις διακοπες θα "παιξω" με το dha να δω πως θα μειωθει και θα εχει καλυτερη διαχειριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Link Odex. https://mega.nz/#!3E91RYLA!AAXtUNIZgAlro4nr_68zBkkkzGd0dqIc8HuVGQj7Akw μπραβο ρε ακη!!για μια ακομη φορα εξαιρετικη δουλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Για να καταλάβω τώρα....η eclipse είναι δική σου ρομ? Γιατί Αλλά βλέπω στο xda....Σου έχει δώσει το οκ ο μάγειρας της για τροποποιήσεις ? Γιατί κάπου διάβασα ότι το απαγορεύει και αυτό.....Είμαι κακός ? Γιατί βλέπω ότι καρπωνεσαι τα μπράβο και τα Ευχαριστώ.... κωσταντινε δεν ειναι δικη του ρομ και δεν εχει οκ το δικαιωμα να την πειραξει.το κανει για εμας,μια καλη ρομ την κανει ακομα καλυτερη για παρτη του και την μοιραζεται μαζι μας.ειναι τοσο κακο αυτο??και νομιζω ενα μπραβο τουλαχιστον το αξιζει.δεν ζητησε φραγκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts