Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις διαφημίσεις τελικά πως τις απενεργοποιώ? Είμαι root με official rom.

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ξανακάνω το ρούτ θα χάσω δεδομένα;

Όχι δεν χάνεις κάτι .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα παιδες! Ηθελα να ρωτησω εαν τα αρχεια που κανω εγκατασταση απο το μαρκετ και πηγαινουν στο data εαν μπορουν να γινουν odex για καλυτερη ταχητυτα μια και εχω καμια 40αρια. Ξερετε εαν γινεται οπως ειναι στο συστεμ?:what:

Καλησπερα παιδες! Ηθελα να ρωτησω εαν τα αρχεια που κανω εγκατασταση απο το μαρκετ και πηγαινουν στο data εαν μπορουν να γινουν odex για καλυτερη ταχητυτα μια και εχω καμια 40αρια. Ξερετε εαν γινεται οπως ειναι στο συστεμ?:what:

Οι εφαρμογές που κάνεις install περνάνε αυτόματα από optimization - συνήθως στο πρώτο run, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Μονο εαν εισαι ρουτ:

Κατεβασε το παρακατω zip ---> http://www.crocko.com/8A7D3AE56684477C8515AB73B86C16E7/UniversalOdexScriptV62.zip ριξτο στην sd μπες recovery και κανε install και μετα reboot.

Στο βασικο μενου θα εμφανιστει η εφαρμογη Terminal emulator.

Μπες και:

γραψε su και πατα τερμα κατω δεξια το βελακι του πληκτρολογιου

γραψε dexo -h και πατα τερμα κατω δεξια το βελακι του πληκτρολογιου

γραψε dexo -dat και πατα τερμα κατω δεξια το βελακι του πληκτρολογιου

περιμενεις να κανει odex ολα τα αρχεια που βρισκονται στο data/app

μολις σταματησει κανε reboot και .... εισαι ομορφοπαιδο:)

Edited by s_wind

Μονο εαν εισαι ρουτ:

Κατεβασε το παρακατω zip ---> http://www.crocko.com/8A7D3AE56684477C8515AB73B86C16E7/UniversalOdexScriptV62.zip ριξτο στην sd μπες recovery και κανε install και μετα reboot.

Στο βασικο μενου θα εμφανιστει η εφαρμογη Terminal emulator.

Μπες και:

γραψε su και πατα τερμα κατω δεξια το βελακι του πληκτρολογιου

γραψε dexo -h και πατα τερμα κατω δεξια το βελακι του πληκτρολογιου

γραψε dexo -dat και πατα τερμα κατω δεξια το βελακι του πληκτρολογιου

περιμενεις να κανει odex ολα τα αρχεια που βρισκονται στο data/app

μολις σταματησει κανε reboot και .... εισαι ομορφοπαιδο:)

Το εκανα οπως τα εγραψες αν και δεν καταλαβα τι ειναι αυτα :lol: και ολα καλως. Ολες οι εφαρμογες και τα παιχνιδια ανοιγουν γρηγορα! Thanks φιλος:D

Ιντα ´ναι πάλι ετουτονά το odex? ρε παιδιά μη μου τη χαλάτε! Εκεί που πάω να πω ότι το κατέχω το ανδροειδές μου βγάζετε καινούργια κολπάκια!

Παιδιά είμαι νε custom rom και kernel. Sotmax και perseus.

Μπήκα στο triangle να δω τον μετρητή και λέει 1 κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει 0 ;

Δεν είπα οτι εχω πρόβλημα τώρα απλα για να είμαι καλυμμένος το λέω.

Πρέπει να κάνω κάτι τώρα ή το αφήνω ετσι και κάνω τη διαδικασία οπως λεει εδω ο οδηγός στο φόρουμ? Νόμιζα οτι γινόταν αυτόματα πλέον.

http://img.tapatalk.com/d/13/09/16/papysuqa.jpg

Θοδωρής

Αν κανεις μηδενισμο με triangle away δεν θα τα χασεις.Αλλα αν το κανεις οταν σου ερθει χανεις το ρουτ και πρεπει να το ξανακανεις απο την αρχη

Μπορείς να το εξηγήσεις; Είναι root εδώ και καιρό. Αν εγκαταστήσω το triangle away, τι πρέπει να κάνω μετά για να δέχεται OTA και να μην βγάζει "your device has been modified";;;

Παιδιά είμαι νε custom rom και kernel. Sotmax και perseus.

Μπήκα στο triangle να δω τον μετρητή και λέει 1 κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει 0 ;

Δεν είπα οτι εχω πρόβλημα τώρα απλα για να είμαι καλυμμένος το λέω.

Πρέπει να κάνω κάτι τώρα ή το αφήνω ετσι και κάνω τη διαδικασία οπως λεει εδω ο οδηγός στο φόρουμ? Νόμιζα οτι γινόταν αυτόματα πλέον.

http://img.tapatalk.com/d/13/09/16/papysuqa.jpg

αναβαθμησε πρωτα το triangle away γιατι βγηκε η 3.05 κ δες αν συνεχιζει το προβλημα

αναβαθμησε πρωτα το triangle away γιατι βγηκε η 3.05 κ δες αν συνεχιζει το προβλημα

Καλημέρα. Παίζει να μου το δώσεις αν το έχεις,; μην κάνω καμιά πατάτα και βακω κανέναν ιό;

Θοδωρής

Καλημέρα. Παίζει να μου το δώσεις αν το έχεις,; μην κάνω καμιά πατάτα και βακω κανέναν ιό;

αν περιμενεις μεχρι το απογευμα οκ...ειμαι δουλεια,ιο κ να θελεις να βαλεις...δεν μπορεις..

Αναφορικά με το triangle away, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον saber kernel και οποία rom έχω δοκιμάσει. Μέχρι τώρα θεωρώ ότι φταίει ο saber βέβαια.

αν περιμενεις μεχρι το απογευμα οκ...ειμαι δουλεια,ιο κ να θελεις να βαλεις...δεν μπορεις..

Ευχαριστώ. Θα το βάλω τότε και θα το κοιτάξω. Εχω την εντύπωση πως οταν εβαλα την custom και τον keenel στην αρχη έλεγε 0. Τώρα δεν ξέρω

Edit

Το έβαλα και πάλι 1 δείχνει ο counter

Κα στο xda λεει αυτο ( - My counter always stays at 1

Some devices/bootloaders set the counter to 1 at every boot if you are running a custom kernel or recovery. On these devices, Triangle Away may always display 1 - make sure to check the counter in actual download mode, and make sure you are running a stock Samsung kernel and recovery.)

Αλλα δεν νιωθω

http://img.tapatalk.com/d/13/09/16/qe5ypyge.jpg

Edited by tpal
Θοδωρής

Ευχαριστώ. Θα το βάλω τότε και θα το κοιτάξω. Εχω την εντύπωση πως οταν εβαλα την custom και τον keenel στην αρχη έλεγε 0. Τώρα δεν ξέρω

Edit

Το έβαλα και πάλι 1 δείχνει ο counter

Κα στο xda λεει αυτο ( - My counter always stays at 1

Some devices/bootloaders set the counter to 1 at every boot if you are running a custom kernel or recovery. On these devices, Triangle Away may always display 1 - make sure to check the counter in actual download mode, and make sure you are running a stock Samsung kernel and recovery.)

Αλλα δεν νιωθω

Ο counter δεν θα δείξει 0 αν είσαι με stock kernel /custom recovery ,αν πάλι είσαι με custom kernel τότε πρέπει ο συγκεκριμένος που θα βάλεις να μπορεί να κρατάει το 0 μετά απο κάθε boot .

Την νεότερη έκδοση του triangle έχεις .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Ο counter δεν θα δείξει 0 αν είσαι με stock kernel/custom recovery ,αν πάλι είσαι με custom kernel τότε πρέπει ο συγκεκριμένος που θα βάλεις να μπορεί να κρατάει το 0 μετά απο κάθε boot .

Την νεότερη έκδοση του triangle έχεις .

ναι τωρα την εβαλα.

Τον perseus εχω

Edited by m7ixalis
Θοδωρής

ναι τωρα την εβαλα.

Τον perseus εχω

Έκανες reset flash counter ?

Samsung galaxy s21+

Έκανες reset flash counter ?

Οxι γιατι φοβηθηκα μην κανω καμια βλακεια.Δεντο εχω ξααδουλεψει

Edited by tpal
Θοδωρής

Οxι γιατι φοβηθηκα μην κανω καμια βλακεια.Δεντο εχω ξααδουλεψει

E! και πως θα μηδενιστεί ο counter ? από μόνος του δεν γίνεται .

Samsung galaxy s21+

E! και πως θα μηδενιστεί ο counter ? από μόνος του δεν γίνεται .

Εχεις δικιο αλλα επειδη δεν το ξερω σαν προγραμμα κλπ ειπα να ρωτησω τι πρεπει να κανω. Το θεμα ειναι πως λεει οτι υπαρχει κινδυνος μηπως και μπρικαρει το τηλεφωνο. Το κανω αφοβα με αυτον το kernel που εχω επανω?

Θοδωρής

Ναι, αλλά μετά από μια επανεκκίνηση του κινητού θα σου ξαναγράφει ο counter το 1. Ενεργοποίησε μέσα από το Triangle Away το "Auto reset at boot" ώστε να μηδενίζει κάθε φορά που γίνεται εκκίνηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι, αλλά μετά από μια επανεκκίνηση του κινητού θα σου ξαναγράφει ο counter το 1. Ενεργοποίησε μέσα από το Triangle Away το "Auto reset at boot" ώστε να μηδενίζει κάθε φορά που γίνεται εκκίνηση.

Οκ το έκανα ολα καλα. Το κατάλαβα τώρα. Ευχαριστώ πολύ

Θοδωρής