ilmas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Γιαυτο λεγεται lite χαχα.Ε βαλε το κανονικο δεν θα τρωει μπαταρια οπως πριν.Θα δουλευει ενας πυρηνας οταν θα βγαινες εκτος και αυτο θα τρεχει απο πισω. Το idc εγω το εφτιαξα και το ποσταρα για να το κλεψουν αλλοι απο αλλα note 3,4 κτλ.Αφου το εφτιαξα εγω δεν θα το εβαλα στο ρομ λες; Με 60 εφαρμογές με titanium backup, το messenger θα με πειράξει; :lol: Το idc νόμισα ότι τροποποιεί το υπάρχον, σόρι! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Με 60 εφαρμογές με titanium backup, το messenger θα με πειράξει; :lol: Το idc νόμισα ότι τροποποιεί το υπάρχον, σόρι! Α ολο και ανεβαινεις βλεπω ε;Την αλλη φορα ειχες βαλει 40...Και δεν προλαβαινες να κρατησεις την μπαταρια.Φανταζομαι να τις εχεις αγορασει δεν πιστευω να παρανομεις και να βαζεις σπασμενες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) Πλάκα στην πλάκα έχω κάπου 220 εφαρμογές αυτή την στιγμή. Σπασμένες ακόμη όχι. Αυτό που δεν δουλεύει με τίποτε από την προηγούμενη έκδοση είναι το HereWeGo. Όλο ψάχνει κάρτα sd και κλείνει. Κατά τα άλλα και με το version 3 μια χαρά ήμουν, απλά κολλούσε το σύστημα κάποιες φάσεις και τα facebook και messenger ήταν εξαιρετικά αργά στην κανονική τους μορφή. Τα υπόλοιπα δούλευαν μια χαρά λαμβάνοντας υπόψη ότι το κινητό είναι 5 ετών και φορτωμένο απίστευτα. Μόνον ο Chrome καθυστερούσε μετά τις 40 ανοιχτές καρτέλες. Τώρα θα μας βγάλει 2 μήνες, μέχρι να περάσουν τα Χριστούγεννα, να ξεχρεώσω το NAS και τους 4 δίσκους, οπότε θα αγοράσω μια νέα συσκευή, μάλλον το 8άρι, λόγω πένας βασικά. Ευχαριστώ. Edited November 12, 2017 by pipinos1976 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) Πλάκα στην πλάκα έχω κάπου 220 εφαρμογές αυτή την στιγμή. Σπασμένες ακόμη όχι. Αυτό που δεν δουλεύει με τίποτε από την προηγούμενη έκδοση είναι το HereWeGo. Όλο ψάχνει κάρτα sd και κλείνει. Κατά τα άλλα και με το version 3 μια χαρά ήμουν, απλά κολλούσε το σύστημα κάποιες φάσεις και τα facebook και messenger ήταν εξαιρετικά αργά στην κανονική τους μορφή. Τα υπόλοιπα δούλευαν μια χαρά λαμβάνοντας υπόψη ότι το κινητό είναι 5 ετών και φορτωμένο απίστευτα. Μόνον ο Chrome καθυστερούσε μετά τις 40 ανοιχτές καρτέλες. Τώρα θα μας βγάλει 2 μήνες, μέχρι να περάσουν τα Χριστούγεννα, να ξεχρεώσω το NAS και τους 4 δίσκους, οπότε θα αγοράσω μια νέα συσκευή, μάλλον το 8άρι, λόγω πένας βασικά. Ευχαριστώ. To rom που ανεβηκε (v5) δεν εχει λαγκ.Tα μοναδικα φυσιολογικα λαγκ που κανει ειναι να εισαι σε σημειο που εχει 'αδυναμο' δικτυο κακο σημα και εκεινη την στιγμη οπου πλοηγησε η κατεβαζεις δεδομενα να κανει λαγκ . Για το θεμα των browser και τον chrome οι αλλαγες που εκαναν οι dev της google μετα την εκδοση 59 καλες χρυσες αλλα μεχρι να βγαλουν μια σωστη σταθερη εκδοση εμεις θα γινουμε αστροσκονη η θα κατεβουν εξωγηινοι στη γη η θα γινει η συντελεια του κοσμου. Edited November 13, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε εμένα να πατάω το Link των Rom και να μου πετάει κενή σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) Οχι το λινκ δουλευει. Δες μηπως το μπλοκαρει κανενας ad blocker στον browser σου. Edited November 13, 2017 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lykos_Crete Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 +1 για πρόβλημα στο link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) +1 για πρόβλημα στο link... Σε Explorer μου το εβγαλε κανονικά. Ο Mozilla είχε πρόβλημα. :) Υ.Γ: Δεν υπάρχει μου λέει σε μια προσπάθεια να το κατεβάσω Edited November 14, 2017 by alkontogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lykos_Crete Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Τώρα μάλιστα... Ούτε σε chrome δουλεύει οπότε πρέπει να βρώ ένα μηχάνημα με παράθυρα. thanks! *EDIT* Ούτε σε internet explorer δουλεύει... Edited November 14, 2017 by Lykos_Crete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Δυστυχως το κατεβασαν. Οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε. Ακη κανε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Και ποιος μπορεί να το κατεβάσει εκτός απο τον Ακη? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Καλησπερες.Τοχει ξανακανει η mega στο παρελθον δεν ξερω γιατι.Τελος παντων εκανα καινουργιο λογαριασμο και θα το ανεβασω παλι;) EDIT: ROM v5 Link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7388178#post7388178 "ODEX" Framework system files Μονο για v5 Rom.Δεν μπαινει σε αλλο ρομ.Δεν θα μπουταρει ποτε. Τροποποιηθηκε σημερα.Φωτο--->>> https://i.imgur.com/E245Dz4.jpg Για τους χρηστες που κανουν υπερβολες ειναι εθισμενοι να φλασαρουν ολο το google play και βαζουν 100-200 εφαρμογες για πλακα.:p Πλεονεκτηματα: Ακομα καλυτερη αποκριση , γρηγορη εκτελεση εντολων .Δεν κρεμαει το συστημα σε μεγαλο φορτο εργασιας. Μειονεκτηματα: Ελαφρως μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας.Δεν μπορουμε να φλασαρουμε μοντακια που να περιεχουν αρχεια framework .Μονο εφαρμογες. Διαδικασια: Το ρομ πρεπει να φλασαριστει απο την αρχη . Ανοιγουμε το V5 rom με zip .Πηγαινουμε στο system διαγραφουμε ολοκληρο το φακελο framework και στην θεση του βαζουμε ολο το φακελο framework που θα κατεβασετε απο το παρακατω λινκ.Στη συνεχεια ζιπαρουμε το ρομ και το ...φλασαρουμε. Το αρχειο ανεβηκε ζιπαρισμενο.Εσεις θα το αποσυμπιεστε και θα παρετε το φακελο. Δεν ειναι λοιπον απαραιτητο να ασχοληθειτε με την συγκεκριμενη τροποποιηση.Ειναι μονο γιαυτους που εχουν φαγουρα και δεν ησυχαζουν η ανηκουν στο club "Οι αθεραπευτοι" :p:p:p:p:p Odex Framework.Link https://mega.nz/#!BSBHDCDA!yeRpW9wHbfRwS6WP6DKOte4ydLbvDZqsa09x--rkzXU Edited November 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Club οι αθεραπευτοι φλαςμανιακς:dash::kill::rocket: v7 Open and cook:food:....:shock: Optimized Nova Launcher Mod Μονο 4mb , optimized graphics , zipalign ; Optimized Chrome beta ; Optimized etc google codec Note 8 ; Optimized etc google audio Note 8 ; Optimized Framework service jar ; Optimized Framework2 jar ; Optimized Framework system (Odex) Fixed battery ; Battery 6-7 hours display ;:cry::shock: Optimized συνεχιζεται ; ; ; ; ; ; Edited November 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Πηγαινουμε και ενεργοποιουμε την εφαρμογη DNS χωρις να πατησουμε τιποτε αλλο μεσα στην εφαρμογη. Δεν την βρηκα πουθενα.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Iphone X Radio Player Mod by Onirama. Το πνευμα του Στηβ Τζομπς κατεβαλε τον χρηστη S_Wind νιωθει apple-fun κανει παρτυ στην περιοχη Myphone.gr και τους γλενταει:p:lol::lol::lol: Iphone X Radio player mod by Onirama. Link ---->> https://mega.nz/#!ZHgyEaZA!de_Rgz7ULf-yoRUzpn27yeviyB6lQwqkvxHNyz2dI9c Edited November 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Άκη το chrome Δεν το έχεις βάλει μέσα στην ρομ.Βάζουμε όποια έκδοση θέλουμε ή προτίνεις κάτι άλλο? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Άκη το chrome Δεν το έχεις βάλει μέσα στην ρομ.Βάζουμε όποια έκδοση θέλουμε ή προτίνεις κάτι άλλο? Same Sh1t...Different Day Το έχει, Chrome beta! Μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση; Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Karajim καλα σου λεει ο Ilmas για καποιο λογο δεν σου εγκατασταθηκαν οι εφαρμογες που βρισκονται στο data.Ξανακατεβασε το ρομ που ανεβασα και κανε σωστα ολα τα wipe πριν την φλασαρεις. Edited November 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Μας πήδηξες..Μόλις τελείωσα το στήσιμο Αν αρχίσει τα κουλά θα το ξανακάνω.Αλλιώς θα μείνει έτσι.Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το chrome Same Sh1t...Different Day Edited November 15, 2017 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εαν δεν σου γραφει το data εχει προβλημα το δικο σου recovery. Για chrome κατεβασε τον απο το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Μου κάνει κάτι χαζά ώρες ώρες ο φιλζ είναι η αλήθεια.Ενώ κάνω wipe βλέπω κάτι υπολείμματα Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Δεν δοκιμαζεις και το twrp? 3.0.2 ομως, τα νεοτερα δεν δουλευουν καλα με το νοτε2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Οκ Ευχαριστώ.Απλά τον έχω συνηθίσει τον φίλο μου τον Φιλ Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 (edited) Καλημερα.Ναι karajim κατανοητο αλλα δεν ειναι ωραιο και σωστο να φλασαρεις και να μπαινει "μισο" ρομ .Μαθε να φλασαρεις σωστα .Μεχρι να ανεβει το επομενο v7 rom οταν ανεβει θα φλασαρεις το μοντεμ πρωτα με το ρομ που εισαι τωρα .Στη συνεχεια θα κανεις φορματ την μνημη συσκευης και την εξωτερικη καρτα μνημης μεσα απο το μενου της συσκευης θα βαλεις το ρομ στην εξωτερικη καρτα θα μπεις recovery θα κανεις τα wipe και θα το φλασαρεις. EDIT: Οταν βαζεις το ρομ στην εξωτερικη καρτα βαλε και αυτο το ζιπ .Πρωτα οταν θα εισαι στο recovery και ενω εχεις τελιωσει με τα wipe φλασαρε το ζιπ και μετα το ρομ. Λινκ---->>>> https://mega.nz/#!pTxAFLwa!IHDuy63apLWhZg8alMaNxt7SKHh3dqDcNjUOnpkoUrw Edited November 16, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Πέντε χρόνια που φλασαρω δεν μου έχει τύχει τίποτα Άκη.Ούτε με την black είχα θέματα ούτε με αυτήν του Μαΐου.Έχεις πουθενά πρόχειρο το zip της twrp 3.0.2? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts