Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις είδα τις lite εφαρμογές και έβαλα και τις full επιπρόσθετα.

Το messenger δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν το ξαναβάζω, αλλά εγώ σου λέω ότι έγραφα σε Chrome και μου έχει τύχει και σε WPS office.

Ναι, πρεπει να είναι πρόβλημα που το Facebook και άλλες εφαρμογές το ανανεώνουν 3 φορές την εβδομάδα.

Πρέπει να είναι τίγκα στα bugs και δεν προλαβαίνουν να το φτιάξουν.

Με την ταχύτητα και την μνήμη τι κάνουμε ;

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τις είδα τις lite εφαρμογές και έβαλα και τις full επιπρόσθετα.

Το messenger δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν το ξαναβάζω, αλλά εγώ σου λέω ότι έγραφα σε Chrome και μου έχει τύχει και σε WPS office.

Ναι, πρεπει να είναι πρόβλημα που το Facebook και άλλες εφαρμογές το ανανεώνουν 3 φορές την εβδομάδα.

Πρέπει να είναι τίγκα στα bugs και δεν προλαβαίνουν να το φτιάξουν.

Με την ταχύτητα και την μνήμη τι κάνουμε ;

Για να βελτιωθει το κομπιασμα που λες.

Πηγαινε στην εφαρμογη στο μενου του agni control και βαλε:

GPU Threshold = "performance"

Scheduler (int SD) = row

Scheduler (ext SD) = sio

Κανε reboot και αστο να στρωσει.

Για την μνημη ταχουμε ξαναπει οτι δεν την κοιταμε γιατι μετα απο λιγο αδειαζει μονη της οσο πρεπει.

Edited by s_wind

Για να βελτιωθει το κομπιασμα που λες.

Πηγαινε στην εφαρμογη στο μενου του agni control και βαλε:

GPU Threshold = "performance"

Scheduler (int SD) = row

Scheduler (ext SD) = sio

Κανε reboot και αστο να στρωσει.

Για την μνημη ταχουμε ξαναπει οτι δεν την κοιταμε γιατι μετα απο λιγο αδειαζει μονη της οσο πρεπει.

Ναι πράγματι, το κινητό μετά από αυτές τις ρυθμίσεις σαφέστατα έχει γίνει ταχύτερο, πιθανόν με κάποια μικρή επιβάρυνση στην μπαταρία.

Μήπως να αφήναμε και τις ρυθμίσεις /επιλογες προγραμματιστη με τα 3 animation όπως είναι στο default, αντί για 0.5 που προτείνεις ;

Ή δεν έχουν σχέση με το performance αυτές ;

Για την μνήμη η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν την κοιτάζω, μέχρι την στιγμή που το κινητό αρχίζει να σέρνεται από την χρήση.

Μόνο τότε, πηγαίνω και κλείνω εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσω άμεσα, ώστε να αποφύγω το restart και έχω δει ότι η απελευθέρωση της μνήμης το "ξαναζωντανεύει"

Έχεις κάτι άλλο (μαγικό ως συνήθως) να προτείνεις ;

Ρε παιδια παω να φλασαρω τον mj5 bootloader(για να παω σε custom 4.4.4) και μου βγαζει σφαλμα..αυτην την στιγμη ειμαι με 4.4.2 official και ειμαι ρουταρισμενος με twrp..

O bootloader που εχω αυτην την στιγμη ειναι ο XXSFQA1..

Μπορω να φλασαρω απευθειας ετσι πως ειμαι την τελευταια του Ακη ε??

Καλημερα Βασιλη .Ναι μα δεν χρειαζετε ποτε να φλασαρεις αυτο τον bootloader.Οσο για το ρομ θα ανεβει αργα το απογευμα(v2) μη βαζεις αλλο απο τα δικα μου.

Καλημερα Βασιλη .Ναι μα δεν χρειαζετε ποτε να φλασαρεις αυτο τον bootloader.Οσο για το ρομ θα ανεβει αργα το απογευμα(v2) μη βαζεις αλλο απο τα δικα μου.

Οκ σε ευχαριστω πολυ!Ωραια τοτε περιμενω την δικια σου αν ειναι!

Μια γρηγορη εκτιμηση 2 ημερων της τελευταιας ρομ πριν βγει η v.2. Ολα καλα gps fast wifi ok το μονο bug το audio recorder βγαζει fc. Μονο που μετα απο 8 μηνες dark μου φαινεται πολυ ασπροφωτεινη! Η καινουργια version σε τι θα διαφερει αγαπητε s_ wind?

Χμμμ ναι δημητρη θελει μια γραμματοσειρα στο system/fonts το SamsungNeoNum-3T.ttf φλασαρε το και θα λειτουργει.Fix εγγραφη φωνης---> https://mega.nz/#!7doQRIKK!-JWi0oJ7ddEBCZn_oBfjBxy3WRv1MPd0XX_yf_Luvas

Σε σχεση με το ρομ στο καινουργιο προσαρμοσα το scrolling του s8 plus που εχω εγινε update στο framework και επισης στα google pixel xl εβγαλαν κατι bugs οταν πχ.εκανες εγκατασταση μια εφαρμογη κολαγε τωρα ολα οκ.κατεβασα το χρονισμο απο 0.5 οταν βαζεις τα animation θα λειτουργει 0.15.Επισης εκανα τροποποιηση και εβαλα ενα αρχειο οταν καποιος παραγεμιζει το ρομ να μη κολαει στη λειτουργια αλλα να αποσπα και να ελευθερωνει μερος της μνημης γρηγορα.Επισης νεες ρυθμισεις κερνελ.Το εχουν απο δω 4 παιδια το τεσταρουν το δουλευουν συνεχεια στα τερματα απο μνημη(:lol:) για να δουμε πως παει .ολα οκ μεχρι στιγμης.Συνεχιζονται οι ελεγχοι.:ninja:

Edited by s_wind

Χμμμ ναι δημητρη θελει μια γραμματοσειρα στο system/fonts το SamsungNeoNum-3T.ttf φλασαρε το και θα λειτουργει.Fix εγγραφη φωνης---> https://mega.nz/#!7doQRIKK!-JWi0oJ7ddEBCZn_oBfjBxy3WRv1MPd0XX_yf_Luvas

Όλα οκ τώρα! Ευχαριστίες για την εξαιρετική δουλειά σου!:happy::happy:

v2 extreme rom !

19598714_718000805038734_4624005583061001125_n.jpg?oh=aa3eeeea9471cd96ece3981895a48fc8&oe=59DBAF7F

Στο φλασαρισμα οταν θα βγει η επιλογη γλωσσας περιμενουμε 1 λεπτο .Στη συνεχεια δεν ξεχναμε να παμε στις ρυθμισεις/επιλογες προγραμματιστη και να βαλουμε τα 3 animation 0.5 το τριτο OFF.Μετα παμε στην εφαρμογη superSU και απενεργοποιουμε τα παντα εκτος απο την πρωτη επιλογη.Δεν πειραζουμε τις ρυθμισεις κερνελ και αλλα animation. Απαραιτητο reboot. .

http://i.imgur.com/RJAYvFr.gif

Link---->>> https://mega.nz/#!TYhwmDpY!e7vg9esPpgbc9Cnsbql1M9k40FXHvCfYd9ZXl1nnXMk

Edited by s_wind

Καλημέρα! Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, s_wind! Μετά από 10 ώρες λειτουργίας όλα καλά φαίνονται με την extreme V2. Ερώτηση: Η cpu min frequency πρέπει να είναι 400MHz όπως την έχεις; Την έβαλα 200 και δε βλέπω διαφορά, θεωρητικά δεν καταναλώνει λιγότερη μπαταρία στα 200; Το λέω γιατί με την μπαταρία συνεχίζω να έχω πρόβλημα.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Καλημέρα! Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, s_wind! Μετά από 10 ώρες λειτουργίας όλα καλά φαίνονται με την extreme V2. Ερώτηση: Η cpu min frequency πρέπει να είναι 400MHz όπως την έχεις; Την έβαλα 200 και δε βλέπω διαφορά, θεωρητικά δεν καταναλώνει λιγότερη μπαταρία στα 200; Το λέω γιατί με την μπαταρία συνεχίζω να έχω πρόβλημα.

Για πες ilmas, κατι καινουργιο ή αισθητα βελτιωμενο ειδες στην καινουργια ρομ του s_wind ή ειναι οπως οι προηγουμενες με νεα εικονιδια και animations, και ακομα πιο αστραπιαια γρηγορη?

Αν συνεχιζει το θεμα με την μπαταρια, μηπως φταιει η μπαταρια?

Για πες ilmas, κατι καινουργιο ή αισθητα βελτιωμενο ειδες στην καινουργια ρομ του s_wind ή ειναι οπως οι προηγουμενες με νεα εικονιδια και animations, και ακομα πιο αστραπιαια γρηγορη?

Αν συνεχιζει το θεμα με την μπαταρια, μηπως φταιει η μπαταρια?

Δεν έχει διαφορά από την προηγούμενη οπτικά. Έχω την αίσθηση ότι έχει πιο γρήγορη απόκριση, αλλά ίσως είναι επειδή έχει κόψει τα εφέ μετάβασης (για να καταλάβεις animation πρέπει να τα βάλεις στο 1,5x και βάλε). Το δουλεύω φουλ πολλές ώρες, η μνήμη στα 1,10 με 1,20GB. Κανένα κόλλημα.

Η μπαταρία μου είναι ενός έτους από smartec και το ίδιο έκανε απ΄ την αρχή, ξεφορτίζει ακόμα και σε deep sleep και με εκνευρίζει!

Redmi Note 5

Δεν έχει διαφορά από την προηγούμενη οπτικά. Έχω την αίσθηση ότι έχει πιο γρήγορη απόκριση, αλλά ίσως είναι επειδή έχει κόψει τα εφέ μετάβασης (για να καταλάβεις animation πρέπει να τα βάλεις στο 1,5x και βάλε). Το δουλεύω φουλ πολλές ώρες, η μνήμη στα 1,10 με 1,20GB. Κανένα κόλλημα.

Καταλαβα, αρα ειναι μια ακομα πιο υπερταχεια και με νεα εικονιδια εκδοση των προηγουμενων ρομ του s_wind. Ok.

Η μπαταρία μου είναι ενός έτους από smartec και το ίδιο έκανε απ΄ την αρχή, ξεφορτίζει ακόμα και σε deep sleep και με εκνευρίζει!

Δυστυχως ισχυει οτι ακομα και η σμαρτεκ μπορει να φερει "σκαρτες" μπαταριες. Που να μην εχουν την ιδια αποδοση με τις αρχικες εννοω. Και ας ειναι γνησιες.Εχω ηδη 2, μια για νοτε4 και μια για tab pro, απο τη σμαρτεκ και οι 2. Οι υπολοιπες 4 που εχω παρει ομως ηταν αψογες. Δεν παυει ομως η αναλογια 2/6 να ειναι απαραδεκτη. Δεν ηταν τραγικη η διαφορα, γυρω στο 10-20% περιπου, αλλα δεν ειναι και λιγο. Αυτο που με εκνευριζε περισσοτερο ομως ηταν η μη γραμμικη πτωση της χωρητικοτητας, δηλαδη κατεβαινε απο το 100 στο 90 για πλακα, και μετα για να παει στο 80 περναγαν 3 μερες :).

Καταλαβα παντως οτι οι επισημες μπαταριες και τα καλωδια φορτισης της σαμσουνγκ ειναι πολυ επιφοβα.

Στη θεση σου θα δοκιμαζα αλλη μια μπαταρια. Δυσκολο να σου ξανακατσει δυσλειτουργικη.

Edited by fioravanti90

Στη συνεχεια δεν ξεχναμε να παμε στις ρυθμισεις/επιλογες προγραμματιστη και να βαλουμε τα 3 animation 0.5 το τριτο OFF.

Σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου για να επιμένεις τόσο πολύ, αλλά εγώ θα πω ότι το animation στο 0.5, "σκοτώνει" την αίσθηση σε ταχύτητα πιθανόν όμως να σώζει μπαταρία.

Το ξαναγύρισα στο 1.5 και νομίζεις ότι πετάει στο σκρολάρισμα.

Εκτός αν το ζητάς και για άλλο λόγο.

Εφοσον βαλετε το gmail σας γινει update το google-play πατηστε το chrome θα ζητηθει να γινει update το google-service.Μολις γινει δεν ειναι μονο η εφαρμογη που κατεβαινει απο το play θα το δειτε στη διαχειριση εφαρμογων το μεγεθος θα ξεπερασει τα 100mb , μπαινετε recovery και φλασαρετε το παρακατω zip ---->>>

Έβαλα και το gmail και καμιά 20αρια εφαρμογές ακόμα, αλλά δεν μου ζήτησε ούτε Google play update ούτε Google service update αφού άνοιξα και Chrome.

Να το περάσω το fix έτσι κι αλλιώς ή να περιμένω ;

Τι σύμπτωμα θα δω που χρειάζεται να βάλω το fix για να στρώσει ;

Thanks!

Αατα αυτα ...Ηρθε η ωρα να μας πεις τι εχεις σαυτο το καημενο μπακαπ που κανεις καθε φορα που φλασαρεις το ρομ και μεταμορφωνεται σε Note-2 galaxy - NASA:lol::lol::lol:

Καταλαβα, αρα ειναι μια ακομα πιο υπερταχεια και με νεα εικονιδια εκδοση των προηγουμενων ρομ του s_wind. Ok.

Αγορι μου ελεος με τον ερωτα Note 2 pro αντε μπες στο κλαμπ της τρελας:lol:

Σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου για να επιμένεις τόσο πολύ, αλλά εγώ θα πω ότι το animation στο 0.5, "σκοτώνει" την αίσθηση σε ταχύτητα πιθανόν όμως να σώζει μπαταρία.

Το ξαναγύρισα στο 1.5 και νομίζεις ότι πετάει στο σκρολάρισμα.

Εκτός αν το ζητάς και για άλλο λόγο.

Έβαλα και το gmail και καμιά 20αρια εφαρμογές ακόμα, αλλά δεν μου ζήτησε ούτε Google play update ούτε Google service update αφού άνοιξα και Chrome.

Να το περάσω το fix έτσι κι αλλιώς ή να περιμένω ;

Τι σύμπτωμα θα δω που χρειάζεται να βάλω το fix για να στρώσει ;

Thanks!

Οτι και να κανεις τα animation ετσι οπως τακανα πρεπει να τα βαλεις 10χ για να δεις καθυστερηση:lol:

Για το Fix..Δεν ειναι fix .

Εχεις φλασαρει το ρομ και βλεπεις οτι ρολαρει καλα.

Εαν κατα τη γνωμη σου βαλεις εφαρμογες τριτων και βλεπεις λανκ τοτε φλασαρε το zip να δουλευει φουλ το cpu clock rate με αποτελεσμα να ρολαρουν καλυτερα.:rolleyes:

Edited by s_wind

Αατα αυτα ...Ηρθε η ωρα να μας πεις τι εχεις σαυτο το καημενο μπακαπ που κανεις καθε φορα που φλασαρεις το ρομ και μεταμορφωνεται σε Note-2 galaxy - NASA:lol::lol::lol:

Μόνο 55 εφαρμογούλες έχω... :lol: Αυτή τη φορά όμως έβαλα τα apk στο zip της ρομ και εγκαταστάθηκαν μαζί, επανέφερα μόνο τις ρυθμίσεις με το Titanium. Με cpu min frequency στα 200MHz πετάει. Μόνο τα ξεπλυμένα toggles με χαλάνε και έβαλα το S7 classic systemui. Η ρομ έχει άλλη αίσθηση που νομίζω δεν είχαμε ξαναδεί. Fioravanti, είναι καιρός να δοκιμάσεις!

Redmi Note 5

Μόνο 55 εφαρμογούλες έχω... :lol: Αυτή τη φορά όμως έβαλα τα apk στο zip της ρομ και εγκαταστάθηκαν μαζί, επανέφερα μόνο τις ρυθμίσεις με το Titanium. Με cpu min frequency στα 200MHz πετάει. Μόνο τα ξεπλυμένα toggles με χαλάνε και έβαλα το S7 classic systemui. Η ρομ έχει άλλη αίσθηση που νομίζω δεν είχαμε ξαναδεί. Fioravanti, είναι καιρός να δοκιμάσεις!

Αυτο δεν ειναι ρομ :p καθε σημειο του εχει και ενα αρχειο απο αλλο ρομ αλλου smartphone:lol::lol::lol:

Δεν μπορει να αποχωριστει την Pro o Fioravanti ερωτας ειναι αυτος ...:p

ilma οχι πες για το ραδιο τα png που εβαλα τα ειδα σε ενα περιοδικο και μουρθε εμπνευση ... ειναι για Μυκονο η οχι ?:p:lol::lol::lol:

20232082_729244353914379_1868550360629333274_o.jpg?oh=e62318258b62481a733b798d20db5afb&oe=59F2FB5F

20248325_729244310581050_111952096575295819_o.jpg?oh=d839c9a6ad40f65c99bb31050f14c45c&oe=59F32315

Edited by s_wind

Αυτο δεν ειναι ρομ :p καθε σημειο του εχει και ενα αρχειο απο αλλο ρομ αλλου smartphone:lol::lol::lol:

Δεν μπορει να αποχωριστει την Pro o Fioravanti ερωτας ειναι αυτος ...:p

ilma οχι πες για το ραδιο που ειδα τα png που εβαλα τα ειδα σε ενα περιοδικο και μουρθε εμπνευση ... ειναι για Μυκονο η οχι ?:p:lol::lol::lol:

Θέλει και γραμματοσειρά Armani, στο ΄χω ξαναπεί! :lol:

Όντως το ραδιόφωνο τα σπάει!

Redmi Note 5

Θέλει και γραμματοσειρά Armani, στο ΄χω ξαναπεί! :lol:

Όντως το ραδιόφωνο τα σπάει!

Το ειχα στη δουλεια σημερα και επαιζε επανω στο γραφειο...Γυρναει μια φιλη απο το διπλανο γραφειο το βλεπει και μου λεει ...Αχ καλε Κωστα τι ωραιο τηλεφωνο εχεις και πολυ ωραιο ραδιο εχει απο που το αγορασες ?:lol::lol::lol:

Το ειχα στη δουλεια σημερα και επαιζε επανω στο γραφειο...Γυρναει μια φιλη απο το διπλανο γραφειο το βλεπει και μου λεει ...Αχ καλε Κωστα τι ωραιο τηλεφωνο εχεις και πολυ ωραιο ραδιο εχει απο που το αγορασες ?:lol::lol::lol:

Αχ, καλέ Κώστα, έτσι τα ρίχνεις τα κορίτσια! :p

Redmi Note 5

Ρωταει φιλος απο δω πως μπορω να εχω φουλ φωτεινοτητα.

Παμε κουρτινα την βαζουμε φουλ.

Παμε ρυθμισεις/οθονη και φοντο και σβηνουμε την αυτ.ρυθμ.αποχρωσης οθονης.

Παμε στην εφαρμογη A brighter Note και απλα την παταμε.

Το κοστος παντα ειναι περισσοτερη καταναλωση μπαταριας.

Αδερφε s_wind κατα κοσμο Κωστα ελπιζω να ειναι η τελευταια version για το καλοκαιρι γιατι αφου εστησα την v.1 θα στησω και την ν.2. Εκτος αν εχεις σκοπο να ριξεις κανενα κοριτσι οποτε προβλεπω θερμορομικο καλοκαιρι Σε χιλιοευχαριστουμε διοτι οπως παμε ουτε το note 9 δεν βλεπω να παιρνουμε! Νασαι καλα να μας φτιαχνεις τα καλυτερα! Edited by dimirass