s_wind Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Βουνό μου φαίνονται όλα κ δεν σκαμπάζω κ πολλά μπορείς να σου το φέρω να το κάνεις φίλε μου γιατί αν γίνει καμία μακακια άστα να πάνε χααχαχαχα Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν είσαι Αθήνα οκ στείλε πμ.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Οσοι βαλατε τη νεα ρομ του ακιςs_wind παρακαλω γραψτε εντυπωσεις. Λογω χρονου και βολεματος με την pro2 του ακιςς δυσκολευομαι να κανω τη μεταβαση. Το quick note ειναι το παλιο κλασικο ή βρηκε τροπο να περασει το quick note του νοτε4/5? Οπως και να χει ΑΛΛΟ ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για τον χρονο και την προσπαθεια που μας χαριζεις ακιςs_wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Οσοι βαλατε τη νεα ρομ του ακιςs_wind παρακαλω γραψτε εντυπωσεις. Λογω χρονου και βολεματος με την pro2 του ακιςς δυσκολευομαι να κανω τη μεταβαση. Το quick note ειναι το παλιο κλασικο ή βρηκε τροπο να περασει το quick note του νοτε4/5? Οπως και να χει ΑΛΛΟ ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για τον χρονο και την προσπαθεια που μας χαριζεις ακιςs_wind. Το quick note είναι το παλιό. Η ρομ πιστεύω ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη από άποψη ταχύτητας, μπαταρίας και μνήμης, παρότι επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου με το titanium backup (και ο Άκης το απαγορεύει... :cry:)! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ROM 05 - 05 - 17 LINK---> https://mega.nz/#!mNY3kByY!WAGHGeeSH7ARa18P2VLUgDjgKHqovV6n98MamNyiyPI Πολλες ευχαριστιες s_wind & akiss για την επιμονη σας να φτιαχνετε ρομ για αυτο το ιστορικο μαραφετι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Το Google-play έχει φτιάξει βιβλιοθήκη θυμάται τις εφαρμογές και τις κάνεις και από κει εγκατάσταση με τα τελευταια update. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολλες ευχαριστιες s_wind & akiss για την επιμονη σας να φτιαχνετε ρομ για αυτο το ιστορικο μαραφετι! Ε βλέπεις ρολαρει καλά ο Βετερανος:p 5 χρόνια Galaxy Note 2:D Edited May 6, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το quick note είναι το παλιό. Η ρομ πιστεύω ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη από άποψη ταχύτητας, μπαταρίας και μνήμης, παρότι επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου με το titanium backup (και ο Άκης το απαγορεύει... :cry:)! Ευχαριστω ilmas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μικρό αλλά σημαντικό update για ρομ 05-05-17.:rolleyes: Update host,dns,resolv conf etc. Μικρότερο ping σε συνθήκες HSDPA+ (κατω απο 30 πριν 75-200) Καλύτερη πλοήγηση με όπερα καλύτερο adblock διαγραφή Google resolv conf ελληνικοί σέρβερ. link https://mega.nz/#!ONxHXIpQ!J-b3nSBBj4h2NUPOoIgPpQIxuw5jQ-dw7lsR0lDLQ_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Update GPS από S8 etc για Note 2.----> ...... https://mega.nz/#!uUgj2QIa!frBcig4wMXkquP9-MpmjrYxFkmsfTl93GtDwUdjfRFQ Edited May 10, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ρυθμίσεις για κερνελ έχεις δώσει κάπου και δεν το πήρα πρέφα?? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ρυθμίσεις για κερνελ έχεις δώσει κάπου και δεν το πήρα πρέφα?? Same Sh1t...Different Day Είναι ρυθμισμένος από μένα. Εκτός και αν θέλεις εσύ να κάνεις αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Έχεις κάνεις από εσάς πρόβλημα με τον συγχρονισμό του s note από το samsung account του; Παιδεύομαι εδώ και 3 μέρες και δεν μπορώ να ανακτήσω τις παλιές μου σημειώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) http://storage.proboards.com/3691609/avatar/hnaewuzNTONHcphjIV8o.png Update GPS 12/05/17 Test-v3 για Note-2 , S8:ninja: 10:54am 12/05/17 Τest-v3 And Gr Servers ; Και τώρα τι ; :X link https://mega.nz/#!uQ4XyYKQ!LqS8cM0DeE72X9nsQci60-wNIHqPu_cXuMzIps6y4_w Εφοσον φλασαρετε το παραπάνω ζιπ μετά πηγαίνετε στην διαχείριση έφαρμογων και καθαρίστε τα δεδομένα του Google-maps .Στη συνέχεια σε ουρανό και την πρωτη μονο φορα βάλτε μεγάλη ακρίβεια στο gps ενεργοποίησε τα δεδομένα κινητού και τρέξτε το Google maps .:ninja: Παρατηρησεις: Δεν ξεκλειδώνει με τίποτα κρυψτε το σε κανα υπογειο να σωθειτε χαχαχαχα Edit:Τεστ στο δρομο:Έκανα μια διαδρομή από κέντρο-Αθήνα μέχρι Γλυφάδα πήγε πολύ καλά δεν είχα διακοπή ούτε έχασε το δρόμο καθόλου ούτε έβγαζε σε διπλανού δρόμους το έκλεινα , το ετρεχα , άμεση σύνδεση .Επισης πολυ καλη μπαταρια σε καταναλωση όλα κομπλε :p Edited May 12, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 @s_wind πολύ καλό rom όμορφο και σχετικά γρήγορο για tw. Με λίγο ελαφρωμα και τoν 4.5.5 Kernel πετάει. Ευχαριστώ. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όταν λες ελαφρωμα? Για δώσε λεπτομέριες.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Όταν λες ελαφρωμα? Για δώσε λεπτομέριες.. Same Sh1t...Different Day Βασικά αυτό που καταναλώνει περισσότερους πόρους είναι το πακέτο της Samsung, backup synchronize κλπ. Καλό βέβαια είναι να παγώσει το συγκεκριμένο πακέτο και όχι να αφαιρεθεί για αποφυγή προβλημάτων. Τώρα κάτι Facebook Instagram διαφορα widgets κλπ που και αυτά καταναλώνουν αρκετούς πόρους εγώ δεν τα χρειάζομαι και έτσι τα αφαιρώ. Σχετικά με τον Kernel, ο 4.3.9 που έχει πάνω κατ'εμέ είναι από τους καλούς. Τώρα για την ιστορία, αν θέλει κάποιος να τον αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση (4.5.5) που είναι επίσης πολύ καλή θέλει προσοχή με το cwm recovery (philz η αλλο) διότι έχει ένα πρόβλημα στα permissions με τον agni και για αυτό σε περίπτωση αναβάθμισης είναι απαραίτητο να γίνει το φλασάρισμα με twrp recovery ενώ αντιθετα το φλασάρισμα του rom είναι καλό να γίνει με cwm philz η άλλο και από πλευράς εγγραφής και κυριότερα γιατί το twrp δεν μπορεί να φορμάρει το preload partition. Γενικότερα μπορώ να πω ότι δεν αντιμετωπίζω καθόλου μα καθόλου Lag και το ρομ ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός μιας μικρής καθυστέρησης στην lockscreen όπως και επίσης χρησιμοποιώντας greenify και leandroid η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ καλή. Γενικότερα το ρομ του s_wind δεν εχει καμία σχέση με το Eclipse από xda, όσες φορές το είχα δοκιμάσει δεν το αντεχα καθόλου, είχε πολλά καλούδια αλλά ήταν αργό και βαρύ, εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή μετά και από τα παγωματα κλπ είναι από πλευράς ταχύτητας και απόκρισης λες και χρησιμοποιώ ένα καλό CM η aosp rom :) Edited May 14, 2017 by vagsvag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ψάχνω μια λίστα με το τι ειναι ασφαλές να σβησω τελείως απο την ρόμ πριν την εγκατάσταση της.Κι εγω παγώνω οτιδήποτε γράφει Σαμσουνγκ επάνω ( εκτός απο πενάκι ) αλλα αφού δεν τα χρησιμοποιώ γιατί να υπάρχουν μέσα στην ρόμ?Εχω αρχίσει να σβήνω οτι ξερω πως ειναι ασφαλές να σβηστει αλλα ειμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πολλά ακομη.Βρήκα κατι λίστες που αφορούν νοτε 4 αλλα επειδή ειναι το κύριο τηλ μου δεν με παίρνει κάθε μέρα να φλασαρω.Αυτο που κανω ειναι να ανοίγω με 7zip την ρόμ και μέσα στους φακέλους που είπε ο ακης να σβήνω οτι δεν θέλω.Αν κάποιος ξέρει κατι παραπάνω ας ποσταρει. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Ψάχνω μια λίστα με το τι ειναι ασφαλές να σβησω τελείως απο την ρόμ πριν την εγκατάσταση της.Κι εγω παγώνω οτιδήποτε γράφει Σαμσουνγκ επάνω ( εκτός απο πενάκι ) αλλα αφού δεν τα χρησιμοποιώ γιατί να υπάρχουν μέσα στην ρόμ?Εχω αρχίσει να σβήνω οτι ξερω πως ειναι ασφαλές να σβηστει αλλα ειμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πολλά ακομη.Βρήκα κατι λίστες που αφορούν νοτε 4 αλλα επειδή ειναι το κύριο τηλ μου δεν με παίρνει κάθε μέρα να φλασαρω.Αυτο που κανω ειναι να ανοίγω με 7zip την ρόμ και μέσα στους φακέλους που είπε ο ακης να σβήνω οτι δεν θέλω.Αν κάποιος ξέρει κατι παραπάνω ας ποσταρει. Same Sh1t...Different Day Σε αυτό το Thread στο πρώτο ποστ υπάρχει ένα λινκ που προωθεί σε μια λίστα safe remove από I9100 η οποία από ότι γράφει ο τύπος δούλευει και στο n7100. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885 https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Παρακάτω στο ίδιο Thread έχει και άλλες λίστες από άλλους χρήστες. Ρίξε μια ματιά. Κάποιες είναι από jb αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited May 14, 2017 by vagsvag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) @s_wind πολύ καλό rom όμορφο και σχετικά γρήγορο για tw. Με λίγο ελαφρωμα και τoν 4.5.5 Kernel πετάει. Ευχαριστώ. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Thanks! Να σου πω επίσης ότι για το θέμα κερνελ επειδή το έχω βάλει δικά μου settings εάν φλασαρεις άλλη έκδοση αλλάζουν και έρχονται με default ρυθμίσεις. Εφόσον σε εξυπηρετούν όλα καλά. Για το θέμα cm και aosp έχω κάνει συζήτηση παλιότερα δεν είναι ποιο γρήγορα ούτε λειτουργικά. Η Samsung εμπλουτίζει το λειτουργικό της google με περισσοτερο'επαγγελματικο χαρακτήρα .Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έχει μεγαλύτερο framework. Edit:Εδώ και μια εβδομάδα εντελώς τυχαία λόγο εργασιών στην περιοχή που είμαι έχει πρόβλημα η wind με θέματα κεραίας. Πριν είχαμε φουλ σήμα τώρα είμαστε στα όρια συνέχεια με σχεδόν μόνιμο το "E" Για άλλη μια φορά βρήκα αφορμή να πειραματιστώ και λόγο του συμβάντος με τα μόντεμ. Αυτό που τα ξεπέρασε καμιά δεκαρια μόντεμ που έχω στην Sd card το οποίο γύρναγε από "Ε" σε ""Η" είναι αυτό. Φλασαρετε----> https://mega.nz/#!HEJ1AJCA!ng2IoIZkbwuKfCnm9UdWfKsbNAm0YCaaq1bOwuFki8o Edited May 14, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Thanks! Να σου πω επίσης ότι για το θέμα κερνελ επειδή το έχω βάλει δικά μου settings εάν φλασαρεις άλλη έκδοση αλλάζουν και έρχονται με default ρυθμίσεις. Εφόσον σε εξυπηρετούν όλα καλά. Για το θέμα cm και aosp έχω κάνει συζήτηση παλιότερα δεν είναι ποιο γρήγορα ούτε λειτουργικά. Η Samsung εμπλουτίζει το λειτουργικό της google με περισσοτερο'επαγγελματικο χαρακτήρα .Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έχει μεγαλύτερο framework. Edit:Εδώ και μια εβδομάδα εντελώς τυχαία λόγο εργασιών στην περιοχή που είμαι έχει πρόβλημα η wind με θέματα κεραίας. Πριν είχαμε φουλ σήμα τώρα είμαστε στα όρια συνέχεια με σχεδόν μόνιμο το "E" Για άλλη μια φορά βρήκα αφορμή να πειραματιστώ και λόγο του συμβάντος με τα μόντεμ. Αυτό που τα ξεπέρασε καμιά δεκαρια μόντεμ που έχω στην Sd card το οποίο γύρναγε από "Ε" σε ""Η" είναι αυτό. Φλασαρετε----> https://mega.nz/#!HEJ1AJCA!ng2IoIZkbwuKfCnm9UdWfKsbNAm0YCaaq1bOwuFki8o Εγώ σε ευχαριστώ. Μάλιστα τώρα εξηγείται γιατί χθες που είχα ανέβει Αθήνα στο μετρό δεν έπιανε τίποτα. Όλο e μέχρι και g έφτασε. Σχετικά με τον Kernel δεν το δούλεψα καθόλου με τον 4.3.9, απλώς μόλις είδα ότι ήταν παλαιότερη έκδοση το φλασαρισα. Σχετικά με τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώ τις έτοιμες του psndna88 (agni normal optimized), τώρα αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο και έχεις το χρόνο να το ανεβάσεις θα θελα να το δοκιμάσω. Όσο για το μόντεμ που ανέβασες από την ώρα που το φλασαρισα είναι Η+ και 4 γραμμούλες συνέχεια. Αν είδα καλά στο Google πρέπει να είναι για το δίκτυο της 3 Hutchison. Edit λίγες ώρες αργότερα Σχετικά με το μόντεμ, πολύ καλό από πλευράς σήματος μόνο που έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Θα το παρατηρήσω και αύριο καλύτερα και θα ποσταρω σχετικά. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited May 14, 2017 by vagsvag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) UPDATE GPS v4 'MULTI' για Galaxy Note2 - Galaxy S8 - Galaxy S8+ για συσκευες Root Εκτός από την επεξεργασία στο xml και την ενσωμάτωση τόπικων Ελληνικων σέρβερ στο conf στο προηγουμενο Update--v3 στο Update-v4 ενσωμάτωσα άλλους 80+ σέρβερ από όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις. Έτσι οποίος ταξιδεύει Ευρώπη κάθε φορά θα συνδέεται στον κοντινότερο σερβερ της περιοχής που βρισκεται με αποτέλεσμα την καλύτερη και έγκυρη απόδοση σε κάθε εφαρμογη πλοήγησης που χρησιμοποιει:rolleyes: Link -------> https://mega.nz/#!zR5g3B6I!TJUgMZXLV0NpZ54BsyPheSCdhkBb5JX9Tei6qpHTqgQ Edited May 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ευχαριστουμε ακιςs_wind. Αν ειναι τεχνικα ευκολο, στριμωξε και το νεο quick note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Τελικά καλό το μοντεμ και η διαφορά στη μπαταρία αν υπάρχει ανεπαίσθητη. Thx Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Orange Keyboard Samsung Γιαυτόυς που το ζήτησαν με πορτοκάλι γράμματα για ποιο ξεκούραστο γραψιμο. Link https://mega.nz/#!CBYwgagT!3OQ3p8GiiPrX1hMeEn2M3StD7EvH8BP82K0P1B5ZwD8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν την κανει εγκατασταση με τιποτα την τελευταια ακη.Error status 7 sto zip της ρομ μου βγαζει συνεχεια. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 προχθες εκανα επανεκινηση τον νοτη και εμεινε κολημενο στην αρχικη οθονη που ελεγε samsung. με τα πολλα καταφερα να τον αναστησω και να περασω τη ρομ του φιλου s_wind. ομως συνεχως στην εκκινηση βγαζει calendar storage has stopped. καμια ιδεα? επισης αυτο το briefnig πως το ξαποστελνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts