Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερες ! Ειναι καλυτερα τα ρομ S7 απο τα παλιοτερα .Παγωματα δεν υπαρχουν .Μοναδικη παραφωνια ειναι τα google - service τα οποια προκαλουν fc στο google-play.Η google θελει να ελεγχει τα παντα.στις καινουργιες εκδοσεις κανοντας διαρκως ελεγχο των εφαρμογων και αλλα στο συστεμ.Αλλα θα τη φτιαξω εγω καλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.:lol::lol::lol:

Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια για τις μέρες, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με ένα note 2 της γυναίκας μου που το έχει τρία χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά τώρα της κάνει κάτι κολλήματα κ πρέπει να βγάλει παταρια, σβήνει μόνο του στο ξαφνικό κ μια φορά μηδενισε όλο επαφές, φώτο, όλα κ όταν άνοιξε έλεγε να βάλουμε Χωρα κ όλα από την αρχή.Ξεχασα να αναφέρω ότι όταν κόλλαγε μόλις το έβαζε στον φορτιστή ξεκολλαγε μερικές φορές.

Μάλλον η παταρια τα έχει παίξει πιστεύω γιατί εκεί που δείχνει 70% μόλις το κλείσεις κ το ανοίξεις πάλι πάει στο 9% τι μπορώ να το κάνω?

Ευχαριστώ όλους κ περιμένω τις Απαντήσεις σας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το τηλέφωνο του φίλου παραπάνω είναι 3 χρόνια απροβλημάτιστο μάλλον είναι εργοστασιακό από άποψη software.

Χρονια Πολλα φορουμιτες . :rolleyes: barbakotsio Πεταξε μπαταρια και φορτιστη μετα απο τρια χρονια ψηθηκαν ετσι θα προλαβεις μην κανεις τοστιερα τον Νοτη. Αμα μπορεις μετεφερε φωτο και βιντεο σε ενα pc ριξτου και ενα φορματ και θα ανανεωθει πληρως. Και με ελαχιστο κοστος . Μετα ξερεις ε...Θα λες παλιοπαιδα με σωσατε απο το να βαλω βαθια το χερι στην τσεπη:lol:

Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια για τις μέρες, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με ένα note 2 της γυναίκας μου που το έχει τρία χρόνια τώρα

Μα το λέει κιόλας... αν δεν του έχουν αλλάξει ποτέ μπαταρία... τι κάνει νιάου?:lol:

Ξεκινάει με αλλαγή και βλέποντας και κάνοντας...;)

Και εγώ έλεγα ότι φταίει η παλιά μου μπαταρία για τα κοληματα και τα παγωματα που είχα και παίρνοντας μια καινούργια δεν άλλαξε τίποτα....άλλαξε μονο Όταν άλλαξα και ρομ και πηγα στην αρχαία για τα σημερινά δεδομένα Ditto 2.1 και μαντέψτε...ουτε fc Ούτε κανένα άλλο πρόβλημα....το νοτελι ξυπνάει ακαριαία χωρίς κανένα κολημα και παγωμα..

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:lol::lol::lol: I Love you.

Love you too mate :)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωστή επάθα πλάκα με το Metal pro τι εφαρμογαρα είναι αυτή τρια σε ενα και Fb και tweet και δικο του browser το ερωτευτηκα βρες το στο google play:)

Καλησπέρα! Μόλις έβαλα την .U.L.T.I.M.A.T.E. - R.O.M.(Lite) Note_2___23/04/16 και δεν ενεργοποιείτε το wifi,γιατί? Εχετε κάποα λύση?
iPhone 6 plus

Καλησπέρα! Μόλις έβαλα την .U.L.T.I.M.A.T.E. - R.O.M.(Lite) Note_2___23/04/16 και δεν ενεργοποιείτε το wifi,γιατί? Εχετε κάποα λύση?

Μάλλον κάτι παίζει με τον bootloader. Για κοίτα λίγο τις οδηγίες του dev μήπως θέλει κάποιον άλλο.

Παιδες εγω χτες εδιωξα το νοτε 2...

Το λυπηθηκα απο μια μερια αλλα τωρα πλεον ειμαι με κινεζο (xiaomi redmi note 3).

Φλαρασε στον τυπο την 26/1 του ακη...νομιζω ηταν αρκετα σταθερη απο ολες τις μεριες!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ρε παιδιά μια μικρή βοήθεια. Είμαι με rooted official 4.4.1 μερνάω με Odin το cwm αλλά ενώ μου λέει pass και όλα εντάξει, οτνα παω να μπω πάλι στο download mode για να περάσω από την καρτα μνημης την rom που αναφερόμαστε εδώ το cwm δεν έχει περαστεί και μου δείχνει το ανθρωπάκι του android και Downloading...Τι κάνω λάθος...Ευχαριστώ :)

Απολύτως σωστός...Ευχαριστώ

Ηταν ευκολο τελικα :)

Απλα για την ρομ του ακη προτεινω twrp recovery και ο ακης philz...

Ηταν ευκολο τελικα :)

Απλα για την ρομ του ακη προτεινω twrp recovery και ο ακης philz...

Το έκανα την φλασαρα κιόλας την Rom του άκη απλά δεν μου λειτουργει το Wifi και το ψάχνω τώρα

PS Όλα εντάξει έβαλα το twrp και έστρωσαν όλα :)

Edited by alkontogia

Ολα καλα δηλαδη?

Δουλευουν τα παντα?

Ποια φλασαρες απο ολες?

Έβαλα την full του άκη, έβαλα μετά και το twrp πέταξα και έναν agni kernel(γιατί κάποιος πιο πίσω είπε οτι το έβαλε και έστρωσε) και όλα δουλευουν ρολόι

Την S7 την καινουρια εβαλες?

Εκανες καο τις ρυθμισεις που λεει ο ακης?

Εγω την ειχα για πολυ λιγο οποτε δεν μπορω να χω γνωμη γιαυτην...

Παιδες εγω χτες εδιωξα το νοτε 2...

Το λυπηθηκα απο μια μερια αλλα τωρα πλεον ειμαι με κινεζο (xiaomi redmi note 3).

Το πήρες πίσω?:lol:

Εμεινα με τον κινεζο λογω 2 καρτων σιμ!

Τουμπανο και το νοτε 2 βεβαια με τις ρομς του ακη αλλα δεν γινοταν να κουβαλαω 2 συσκευες μαζι μου :(

Πέρασα την τελευταία έκδοση της rr και εχω μεινει μακακας....Δεν έχω δει ποτέ το note 2 πιο σμουθ....

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφου στο τελος παλι στου ακη την ρομ θα καταληξεις...τι το παιδευεις? Χαχα

Δεν φταιει το δικο μου ρομ... Πριν απο αυτο ο Κωστας ειχε βαλει ενα ρομ απο κινεζικο κλωνο απο τα βαθη της Ασιας...Μετα απο αυτο ο δημιουργος του εκανε χαρακιρι .Eτσι στη συνεχεια εβαλε το δικο μου απο πανω χωρις wipe με αποτελεσμα να αρχισουν τα παγωματα.Πιστευω οτι πλεον το Note2 του Κωστα ειναι στοιχειωμενο... Edited by akiss_