npapagri Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 να πω την εμπειρια μου κι εγω απο μερικες αναβαθμισεις που εχω κανει στο κινητο μου. φαν του wesam othman. παλιοτερες του ρομ που εβαζα επαιζαν απροβληματιστα. βεβαια ηταν μαμα ρομ καθαρες χωρις κατι εξτρα. δεν με ενοιαζε για το στυλο ηθελα να παιζει η ρομ απροβληματιστα. καποιες ρομ που εβαζα cm απ την πρωτη στιγμη εβγαζαν προβλημα. επειδη διαβαζα πολυ καλα λογια για του ακη την ρομ κι αυτη που ειχα ειχε αρχισει κατι ψιλοκουλα ειπα να περασω την 26/1. δυστυχως το κινητο μου παγωνε μετα απο λιγη ωρα απ το φλασαρισμα και χωρις να εχω περασει κατι. μονο τα τηλεφωνα. πιθανον (θεωρω) το κινητο μου hardware-ικα να διαφερει απ τα περισσοτερα κι ετσι να μην παιζουν σωστα οι "πειραγμενες" ρομ. μπορει εγω να φταιω και να μην κανω κατι σωστα. παντως αυτη την στιγμη ειμαι με την eclipse transformation greece και παιζει αψογα. με τρωει βεβαια να βαλω την καινουργια του ακη αλλα θα περιμενω λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Να πω και γω την εμπειρια μου γιατι το ζηλεψα:D --->> '.U.L.T.I.M.A.T.E - R.O.M. ' Note_2 Odex System , Note_4 Apps, S_7 Style, Full Apps, Rom "ALL IN ONE":D ROM 14_04_16 Changelongs 14-04-16 Optimize Odex system apps private apps( για να σηκωσει τα...βαρη , την ταχυτητα των εφαρμογων και να ομαλοποιησει την κατασταση) Optimize ram(πολυ Καλη διαχειριση παρα των ογκο των εφαρμογων) Εμφανιση μηνυματος στο systemui οταν εκτελουνται εφαρμογες Καλυτερη λειτουργικοτητα οταν κανουμε εργασιες ενω ειναι συνδεδεμενο μεσο usb στο pc(χωρις κοληματα) Ποιο γρηγορη μεταφορα δεδομενων απο την sd card στο pc και αντιστροφα . Fixed S7 λευκο θεμα στο gallery Fixed S7 λευκο θεμα και ημερομηνια στα μηνυματα Διαχωρισμος με γκρι αποχρωση σε μενου-υπομενου πχ settings Ενσωματωση ολων των στοκ εφαρμογων του S7 οπως βλεπετε στο παραπανω βιντεο παντα ομως μεχρι εκει που υποστηριζεται απο το hardware του Νοτε-2 Edge screen 1)Samsung apps Galaxy apps Galaxy Essentials S-health 2)Google apps Chrome Gmail Maps Youtube Drive Movies play photos 3)Social Instagram Facebook 4)Microsoft apps Word Excel Powerpoint OneDrive Onenote Skype Optimize framework files Και τα γνωστα,,, Θεμα χρωμα μπεζ-γκρι-λευκο-κιτρινο σuμφωνα με το S7 S7 icons S7 phone S7 contacts S7 messeger S7 mms S7 clock S7 email S7 gallery S7 εγγ.φωνης S7 ληψεις S7 systemui S7 αριθμομηχανη S7 εξυπνη διαχειριση S7 σημειωση S7 Browser S7 lockscreen S7 wallpapers S7 launcher(big) S7 animations S7 Bootanimation *Update superuser *Update Google play *Update Google service *Update Task manager *Update HSDPA/GSM System(διαγραφη LTE) *Update DNS(ποιο γρηγορη συνδεση και google εφαρμογες) *Update settings Kernel *Update Framework files *Update γραμματοσειρες * Kαι αλλα δεν θυμαμαι.... Οδηγιες εγκαταστασης: Εμπειρια ... To rom απευθυνεται σε χρηστες που τους ενδιαφερει η οπτικη και λειτουργικη ανανεωση του τετραετους Note-2.Οσοι δεν ακολουθουν την συγκεκριμενη φιλοσοφια να μην ασχοληθουνε καθολου . To rom απευθυνεται σε χρηστες που γνωριζουν την διαδικασια wipe και φλασαρισματος. Καθε αγνοια η αμαθεια δεν συμμορφωνεται με τους κανονες της πραξης αλλα μονο της θεωριας(αλλα λογια να αγαπιεμαστε) .Οποιος δεν γνωριζει πως να βαζει custom Να ...διαβασει στις ενοτητες του MyPhone να μαθει , , , δεν του φταιει η κατσικα του γειτονα. Kατεβαζουμε και Βαζουμε τα παρακατω δυο ζιπ part1 kai part2 στην sd card. Φλασαρουμε πρωτα το παρτ1 .Μολις εγκατασταθει δεν κανουμε reboot παραμενουμε στο recovery και φλασαρουμε το παρτ2. Μετα Reboot. *Μετα την εγκατασταση παμε settings και... Απενεργοποιηστε την λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας(ενω γραφει ανενεργο δεν ειναι) και στις επιλογες προγραμματιστη βαλτε off τα animations εκτος απο το μεσαιο(στο 0,5). *Επισης παμε superuser και απενεργοποιουμε τα παντα εκτος απο την πρωτη επιλογη . *Μη ξεχναμε να βαλουμε την γραμματοσειρα που προτεινω( <droidsans> πορτ απο CM S6-Edge) για καλυτερη οπτικη αποδοση και λειτουργικοτητα. Link part1---->https://mega.nz/#!eAZUiZyB!A3DYM6F5DHTQcvjSR08vB_fY5RPogZpyjy2LlyEi7ms Link part2---->https://mega.nz/#!ud4WmTiA!rlhZje0cl3uR0WRqIrgCRqDoAYfSM_FgL8KPgXQxYnc Splanner fix(σε ενδεχομενο που δεν εμφανιζεται το icon Splanner(Ημερολογιο) κατεβαστε και καντετο εγκατασταση με το root explorer στο system apps ---> https://mega.nz/#!KJpjALKJ!AxVoWBwESH7PTaWkwJbSj8wlcFrkjqulIj8wbP35L4Q Επομενο Update...The Power Of Love Note 2 ! 20/04/16 Edited April 17, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κάποιος πετάει τυράκι και μετά φεύγει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το λινκ το λινκ που ειναι? Χαχα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Το λινκ το λινκ που ειναι? Χαχα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link ποστ 8636 .:ninja: Edited April 15, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ξαναματαευχαριστουμε ακιςς. Το δευτερο ζιπ ειναι μονο εφαρμογες, ή εχει και αρχεια συστηματος της ρομ? Ρωτω γιατι ειδα πολλες "παραπανισιες" εφαρμογες μετα την ολοκληρωση της εγκαταστασης. Βγαινουν βεβαια πανευκολα, απλως ρωταω για τον αν ειναι απαραιτητο το δευτερο ζιπ ωστε να το αποθηκευσω στο φακελο με τις υπολοιπες ρομ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλημέρα! Με dirty flash (wipe cache/dalvik/internal memory ) απο την τελευταία ρομ που ανέβασες,θα γίνει δουλειά Άκη ? Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγω με twrp και advanced wipe κανω και wipe data. Και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγω με twrp και advanced wipe κανω και wipe data. Και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα ως τωρα. Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι το Wipe data....Αν γίνεται.... Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Θα χασεις μηνυματα/επαφες/φωτο, wifi passwords, τα οποία τα κανεις backup πανευκολα. ΟΛΑ τα υπολοιπα που ειναι αποθηκευμενα στην sd, δεν χανονται. Μονο τα wifi passes δεν εχω βρει τροπο να τα παιρνω backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Θα χασεις μηνυματα/επαφες/φωτο, wifi passwords, τα οποία τα κανεις backup πανευκολα. ΟΛΑ τα υπολοιπα που ειναι αποθηκευμενα στην sd, δεν χανονται. Μονο τα wifi passes δεν εχω βρει τροπο να τα παιρνω backup. Δεν θα χάσω μόνο αυτά δυστυχώς....Θα χάσω Ρυθμίσεις (μηνυμάτων - κλήσεων - email - ήχων ανά επαφή και αλλα) και επειδη έχει καεί η γούνα μου από restore τύπου titanium σε νέα ρομ θέλω να το αποφύγω.... :) :) :) Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Θα χασεις μηνυματα/επαφες/φωτο, wifi passwords, τα οποία τα κανεις backup πανευκολα. ΟΛΑ τα υπολοιπα που ειναι αποθηκευμενα στην sd, δεν χανονται. Μονο τα wifi passes δεν εχω βρει τροπο να τα παιρνω backup. Αφού είσαι root πας στη διαδρομή: Device/data/misc/wifi και κρατάς το αρχείο wpa_supplicant.conf Εκεί βρίσκονται όλοι οι κωδικοί από τα ασύρματα δίκτυα και μπορείς να το βάλεις στην καινούρια rom χωρίς να χάσεις κανέναν κωδικό. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αφού είσαι root πας στη διαδρομή: Device/data/misc/wifi και κρατάς το αρχείο wpa_supplicant.conf Εκεί βρίσκονται όλοι οι κωδικοί από τα ασύρματα δίκτυα και μπορείς να το βάλεις στην καινούρια rom χωρίς να χάσεις κανέναν κωδικό. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Ευχαριστω.:D Πολυ χρησιμο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 είπα να την δοκιμάσω και εγώ και δεν μου ανοίγει με τίποτε το WiFi....από dr.ketan.... μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τον boot loader ? ποιος είναι ο τελευταίος δεν θυμάμαι.... Εγώ μετά το φλασάρισμα της τελευταίας official έχω αυτόν: N7100XXUFNL1 Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αφού είσαι root πας στη διαδρομή: Device/data/misc/wifi και κρατάς το αρχείο wpa_supplicant.conf Εκεί βρίσκονται όλοι οι κωδικοί από τα ασύρματα δίκτυα και μπορείς να το βάλεις στην καινούρια rom χωρίς να χάσεις κανέναν κωδικό. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Ευχαριστω.:D Πολυ χρησιμο post. Επίσης γίνεται και με Titanium Backup. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 φλασαρω τώρα την ελληνικη official N7100XXUFNL1 με Odin, μετά ρουταρω και μετά twrp και την ρομ του Άκη.....αυτη μάλλον είναι η σωστή επιλογή.... Σωστά, αλλά εγώ προτιμώ philz αντί για twrp. Σε περίπτωση που δεν έχεις wifi στη rom του Άκη φλασάρεις τον kernel που έχει προτείνει. Καλή επιτυχία Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ο Ακης λεει "update kernel settings" που είναι το update αφου ο 4.3.9 είναι εδώ και μηνες χωρις καποια αλλαγη ουτε τον εχει ανεβασει τροποποιημενο.... Σου είπα για τον τροποποιημένο γιατί είναι έκδοση 4.3.9, εάν φλασάρεις νεώτερη έκδοση kernel δε θα μπορέσεις να πας στην 4.3.9 πάρα μόνο εάν φλασάρεις κάποια eclipce μέχρι τη v5, σύμφωνα με οδηγίες που έχει δώσει πιο πριν ο Άκης. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Σου είπα για τον τροποποιημένο γιατί είναι έκδοση 4.3.9, εάν φλασάρεις νεώτερη έκδοση kernel δε θα μπορέσεις να πας στην 4.3.9 πάρα μόνο εάν φλασάρεις κάποια eclipce μέχρι τη v5, σύμφωνα με οδηγίες που έχει δώσει πιο πριν ο Άκης. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Μεχρι και την v5?Εγω που κατεβασα την v7 θα πρεπει να βαλω την 5 για να φλασαρω του Ακη; Και μια ερωτηση!Μπορω να μη βαλω το gallery που εχουν οι νεοτερες ρομ και να βαλω αυτο που χρησιμοποιει και ο Ketan?Υπαρχει το apk καπου; Edited April 15, 2016 by zizu21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν ξέρω ποια έκδοση kernel έχει η v7, αν δεις μερικά ποστ πιο πίσω τη v5 μου προτείνει ο Άκης για να εκκαθαρρίσει τα στοιχεία από τον νεώτερο και να μπορέσει να περαστεί αυτός που έχει η rom του. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Θα το κανω σε λιγο λοιπον και θα περασω την νεα του Ακη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πως περναμε την γραμματοσειρα που προτεινει ο Ακης παιδια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εβαλα τη Ρομ του Ακη.Την γραμματοσειρα πως την αλλαζω και που την βρισκω;Επισης νομιζω πως το προβλημα που ειπα πιο πισω με το 3g παραμενει.Βεβαια δεν ειναι ακομα τσεκαρισμενο απλα ενω πηγαινα να βαλω τις πρωτες ρυθμισεις και ενεργοποιηθηκε αυτοματα το 3g ξαφνικα πεταξε το σημα επανηλθε στη συνεχεια αλλα κολλησε το κινητο και ξανα απο την αρχη.Εχει κανεις καποια ιδεα τι στο καλο μπορει να συμβαινει;Μηπως χαλασε η κεραια;Αλλα γιατι να κολλα το κινητο; Edit:συγγνωμη που ξαναεγραψα για τη γραμματοσειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ακη οταν εχω πολλαπλα παραθυρα οταν παω να επιστρεψω στην αρχικη δεν δειχνει καμια εφαρμογη που εχω μπροστά μονο το φοντο.Αν βρω κι αλλο μπαγκ θα το πω. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης οταν φορτισα το κινητο εβγαλε οτι η φορτιση ολοκληρωθηκε και οταν το αποσυνδεσα επεσε στο 98% μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μετά από μια μέρα χρήσης, το μόνο πρόβλημα είναι στα μηνύματα που δε φαίνεται η "Διαγραφή" (πατώντας πάνω δεξιά, όμως, διαγράφονται). Μετά την εγκατάσταση του Nova launcher πάγωνε στην εκκίνηση, λύθηκε με wipe dalvik. Το πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος zizu21 δεν το έχω, τα πολλαπλά παράθυρα λειτουργούν κανονικά. Υπάρχουν δεκάδες γραμματοσειρές, άχρηστες όμως γιατί δεν υποστηρίζουν ελληνικά. Πιο ευανάγνωστη γραμματοσειρά θεωρώ την Armani. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλημερα !:rolleyes:Αυτο το "Αρμανι" πολυ μου αρεσε βρε παιδι μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts