akiss_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Φίλε Άκη μπράβο για την ρομ. Μεγάλη διόρθωση αυτή με το LTE. Επιτέλους δούλεψε και το smart radio από το gravity. :up:...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Αλλες εντυπωσεις παιδια, απο εσας που βαλατε τη νεα ρομ? Ρωταω γιατι εχω αραξει πολυ καλα με την προηγουμενη ρομ, και δεν εχω πολυ χρονο για ξαναστησιμο. Αν ομως αξιζει τον κοπο να τον (ξανα)θυσιασω τον (ηδη αρκετα) πετσοκομμενο υπνο μου. Οπως και να χει σε καμαρωνω ρε συ akiss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Πολύ καλή η rom! Σταθερή όπως όλες. Είδα ότι υπάρχουν και αλλαγές στις ρυθμίσεις του kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Μακροπρόθεσμα αν δεν περάσει αρκετός καιρός κάνεις δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά.βραχυπρόθεσμα όμως μιλάμε για απροβλημάτιστη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Προσεχως η ιδια και σε"ODEX" εκδοση για ακομα μεγαλυτερη σταθεροτητα και γρηγοροτερη αποκριση εφαρμογων (Την εχω κανει:p) .Αντε παλι την γλυτωσαμε για ενα 6μηνο μεχρι να βγει το τερας "Note -6" και τοτε θα κλαψουν μανες μανουλες θα κλεισουν οι εταιριες και μεις στη φυλακη μια και θα μεινουμε αφραγκοι :lol::lol::lol: Edited March 27, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 επειδή περιμένω αύριο το κινητό (ΝΟΤΕ2) της αδερφής μου δώστε μου το λινκ να την κατεβάσω και να την περάσω . τώρα φοράει την diamond εδώ και πολύ καιρό αλλά της παρουσίασε πρόβλημα . πέρα από wipe cache χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο για να την περάσω ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) επειδή περιμένω αύριο το κινητό (ΝΟΤΕ2) της αδερφής μου δώστε μου το λινκ να την κατεβάσω και να την περάσω . τώρα φοράει την diamond εδώ και πολύ καιρό αλλά της παρουσίασε πρόβλημα . πέρα από wipe cache χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο για να την περάσω ? Στο ποστ "8443" ειναι οτι χρειαζεσαι..Ολα τα wipe πρεπει να κανεις για να μπει καθαρο το ρομ. Επισης..Τα πορτ δεν εχουν ποτε προβληματα στα φλασαρισματα εφοσον εστω και μια φορα εχετε φλασαρει την official FNL1 για να παρει τον Bootloader.Επισης... προσοχη σε θεματα επαναφορα μπακαπ ,εαν περιεχουν αρχεια συστηματος απο αλλα ρομ κτλ.Δεν εχω ευθυνη εαν το Note βγαλει φτερα και πεταξει:p:p:p Edited March 27, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 σε ευχαριστώ πολύ Άκη , ήδη τα κατέβασα και περιμένω αύριο το κινητό για να την περάσω να είσαι καλά . είμαι σε αναμονή για το NOTE 6 ;) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το κλαιω το χιλιαρικο απο τωρα ....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 επειδή έχω στα χέρια μου το Νοτε 2 της αδερφής μου.Μένει κολλημένο στο logo της samsung και δεν μπαίνει στο recovery teamwin που το έχω περασμένο . τώρα τι κάνω ? θέλω να περάσω την καινούρια του Άκη αλλά χωρίς ρεκόβερυ μπορεί να περαστεί ? καμιά βοήθεια ? τι μπορώ να κάνω ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 επειδή έχω στα χέρια μου το Νοτε 2 της αδερφής μου.Μένει κολλημένο στο logo της samsung και δεν μπαίνει στο recovery teamwin που το έχω περασμένο . τώρα τι κάνω ? θέλω να περάσω την καινούρια του Άκη αλλά χωρίς ρεκόβερυ μπορεί να περαστεί ? καμιά βοήθεια ? τι μπορώ να κάνω ? Εννοείς ότι πατώντας volume up + home + power button δεν μπαίνει σε recovery; Τότε πρέπει να ξαναπεράσεις twrp ή cwm recovery με το odin. Οι custom roms δεν περνιούνται αλλιώς. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Άκη πότε υπολογίζεις να ανεβάσεις την καινούρια που μας υποσχέθηκες? Είμαι με την lite της 26.1 και με τρώει το χέρι μου. .... Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Άκη πότε υπολογίζεις να ανεβάσεις την καινούρια που μας υποσχέθηκες? Είμαι με την lite της 26.1 και με τρώει το χέρι μου. .... Μα την εχω ανεβασει στην υπογραφη πατα... Εδω τρώει εμενα που την έχω περάσει ήδη αλλά θέλω την ODEX version.... :p χεχε κανω κλοπυ κιαλλα αρχεια απο το S7 να τα παραχωσω στο Νοτη εχω την Odex τωρα αλλα με ενοχλουν κατι δεκατα καθυστερησης χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 εντέλει μπήκε στο ρεκόβερυ teawin 2.8.7 αλλά συμβαίνει το εξής κουφό . δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κινητό και ενώ έχει κάρτα μνήμης πατώντας και επιλέγοντας γράφει σε όλα 0 mb έβγαλα την κάρτα την ξαναπέρασα έβαλα μία άλλη κάρτα τίποτα . έχω καλώδιο otg το κουμπώνω ούτε αυτό βλέπει .λέτε να τα έπειξε το κινητό ? έχω έτοιμη την ρομ και δεν μπορώ να την κάνω install .για πείτε τι άλλο να κάνω ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μα την εχω ανεβασει στην υπογραφη πατα... χεχε κανω κλοπυ κιαλλα αρχεια απο το S7 να τα παραχωσω στο Νοτη εχω την Odex τωρα αλλα με ενοχλουν κατι δεκατα καθυστερησης χαχαχα Την odex, την odex...... Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μετα απο 2 μηνες περιπου χωρις το νοτε,μολις το ξαναπηρα στα χερια...εχω την lite onirama 26/1 και το στησα πριν λιγο... Αξιζει να κανω την αλλαγη στην νεα ρομ? Βασικα με τρωει αλλα λυπαμαι την τοση ωρα που εφαγα να το στησω και δεν διαβασα τα ποστς πρωτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 εντέλει μπήκε στο ρεκόβερυ teawin 2.8.7 αλλά συμβαίνει το εξής κουφό . δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κινητό και ενώ έχει κάρτα μνήμης πατώντας και επιλέγοντας γράφει σε όλα 0 mb έβγαλα την κάρτα την ξαναπέρασα έβαλα μία άλλη κάρτα τίποτα . έχω καλώδιο otg το κουμπώνω ούτε αυτό βλέπει .λέτε να τα έπειξε το κινητό ? έχω έτοιμη την ρομ και δεν μπορώ να την κάνω install .για πείτε τι άλλο να κάνω ? Το κινητό ανοίγει κανονικά; Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης, δοκίμασε και με άλλο καλώδιο. Νομίζω πρέπει να περάσεις μια official rom απ την αρχή με το odin. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 δεν ανοίγει παραμένει στο λογότυπο της samsung το έβαλα σε dowloand mode και πήγα να το συνδέσω στο odin για να περάσω official rom αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί με το odin . δεν ξέρω τι άλλο να κάνω . έβαλα και άλλο καλώδιο τι να πω Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 δεν ανοίγει παραμένει στο λογότυπο της samsung το έβαλα σε dowloand mode και πήγα να το συνδέσω στο odin για να περάσω official rom αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί με το odin . δεν ξέρω τι άλλο να κάνω . έβαλα και άλλο καλώδιο τι να πω Σε τι Windows προσπαθείς να συνδέσεις το τηλ.?Έχεις κατεβάσει τους τελευταίους drivers?Δοκίμασε και από άλλο PC. Το να μην σου αναγνωρίζει το τηλ το odin είναι σκάλωμα....:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) σε windows 7. ποιους drivers πρέπει να κατεβάσω ? δεν έχω κατεβάσει τίποτα .δοκίμασα και σε άλλο pc άλλη θύρα άλλο καλώδιο μάλλον κάτι με τους drivers είναι . όταν το συνδέω με το odin ψάχνει και γράφει CDC ABSTRACT CONTROL MODEL και δίπλα έχει ένα κόκκινο Χ που σημαίνει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί Edited March 29, 2016 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 σε windows 7. ποιους drivers πρέπει να κατεβάσω ? δεν έχω κατεβάσει τίποτα .δοκίμασα και σε άλλο pc άλλη θύρα άλλο καλώδιο μάλλον κάτι με τους drivers είναι . όταν το συνδέω με το odin ψάχνει και γράφει CDC ABSTRACT CONTROL MODEL και δίπλα έχει ένα κόκκινο Χ που σημαίνει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί samsung usb drivers for mobile phones. Ψάξε στον ''ρουφιάνο'' (Google) κατέβασε τους εγκατέστησε τους, κάνε επανεκκίνηση και δες αν σου αναγνωρίζει το Odin το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 τελικά μετά από τους drivers συνδέθηκε το τηλέφωνο με το odin( η θύρα έγινε μπλε) έβαλα την εργοστασιακή ρομ στο δεύτερο κουτάκι (ΑP) είδα να μην έχω τσεκαρισμένο το re-rartition και πάτησα start . έκανε αρκετή ώρα και μετά έγραψε failed . η φάση είναι ότι τώρα δεν ανοίγει καθόλου το τηλέφωνο . έβγαλα μπαταρία το έβαλα για φόρτιση πάτησα τα τρία κουμπιά για να το βάλω σε download mode αλλά αυτό είναι τελείως νεκρό . μάλλον το μπρίκαρα έτσι δεν είναι ? καμιά ιδέα έμεινε τίποτα άλλο να το κάνω ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 τελικά μετά από τους drivers συνδέθηκε το τηλέφωνο με το odin( η θύρα έγινε μπλε) έβαλα την εργοστασιακή ρομ στο δεύτερο κουτάκι (ΑP) είδα να μην έχω τσεκαρισμένο το re-rartition και πάτησα start . έκανε αρκετή ώρα και μετά έγραψε failed . η φάση είναι ότι τώρα δεν ανοίγει καθόλου το τηλέφωνο . έβγαλα μπαταρία το έβαλα για φόρτιση πάτησα τα τρία κουμπιά για να το βάλω σε download mode αλλά αυτό είναι τελείως νεκρό . μάλλον το μπρίκαρα έτσι δεν είναι ? καμιά ιδέα έμεινε τίποτα άλλο να το κάνω ? Μια βασική συμβουλή: Για όλες τις διεργασίες που θέλουμε να κάνουμε το τηλ πρέπει να έχει πάνω απο 70% μπαταρία. Τσέκαρε 2 ακόμα πράγματα: 1) Όταν τρέχεις το Odin δες ότι δεν τρέχει το ΚΙΕS παράλληλα.Αν τρέχει κλείστο από την Διαχείριση Εργασιών κλείσε το Odin και ξανάνοιξε το χωρίς να τρέχει το Kies. 2) Τρέξε το Odin σαν Administrator και μετά σύνδεσε το τηλ. 3) Όταν συνδέσεις το τηλ. άφησε το PC να εγκαταστήσει ότι χρειάζεται (κάτω δεξια αυτό που είπες ότι ''ψάχνει''). 4) Κατέβασε ξανά την επίσημη 4.4.2 ρομ για το NOTE 2 5) Αν δεν σου γράψει PASS το ODIN ΜΗΝ παλεύεις να ανοίξεις το τηλ. 6) Ξαναδοκίμασε με το ODIN αφού έχει κάνει όλα τα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Στο ποστ "8443" ειναι οτι χρειαζεσαι..Ολα τα wipe πρεπει να κανεις για να μπει καθαρο το ρομ. Επισης..Τα πορτ δεν εχουν ποτε προβληματα στα φλασαρισματα εφοσον εστω και μια φορα εχετε φλασαρει την official FNL1 για να παρει τον Bootloader.Επισης... προσοχη σε θεματα επαναφορα μπακαπ ,εαν περιεχουν αρχεια συστηματος απο αλλα ρομ κτλ.Δεν εχω ευθυνη εαν το Note βγαλει φτερα και πεταξει:p:p:p Μετά από το πέρασμα της FNL1 μπορεί στο τηλέφωνο να γίνει downgrade? Edited March 29, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μετά από το πέρασμα της FNL1 μπορεί στο τηλέφωνο μα γίνει downgrade? Να βαλεις την official FNL1 και αργοτερα να κανεις υποβαθμιση ? Για ποιο λογο ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts