ilmas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τελικα αυτο το wifi ειναι τελειως λοττο. Δοκιμασες factory reset? Δοκίμασα, φλάσαρα πάλι την προηγούμενη Lite, φλάσαρα άλλο μόντεμ, τίποτα... Θα ξαναπεράσω με odin τη μαμά rom να δούμε... Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Η καμερα σου δουλεψε κανονικα? Ειναι το δευτερο bug που εχει αναφερθει. Να φανταστω οτι απο την προγουμενη lite του ακιςς περασες με dirty flash στην καινουργια lite? Εγω αυτο εκανα και λειτουργησαν ολα κανονικα. Στην προηγουμενη lite απ οσο ειδα ολα σου λειτουργουσαν σωστα, ετσι? Λογικα με τη στοκ θα αλλαξει και ο κερνελ και θα δουλεψει το wifi. Ενημερωσε μας παντως πως πηγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Από 4.1.2 για να φτάσω στην ρόμ του Άκη τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Πρέπει να φλασάρω κανένα bootloader πριν ή μετά την ρόμ? Θα μπορέσω να ξαναπάω στην custom που είμαι τώρα αν δεν βολευτώ? Ευχαριστώ. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εμεινες στην 4.1.2 ή γυρισες σ αυτην απο 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Η καμερα σου δουλεψε κανονικα? Ειναι το δευτερο bug που εχει αναφερθει. Να φανταστω οτι απο την προγουμενη lite του ακιςς περασες με dirty flash στην καινουργια lite? Εγω αυτο εκανα και λειτουργησαν ολα κανονικα. Στην προηγουμενη lite απ οσο ειδα ολα σου λειτουργουσαν σωστα, ετσι? Λογικα με τη στοκ θα αλλαξει και ο κερνελ και θα δουλεψει το wifi. Ενημερωσε μας παντως πως πηγε. Πέρασα με odin την ελληνική 4.4.2 αλλά δεν άνοιγε το κινητό με τίποτα, ούτε με full wipes!!! Κολλούσε στο λογότυπο samsung. Ξαναπέρασα έτσι την D.F. Lite 16-01-16 και ευτυχώς τώρα δουλεύουν όλα. Πρώτη εντύπωση καλή. Βλέπω να επιστρέφω όμως στην 26-12-15 για τα γαλάζια toggles και το κυανό χρώμα σε επαφές και μηνύματα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έμεινα δεν αναβάθμισα ποτέ..Μου είχε πει ο Άκης ότι θα ανέβαζε μια 4.1.2 φτιαγμένη αλλά έχει το μυαλό του στις καινούργιες που όλοι θέλουν και με ξεχνάει..Είμαι δεινόσαυρος το ξέρω αλλά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα κι όταν κάτι δουλεύει σωστά συνήθως δεν το πειράζω..Είναι κάποιες εφαρμογές που δεν μπορώ να εγκαταστήσω και τώρα σκέφτομαι την αναβάθμιση.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δεν υπαρχει θεμα δεινοσαυρων. Προσωπικα διαφορες απο την 4.1.2 στην 4.4.2 δεν εχω δει. Ισα ισα που η μπαταρια εχει χειροτερεψει αρκετα. Ο μονος λογος που περασα τις καστομ 4.4.2 ειναι για τις εξτρα δυνατοτητες του s pen. Επειδη οι 4.4.2 ρομ εχουν το knox δεν ξερω αν μπορεις μετα να επιστρεψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι Είναι δύο τρεις εφαρμογές.Αν βρω τρόπο να τις τρέξω εδώ που είμαι θα το κάνω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπαρχει θεμα δεινοσαυρων. Προσωπικα διαφορες απο την 4.1.2 στην 4.4.2 δεν εχω δει. Ισα ισα που η μπαταρια εχει χειροτερεψει αρκετα. Ο μονος λογος που περασα τις καστομ 4.4.2 ειναι για τις εξτρα δυνατοτητες του s pen. Επειδη οι 4.4.2 ρομ εχουν το knox δεν ξερω αν μπορεις μετα να επιστρεψεις. Τώρα είδα την μπαταρία που αναφέρεις..Μάλλον δεν.. Αν δεν με λυπηθει ο Ακης να μου στείλει το λινκ με την 4.1.2 που λέει , το κινητό μου θα ψοφήσει με Ω και με Android revolution HD.. Edited January 17, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Με τη ρομ του ακιςς παντως εχει βελτιωθει σημαντικα η κατασταση και στον τομεα της μπαταριας. Βλεπω πλεον 5.30 -6 ωρες sot ενω με την προηγουμενη καστομ ρομ εφτανα πολυ σπανια πανω απο 5 ωρες. Και χωρις κανενα συμβιβασμο στην ταχυτητα και στην ομαλοτητα. Ισα ισα που του ακιςς ειναι πιο ομαλη και πιο γρηγορη. Ειναι ομως και λιγο λοττο, οπως εγινε με το προηγουμενο παιδι που ενω στην πρωτη lite rom λειτουργουσαν ολα, στη δευτερη χαθηκε το wifi. Το αναποδο ειχε γινει μ εμενα. Με 2 λογια, το κινητο με τη ρομ του ακιςς ειναι απολαυση. Αλλα αν το χρειαζομουν για να κανω τη δουλεια μου, δεν θα την περναγα τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δοκίμασα να φλασαρω τη ρομ αλλά μετά την εγκατάσταση δείχνει μόνο black screen. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δοκίμασα να φλασαρω τη ρομ αλλά μετά την εγκατάσταση δείχνει μόνο black screen. Ποιο recovery εχεις?Απο wipes εκανες τα κλασικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Philz recovery. Έκανα όλα τα wipes. Μήπως θέλει άλλο kernel? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Philz recovery. Έκανα όλα τα wipes. Μήπως θέλει άλλο kernel? Black screen στο πρώτο άνοιγμα; Μου το έχει κάνει κι εμένα μια φορά. Με επανεκκίνηση έστρωσε όμως. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έβαλα και cwm 6.0.4.3 και πάλι τα ιδια. Δοκίμασα και μια άλλη ρομ και σ αυτή ενώ δείχνει το Samsung boot logo μετά η οθόνη είναι μαύρη ενώ τα πλήκτρα έχουν φως. Μόνο μια miui μπουταρει Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έβαλα και cwm 6.0.4.3 και πάλι τα ιδια. Δοκίμασα και μια άλλη ρομ και σ αυτή ενώ δείχνει το Samsung boot logo μετά η οθόνη είναι μαύρη ενώ τα πλήκτρα έχουν φως. Μόνο μια miui μπουταρει Μετά την εγκατάσταση, δοκίμασε wipe cache partition και Advanced/Wipe Dalvik Cache. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Το μυαλό μου πάει πλέον στην LCD. Στο galaxy mega μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 τα third party ανταλλακτικά δε δούλευαν και φοβάμαι μη συνέβη κι εδώ κάτι Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Το μυαλό μου πάει πλέον στην LCD. Στο galaxy mega μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 τα third party ανταλλακτικά δε δούλευαν και φοβάμαι μη συνέβη κι εδώ κάτι Δεν μπορεί να χάλασε η οθόνη από φλασάρισμα... Δεν είπες ότι μπουτάρει μια miui; Δοκίμασε να περάσεις με το Odin τη rom της samsung. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Από τη miui δοκίμασες να φλασάρεις του Άκη; αν ναι φλάσαρε kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ναι από τη miui. Ποιον kernel προτείνει; Ilmas στο galaxy mega πχ αν είχες αλλάξει την οθόνη με μια third party τότε μετά την αναβάθμιση σε kitkat η οθόνη ήταν μαύρη ή στην καλύτερη δε δούλευε το touch Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 4.3.9 προτείνει. Αλλά και νεότερο να βάλεις δεν θα έχεις θέμα. Βάλε και τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί μερικά post πιο πάνω και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπορεί να κάνει κάποιος τον κόπο να μου το στείλει στο Finn2k1@gmail.com? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπορεί να κάνει κάποιος τον κόπο να μου το στείλει στο Finn2k1@gmail.com? Μπες εδω---> http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=2376#downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Έχω την eclipse transformation-update-greece-02-12-15 και όπως έχω ξαναγράψει, είναι μακράν η καλύτερη rom που είχα ποτέ. Παλιότερα είχα δοκιμάσει πολλές custom roms με αυτήν του δόκτωρα για πάνω από ένα χρόνο και νομίζω θα κρατήσω κι αυτήν ανάλογο χρόνο ή και περισσότερο. Το μόνο που μου λείπει είναι μια καθυστέρηση κάποιων δευτερολέπτων κατά την αποστολή sms που με βοήθησε αρκετές φορές που κάτι μου "ξέφευγε". Και μη βιαστεί κανείς να μου γράψει να τα διαβάζω καλύτερα πριν τα στείλω. Τα διαβάζω, αλλά, πιστέψτε με, όλο και κάτι προλαβαίνεις με αυτήν την καθυστέρηση. Έψαξα αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι που να προσθέτει αυτήν τη δυνατότητα. Μιλάω πάντα για την stock εφαρμογή και όχι για κάποιες άλλες από το store αφού "κουβαλάω" αρχείο κοντά δέκα χρόνων και θα ήθελα να το συνεχίσω. Παρεμπιπτόντως, υπήρχε αυτή η δυνατότητα στην προηγούμενη rom μου. Ευχαριστώ... Edited January 17, 2016 by nikos965 Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπες εδω---> http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=2376#downloads Ευχαριστώ, όλα καλά! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ευχαριστώ, όλα καλά! ολα καλα? σου αναψε κανονικα το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts