alexclone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Χαχα ο καθενας με τον πονο του ετσι??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Κάποιος μου είχε πει ότι θα ανεβάσει μια παλιά 4.1.2 αλλά μάλλον ξεχάστηκε... Το πρωτο τυφλο ρομ στην ιστορια του myphone ειναι γεγονος και λεγεται τυφλο γιατι ο dev του ρομ εχει 4.4.4 και θα ανεβασει 4.1.2 για παρτυ του karajim80:lol: γραφετε ιστορια ....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το πρωτο τυφλο ρομ στην ιστορια του myphone ειναι γεγονος και λεγεται τυφλο γιατι ο dev του ρομ εχει 4.4.4 και θα ανεβασει 4.1.2 για παρτυ του karajim80:lol: γραφετε ιστορια ....:D Βρε πες το και γκαβο..Ευχαριστω πάντως.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Ουφ...βαρέθηκα (1) μέρα με την resurrection και ξαναφλασαρα τώρα την τροποποιημένη eclipse του Άκη :p Άκη κανένα άλλο theme air command μπορούμε να περάσουμε μεσα? Έστω και το παλιό στυλ.. Δεν παίζεσαι, βαριά περίπτωση flashaholic, συνιστάται διακοπη χρήσης smartphone επί 3μηνο και αντικατασταση με παλιό Nokia με κουμπιά (θυμάσαι?) ! Καλή ανάρρωση, χάχαχα ! Edited December 10, 2015 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ουφ...βαρέθηκα (1) μέρα με την resurrection και ξαναφλασαρα τώρα την τροποποιημένη eclipse του Άκη :p Άκη κανένα άλλο theme air command μπορούμε να περάσουμε μεσα? Έστω και το παλιό στυλ.. καλημερα, μεχρι και εγω εχω κρατηθει τοσεςςςςς μερες με την πειραγμενη του ακη... βεβαια τωρα περιμενω την νεα του ρομ ετσι για να μπουμε σε ρυθμο παλι φλασαρισματος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 βγηκε ειδα cm13 με προβληματα οπως ειναι φυσικο...για να δουμε :) Not working - External SD Card(Will fix soon selinux related) - Some video apps have issues with video playback(works in youtube app and on most with browser) - Rom wont boot with sdcard because it cant mount it as of now - Remove sim pin lock before flashing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Είναι νωρίς ακόμα.... 4.30 λεω...ποσο λες εσυ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 16.50 Εγώ τωρα....Καλά στο 12ω είσαι ? :p Χαχαχα Ο ακης που ειναι?? Εξαφανιστηκε παλι... Εκει θα κανει τα κολπα του μαλλον εεε??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ετοιμάζει την ultimate rom που θα είναι ταχύτερη και απο AOSP :rolleyes::p:):D Eίναι δυνατόν το peugeot 106 rallye να είναι πιό γρήγορο από το peugeot 106 rallye gr.a? Όχι βέβαια αλλά το γρήγορο δεν μπορείς να το έχεις για κάθε μέρα. Αυτή είναι η διαφορά stock με aosp;) Εγώ πάντως αν είχα 2 νότηδες τον ένα θα τον είχα με aosp ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Και εγώ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Θα σας δειρω:lol::lol::lol:...Γιατι εχεται την εντυπωση οτι η aosp ειναι ποιο γρηγορη απο μια tw ? Θελω επιχειρηματα για πειτε ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 η πιο γρηγορη που εχω βαλει ειναι η δικια σου η stock με τον μαμα kernel.πολυ τουμπανο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Αντε να απαντησω σε ενα απο τα πμ που μου εστειλε φιλος απο δω:DΜου λεει: Κωστα γιατι επιμενεις οτι η aosp και συγκεκριμενα την γνωστη που βαζει ο konstantine 73 δεν ξεπερνα σε ταχυτητα μια tw ?Μαλιστα μολις την φλασαρω την στηνω και μετα πηγαινω στο μενου μπαταριας και επιλεγω επιδοσεις ειναι πολυ γρηγορη.....Του απαντω...Καλε μου φιλε Οταν πας στο μενου της μπαταριας και επιλεγεις "επιδοσεις" δεν ενεργοποιειται κατι παρα αλλαζει ο governor σε "performance" Ο συγκεκριμενος governor δεν εχει ελαχιστες επιδοσεις δουλευει μονιμα στα 1600 δηλαδη τερμα χωρις να κατεβαινει η συχνοτητα.Ετσι εσυ ως χρηστης λες αααα μα τι γρηγορη που ειναι android καργα και ξερο ψωμι...Σταματα λοιπον να τρως κουτοχορτο με τις aosp....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 οι aosp ειναι τελειως γυμνες...λογικο να πηγαινουν πιο τερμα! λογικο επισης στο performance να πηγαινει τεζα το εργαλειο :p και εννοειται οτι οι ρομς του ακη ειναι οι καλυτερες (ελα ενταξει τερμα το γλυψιμο :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) καλημερα θα θελα να ρωτησω Aki αντι του stock kernel αν φλασαρουμε μεσω recovery τον kernel PSN_pureCM_12+_ANYROM-AROMA-v4.4.8r3_N7100_OC και μεσω της εφαρμογης Agni control παραμετροποιησουμε τον kernel οπως επιθυμουμε δεν θα επιτυχουμε με τον τροπο αυτο καλυτερα απολελεσματα σε ταχυτητα η σε οικονομια μπαταριας σε σχεση με τον μαμισιο kernel? αναφερομαι για το post #7854 ευχαριστω και καλοδεχουμενο το νεο ρομ που ετοιμαζεις οταν γινει με το καλλο Edited December 11, 2015 by pavlos999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Άκη Δεν αλλάζει ο governor αν αλλάξεις σε "επιδόσεις" μένει αυτός που ειχες επιλεγμένον απο πριν.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις resurrection remix επιβάλλεται να περάσεις τον εν λόγω agni....πολλά προβλήματα έχουν προκύψει απο τον στοκ που φοραει η rr... Τον εχω περασει ηδη απλα δεν του εκανα OC παρα μονο του αλαξα απο 1900mah να φορτηζει στα 2000 η μπαραρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Oc δεν με ενδιαφερει καθολου σε μια ρομ εμενα προσωπικα , το παν που ψαχνω σε καθε ρομ ειναι να μην εχει lag καθως και να εχει μεγαλη αυτονομια,απο τοτε που ειχα 4.1.2 ποτε δεν καταφερα να εχω ξανα μεγαλη αυτονομια παρολο που τρεχουν παντα greenify και τα σχετικα,μεχρι και μπαταρια καινουρια αλλαξα αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Το o/c σε λογικά πλαίσια βοηθάει στην μείωση των lag....όσον αφορά πάντως την αυτονομία με την rr και @1704 έπιασα 5ωρη οθόνη σου ειναι ευκολο να μου πεις ποιες ρυθμησεις εκανες στον agni στην RR για τετοια αυτονομια,εγω εχω να δω 5ωρες οθονη απο τοτε που το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Eiχα την N5 oniramma και σημερα εκανα ενα wipe cache/dalvik μεσω recovery και πλεον το IMEI μου ειναι αλλο και δεν μπορω να παρω τηλ. μεσω Flashify πηγα να περασω το παλιο και πλεον...εχει μπει σε download mode και δεν μπαινει ουτε recovery. ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕLPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ειχες δηλαδη efs backup και το φλασαρες και δεν σου κανε τπτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Σε άλλον αρέσει να το κάνει στα όρθια πάνω στο τραπέζι, σε άλλον να το κάνει στο κρεβάτι με σατέν σεντόνια και χαμηλό φωτισμό, κάθε φάση έχει το γούστο της,περί ορέξεως....κάπως έτσι μου φαίνεται η διχογνωμια σε ότι αφορά τις διάφορες ρομς, just my two cents, που λένε και στο χωριό μου... Από όλους εμάς εδώ μέσα, μόνο ένας διαθέτει τον πολύτιμο χρόνο του για να μας ανανεώσει το νοτελι, good job akiss! Edited December 11, 2015 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Eiχα την N5 oniramma και σημερα εκανα ενα wipe cache/dalvik μεσω recovery και πλεον το IMEI μου ειναι αλλο και δεν μπορω να παρω τηλ. μεσω Flashify πηγα να περασω το παλιο και πλεον...εχει μπει σε download mode και δεν μπαινει ουτε recovery. ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕLPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!! Μπερδεμένα μας τα γράφεις. Τι πηγές να φλασαρεις από recovery; Το efs γίνεται restore μέσω της εφαρμογής που έγινε το backup του. Για να βγεις από download mode κράτα παρατεταμένα το power και θα σβήσει, εναλλακτικά βγάλε τη μπαταρία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Χρησιμοποιώ την τελευταία rom του akkis μετά από "μακρόχρονη συμβίωση" με αυτή του dr. και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σ' εκείνη είχα ορίσει μια καθυστέρηση στην αποστολή μηνυμάτων για λίγα secs πράγμα που με έβγαλε πολλές φορές από δύσκολη θέση. Όσο και αν έψαξα όμως δεν τη βρήκα αυτή τη δυνατότητα εδώ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πάνω σ' αυτό; Ευχαριστώ! Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Σε άλλον αρέσει να το κάνει στα όρθια πάνω στο τραπέζι, σε άλλον να το κάνει στο κρεβάτι με σατέν σεντόνια και χαμηλό φωτισμό, κάθε φάση έχει το γούστο της,περί ορέξεως....κάπως έτσι μου φαίνεται η διχογνωμια σε ότι αφορά τις διάφορες ρομς, just my two cents, που λένε και στο χωριό μου... Από όλους εμάς εδώ μέσα, μόνο ένας διαθέτει τον πολύτιμο χρόνο του για να μας ανανεώσει το νοτελι, good job akiss! Αν και δεν παίζω πολύ με roms (διαβάζω όμως το forum πολύ συχνά) συμφωνώ απόλυτα. Edited December 12, 2015 by nikos965 Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μπερδεμένα μας τα γράφεις. Τι πηγές να φλασαρεις από recovery; Το efs γίνεται restore μέσω της εφαρμογής που έγινε το backup του. Για να βγεις από download mode κράτα παρατεταμένα το power και θα σβήσει, εναλλακτικά βγάλε τη μπαταρία. απλα οτι γραφω πο πανω. εκανα wipe μεσω twrp στις μνημες cache και dalvik. το κινητο δεν εκανε κλησεις και ολες οι αλλες λειτουργιες ηταν κανονικες. το ΙΜΕΙ ειναι πλεον διαφορετικο απο αυτο που γραφει στην πισω μερια. ειναι 0049...και παει λεγοντας. εχω το original efs σε αρχειο αλλα πηγα να το φλασαρω μεσω flasify και μαλλον εκανα βλακεια. το κινητο πλεον μπαινει μονο σε download mode. εχω κατεβασει την stock και θα δοκιμασω με odhin και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts