tassosmer Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 στα στατιστικά της μπαταρίας βλέπεις κάτι να τρέχει και να σου τη ρουφάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Με αυτό μάλλον θα χάσει και τη recovery... Eγώ δεν θα το έκανα πάντως... Δεν χάνεται το recovery με αυτόν τον τρόπο. Το recovery χάνεται μόνο εάν κάνεις wipe system. Εάν εννοείς τυχόν nandroid backup που μπορεί να έχει πάρει, εξυπακούεται πως θα πρέπει να έχει πάρει γενικότερα backup τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης στον υπολογιστή του εάν πρόκειται να τα διαγράψει όλα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 ανεβαζω εδω στατιστικα https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3745684450&photo_id=8886633697#8886633389 https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3745684450&photo_id=8886633697#8886633457 https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3745684450&photo_id=8886633697#8886633549 https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3745684450&photo_id=8886633697#8886633583 https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3745684450&photo_id=8886633697#8886633697 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σίγουρα δεν φταίει η ρομ...Την φοράω αρκετούς μήνες τώρα και είναι τέλεια... Τελικά πως είναι η hai SE σε σύγκριση με την 7.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν μου έκατσε καλά και την σουταρα....Τώρα όσο και αν σου φανεί παράξενο επέστρεψα στην παλιά καλή Dr.ketan v14 με τον τελευταίο agni kernel και είμαι σουπερ :) Την είχα για ενα χρονο μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, που την αλλαξα με την 7.3. Σταθερή σα βράχος.. Αλλά και η 7.3 είναι καλή. Δεν ξέρω για την eclipse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μπορούμε κάπου να βρούμε πληροφορίες για την haifish 7.5;; ποια έκδοση android; έχει ραδιόφωνο; κανένα screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Κι εγώ τον βαρέθηκα τον Ινδό γιατρό (dr Ketan) αλλά το ραδιόφωνο είναι ένας λόγος που δεν αλλάζω (ούτε τη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Πληροφορίες λίγο δύσκολο...αυτο που μπορώ να σου πω είναι πιθανώς όπως και οι προηγούμενες 4.4.4 και για Ραδιόφωνο είχα το spirit2 χωρίς κανένα πρόβλημα Σίγουρα θα είναι πιο βελτιωμένη εν σχέση με την πολύ καλή 7.3 και την SE του ίδιου Εμείς δηλαδή που δεν ξέρουμε πως είναι οι προηγούμενες δεν μπορούμε να έχουμε κάποια screenshot ή άλλες πληροφορίες για το πως είναι αυτή η ρομ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το παρακολουθώ ανελλιπώς από τότε που πήρα το τηλ (πάντα το κάνω με όποια συσκευή παίρνω) Έχω διαβάσει και τις τελευταίες 100 σελίδες (πριν κάνα δίμηνο αυτό) και δεν θυμάμαι τα πως και τα τι Αν σου είναι τόσο δύσκολο... άστο δεν πειράζει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το παρακολουθώ ανελλιπώς από τότε που πήρα το τηλ (πάντα το κάνω με όποια συσκευή παίρνω) Έχω διαβάσει και τις τελευταίες 100 σελίδες (πριν κάνα δίμηνο αυτό) και δεν θυμάμαι τα πως και τα τι Αν σου είναι τόσο δύσκολο... άστο δεν πειράζει :D μην αγχωνεσαι και πολυ.μαπα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δοκίμασα και την haifisch 7.5 και πάλι δεν μου ανοίγει το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 μην αγχωνεσαι και πολυ.μαπα ειναι. Δοκίμασα και την haifisch 7.5 και πάλι δεν μου ανοίγει το wifi. Ευχαριστώ παιδιά. Όντως δε θα ασχοληθώ... όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα όπως είμαι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Είδα στο xda ότι βγήκε η Lollipop για το Mega 2 που έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει port η rom του στο δικό μας; http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=sub&sub=F&searchValue=SM-G750A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Είδα στο xda ότι βγήκε η Lollipop για το Mega 2 που έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει port η rom του στο δικό μας; http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=sub&sub=F&searchValue=SM-G750A Δυνατότητα σίγουρα θα υπάρχει. Το θέμα είναι να βρεθεί και κάποιος dev να το κάνει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakoudis Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) @kostantine η 7.5 και η SE μου παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα που περιγράφει ο φίλος με το wifi δεν άνοιγε με τίποτα θα δοκιμάσω και την 7.3 και αν δεν τότε με βλέπω για DN4 ή του δόκτορα... Πάει και η 7.2 Edited October 20, 2015 by liakoudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Σε μενα παντως απο τοτε που εβαλα official και αλλαξα και μπαταρια δεν μου εχει ξανακολλησει το τηλ και να μην ανοιγει. Με τρωει το χερι μου να ξαναβαλω την 7.3 που μου αρεσε πολυ αλλα το φοβαμαι μην αρχισουν παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν μας βοηθήσεις ν' ανοίξουμε το wifi θα σου κάνουμε παρέα στην ίδια rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι, το είχα γράψει και παραπάνω. Την είχα κατεβάσει από link που έβαλες κάποια στιγμή εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι twrp τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εχεις κάνει wipe μέχρι και την internal memory πριν φλασαρεις? Κωνσταντινε επειδη και εγω τα εκανα ολα πριν φλασαρω δε δουλευε το wifi. Εχω καταληξει πως ειναι θεμα τυχης πουε θα σου δουλεψει. Σε μενα δουλεψε στο 5ο η 6ο φλασαρισμα και φυσικα μετα δεν ειχε κανενα προβλημα. Ολες τις φορες εκανα τα ιδια πραγματα. Δεν ξερω που αλλου να το αποδωσω οταν δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Κανονικά και την rom από την εξωτερική κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Κανονικά και την rom από την εξωτερική κάρτα Απο μενα ναι. Με τελευταιο twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Παιδες καποιος(εσβησα το πμ) που ΔΕΝ ειναι ρουτ ζητησε chrome με ενσωματωμενο adblock .Κατεβαζει απο δω---->https://mega.nz/#!TQEAxQRb!tqQL92r5rNOt6OB1m4sfGqxsVKSENUmDlTAp1zVNLvs Edited October 21, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Μετά την αποτυχία της SE & 7.5 δοκίμασα για μερικές μέρες την dr.ketan έτσι για αλλαγή....πυκνά συχνά μου σκαλωνε με μικρά λαγκακια....έχει δείξει πια την ηλικία της....επανηλθα σε 7.3 αφιέρωσα μισό λεπτακι για τα extra toggles και είναι σουπερ το θηριακι :) [ATTACH]64441[/ATTACH] Δώσε τρόπο να το κάνω. Με την 7.3 κανένα πρόβλημα με wi-fi από την αρχή. Σε κάθε νέα rom που περνάω η internal memory καθαρίζεται πλήρως και μάλιστα με τη χρήση stock recovery όπως συστήνει ο δόκτορας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50295920&postcount=6669, για πλήρη απολύμανση, όποτε οτι προκύπτει προέρχεται μόνο απο την ρομ και οχι τα σκουπίδια. Btw respect για την ketan v.14+agni kernel και κάποια tweaks, την βγάζεις μόνο από βαρεμάρα λόγω πολύμηνης χρήσης. Edited October 21, 2015 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για τη αναλυτικότατη επεξήγηση.Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts