Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περασα την νεμεσις αλλα με μπριζωσατε παλιοπαιδα με την eclipse....:)

:up: :up:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά θέλει η αδερφή μου να πάρει κινητό Και της άρεσε που έχει μεγάλη οθόνη Και Καλή κάμερα.Οπότε το βρήκα σαν μια ευκαιρία να ανανεώσω το κινητό 3ετιας πλέον.και δεδομένου ότι το 5αρι δεν με ενθουσίασε νομίζω ότι το 4αρι είναι μονόδρομος.μεγάλο πράγμα οι custom roms. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να αλλάξω κινητό όλα αυτά τα χρόνια.

αααα ενταξει στην οικογενεια θα μεινει!!!!:p

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τα κουμπιά μπορείς να δοκιμάσεις Gravity Box. Έτσι τα άλλαξα εγώ.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παιδες καντε μια αναφορα οσοι εχετε βαλει τα τελευταια πορτ 4.4.4 ποια απο ολα εχουν τα λιγοτερα bug οχι τα θεματα ταχυτητας αλλα προβληματα με εφαρμογες.

Κωστη ειναι ιδια πορτ ? Η δευτερη που εβαλες εχει Νοte4 εφαρμογες? Την πρωτη την εφτιαξα ξεχαστε τα κοληματα κτλ .

τι εννοεις την εφτιαξες ακη??για την eclipse μιλας?

και κατι αλλο νομιζω ο ηχος στην eclipse ειναι λιγο χαμηλος υπαρχει τροπος να τον αβεβασω?απο τον agni δεν εκανα δουλεια.

Edited by nikos1125

Ναι αυτη Νικολα...Ελληνικη ,Odex,εξαφανισμα κοληματα λανγκ αργο ιντερνετ χαμηλο ηχο κτλ.Ολα τα διορθωσα αρκετα παει σφαιρα θα δω το απογευμα μολις βρω χρονο και αυτη που εβαλε ο Κωνσταντινος73.

@akiss_

Πρόσεξε σε παρακαλώ στο Splanner όταν προσθέτεις νέα εργασία και θέλεις να βάλεις ειδοποίηση (Splanner/Add task/....../Reminder/Customize) τόσο στη V2 όσο και στη V3 αργεί υπερβολικά να εμφανίσει το ημερολόγιο με τις επιλογές. Μάλιστα στη V2 πολλές φορές σταματούσε η εφαρμογή ενώ στη V3 καθυστερεί πάρα πολύ.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ναι αυτη Νικολα...Ελληνικη ,Odex,εξαφανισμα κοληματα λανγκ αργο ιντερνετ χαμηλο ηχο κτλ.Ολα τα διορθωσα αρκετα παει σφαιρα θα δω το απογευμα μολις βρω χρονο και αυτη που εβαλε ο Κωνσταντινος73.

που θα την βρουμε ακη?την εχεις ανεβασει καπου?

Σπυρο το εκανα με το ημερολογιο αμεσως χτυπησε.Νικο θα σου στειλω πμ το ρομ .Αλλες εφαρμογες δεν εχω πειραξει το ρομ ερχεται οπως το κανονικο .Παιδες δεν θα το ανεβασω επισημα μονο πμ γιατι υπαρχει ενεργη σελιδα υποστηριξης στο xda.Απλα ανεπισημα διορθωσα τα κακως κειμενα απο μεσα μια και ηταν αρκετα σπαστικα.

εγινε ακη θα την περιμενω!σε ευχαριστω για το χρονο σου γιατι ειναι καλη ρομ και τη χαλανε τα μικροκολληματακια που τρωει και ο ηχος της!!κατα τα αλλα ειναι τουμπανο και με μεγαλη υποστηριξη απο αλλα παιδια σε θεματα κλπ.

να σε ρωτησω ειπες οτι την εκανες odex θα εχουμε προβλημα με τα θεματα στο ui και στη μπαρα ενημερωσεων?μου αρεσει να τα αλλαζω!!!

Edited by nikos1125

Σπυρο το εκανα με το ημερολογιο αμεσως χτυπησε.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και αναμένω τις αλλαγές σου. Είναι πολύ καλή ρομ και με πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Σπυρο το εκανα με το ημερολογιο αμεσως χτυπησε.Νικο θα σου στειλω πμ το ρομ .Αλλες εφαρμογες δεν εχω πειραξει το ρομ ερχεται οπως το κανονικο .Παιδες δεν θα το ανεβασω επισημα μονο πμ γιατι υπαρχει ενεργη σελιδα υποστηριξης στο xda.Απλα ανεπισημα διορθωσα τα κακως κειμενα απο μεσα μια και ηταν αρκετα σπαστικα.

οποτε βρεις χρονο στειλτην μου με ενα πμ...ευχαριστω.

Ευχαριστούμε akiss_

Πολύ καλή δουλειά, πολύ πιο γρήγορη, μένει μόνο να δω τη διαχείριση της μπαταρίας στη διάρκεια της ημέρας.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Επειδή μου χάλασε το πενάκι έσπασε η μύτη από την γραφίδα. Λίγο που κοιτάξα μονο τα public έχουν καινούργια αλλά είναι ακριβή στα 25€.σκέφτομαι να πάρω από το ebay με κανένα 5€ μαξ. Αυτές δουλεύουν σωστά που είναι οεμ; έχει αγοράσει κανένας; αν τυχόν υπάρχει κάποιος που για κάποιο λόγο έχει χαλάσει το κιν του και δε έχει σκοπό να το φτιάξει να μου κάνει pm να αγοράσω το πενάκι του αν δεν το θέλει.

Ευχαριστούμε akiss_

Πολύ καλή δουλειά, πολύ πιο γρήγορη, μένει μόνο να δω τη διαχείριση της μπαταρίας στη διάρκεια της ημέρας.

Φορτισε μια φορα στο 100% την μπαταρια και δες πως θα παει οπως ξερεις εσυ.Εαν δεις οτι δεν....πηγαινε στο μενου του agni βρες το scheduler(int sd) και αλλαξε σε SIO.Μετα reboot Εαν δεις οτι η μπαταρια οτι και να εχεις κανει τρωει το μετρητη σφαιρα σκασε 8-9 ευρ για original και βρηκες την υγεια σου

Edited by akiss_

ακη μια ερωτηση.γιατι βγαζουν αλλες version στη rom χωρις να εχουν φτιαξει αυτα τα μικροπροβληματα τα οποια ειναι ενοχλητικα?

v1 v2 v3 σε ολες ο ηχος και τα κολληματα.δεν εχω δει κατι αλλο εγω ακομα.την δικια σου θα την βαλω μολις γυρισω απο διακοπες λογω wifi.

Edited by nikos1125

@akiss_

Ευχαριστώ γα τις συμβουλές αλλά από το πρωί που την έχω φαίνεται ότι η μπαταρία τα πηγαίνει περίφημα χωρίς να έχω πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις του agni και είναι μπαταρία δυόμιση χρόνων.

@ nikos1125

Ο ήχος στην έκδοση του akiss είναι τρομερά βελτιωμένος σε σχέση με τις άλλες .

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Επειδή μου χάλασε το πενάκι έσπασε η μύτη από την γραφίδα. Λίγο που κοιτάξα μονο τα public έχουν καινούργια αλλά είναι ακριβή στα 25€.σκέφτομαι να πάρω από το ebay με κανένα 5€ μαξ. Αυτές δουλεύουν σωστά που είναι οεμ; έχει αγοράσει κανένας; αν τυχόν υπάρχει κάποιος που για κάποιο λόγο έχει χαλάσει το κιν του και δε έχει σκοπό να το φτιάξει να μου κάνει pm να αγοράσω το πενάκι του αν δεν το θέλει.

Αγόρασα από ebay ένα πολύ φτηνό (0,87 ευρώ) και το κουμπί δουλεύει μία στις δέκα φορές. Ίσως κάποιο ακριβότερο να είναι καλύτερο.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Ορίστε φίλος......η haifish δεν την έχει βγάλει δημόσια ο mr.bighai.....μου εστειλε Μόλις τώρα το λινκ κατόπιν ερώτησης μου

Here you go mate:

https://mega.nz/#!nF0m3axL!MyWIjRdGWnhSWckJ75znBHbdieaA8yr5F1Jq4-4V1t8

Η Haifish υπάρχει στο forum HTC mania.

Δεν το γνώριζα αυτό.....ο δημιουργός της μου είχε πει ότι δεν την έχει κυκλοφορήσει δημόσια παρά μόνο σε ένα fb group....έχεις κάποιο λινκ?

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1017879

Υπάρχει η 7.2 στο forum.

ακη μια ερωτηση.γιατι βγαζουν αλλες version στη rom χωρις να εχουν φτιαξει αυτα τα μικροπροβληματα τα οποια ειναι ενοχλητικα?

v1 v2 v3 σε ολες ο ηχος και τα κολληματα.δεν εχω δει κατι αλλο εγω ακομα.την δικια σου θα την βαλω μολις γυρισω απο διακοπες λογω wifi.

Δεν μπορω να ξερω Νικολα ισως δεν δινουν σημασια.Δεν εχω Διαβασει ιδιαιτερα αυτα ρομια ειναι απο αλλα galaxy αλλων χωρων και εχουν ισως διαφορετικους οδηγους.Θελει πολυ ξεψαχνισμα και να ασχοληθουν πολλα ατομα οπως στο xda μια και αυτα τρωνε χρονο.

Δειτε πως πανε τα πορτ αυτες τις μερες μια και τελικα ειναι ιδια build , eclipse , haifish κτλ.

καλα η drketan ειναι 4.4.2 και γνωμη μου ειναι απροβληματιστη. resurrection remix lollipop ειχες δοκιμασει?εγω με lolli οσες εβαλα ειχα θεματα.