rosanera Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πει καποιος αν μπορεί, πώς μπορώ να κάνω απεγκατάσταση την DN3-v5 και να επαναφέρω το τηλ. στην αρχική;;; ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Αν κρατησες backup την μαμα ρομ οταν φλασαρες την dn3, μεσω του twrp κανεις επαναφορα του backup. Αφου βεβαια κανεις τα απαραιτητα wipes πριν και μετα την επαναφορα του backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ωχ.. αν δεν κράτησα τί γίνεται;;; Είμαι εντελως άσχετος και την πέρασα σχεδόν κατα τύχη, οπότε δεν ξέρω αν κράτησα μπακαπ, που αμφιβάλλω..., οπότε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ωχ.. αν δεν κράτησα τί γίνεται;;; Είμαι εντελως άσχετος και την πέρασα σχεδόν κατα τύχη, οπότε δεν ξέρω αν κράτησα μπακαπ, που αμφιβάλλω..., οπότε;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 διαβασε εδω.;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 χίλια ευχαριστώ σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Στο site της sammobile Νεο ρομ ισπανικο 4.4.2 εκδοση "4759131" απο την μαμα σαμμυ ερε γλεντια:lol: Edited June 2, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 δουλεμαααα:sick::sick::cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τι δουλεμα ρε Σταυρο επειδη συνεχιζει kitkat και δεν βγαζει γλυφιζουρι? Δες το απο την θετικη πλευρα οτι ασχολουντε μετα απο τρια χρονια και βγαζουν ακομα εκδοσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 δουλεμαααα:sick::sick::cry: Σκόπιμα τα πετάνε για να μην ρουτάρεις το κινητό. Το crapware πρέπει να παραμένει πάσει θυσία και διάφορα άλλα κουλά που συνοδεύουν το κινητό σου... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 βλεπω οτι και σε αλλες χωρες δινει 4.4.2. τι παραπανω λετε να εχει απο την επισημη ,ας πουμε ,την παλια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 καλημερα φιλοι,θελω να ρωτησω αν και σε εσας την ωρα που ειστε συνδεδεμενοι με wifi σας βγαζει μηνυμα καθε 5 λεπτα "συνδεθηκε στο δυκτιο" η μονο σε εμενα συμβαινει? υποψιν σε οποια ρομ και αν τρεχω συμβαινει αυτο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Εμένα δε μου έχει συμβεί ποτέ αυτό . Edited June 6, 2015 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ή το wifi σου κανει συχνες επανασυνδεσεις ή ειναι bug. Δοκιμασε να διαγραψεις το wifi και να το περασεις απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 δηλαδη? πως να το διαγραψω?εκτος και αν εννοεις μεσα στις ρυθμισεις wifi.αλλα οταν περασα την ρομ με καθαρη εγκατασταση,ξαναεβαλα κωδικους για να συνδεθει.μυστηριο:( τελος να πω οτι εχω 5 μετρα αποσταση απο το ρουτερ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Συμβαίνει σε οποιοδήποτε Wi-Fi δίκτυο και αν συνδεθείς; Εάν ναι φταίει η συσκευή, αφού το κάνει και με άλλες ρομ. Εάν το κάνει, πχ στο δίκτυο του σπιτιού σου, τότε ίσως να φταίει ο ρούτερ. Μια πιθανή λύση είναι να αλλάξεις κανάλι εκπομπής του ρούτερ σου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 και εγω φανταζομαι οτι ειναι απο την συσκευη,ειχα διαβασει για κατι wifi fix αλλα δεν θυμαμαι που και αν ειναι για ολες τις συσκευες(ρομ).οκ ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 καλημερα φιλοι,θελω να ρωτησω αν και σε εσας την ωρα που ειστε συνδεδεμενοι με wifi σας βγαζει μηνυμα καθε 5 λεπτα "συνδεθηκε στο δυκτιο" η μονο σε εμενα συμβαινει? υποψιν σε οποια ρομ και αν τρεχω συμβαινει αυτο. Κατά πάσα πιθανότητα είναι mod της rom που φοράς και ονομάζετε Auto Wifi - Auto switch off wifi if no active connection more than 10min (Το έχουν πολλές custom rom). Το κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας και κλείνει το wifi μόνο του όταν δε χρησιμοποιείται και το επαναφέρει πάλι μόνο του. Εάν πατάς να μπεις στον browser και συνδέεται στο δίκτυο σου και κατά επέκταση στο internet είναι αυτό που σου είπα. Προσωπική άποψη μη το πειράξεις καθόλου εφόσον δεν έχεις πρόβλημα πλοήγησης και εξοικονομείς και ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Στην παραπάνω περίπτωση, το drop box "κρατάει" ανοιχτό το wifi για να κάνει upload τις φωτογράφιες και τα βίντεο? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Μία γρήγορη ερώτηση: είμαι με Sotmax 4.3 εδώ και αρκετό καιρό με μηδέν προβλήματα μέχρι στιγμής. Αξίζει να πάω σε υλοποίηση 4.4.4 πχ Omega ή δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Μία γρήγορη ερώτηση: είμαι με Sotmax 4.3 εδώ και αρκετό καιρό με μηδέν προβλήματα μέχρι στιγμής. Αξίζει να πάω σε υλοποίηση 4.4.4 πχ Omega ή δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές; Ευχαριστώ πολύ. Μια και δηλωνεις "σταθερος" και οχι φλασακιας βαλε μια official η καλη τροποποιημενη 4.4.2 απο τις τελευταιες. Δεν υπαρχει 4.4.4 αυτα ειναι πορτ με οτι συνεπαγεται ... Edited June 12, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 επανερχομαι για την Dr Ketan. Για καποιο λογο το κινητο παντα γεμιζε την ram και κολλαγε. Ισως εφταγε το δικο μου κινητο τι να πω...για καποιο ανεξηγητο λογο δεν καθισε καλα. Οταν εβαζα παιχνιδια στυλ Candy Crash παντα δουλευε στο 85%. Αφηστε που ξαφνικα κολλαγε στη φορτιση και γενικα ειχε επανκινησεις. Μπουχτισα και δοκιμασα την Jelly Kat. Παει σφαιρα πλεον και η Ram δεν μπουκωνει οσες εφαρμογες και να ειναι ανοιχτες. Τουλαχιστον εγω που δεν εχω γνωση για τις περισσοτερες εφαρμογες της Dr Ketan...βρηκα στην Jelly Kat την ησυχια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπερα και σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν εχω χρονο και δεν ξερω ποσο πισω πρεπει να παω για να βρω αυτο που ψαχνω. Μπορει καποιος να μου πει αν εχει βγει καποια σταθερη ρομ λολιποπ για το κινητο μας? Ειμαι με dr τωρα, γενικα προβληματα δεν εχω αλλα μου αρεσει να πειραματιζομαι σε δοκιμασμενες ρομς. Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Για να βάλεις λόλιποπ σημαίνει ότι θα πας σε Aosp με ότι αυτό συνεπάγεται. Δοκίμασε την Resurrection Remix. Την είχα πριν κάνα 2μηνο και δούλευε απροβλημάτιστα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπερα και σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν εχω χρονο και δεν ξερω ποσο πισω πρεπει να παω για να βρω αυτο που ψαχνω. Μπορει καποιος να μου πει αν εχει βγει καποια σταθερη ρομ λολιποπ για το κινητο μας? Ειμαι με dr τωρα, γενικα προβληματα δεν εχω αλλα μου αρεσει να πειραματιζομαι σε δοκιμασμενες ρομς. Ευχαριστω... απο την στιγμη που δεν υπαρχει επισημη λολιποπ,οποια και να βαλεις μονο απροβληματιστη δεν θα ειναι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Όπως διαβάζουμε παραπάνω δυο άνθρωποι λένε αντίθετα πράγματα για την Resurrection Remix ρομ. Δοκίμασα κι εγώ την ίδια ρομ και μου έλειψε αμέσως το fmRadio και η αυτονομία της μπαταρίας. Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το powerbank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts