Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τον MJ5 bootloader μπορεί να περαστεί η συγκεκριμένη rom ή θέλει νεώτερη έκδοση?

Καλησπερα.

Δεν υπαρχουν αυτα.

Η διαδικασια ειναι εαν eισαι σε παλια 4.1.2 ρομ και θελεις να ανεβεις φλασαρεις την 4.4.2 οφισιαλ FNL1 απο sammobile με την διαδικασια του odin . (Oταν φλασαρουμε οφισιαλ ρομ με οντιν βγαζουμε την εξωτερικη καρτα μνημης,) . Μετα γινεσαι ρουτ και φλασαρεις οτι καστομ ρομ θελεις με καστομ recovery(το εχεις βαλει και αυτο με odin) απο 4.3 και πανω και με modem 4.3 και πανω

Εαν εισαι σε οφισιαλ 4.4.2 απλα γινεσαι ρουτ με την διαδικασια του odin και φλασαρεις οτι καστομ rom θελεις με καστομ recovery(το εχεις βαλει και αυτο με odin) απο 4.3 και πανω και με modem 4.3 και πανω

Εαν εισαι σε 4.4.2 και θελεις να βαλεις παλιοτερη εκδοση κατω απο 4.3 δηλαδη 4.1.2 και κατω φλασαρεις μια πρερουτινγκ οφισιαλ 4.1.2(MG1) με το mobile-odin pro.

Edited by akiss_

Είμαι στην 4.4.2 του γιατρού με τον bootloader που σου είπα πριν, μπορώ να φλασάρω κατευθείαν τη rom ή πρέπει πρώτα την επίσημη και μετά όλα τα άλλα που λες. Ρώτησα για τον bootloader γιατί δε θέλω να γράψει ο Knox.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Η ρομ που συζητάτε είναι ταχύτερη από την Dr.ketan? Δεν αναφέρομαι σε bench αλλά σε real χρήση

Από lags πως πάει ?

Σ Φ Α Ι Ρ Α ειναι !!!!!!

Εδω και 3 - 4 μερες που την περασα μπορω να πω οτι το τηλεφωνο πεταει, αμεση αποκριση σε ολα και κανενα lag. Στο antutu μου εβγαλε 27 χιλιαδες και κατι ψιλα, αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου (περισσοτερο το εκανα απο περιεργια) .

Δοκιμασε την αξιζει !!!!!!

απλα να σε ενημερωσω οτι δεν εχει ολα αυτα που εχει ο δρ.ειναι απλη γρηγορη και μεχρι τωρα σε εμενα χωρις λανγκ και τετοια.στο κουαντραντ παντως εχω σκορ 11500 σχεδον μαζι με αλλες καλες ρομ που δοκιμασα.
:ninja:

παραθετω απο το σαιτ...

new! Stock Rom Odex Greek XXUFNL1 "Double Face" 16-04-15.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Model name: GALAXY Note II

Version: Android 4.4.2

Changelist: 3569041

Build date: Fri, 12 Dec 2014 11:24:13 +0000 .

Product Code: Eur

PDA: N7100XXUFNL1

CSC:Eur

Επισημανση:

Το Ρομ εχει stock Look οσο γινεται δυνατον ποιο κοντα στην official Ελληνικη XXUFNL1 .

<<<<<<<<<<<<<<<<<WELCOME TO ROM XXUFNL1 "Double Face">>>>>>>>>>>>>>>>>>

***Επιλογη Face-1 profil-slow: To rom εγκατασταθηκε με stock τιμες . Oπως κατεβασαμε το official-rom απο το sammobile . Το λειτουργουμε ως εχει .

***Επιλογη Face-2 profil-fast: Optimal-Performance . Μετα απο ενεργοποιηση επ.προγραμματιστη ,wipe Dalvik-cache, και reboot γινεται ενεργοποιηση των tweaks , δραματικη επιταχυνση αποδοσης , ακαριαια αποκριση χειρισμου, με stock kernel .

*Prerouting Build

*Update Gles

*CSC Features

*Επεξεργασια Odex files απο το 0_kb

*Νεα codecs

*Remove lags from system video up to 1080p χωρις σκαλωμα

*Επιταχυνση animation οταν οριστει τιμη 0.5

*Mod systemui 4G-LTE - Sfinder - γρηγορη συνδεση

*Εμφανιση μενου λειτουργιων δικτυων για μελλοντικες αναβαθμισεις.(Στο μενου δ.κινητης τηλεφ.-λειτουργια δικτυων)

* Μερικα S5 - Note 3 apps

*Upsm Note 3 mod

*Upsm Manager up to 20 days

*Exposed Framework

*Air-command Note3-mod wesamothman-dr.ketan

*S-memo με το ανοιγμα του Spen στην κεντρικη οθονη

* Launcher with magazine

*Phone with call recording

*Cyan-black themes system

*Cyan Keyboard

*S5 themes Air-command

*0ne hand operation

*Sony Fonts

*New sounds

*Gps eur

*Google.gr set stock browser

*Greek DNS

ενεργοποιησε τις επιλογες για προγραμματιστη,απο εκει μεσα πιο κατω στο μενου εχει 3 επιλογες κλιμακες γραφικων επελεξε 0.5 και παραθυρα και διαρκεια προγρ. επελεξε 0,μετα επανεκινηση σε ρεκοβερυ και κανεις wipe dalvik cashe, μετα απλα κανε reboot και ενεργοποιηται το face 2.

Υποθέτω πως όσοι την έχετε περάσει και κάνατε root μετά έχει γράψει ο Knox. Σωστά??

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Λογικά έχει γράψει.Δεν λέει τίποτα γι'αυτό αλλά άσο την στιγμή που αναφέρει: περνάς official 4.4.2 μετά κάνεις ρουτ....έχει γράψει ήδη.
Same Sh..t , Different Day

Για να βαλουμε και λιγο τεχνολογικο χιουμορ ....

Παιδες διαβασα καποια ποστ και σε προσωπικο επιπεδο επειδη δεν μου αρεσει η μυστικοπαθεια δεν εκανα κατι σπουδαιο απλα αλλαξα τους χρονισμους των lib files των εφαρμογων και καποιες αλλες επεξεργασιες που εκανα.Αυτο εχει ως αποτελεσμα στον τελικο χρηστη να φαινεται το ρομ αρκετα λειτουργικο σε σχεση με πριν μια και εδωσα εμφαση στον συγκεκριμενο τομεα .

Τωρα....

Γιατι το κανω εγω που στην ουσια δεν εχω καμια σχεση με το αντικειμενο (γυμναστης ειμαι:lol:) και δεν το κανει η μαμα-σαμμυ αγνωστο Και μας ταλαιπωρει ετσι απο την ωρα που βγηκε ο νοτης εδω και ποσο 2 χρονια+...Η μονη απαντηση που δινω στον εαυτο μου αλλα και στους φιλους εδω ειναι...

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ μεγαλη τρελααααα....:lol:

Να στε καλα καλο σκ.

Edited by akiss_

Παιδες διαβασα καποια ποστ και σε προσωπικο επιπεδο επειδη δεν μου αρεσει η μυστικοπαθεια δεν εκανα κατι σπουδαιο

Αυτό που κάνεις είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό, akiss_ ! Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέτεις, αλλά και που μοιράζεσαι μαζί μας τη δουλειά σου!

Περιμένουμε ανυπόμονα ό,τι καινούριο ανεβάσεις (μάλλον είσαι πολύ ανήσυχο πνεύμα για να πεις τέλος... :)). Θα δούμε κάτι από Note edge;

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Όπως την πέρασα έτσι την έβγαλα και ξαναγύρισα στην dr.ketan....είχα απαράδεκτη απόκριση στην οθόνη - Πολλά lags - και όλο περίεργους ήχους χωρίς να ξέρω τι γιατί. Έφαγα τόσες ώρες τζάμπα και βερεσέ...Ούτε καν το πληκτρολόγιο δούλευε σωστά και ήταν παναργο...

Έχω δοκιμάσει πολλές rom, kitkat και lollipop. Η μόνη που με ικανοποίησε είναι Greek odex Dn3 v5.5 Reborn (http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=206368#post206368), ο akiss έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Την έχω ένα μήνα και δουλεύει άψογα. Δεν υπάρχει πια λόγος αλλαγής κινητού!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Όπως την πέρασα έτσι την έβγαλα και ξαναγύρισα στην dr.ketan....είχα απαράδεκτη απόκριση στην οθόνη - Πολλά lags - και όλο περίεργους ήχους χωρίς να ξέρω τι γιατί. Έφαγα τόσες ώρες τζάμπα και βερεσέ...Ούτε καν το πληκτρολόγιο δούλευε σωστά και ήταν παναργο...

μαλλον κατι δεν κανεις καλα η εχει καποιο θεμα το εργαλειο σου. η rom απλα τα σπαει!!

μαλλον κατι δεν κανεις καλα η εχει καποιο θεμα το εργαλειο σου. η rom απλα τα σπαει!!

+1000 και απο μενα!!!!!

Μηπως την δουλεψες με το face 1 που ειναι σαν εργοστασιακη γι αυτο ειχες τα προβληματα που λες; Εγω περασα κατευθειαν σε face 2 και δεν προλαβα να δω καποιο προβλημα.

Επισης να συμπληρωσω οτι εκτος απο γρηγορη και απροβληματιστη εχει και εξαιρετικη μπαταρια, προχτες σε 17 ωρες χρηση ειχα 6 ωρες οθονη και 10% ή 15% ακομα μπαταρια.

Αυτό που κάνεις είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό, akiss_ ! Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέτεις, αλλά και που μοιράζεσαι μαζί μας τη δουλειά σου!

Περιμένουμε ανυπόμονα ό,τι καινούριο ανεβάσεις (μάλλον είσαι πολύ ανήσυχο πνεύμα για να πεις τέλος... :)). Θα δούμε κάτι από Note edge;

:)Χμμ ναι αυτο θα το δουμε κατα ποσο θα δουλευουν σωστα τα codecs απο το 6αρι

:confused:Εχεις βαλει την official FNL1 απο την sammobile ? Γιατι ρωτω ? Γιατι το ρομ που εβαλες ειναι αυτο με παιρετερω...ολοκληρωτικη επεξεργασια στα odex μια και η σαμμυ αφηνει σημαντικες εφαρμογες deodex στην official εκδοση(πανω απο 90 ισως το κανει γιατι δεν περισευε χωρος στο συστεμ λογο σαβουρας)Και δεν εγιναν ελαχιστα γιατι δεν πρεπει να γινουν δεν υπαρχει καμια καθυστερηση στο πληκτρολογιο γιατι ειναι απλα μαμα με διαφορετικο θεμα τις τιμες της οθονης δεν τις πειραξα με τους καινουργιους χρονισμους εξαφανιζονται τυχον lags που ειχε απο μαμα.Δεν ξερω που τα ειδες. Lags θα δεις σε ενδεχομενο καθυστερησης λογο απωλειας σηματος δικτυου κατι που ειναι φυσιολογικο πχ.οταν τρεξεις το google-play και αργησει να διαβασει δεδομενα.(Και αυτο ελαχιστοποιειται γιατι στο συγκεκριμενο ρομ μπηκε dns το πρωτο ελληνικο και το δευτερο της google.ενεργοποιειται με την εφαρμογη setDNS)

Περιεργους ηχους τι εννοεις? Επειδη αλλαξα παραδειγμα τον ηχο του τατς της οθονης(κουαξ-κουαξ ) και εβαλα ηχο απο ipad(τικ-τικ ,ποιο συντομο λιγοτερο ενοχλητικο ) ειναι περιεργος ?Αλλο να πεις δεν το γουσταρω εκει παω πασο γιατι ειναι θεμα γουστου.

+1000 και απο μενα!!!!!

Μηπως την δουλεψες με το face 1 που ειναι σαν εργοστασιακη γι αυτο ειχες τα προβληματα που λες; Εγω περασα κατευθειαν σε face 2 και δεν προλαβα να δω καποιο προβλημα.

Επισης να συμπληρωσω οτι εκτος απο γρηγορη και απροβληματιστη εχει και εξαιρετικη μπαταρια, προχτες σε 17 ωρες χρηση ειχα 6 ωρες οθονη και 10% ή 15% ακομα μπαταρια.

:rolleyes:Μια απο τις ποιο σημαντικες παρατηρησεις...Δηλαδη πως να δουλευει γρηγοροτερα αλλα να μη ρουφαει την μπαταρια σαν αλογο.Εκει με παιδεψε μεχρι να το πετυχω σωστα:wacko:

Edited by akiss_

Δηλαδη εχεις το κινητο επανω σε ενα τραπεζι και ξαφνικα ενεργοποιουνται ηχοι απο μονοι τους ? Γινεται αυτο αν θελεις να κανεις πλακα καποιον .Αλλα οχι σε ενα τεχνολογικο φορουμ .:lol:

Το αν θα πιστέψεις ή όχι είναι δικό σου θέμα, εγώ σου λέω τι έπαθε η συσκευή μου, δεν έχω λόγους να πω ψέμματα δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι....για να μην το ξεχάσω ποτε δεν τσεκάρουμε την επιτάχυνση 2g μέσω κάρτας γραφικών είναι ότι χειρότερο, και στην ρομ που μαγειρεψες είναι on by default

Δεν ειπα οτι λες ψεματα απλα κατι εγινε στη δικια σου συσκευη , δεν ισχυει οτι βγαζει ηχους στα καλα καθουμενα απο μονη της ουτε οτι το πληκτρολογιο δεν παιζει.Και οσο για την λειτουργια 2d που λες οχι μονο ειναι ενεργοποιημενη αλλα εχει αλλαξει και η τιμη απο 0 σε 1 να ειναι συνεχεια on(η εργοστασιακη τιμη ενω δειχνει on μετα απο λιγο απενεργοποιηται ενω παραμενει τικαρισμενο) .Οπως και αλλα codecs που λενε καποιοι οτι δεν δουλευουν η οτι κανουν κακο και πρασινα αλογα.:D

Edited by akiss_

Το αν θα πιστέψεις ή όχι είναι δικό σου θέμα, εγώ σου λέω τι έπαθε η συσκευή μου, δεν έχω λόγους να πω ψέμματα δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι....για να μην το ξεχάσω ποτε δεν τσεκάρουμε την επιτάχυνση 2g μέσω κάρτας γραφικών είναι ότι χειρότερο, και στην ρομ που μαγειρεψες είναι on by default

επειδη σιγουρα δεν λες ψεματα.δοκιμασες να ξαναπερασεις την rom μηπως κατι δεν εκατσε καλα η δεν περασε σωστα ?η απλα δεν δουλευε καλα και την εβγαλες ?στην δευτερη περιπτωση δεν μπορεις να κρινεις αν δεν τεσταρεις οτι περασε σωστα.επιταχυνση 2g εγω παντα το εχω on και ειναι μια χαρα ολα.αφου εισαι οκ με του γιατρου μην αλλαζεις και μην δοκιμαζεις αλλες rom γιατι σιγουρα σε βολευει η rom να ειναι 90% stok.οποτε μην μπλεκεις με rom που χρειαζονται power user και οχι απλους χρηστες

Γεια και απο εμενα.διαβασα τωρα τα τελευταια ποστ και θελω να πω οτι οταν πηρα το νοτ μετα το ρουτ περασα σχεδον ολες τις 4.4.2 απο εξντια μου αρεσε περισσοτερο του γιατρου αλλα δυστηχως οταν χρειαστηκα να επαναφερω ενα μπακαπ απο την ιδια ρομ εχασα το ιμει .και αν και δεν εχω πειραξει συσκευες(ς_ς2_ς3_νοτε)αυτο δεν συμαινει οτι ειμαι εξπερ χρηστης ουτε και κανενας εδω εκτος απο ατομα που αποδεδειγμενα εχουν γνωσεις του θεματος,και ενας ειναι και ο ακης.η ρομ του σε εμενα εκατσε πολυ καλα.καμια φορα κατι μας διαφευγει στην εγκατασταση και δεν καθεται καλα,κανουμε μια ακομα προσπαθεια και αν παλι δεν τοτε αλλαζουμε.

To συγκεκριμενο ρομ XXUFNL1 ειναι εντελως στοκαρια.

Εγιναν ανανεωσεις σε ολα τα καιρια σημεια ,cosmetic καταστασεις θεμα συστηματος ,system-ui ,πληκτρολογιο κ.α και στον "κινητηρα" το πως δουλευει το βασικοτερο.

Θυμαστε την στοκαρια με τα ξεπλυμενα tab το καφε spen το φτερο για εικονα και το τατς που κανει κουαξ κουαξ σαν βατραχι. Επαμε να γινει μια ανανεωση σε ολα χωρις να ξεφευγουμε απο στοκ-στυλ . Ενας χρηστης που εζησε καιρο με stοck κατασταση θα καταλαβει απολυτα τι εννοω . Ενας αντιθετα που βαζει εδω και καιρο φουλ τροποποιημενο ρομ και εχει αποχη απο την stock κατασταση δεν θυμαται καν . Και ο stock χρηστης ειναι ποιο αυστηρος ποιο απαιτητικος απο το χρηστη που θα βαλει ενα φουλ τροποποιημενο ρομ.Γιατι θα γυρισει και θα σου πει οτι δεν ειναι stock-φιλοσοφιας αλλα φουλ τροποιημενο και τα bugs περισσοτερα.

ΤΟΥ Dr.Ketan ΔΕΝ ειναι stock φιλοσοφιας .

Οταν πειραζεις το βασικο κορμο του ρομ δεν ειναι πλεον stock .

Ειναι τροποποιημενοs ο βασικος κορμος το secPhone, secontacts, δεν ειναι μαμα τα secsettings δεν ειναι μαμα το systemui δεν ειναι μαμα και πολλα αλλα .Φυσικα Ειναι ενα πολυ καλο ρομ αλλα οχι stock. Να ξεκαθαρισουμε τι εννοουμε stock.Στοκαρια επισης πολυ καλη ειναι του δικου μας ελληνα Indie που φτιαχνει τις γνωστες "omega-rom" στο xda και εδω.

Edited by akiss_

Γεια και απο εμενα.διαβασα τωρα τα τελευταια ποστ και θελω να πω οτι οταν πηρα το νοτ μετα το ρουτ περασα σχεδον ολες τις 4.4.2 απο εξντια μου αρεσε περισσοτερο του γιατρου αλλα δυστηχως οταν χρειαστηκα να επαναφερω ενα μπακαπ απο την ιδια ρομ εχασα το ιμει .και αν και δεν εχω πειραξει συσκευες(ς_ς2_ς3_νοτε)αυτο δεν συμαινει οτι ειμαι εξπερ χρηστης ουτε και κανενας εδω εκτος απο ατομα που αποδεδειγμενα εχουν γνωσεις του θεματος,και ενας ειναι και ο ακης.η ρομ του σε εμενα εκατσε πολυ καλα.καμια φορα κατι μας διαφευγει στην εγκατασταση και δεν καθεται καλα,κανουμε μια ακομα προσπαθεια και αν παλι δεν τοτε αλλαζουμε.

για να ειμαστε ενταξει.ο ακις ειναι ο μονος που εχει γνωσεις επι του θεματος

Προσωπικά δεν είμαι της στοκ φιλοσοφίας αλλά μιας σωστής ρομ που όμως να έχει περισσότερες δυνατότητες Από την εργοστασιακή. Ή ρομ του δόκτορα είναι σταθερή σαν βράχος με τα αρκετά εξτραδακια της και φυσικά αν συνδυαστεί και με έναν καλο κερνελ Όπως αυτός του agni κάνει θαύματα....

εμενα τωρα γιατι μου κανει νουμερα η TouchWiz και συνεχεια βγαζει μηνυμα οτι "διακοπηκε"...ενας Dr Ketan μονο το ξερει.

επισης η RAM μπουκωνει για πλακα.

Αν ανοιξω 5-6 εφαρμογες μαζι και ξεχαστω να τις κλεισω...παει 87%-89% και κολλαει μετα.

Τι Full Wipe δοκιμασα...

Τι κλεισιμο εφαρμογων...απο Titanium Backup...

Να και τον AGNi εβαλα...και τιποτα.

Η καλυτερη που εβαλα και εκατσε μια χαρα στο δικο μου ειναι η Phantom Rom. Το θεμα της ειναι οτι δεν εχει στο μενου απαντηση κλησης μεσω Home Button και με δυσκολευει.

Το βραδυ εχω να βαλω την Οmega Rom και βλεπουμε