voithostyrempora Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδιά :). Επειδή το FM Radio το θελω, με βλέπω με την Dr.Ketan με τα Note III features και για του IV βλέπουμε μελλοντικά . Ακολουθώ οδηγίες από εδώ ? Απ'όσα καταλαβαινω, αυτη ειναι η σωστή σειρά: απλα πραματα.1root μεσω odin 2backup efs backup με titanioum τις εφαρμογες.3περνας team win recovery και παιρνεις backup τιν stock rom που εχεις. :) Απορώ πως αντεξες χωρις root τοσο καιρο.Μου φαινεται απαραιτητο, για εμένα που ασχολούμαι με την συσκευη και ζητώ το κατι παραπάνω. Φοβόμουν για την εγγυηση :p. Και χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω πέρυσι που μου κάηκε η μητρική. Επειδή μεχρι και την 4.3 δεν ειχα κανενα θέμα, δε μπηκα καν στη διαδικασια να σκεφθώ για root ή/και custom. Ηρθε όμως η Kit Kat , η οποία σε μένα τουλάχιστον αποδείχθηκε κάκιστη. Επειδή όμως αυτό έγινε λιγες βδομαδες πριν να λήξει η εγγυηση, έκανα υπομονη αυτές τις λίγες βδομαδες. Από το Σάββατο δε θα εχω εγγυηση, οπότε βουρ στον πατσά. :D Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδιά :). Επειδή το FM Radio το θελω, με βλέπω με την Dr.Ketan με τα Note III features και για του IV βλέπουμε μελλοντικά . Ακολουθώ οδηγίες από εδώ ? Απ'όσα καταλαβαινω, αυτη ειναι η σωστή σειρά: :) Φοβόμουν για την εγγυηση :p. Και χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω πέρυσι που μου κάηκε η μητρική. Επειδή μεχρι και την 4.3 δεν ειχα κανενα θέμα, δε μπηκα καν στη διαδικασια να σκεφθώ για root ή/και custom. Ηρθε όμως η Kit Kat , η οποία σε μένα τουλάχιστον αποδείχθηκε κάκιστη. Επειδή όμως αυτό έγινε λιγες βδομαδες πριν να λήξει η εγγυηση, έκανα υπομονη αυτές τις λίγες βδομαδες. Από το Σάββατο δε θα εχω εγγυηση, οπότε βουρ στον πατσά. :D καλα πας.στο xda θα βρεις οτι χρειαζεσαι.η σειρα ειναι root with odin μεσω odin περνας το recovery μετα κατεβαζεις το efs backup apo to play store κανεις backup ton efs μετα μπαινεις σε recovery και παιρνεις backup τη μαμα rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 πιστευω πως χωρις root δεν εκμεταλευεσαι πληρως το κινητο.συμφωνεις ? Απολύτως :p Αλλά είναι και στην προσωπική χρήση του καθενός. Δεν εχουν ολοι ορεξη/γνωσεις να ασχοληθούν τοσο πολυ με ενα κινητό. Μην κοιτάς εμας που ειμαστε και λίγο καμμένοι και ζητάμε το καλύτερο δυνατό. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Απολύτως :p Αλλά είναι και στην προσωπική χρήση του καθενός. Δεν εχουν ολοι ορεξη/γνωσεις να ασχοληθούν τοσο πολυ με ενα κινητό. Μην κοιτάς εμας που ειμαστε και λίγο καμμένοι και ζητάμε το καλύτερο δυνατό. σωστα απλα πιστευω οτι για να παρεις note πρεπει να γουσταρεις.εμεις καηκαμε τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ο Dr.Keten μέχρι να δώσει η samsung update 4.4.4 για το note 2 ,δεν θα βγάλει κάποιο άλλο update.Αυτός τώρα ασχολείται με το Note 4 που έχει πάρει.Τα καλά είναι,ότι η γυναίκα του έχει note 2 και έτσι δεν θα σταματήσει να βγάζει καινούργια πράγματα όταν υπάρχουν. :) Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ο Dr.Keten μέχρι να δώσει η samsung update 4.4.4 για το note 2 ,δεν θα βγάλει κάποιο άλλο update.Αυτός τώρα ασχολείται με το Note 4 που έχει πάρει.Τα καλά είναι,ότι η γυναίκα του έχει note 2 και έτσι δεν θα σταματήσει να βγάζει καινούργια πράγματα όταν υπάρχουν. :) Χεχε αρα θα πρεπει να ελπιζουμε να μην παιξει κρεβατομουρμουρα ωστε να δουμε νεα ρομ. Να σαι καλα barcodecrew, ωραιο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αν θέλω να περάσω απο την 4.3 στην πρόσφατη N7100ZSUFNL1 4.4.2 απο Taiwan θα έχω ελληνικά; Πρέπει να προσέξω επίσης κάτι με το csc; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αν θέλω να περάσω απο την 4.3 στην πρόσφατη N7100ZSUFNL1 4.4.2 απο Taiwan θα έχω ελληνικά; Πρέπει να προσέξω επίσης κάτι με το csc; Όχι. Κανένα πρόβλημα. Φλασάρεις απλά με οντίν ακολουθώντας την διαδικασία. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Απολύτως :p Αλλά είναι και στην προσωπική χρήση του καθενός. Δεν εχουν ολοι ορεξη/γνωσεις να ασχοληθούν τοσο πολυ με ενα κινητό. Μην κοιτάς εμας που ειμαστε και λίγο καμμένοι και ζητάμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ανήσυχα πνεύματα Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Όχι. Κανένα πρόβλημα. Φλασάρεις απλά με οντίν ακολουθώντας την διαδικασία. Οκ, σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Σήμερα προσπάθησα να εγκαταστήσω apk από την εσωτερική μνήμη αλλά και από την sd αλλά μάταια. Όταν φτάνω στο ακύρωση - εγκατάσταση το 2ο χωρίς να είναι γκρίζο, δεν πατιέται. Είμαι με dr Ketan 12.1 Καμιά γνώμη? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Σήμερα προσπάθησα να εγκαταστήσω apk από την εσωτερική μνήμη αλλά και από την sd αλλά μάταια. Όταν φτάνω στο ακύρωση - εγκατάσταση το 2ο χωρίς να είναι γκρίζο, δεν πατιέται. Είμαι με dr Ketan 12.1 Καμιά γνώμη? Έχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή η οποία επηρεάζει είπε τη φωτεινότητα είτε τα χρώματα της συσκευής.. απλά την απενεργοποιείς κάνεις την εγκατάσταση και την ενεργοποιείς ξανά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή η οποία επηρεάζει είπε τη φωτεινότητα είτε τα χρώματα της συσκευής.. απλά την απενεργοποιείς κάνεις την εγκατάσταση και την ενεργοποιείς ξανά. Άψογος!!! Ευχαριστώ πολύ. Προσπαθούσα να το εγκαταστήσω το βράδυ όταν τα παιδιά μου δεν μου αποσπούν την προσοχή και χρησιμοποιώ το screen filter. Που να πάει το μυαλό μου Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μόλις είδα πως στο Amazon appstore δίνουν δωρεάν το notepad+ (απο 2,99$). Link Product Features Handwrite or type when making notes Choose pens or highlighters for writing, drawing, and sketching Select various colors for them, define the line thickness Type notes in with the text tool (fonts and colors available) Create and store as many notebooks/drawing books as you need Add multiple pages and navigate through them easily Choose from a variety of paper templates (Not all the paper templates are available on Kindle Fire 1st Gen & Kindle Fire HD 7 (2nd Gen)) Share your notes and notebooks: email, print, save to Photos or open in other apps Protect your notes with a passcode: set passcode to any of your notebooks Product Description Note taking made easy! Notepad+ is the universal app for taking notes, drawing, and sketching right on the screen of your device. Handwrite or type notes, draw with colors, sketch ideas or schemes, keep a travel journal or make a shopping list - it’s the pen & paper right on your device, available at hand exactly when you need it. Create new and keep multiple notes organized in notebooks on your device. Sort them by name or date. Add as many pages in every notebook as you might need and navigate through them easily. Share your notes and notebooks: email, print, save to Photos or open in other apps. You can even protect your notes by setting a passcode to any of your notebooks. Notepad+ is going to be your perfect assistant wherever you are! Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μόλις είδα πως στο Amazon appstore δίνουν δωρεάν το notepad+ (απο 2,99$). Link Product Features Handwrite or type when making notes Choose pens or highlighters for writing, drawing, and sketching Select various colors for them, define the line thickness Type notes in with the text tool (fonts and colors available) Create and store as many notebooks/drawing books as you need Add multiple pages and navigate through them easily Choose from a variety of paper templates (Not all the paper templates are available on Kindle Fire 1st Gen & Kindle Fire HD 7 (2nd Gen)) Share your notes and notebooks: email, print, save to Photos or open in other apps Protect your notes with a passcode: set passcode to any of your notebooks Product Description Note taking made easy! Notepad+ is the universal app for taking notes, drawing, and sketching right on the screen of your device. Handwrite or type notes, draw with colors, sketch ideas or schemes, keep a travel journal or make a shopping list - it’s the pen & paper right on your device, available at hand exactly when you need it. Create new and keep multiple notes organized in notebooks on your device. Sort them by name or date. Add as many pages in every notebook as you might need and navigate through them easily. Share your notes and notebooks: email, print, save to Photos or open in other apps. You can even protect your notes by setting a passcode to any of your notebooks. Notepad+ is going to be your perfect assistant wherever you are! Πως στο δείχνει δωρεάν; Εγώ που το κοίταξα μου λέει οτι κοστίζει 3.68 Δολλαρς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Χτες ήταν δωρεάν και στην κεντρική σελίδα του appstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδιά μια διευκρίνηση. Φλασαροντας το τελευταίο TWRP σε τηλέφωνο απειραχτο με 4.3 ρομ γίνομαι αυτομάτως root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Παιδιά μια διευκρίνηση. Φλασαροντας το τελευταίο TWRP σε τηλέφωνο απειραχτο με 4.3 ρομ γίνομαι αυτομάτως root; Καλησπέρα, δές εδώ τι χρειάζεται για το root :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Χαιρετω. Προχτες ρωτησα σε τι τιμη μπορω να πουλησω το Note 2 μου,το οποιο ειναι κλειστο απο τις 22 Ιανουαριου,όταν αγορασα το Note 3,αλλα δεν ειδα καποια απαντηση.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει; Στην προχτεσινο σχολιο,γραφω λεπτομερειες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Χαιρετω. Προχτες ρωτησα σε τι τιμη μπορω να πουλησω το Note 2 μου,το οποιο ειναι κλειστο απο τις 22 Ιανουαριου,όταν αγορασα το Note 3,αλλα δεν ειδα καποια απαντηση.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει; Στην προχτεσινο σχολιο,γραφω λεπτομερειες. Καλησπέρα, οι τιμές που βλέπω είναι περίπου απο 180 - 250€ Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα, οι τιμές που βλέπω είναι περίπου απο 180 - 250€ Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω περάσει σχεδόν μια βδομάδα την V 14 και μου κάνει πολλά κολλήματα. Την ξαναπέρασα μήπως και δεν είχε κάτσει καλά, αλλά πριν από λίγο μου έκανε πάλι κάτι. Θα την δοκιμάσω και αν δεν στρώσει θα πάω και προς DN3 ή DN4 μεριά. Για V15 ξέρουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω περάσει σχεδόν μια βδομάδα την V 14 και μου κάνει πολλά κολλήματα. Την ξαναπέρασα μήπως και δεν είχε κάτσει καλά, αλλά πριν από λίγο μου έκανε πάλι κάτι. Θα την δοκιμάσω και αν δεν στρώσει θα πάω και προς DN3 ή DN4 μεριά. Για V15 ξέρουμε τίποτα; ο dr.cetan ασχολειτε πλεον με note 4 οποτε δεν ασχολειτε πλεον με note 2.δοκιμασε ξανα να κατεβασεις την rom και κανε clean install.αν θες κατι αλλο βαλε dn3 5.5. η v14 παντως δουλευει ρολοι σε μενα οσες φορες την περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 ο dr.cetan ασχολειτε πλεον με note 4 οποτε δεν ασχολειτε πλεον με note 2.δοκιμασε ξανα να κατεβασεις την rom και κανε clean install.αν θες κατι αλλο βαλε dn3 5.5. η v14 παντως δουλευει ρολοι σε μενα οσες φορες την περασα Την περασες σε διαφορετικες συσκευες εννοεις ή πολλες φορες στην ιδια συσκευη? Αν ισχυει το δευτερο το εκανες επειδη δεν εκατσε σωστα ή για αλλο λογο? Συγγνωμη αν σε πρηζω αλλα ειμαι σχεδον ψημενος να φλασαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Την περασες σε διαφορετικες συσκευες εννοεις ή πολλες φορες στην ιδια συσκευη? Αν ισχυει το δευτερο το εκανες επειδη δεν εκατσε σωστα ή για αλλο λογο? Συγγνωμη αν σε πρηζω αλλα ειμαι σχεδον ψημενος να φλασαρω. στην ιδια συσκευη πολλες φορες.δοκιμαζω διαφορες ρομ ποτε συχνα πυκνα την κανω clean instal.φλασαρε να βρεις την υγεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts