Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια..ο αδελφος μου εχει το νοτε 2 με 4.1.2 ρουταρισμενο. θελει να βαλει τη 4.4 και εχουμε καποιες ερωτησεις για αυτη.

1) το μπλουτουθ τελικα το έφτιαξαν (εμβέλεια, αποσυνδέσεις κτλ)?

2) αν το ρουταρει θα χαθει για παντα η εγγύηση (νοξ)?

3) υπάρχει κατι που πρεπει να προσέξουμε κατα το φλασαρισμα?

4) εναν εύκολο τροπο/ οδηγο για efs backup ?

5) αυτη τη ρομ την εχει δοκιμάσει κανενας ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732780) , αξίζει?

6) απο τις στοκ ποιας χωράς προτείνεται?

συγνώμη για το κατεβατό .. :O

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις πηρα ενα μεταχειρισμενο note 2και μου βγαζει μηνυμα οτι το su σταματησε να λειτουργει και δε μου αφηνει να κανω ενημερωση.πως μπορω να γυρισω σε κανονικη κατασταση το κινητο.?

Eπισης στην γραμμη ειδοποιησεων μου εμφανιζει συνεχεια το εξης μηνυμα "ειδοποιηση ασφαλειας αποκλειστηκε μια μη εξουσιοδοτημενη προσβαση σε ασφαληπεριοχη."Αυτο τι ειναι;

Eπισης στην γραμμη ειδοποιησεων μου εμφανιζει συνεχεια το εξης μηνυμα "ειδοποιηση ασφαλειας αποκλειστηκε μια μη εξουσιοδοτημενη προσβαση σε ασφαληπεριοχη."Αυτο τι ειναι;

Μολις πηρα ενα μεταχειρισμενο note 2και μου βγαζει μηνυμα οτι το su σταματησε να λειτουργει και δε μου αφηνει να κανω ενημερωση.πως μπορω να γυρισω σε κανονικη κατασταση το κινητο.?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339704

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μπορω καν να ανοιξω το SU για να το κανω unroot.Παντα μου λεει οτι διακοπηκε μολις παω να μπω

Παιδια θελω να δωσω το κινητο και εχει 1 χρονο εγγυηση ακομα.

Μπορω να εχω καποιο λινκ μιας 4.1.2 που να εχει σημα στην Ελλαδα.

Πιο μοντεμ πρεπει να εχει μεσα?dddmg1?xxdme4?

Παρακαλω καποιο λινκ γιατι οσο εχω ψαξει δεν ξερω αν βρω το σωστο και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα.Στη sammobile μου βγαζει

μονο τα τελευταια firmware.

Δε μπορω καν να ανοιξω το SU για να το κανω unroot.Παντα μου λεει οτι διακοπηκε μολις παω να μπω

Κατέβασe to Su σε zip (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053) και κάντο install από recovery ή odin.

Παιδιά ακούω γνώμες στο εξής θέμα :

Είμαι εγώ και 5 μήνες με dn3 kit Kat 4.4 και με παλέτα spen να δουλεύει πολύ καλά.

Το γνωστό πρόβλημα με τις κλήσεις που δεν σε ακούνε έχει εξαφανιστεί δόξα το θεό!!!

Μέχρι εδώ όλα καλά....

Εδώ και 10 μέρες το τηλέφωνο κολλάει τρελά σε διάφορες άσχετες στιγμές μέχρι που εχθές κτυπάει πάω να το απαντήσω και η οθόνη συνέχεια ήταν μαύρη, απάντησα από το Bluetooth και μετά από λίγο άνοιξε η οθόνη......

Δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλά σκέφτομαι να αλλάξω ρομ.

Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για επάγγελματικη χρήση μόνο (3 email, gps, πολλές κλήσεις, χρήση spen) και δεν μπορώ να κάνω πολλά πειράματα!!!

Σας παρακαλώ πολύ ποια ρομ να βάλω και να είναι οκ. χωρίς προβλήματα

Μη γελάτε, είμαι σε απόγνωση!!!!!!

Βάλε κάποια από phantom ή dr. Ketan έχω δοκιμάσει και τις 2 δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ιδιαίτερο Τώρα για να είσαι ειλικρινής δεν την έχω δοκιμάσει σε όλο το φάσμα της.

Βάλε κάποια από phantom ή dr. Ketan έχω δοκιμάσει και τις 2 δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ιδιαίτερο Τώρα για να είσαι ειλικρινής δεν την έχω δοκιμάσει σε όλο το φάσμα της.

Εγω εχω την Jellykat και την εχω ξεσκισει (απο αλλαγες kernel ,πειραγματα σε volts , μεχρι icons , bootanimation κτλ) και δουλευει απροβληματιστα.

Ετσι οπως τα παρακολουθω , τα "ταλέντα" του XDA που ξεχωριζουν εκει μεσα ειναι προφανως η E-team που βγαζει την Ditto (DN3) και ο μεγιστος Dr.Ketan ( που οντως ειναι γιατρος στην Ινδια-ΩΡΛ- :lol: ) .

Τον λεω μεγιστο γιατι εχει κανει φοβερες δουλειες γενικοτερα , και η ROM του ειναι περιποιημενη!

Ολοι οι αλλοι Developers λιγο πολυ αν δειτε , αντιγράφουν αυτές τις δύο ROM...

Θα σου πρότεινα λοιπόν την Dr.Ketan V.10.1 αν και δεν την εγχω δοκιμάσει , ειμαι σιγουρος για το αποτέλεσμα.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ευχαριστώ πολύ gmo το Εκανα anroot Και το ροοταρα ξανά. Αξίζουν οι εκδοσεις που προτείνατε πιο πάνω?Καποια καλη και σταθερη γιατι θελω τα καλουδια του air command

Edit

Εχω δει το παρακατω video.Αυτα τα features του Spen μπορω να τα περασω σε οποιαδηποτε rom εχω?Δε γνωριζω και πολυ καλα απο αυτη την διαδικασι.Το κινητο μου το εχω ρουταρει αλλα φοραει την μαμα ρομ

Edited by zizu21

Από αύριο το βράδυ θα περάσω και εγώ στην παρέα σας. Σε AOSP τι παίζει; Υπάρχει κάτι σε Slim;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Υπάρχει τρόπος να γίνω root χωρίς να πειράξω τον Knox;

[ATTACH]49455[/ATTACH]

Towelroot.

Είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει ο Knox;

Έχω ακόμη έναν χρόνο εγγύηση και τον Νοέμβριο θα χρειαστεί να το πάω στο service.

Towelroot.

Εμένα δε μου δούλεψε το towelroot.

Μου επέστρεψε σφάλμα "this device is not supported yet"

Σε σχέση με του φίλου παραπάνω εμένα αλλάζει μόνο το Baseband το οποίο λήγει σε D2.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Μόλις μπήκα σε download mode και είδα αυτό

[ATTACH]49470[/ATTACH]

Αυτό σημαίνει ότι έχει χτυπήσει ο Knox ήδη μία φορά ή κάνω κάποιο λάθος;

Ναι ,έχει γράψει ο knox .

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Την πάτησα τελικά.

Παιδια καλησπερα κι απο μενα και καλο χειμωνα.Περασα DN3_v5.2_by_E-Team και εχω να πω τα καλυτερα.Ειναι νωρις ακομα αλλα εχοντας επιχειρησει και πριν το καλοκαιρι 4.4 και εχοντας απογοητευτει,τωρα βλεπω τρομερες βελτιωσεις.Μικρη ram αν αφαιρεσεις καποια περιτα και πολυ καλη ταχυτητα.Μπραβο και παλι στα (δεδομενα) αξια παλικαρια της ομαδας dn3

Παιδια καλησπερα κι απο μενα και καλο χειμωνα.Περασα DN3_v5.2_by_E-Team και εχω να πω τα καλυτερα.Ειναι νωρις ακομα αλλα εχοντας επιχειρησει και πριν το καλοκαιρι 4.4 και εχοντας απογοητευτει,τωρα βλεπω τρομερες βελτιωσεις.Μικρη ram αν αφαιρεσεις καποια περιτα και πολυ καλη ταχυτητα.Μπραβο και παλι στα (δεδομενα) αξια παλικαρια της ομαδας dn3

Και εγω τα καλυτερα εχω να πω για αυτη τη ρομ.ειχε καποια θεματακια σε προηγουμενες εκδοσεις αλλα στην 5.2 νομιζω ειναι απροβληματιστη.εμενα γενικα μου αρεσει να αλλαζω ρομς αλλα μετα διαφορες που δοκιμασα εμεινα σε αυτη.και μαλλον θα μεινω για πολυ καιρο ακομα!

Παιδιά τι είναι αυτό και πως το ξεφορτώνομαι;

Εγω εχω μεινει στην v4 rc2 και σκεφτομαι να βαλω την 5.5 που βγαλανε τωρα..αλλα βαριεμαι το στησιμο του κινητου μετα..

Καινούριο κουσούρι....

Τι είναι τούτο πάλι. Δεν μου πάει πουθενά το μυαλό. Είναι ενεργοποιημένο και στο Device Administrators και πάλι δεν.

Καμία ιδέα;