DjTony Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα παιδια! Εχω ενα Note ενος φιλου! Εχει βγει 4.4 official ? Ειναι πιο γρηγορη η 4.4 να φανταστώ απο τις 4.3 ? Ποια προτεινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αυτό Δυστυχώς δεν μπορεί να στο πει κανένας.Πρέπει να δοκιμάζεις για να δεις ποια σε βολεύει Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αυτό Δυστυχώς δεν μπορεί να στο πει κανένας.Πρέπει να δοκιμάζεις για να δεις ποια σε βολεύει Περασα την Phantom! Αρκετά καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Έχω τη 4.3 ROM του Στράτου και είναι πολύ ευχαριστημένος! Υπάρχει λόγος να βάλω 4.4? Αν σε ενδιαφέρει το καλό bluetooth, να το φορτίζεις κλειστό και να διαβάζεις από usb φορμαρισμένα ntfs δεν βάζεις 4.4. :lol: Επίσης με την ρομ του Στράτου είχα πολύ χαμηλή κατανάλωση "σύστημα android", περίπου 12-14%. Τύπου νέξους δηλαδή που δεν είχα δει σε άλλη samsung based ρομ. Ώρες οθόνης άνετα περίπου 6 σε 40 ώρες λειτουργίας. Με την 4.4 (ARHD) το κινητό έχει καλύτερη διαχείριση ραμ και είναι γενικά πιο γρήγορο. Καταναλώνει το "σύστημα android", περίπου 22-24% που τα αφαιρεί από τις ώρες οθόνης (περίπου 5 σε 40 ώρες λειτουργίας). Σε idle κατάσταση δεν καίει τίποτα το κινητό, αλλά αν το δουλέψεις ρίχνει ταχύτερα την μπαταρία από την 4.3. Την περίμενα την 4.4 να είναι τόσο καλύτερη από την 4.3, όσο η 4.3 από την 4.1.2 αλλά δεν... Βασικά σκέφτομαι να γυρίσω σε Pulse 4.3 για το extra screen time, αλλά από την άλλη μου αρέσει πιο σβέλτο και βαριέμαι να το ξαναστήνω όταν βγει βελτιωμένη 4.4. Αν δεν το έχεις ήδη αναβαθμίσει θα σου πρότεινα υπομονή να δεις ποια Version θα δοθεί ευρέως στην Ευρώπη και τότε βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 periklik σε ευχαριστώ πολύ για το αναλυτικό review που έκανες. Δεν το έχω αναβαθμίσει όποτε μένω στην Pulse 4.3 μέχρι να δοθεί νέα version και τότε βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σχετικά με το πρόβλημα με τα φορμαρισμενα σε ntfs στικακια, σκληρούς κλπ, το ζήτημα εντοπίζεται μάλλον στο ότι η 4.4.2 λειτουργεί σε enforcing mode και όχι σε permissive. Βρήκα πρόγραμμα στο store που υποτίθεται ότι κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά σε εμένα τουλάχιστον δεν δούλεψε. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σχετικά με το πρόβλημα με τα φορμαρισμενα σε ntfs στικακια, σκληρούς κλπ, το ζήτημα εντοπίζεται μάλλον στο ότι η 4.4.2 λειτουργεί σε enforcing mode και όχι σε permissive. Βρήκα πρόγραμμα στο store που υποτίθεται ότι κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά σε εμένα τουλάχιστον δεν δούλεψε. Αν θέλεις δοκίμασε και αυτή την εφαρμογή μήπως σου κάνει δουλειά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Υπαρχει και κερνελ για την 4.4.2 που αλλαζει σε permissive. Στην dn3 v5που το δοκιμασα δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αν θέλεις δοκίμασε και αυτή την εφαρμογή μήπως σου κάνει δουλειά. Αυτήν έχω, αλλά όταν την ξεκινάω πετάει μνμ ότι τρέχει σε enforcing mode και αν θέλω με επανεκκίνηση να γυρίσω σε permissive. Πατώ επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Αυτήν έχω, αλλά όταν την ξεκινάω πετάει μνμ ότι τρέχει σε enforcing mode και αν θέλω με επανεκκίνηση να γυρίσω σε permissive. Πατώ επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Αν και κατά βάση είναι θέμα kernel, νομίζω μπορείς να το γυρίσεις από μόνος σου αν πας με κάποιον explorer στη θέση system/ και βρεις το build.prop, το ανοίξεις με κάποιον editor και αλλάξεις το ro.build.selinux=1 σε 0. Αν και στη δική μου συσκευή "1" είναι και δουλεύει η εν λόγω εφαρμογή. Edited June 7, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αν και κατά βάση είναι θέμα kernel, νομίζω μπορείς να το γυρίσεις από μόνος σου αν πας με κάποιον explorer στη θέση system/ και βρεις το build.prop, το ανοίξεις με κάποιον editor και αλλάξεις το ro.build.selinux=1 σε 0. Αν και στη δική μου συσκευή "1" είναι και δουλεύει η εν λόγω εφαρμογή. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά δυστυχώς στο δικό μου δεν έπιασε το παραπάνω. Ενδεχομένως να φταίει η ron και ο πυρήνας, θα απευθυνθώ στον δημιουργό της. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Sokp rom + plasma kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Sokp rom + plasma kernel Φοβερος χρονος! :) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Sokp rom + plasma kernel Link για rom + kernel σε παρακαλω ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Link για rom + kernel σε παρακαλω ? :) Υπάρχουν στο XDA.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 dn3 v5.νομιζω η καλυτερη καταναλωση απο οτι εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 dn3 v5.νομιζω η καλυτερη καταναλωση απο οτι εχω δοκιμασει. Ήταν στην πρίζα για κανά 50%, πως είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ήταν στην πρίζα για κανά 50%, πως είναι καλό? απο που προκυπτει αυτο που λες?ποτε δε φορτιζω το κινητο ενδιαμεσα.απο 100 φτανει 10 η και λιγοτερο και φορτιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 απο που προκυπτει αυτο που λες?ποτε δε φορτιζω το κινητο ενδιαμεσα.απο 100 φτανει 10 η και λιγοτερο και φορτιζω. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην 1 μέρα και κάτι ώρες μπήκε στην πρίζα. Το να αντιγραφείς αρχεία για πολύ ώρα και μετά να το ξεχνάς επίσης το φορτίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην 1 μέρα και κάτι ώρες μπήκε στην πρίζα. Το να αντιγραφείς αρχεία για πολύ ώρα και μετά να το ξεχνάς επίσης το φορτίζει... το να μην το χρησιμοποιησα την πρωτη μερα πολυ δεν παιζει δηλαδη.τεσπα με το πισι εχω να το συνδεσω κατι αιωνες απο εκει και περα αν νομιζεις πως το φορτισα οκ ,δε θα σου αλλαξω τη γνωμη.ουτε ποσοστα παιρνω παιρνω απο αυτον που εφτιαξε τη ρομ ουτε προσωπικο ωφελος εχω να δειξω εδω στο φορουμ πως εχω καλη καταναλωση μπαταριας.εδω και 5 μηνες που εχω το κινητο το συνδεω με το πισι μονο για να αλλαξω ρομ.τεσπα πηγαινει μακρυα ολο αυτο ειναι και αργα.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πες μου ότι δεν το βλέπεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Sokp rom + plasma kernel wifi-data ανοιχτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πες μου ότι δεν το βλέπεις.... Εχρις δικιο απλα ημουν τοσο σιγουρος πως δεν εχει μπει σε πριζα η σε πισι που δεν το προσεξα καν.θα το φορτισω μια 100% και θα ξαναποσταρω οταν τελειωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 wifi-data ανοιχτά; Όχι γιατί δεν έχω και εφαρμογές ανοιχτές... Όλες hibarnated είναι στο greenify.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όχι γιατί δεν έχω και εφαρμογές ανοιχτές... Όλες hibarnated είναι στο greenify.... 9 περίπου ώρες διαφορά έχουμε αλλά εμένα τα data είναι σχεδόν πάντα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts