Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος κάτοχος χρειάζεται βοήθεια....

Παρέλαβα το Νοte 2 και ακολούθησα τις διαδικασίες που βρήκα εδώ:http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=354554

για να γίνω root (σε win7).

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία όπως ακριβώς περιγράφει το κείμενο στο τηλ. η εφαρμογή SU δεν λειτουργεί...

Πατάω πάνω της και μου βγάζει : SuperSU διακόπηκε.

Στο πάνω μέρος εμφανίζει μια ασπίδα και γράφει Ειδοποίηση ασφαλείας:

Αποκλείστηκε μια προσπάθεια πρόσβασης σε μια ασφαλή περιοχή στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση.

Προέρχομαι από HTC Desire HD και ήμουν root.

Τι λάθος κάνω???

Υ.Γ.1 Ο χρήστης m7ixalis μου πρότεινε έναν άλλο τρόπο για root :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573576&page=1 αλλά πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα.<<Σίγουρα κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω τι...>>

Y.Γ. 2 Ο χρήστης truckman μου πρότεινε να κάνω update από το playstore τον SU αλλά δεν έχει αυτήν την επιλογή,μόνο άνοιγμα.

Υ.Γ.3 Το τηλ. φοράει 4.3android

Edited by Namgal

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νέος κάτοχος χρειάζεται βοήθεια....

Παρέλαβα το Νοte 2 και ακολούθησα τις διαδικασίες που βρήκα εδώ:http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=354554

για να γίνω root (σε win7).

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία όπως ακριβώς περιγράφει το κείμενο στο τηλ. η εφαρμογή SU δεν λειτουργεί...

Πατάω πάνω της και μου βγάζει : SuperSU διακόπηκε.

Στο πάνω μέρος εμφανίζει μια ασπίδα και γράφει Ειδοποίηση ασφαλείας:

Αποκλείστηκε μια προσπάθεια πρόσβασης σε μια ασφαλή περιοχή στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση.

Προέρχομαι από HTC Desire HD και ήμουν root.

Τι λάθος κάνω???

Υ.Γ.1 Ο χρήστης m7ixalis μου πρότεινε έναν άλλο τρόπο για root :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573576&page=1 αλλά πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα.<<Σίγουρα κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω τι...>>

Y.Γ. 2 Ο χρήστης truckman μου πρότεινε να κάνω update από το playstore τον SU αλλά δεν έχει αυτήν την επιλογή,μόνο άνοιγμα.

Υ.Γ.3 Το τηλ. φοράει 4.3android

Νομιζω οτι δεν μπορεις να ακολουθησεις εκεινο τον τροπο για ρουτ της 4,3. Περιμενε ομως να απαντησει και καποιος αλλος μηπως κανω λαθος...

Ισως εννοει να πας πλειστορ να κανεις update απο εκει...

Νομιζω οτι δεν μπορεις να ακολουθησεις εκεινο τον τροπο για ρουτ της 4,3.
Λαθος πρεπει να εχω.

Δες και αυτο.

Edited by drgt

Καλησπερα σας εχω πολυ καιρο να γραψω ημουν κατοχος ενως μεγαλου ερωτα που λεγετε N7000 και τωρα εγινα ΚΑΙ κατοχος ενως N7100. Μετα απο πολλα φλασαρισματα εχω αφησει το νοτελι 1 με την SWEETROM V5 ME STOCK KERNEL με μια καλυτερη μπαταρια αγγιζω μεχρι και 4:30-5 ωρες οθονη και μια μερα χρηση.Ολα καλα μεχρι που διαπιστοσα πωσ με το νοτελι 2 βγαζω κατι λιγοτερο.....Τι θα ειχατε να προτεινετε ως ρομ και ως κερνελ?Ξεχασα να σας πω πωσ βρισκομαι με ρομ 4.3 και με knox γραμμενοοοο:X:X::lol::D:D:D

Νομιζω οτι δεν μπορεις να ακολουθησεις εκεινο τον τροπο για ρουτ της 4,3. Περιμενε ομως να απαντησει και καποιος αλλος μηπως κανω λαθος...

Ισως εννοει να πας πλειστορ να κανεις update απο εκει...

Λαθος πρεπει να εχω.

Δες και αυτο.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Βρήκα τελικά άκρη απο τον οδηγό του m7ixalis : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573576

Μπήκα σε recovery mode και εγκατέστησα την το ROOT.zip που λέει μέσα ο τύπος και όλα οκ.

Και μια τελευταία (ελπίζω...) ερώτηση:

Υπάρχει κάποιος τρόπος στην 4.3 να απ εγκαταστήσεις εφαρμογές προεγκατεστημένες?

Μεσω Titanium backup π.χ.

Απορια.

Γιατι διαλεξες αυτο τον τροπο και οχι καποιο απο XDA που δεν γραφει ο KNOX? Ισως δεν σ' ενδιαφερει η εγγυηση?

Edited by drgt

Απορια.

Γιατι διαλεξες αυτο τον τροπο και οχι καποιο απο XDA που δεν γραφει ο KNOX? Ισως δεν σ' ενδιαφερει η εγγυηση?

Παίρνοντας το τηλ και κάνοντας την έρευνα εδώ στο φόρουμ βρήκα για ρουτ αυτόν τον τρόπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554

Αυτόν ακολούθησα γιατί θεώρησα ότι είναι ο προβλεπόμενος αν και παλιός (2013) ...

Όσο για για το KNOX δεν αναφέρει κάτι στο post...

H εγγύηση δεν με ενδιαφέρει γιατί γενικά μου αρέσει να πειραματίζομαι με τις συσκευές μου..

Όσο για για το KNOX δεν αναφέρει κάτι στο post...

Επειδη ο οδηγος ειναι παλιος

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είναι αξιόπιστο?

Αν ψαξεις εδω θα βρεις αυτους που το εχουν κανει απο το XDA. Εγω δεν το εχω κανει.

Απορια.

Δυστυχώς όταν του έδωσα τον συγκεκριμενο οδηγό είχε πλέον γράψει το knox ,ετσι δεν είχε νόημα να το κάνει με τον άλλο τρόπο .

Samsung galaxy s21+

Δυστυχώς όταν του έδωσα τον συγκεκριμενο οδηγό είχε πλέον γράψει το knox ,ετσι δεν είχε νόημα να το κάνει με τον άλλο τρόπο .

Καλό θα ήταν να τροποποιηθεί ο παλιός οδηγός και να γίνει μια αναφορά στο knox (τι είναι,που χρησιμεύει και το βασικότερο ότι είναι σημαντική η μέθοδος που θα επιλέξεις για root γιατί ΑΜΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ).!!!

Επίσης καλό θα ήταν να γράφει κάπου τους συνδυασμούς των πλήκτρων για να μπεις σε recovey εκτός από download mode που το αναφέρει...

ξέρουμε κανένα widget για ειδήσεις η αθλητικά

Καλύτερα να ρωτήσεις στο Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές ώστε να μην βγαίνουμε off topic .

Samsung galaxy s21+

Να ρωτήσω τους ειδήμονες:

Εχω Rooted μαμίσια 4.1.2 και θέλω να πάω σε Official 4.3

Πρέπει να κάνω unroot και triangle-away πρώτα (ετσι διάβασα, δεν ξέρω τι είναι)

Αν η 4.1.2 ήτανε prerooted όταν την πέρασες όχι Δεν χρειάζεται.Αν δεν ήτανε και πέρασες το ρουτ μέσω odin τότε χρειάζεται να τρέξεις το triangle away. Σε κάθε περίπτωση μπες σε download mode Και τσέκαρε τον counter αν γράφει μηδέν.

Να ρωτήσω τους ειδήμονες:

Εχω Rooted μαμίσια 4.1.2 και θέλω να πάω σε Official 4.3

Πρέπει να κάνω unroot και triangle-away πρώτα (ετσι διάβασα, δεν ξέρω τι είναι)

Αν πας σε 4.3 μαμά ξέχνα τα παιχνίδια με τις ρομ μετά ή την εγγύηση

Όλα καλά.

ευχαριστώ ρει μάγκες.

Μπήκα σε download mode λέει CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES (3 counts)

τώρα λέει DOWNLOADING do not turn off target!!

τι κάνω τώρα?

Για πείτε καμια 4.3 να βάλουμε να είναι οσο το πιο δυνατό κοντά στην μανίσια?

ευχαριστώ ρει μάγκες.

Μπήκα σε download mode λέει CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES (3 counts)

τώρα λέει DOWNLOADING do not turn off target!!

τι κάνω τώρα?

Για πείτε καμια 4.3 να βάλουμε να είναι οσο το πιο δυνατό κοντά στην μανίσια?

Κάποιον οδηγό για triangle away ? θα φύγει αυτό το 3

Πάντως όσα διάβασα εδω ή σε διπλανό νημα οτι η μπαταρία κάνοντας εργοστασιακες ρυθμίσεις επανέρχεται η μπαταρία σε εμενα δεν συμβαινει.

Μετα το 4.3 η μπαταρία του νοτε 2 εχει ξεφτυλιστει.

Χθες 7 το απόγευμα έφυγα απο δουλεια στο 70 % και στις 9 το πρωί με 25 λεπτα ομιλία και 3 λεπτα wifi ηταν στο 2%....

Και σημερα έφυγα με 59% στις 6:30 μίλησα 5-6 λεπτα και τωρα που γράφω ειναι στο 34% Δλδ 25% απώλεια σε λιγοτερο απο 5 ωρες χωρις ουσιαστικα χρηση. Το πρωί αν δεν το φορτισω το βράδυ θα εχει κλείσει...

Edited by THANKIN

Πάντως όσα διάβασα εδω ή σε διπλανό νημα οτι η μπαταρία κάνοντας εργοστασιακες ρυθμίσεις επανέρχεται η μπαταρία σε εμενα δεν συμβαινει.

Μετα το 4.3 η μπαταρία του νοτε 2 εχει ξεφτυλιστει.

Χθες 7 το απόγευμα έφυγα απο δουλεια στο 70 % και στις 9 το πρωί με 25 λεπτα ομιλία και 3 λεπτα wifi ηταν στο 2%....

Και σημερα έφυγα με 59% στις 6:30 μίλησα 5-6 λεπτα και τωρα που γράφω ειναι στο 34% Δλδ 25% απώλεια σε λιγοτερο απο 5 ωρες χωρις ουσιαστικα χρηση. Το πρωί αν δεν το φορτισω το βράδυ θα εχει κλείσει...

Περνά του το wakelock detector, από το play store, για να δεις τι σου τρώει την μπαταρία

Όλα καλά.

ψάχνω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να αλλάξω μέγεθος στα

εικονίδια ξέρει κανείς να μου πει

επίσης η μπάρα με τις συντομεύσεις στο πλάι γιατί μια εμφανίζετε και μια χάνετε έχω ενεργοποίησε κάτι

Edited by demosthenes7

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172