Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να περάσω custom 4.3

Πως μπορώ να ξέρω ακριβώς ποια έκδοση έχω τώρα ώστε να μπορώ να επιστρέψω σε αυτήν αργότερα αν χρειαστώ εγγύηση; Αρκεί να ξέρω αυτό που γράφει το KIES δηλαδή PDA:MG1/PHONE:MG1/CSC:MG1 (JZO54K.N7100XXDMG1);

Προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα να περάσω την Sotmax JB Ultimate Stock V14 HD ανεπιτυχώς. Έχω περασμένο το zip στο τηλέφωνο (αλλά και από την κάρτα το ίδιο κάνει), επιλέγω στο CWM να κάνω install από το zip, μου βγάζει τα αρχικά (Agreement κτλ) και κολλάει σε κάποια από τις οθόνες με τα optional apps/tweaks κτλ. Όταν λέω κολλάει, εννοώ ότι παγώνει τελείως το κινητό και το κλείνω από το πλήκτρο συνεχόμενα πατημένο.

Τι φταίει;

edit: αν πατήσω next πιο γρήγορα, μπορώ να περάσω οθόνες (βάζοντας προφανώς τις επιλογές που θέλω) και κατάφερα να φτάσω στο σημείο που θα την περνούσε αλλά απ' ότι φαίνεται απέτυχε. Επισυνάπτω τα logs.

[ATTACH]40898[/ATTACH]

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by fandango

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις philz 6.x βάλε με odin philz 5.x ...ίδιο πρόβλημα είχε η DN3

Όντως με την πιο πρόσφατη 5.x έπαιξε αλλά κόλλησε μετά την εγκατάσταση και το "done" όταν πάτησα "Save Logs". Μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά;

Είναι ασφαλές να το κλείσω με το ζόρι τώρα που υποτίθεται τελείωσε η εγκατάσταση;

edit: δεν άντεξα να περιμένω, οπότε αντί για restart ξαναμπήκα στο CWM και την ξαναπερνάω για να την ολοκληρώσω κανονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με συγχωρείτε για τα πολλαπλά μηνύματα, αλλά πραγματικά η όλη εμπειρία της "αναβάθμισης" με έχει τρελάνει.

Απ' ότι φαίνεται έγινε κανονικά η εγκατάσταση της ROM, αλλά το πρώτο θέμα που βρήκα είναι ότι δεν ενεργοποιείται το WiFi. Με το που πατάω το κουμπί να ανοίξει, ξανακλείνει! :(

Edited by fandango

Όντως με την πιο πρόσφατη 5.x έπαιξε αλλά κόλλησε μετά την εγκατάσταση και το "done" όταν πάτησα "Save Logs". Μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά;

Είναι ασφαλές να το κλείσω με το ζόρι τώρα που υποτίθεται τελείωσε η εγκατάσταση;

edit: δεν άντεξα να περιμένω, οπότε αντί για restart ξαναμπήκα στο CWM και την ξαναπερνάω για να την ολοκληρώσω κανονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με συγχωρείτε για τα πολλαπλά μηνύματα, αλλά πραγματικά η όλη εμπειρία της "αναβάθμισης" με έχει τρελάνει.

Απ' ότι φαίνεται έγινε κανονικά η εγκατάσταση της ROM, αλλά το πρώτο θέμα που βρήκα είναι ότι δεν ενεργοποιείται το WiFi. Με το που πατάω το κουμπί να ανοίξει, ξανακλείνει! :(

Έχεις περάσει τον mj5 bootloader;

Aν όχι κακώς, γιατί μάλλον θα είναι και στις οδηγίες εγκατάστασης της ρομ.

Έχεις περάσει τον mj5 bootloader;

Aν όχι κακώς, γιατί μάλλον θα είναι και στις οδηγίες εγκατάστασης της ρομ.

Οι οδηγίες δεν φαίνεται να αναφέρουν κάτι τέτοιο, ή αν το αναφέρουν δε μου είναι ξεκάθαρο. Συγκεκριμένα λέει:

1. You need first to get recovery and root

2. Place zip file in your sd card ( internal memory preffered )

3. Reboot into recovery (hold volume up, home button and press power)

4. Make a nandroid backup just in case

5. Wipe dalvik & cache

6. Wipe data factory reset(skip that only if you wish to keep your data.Not recommended)

7. install zip from memory (internal or external)

8. Reboot

Έκανα root με τον οδηγό του myphone, έβαλα CWM πάλι με τον οδηγό του myphone. Από εκεί και πέρα τα βήματα είναι πολύ συγκεκριμένα.

Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τον bootloader που λες; Μπορώ να τον βάλω τώρα;

Ευχαριστώ

"...You MUST install the new MJ5 bootloader, download it from http://www.mediafire.com/download/b59xde333z6q8pv/BL_N7100XXUEMJ5_1903221_REV04_user_low_ship.tar.md5 (otherwise WiFi wont work), and not to worry you can go back to MI6 without any issues.

MJ5 Bootloader MD5:1A151B51431DEA8118B03200853DD082

Flash it via Odin. ..." (είναι από άλλη rom, αλλά αυτό ψάχνεις)

Παιδιά εγώ έχω βάλει αυτή την ρομ και μπορώ να πώ οτι φυσάει, και η μπαταρία της και το θέμα, και τα καλά του νοτε3 πιο ωραία.

Αλλά έχω ένα θεμματάκι και δεν ξέρω εάν φταίω εγώ, μου βγάζει συνέχεια σε άκυρη στιγμή ένα μήνυμα, ¨η αναπαραγωγή βίντεο σταμάτησε¨, επίσης δεν δουλεύει και το ξυπνητήρι. Αυτό δεν μου γινόταν απο την αρχή τις τελευταίες μέρες μόνο.

Έχβ κάνει όλα τα wipe αλλά τίποτα, ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?

Have a nice day ! ! !

"...You MUST install the new MJ5 bootloader, download it from http://www.mediafire.com/download/b59xde333z6q8pv/BL_N7100XXUEMJ5_1903221_REV04_user_low_ship.tar.md5 (otherwise WiFi wont work), and not to worry you can go back to MI6 without any issues.

MJ5 Bootloader MD5:1A151B51431DEA8118B03200853DD082

Flash it via Odin. ..." (είναι από άλλη rom, αλλά αυτό ψάχνεις)

Ευχαριστώ πολύ, πέρασα τον bootloader και όντως παίζει το WiFi πλέον!

Να ξαναπεράσω τώρα την ROM ή δεν χρειάζεται; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο τώρα όπως πχ factory reset ή να περάσω νεότερο bootloader από πάνω;

Ευχαριστώ πολύ, πέρασα τον bootloader και όντως παίζει το WiFi πλέον!

Να ξαναπεράσω τώρα την ROM ή δεν χρειάζεται; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο τώρα όπως πχ factory reset ή να περάσω νεότερο bootloader από πάνω;

Δε χρειάζεται να περάσεις πάλι την ρομ.

Factory reset είναι στο χέρι σου αν θες.

Bootloader άλλο μην ακουμπήσεις.

*Έχεις δίκιο στο ότι δε το ανέφερε, οπότε τα παράπονά σου εκεί :p

Πάντως είναι στάνταρντ διαδικασία η εγκατάσταση του mj5 bootloader, όταν πας από 4.1.2 σε 4.3

Edited by StratosGR

Ευχαριστώ πολύ!

Νομίζω ο Σωτήρης διαβάζει και το εδώ θέμα, οπότε όταν βρει χρόνο και το δει ίσως το προσθέσει.

Μια τελευταία ερώτηση. Τώρα με το factory reset το CWM μου έβγαλε ότι μάλλον έχει χαλάσει το root και πρότεινε να το φτιάξει (το οποίο και επέλεξα). Γιατί συμβαίνει αυτό;

παιδια καλησπερα

στην hurricane v9.1 μπαινει αυτος ο κερνελ?? AGNi][sTOCK 4.1.2 / 4.3] 31-01-2014 AGNi pureSTOCK N7100 MK9+ (ULTRA SMOOTH)

επισης αυτο τι ειναι?? AGNi_all_devices_Cleaner_Tool

στις 4.3 μπαινουν οι κερνελ απο 4.1.2?

ευχαριστω πολυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλησπερα οποιο παιδι μπορει ας βοηθησει :-) χθες ενω δοκιμαζα να κοψω μια καρτα σιμ που τελικα την χαλασα και δεν την εβλεπε το κινητο.. γυρισα σπιτι.. κ μου ζητουσε τον κωδικο απτο wi fi μου! χαθηκαν ετσι ξαφνικα ολοι οι κωδικοι απο wi fi ? δεν πειραξα τιποτα καμια ιδεα μηπως μ τα εμφανισει? με την μπαταρια εχω θεμα! κ δεν ξερω τι φταιει! εχω την ρομ που εχει αναρτησει ο στρατος! λοιπον η τη μια μου ξεφορτιζει πολυ γρηγορα κ χωρις λογο!! και μετα φορτιζει με ρυθμους χελωνας σε 4 ωρες μπορει να τυχει να μη φορτισει! αλλη φορα μ χει τυχει να φορτιζει αρκετα γρηγορα! ααα το κορυφαιο το εχω στη φορτιση και ειμαι στο ιντερνετ κ αντι να ανεβαινει απτο 35 στο 36 η μπαταρια να κατεβαινει !!!!! τι κανω? πρεπει να αλλξω μπαταρια? να αλλαξω ρομ? πριν λιγο καιρο μου χαλασε κ μενα η 32 gb micro sd ετσι στα καλα καθουμενα...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

βάλε το galaxy charging current app το play. Αν σου δίνει τιμή ρεύματος φόρτισης όταν το έχεις στον φορτιστή κάτω από 1600, ξεκουμπωσε - επανακουμπωσε το καλώδιο στον φορτιστή και αν δεν φτιάξει άλλαξε καλώδιο.

βάλε το galaxy charging current app το play. Αν σου δίνει τιμή ρεύματος φόρτισης όταν το έχεις στον φορτιστή κάτω από 1600, ξεκουμπωσε - επανακουμπωσε το καλώδιο στον φορτιστή και αν δεν φτιάξει άλλαξε καλώδιο.

φιλε μου στην αρχη το μεσαιο εδειχνε 1690 το πανω και το κατω εδειχαν στην αρχη 500 κ τα δυο μετα αρχισε το μαξιμουμ κ το κατω κατω 600 κ πατησα ξανα ρεφρες κ μου εδειξε το μαξιμουμ 1700 παντως το μεσαιο ηταν μονιμα νομιζω στο 1690! στο καλωδιο καπου εχει βγει το μαυρο σε μια πλευρα χαλασε πανω στο καλωδιο δε ξερω κατι πρεπει να το κανω! να παρω μπαταρια? 1 χρονο κ κατι την εχω! να φταει η ρομ π κανει τα κουλα ξαφνικα να χανονται ολοι οι κωδικοι απτο wi fi? σε ευχαριστω πολυ παντως

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

φιλε μου στην αρχη το μεσαιο εδειχνε 1690 το πανω και το κατω εδειχαν στην αρχη 500 κ τα δυο μετα αρχισε το μαξιμουμ κ το κατω κατω 600 κ πατησα ξανα ρεφρες κ μου εδειξε το μαξιμουμ 1700 παντως το μεσαιο ηταν μονιμα νομιζω στο 1690! στο καλωδιο καπου εχει βγει το μαυρο σε μια πλευρα χαλασε πανω στο καλωδιο δε ξερω κατι πρεπει να το κανω! να παρω μπαταρια? 1 χρονο κ κατι την εχω! να φταει η ρομ π κανει τα κουλα ξαφνικα να χανονται ολοι οι κωδικοι απτο wi fi? σε ευχαριστω πολυ παντως

1800-1698-1800 αυτές είναι οι τιμές που πρέπει να έχει το n2

Παιδιά, μπορώ να περάσω το framework στην 4.3 του στρατού για αλλαγές στην status bar κτλ;

Ευχαριστώ

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά, μπορώ να περάσω το framework στην 4.3 του στρατού για αλλαγές στην status bar κτλ;

Ευχαριστώ

Ταραρατατα Ταραρατατα! Δεν ήξερα ότι ο ελληνικός στρατός έβαζε custom roms και τροποποιήσεις! Χαχαχα!

Πέρα από την πλάκα, αν εννοείς το xposed framework στην pulse του Στράτου, φυσικά και μπορείς!

Στην Sotmax που έχει και τα καλούδια του Note 3, όταν μοιράζεις την οθόνη μπορείς να την μοιράσεις μέχρι και σε 4 εφαρμογές. Αυτό δεν γίνεται στο Note 3 έτσι;

Πως μπορώ να το κάνω να μοιράζει μόνο σε 2; Θέλω να κάνω αντικατάσταση της μίας εκ των δύο πχ τραβώντας μία τρίτη πάνω στην 2η πχ και μου φτιάχνει 3ο χώρισμα. Παραπάνω από 2 splits στην οθόνη ειναι υπερβολή νομίζω αφού δεν βολεύει για κάποια χρήση...

1800-1698-1800 αυτές είναι οι τιμές που πρέπει να έχει το n2

Αρα τι πρεπει να αλλαξω μπαταρια η φορτιστη? Πως καταφερα κ χαλασα την μπαταρια σε ενα χρονο κ κατι!!

S10+ <3

Αρα τι πρεπει να αλλαξω μπαταρια η φορτιστη? Πως καταφερα κ χαλασα την μπαταρια σε ενα χρονο κ κατι!!

Αμα οι τιμές είναι 1000 1698 1000 τι κάνω?

Για να καταλάβω, με το καλώδιο αυτό φορτίζει πιο αργά ή συμβαίνει κάτι άλλο?

με το καλώδιο αυτό φορτίζει πιο αργά.

Το καλώδιο για κάποιο λόγο που δεν έχω ψάξει-προσδιορίσει χάνει την απόδοση του (φθορά επαφών; ) και θέλει αντικατάσταση (πχ εγώ τώρα χρησιμοποιώ ένα παλαιό nokia usb καλώδιο πάνω στον φορτιστή της Samsung). Βεβαίως πριν την αντικατάσταση απλά ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε το καλώδιο και στις δύο άκρες του και ξαναμετρα με το galaxy charging current app.