dimitrissa Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 οπως νομιζεις,αν σε ικανοποιει εσενα μην ασχολεισαι.Να επισημανουμε βεβαια το ποσο σοβαρο θεμα ειναι η ram που η samy ανεβασε στα 3bg τη ram του note3,αυτους οπως φαινεται τους απασχολει σε αντιθεση με σενα(με καλοσυνη σου το λεω και οχι για να σε πικαρω,εξηγουμαι) Περισσότερο θεμα μάρκετινγκ είναι τα 3gb της ραμ πάρα τόσο χρήσιμα.. Τώρα αν σ αρέσει τόσο να βλέπεις ελεύθερη ραμ, υπάρχει και το 3 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Περισσότερο θεμα μάρκετινγκ είναι τα 3gb της ραμ πάρα τόσο χρήσιμα.. Τώρα αν σ αρέσει τόσο να βλέπεις ελεύθερη ραμ, υπάρχει και το 3 Με συγχωρεις,αλλα δεν ειναι καθολου θεμα marketing,ειναι οι περισσοτερες απαιτησεις των νεοτερων updates με τις νεες δυνατοτητες και αν δεν εχειs διαθεσιμη ram απλα θα σερνεται,ας μην ξεχναμε 4.1.2:420mb κατηλημενα,4.3:600-700mb ειναι λογικο,οποτε οι συσκευες πρεπει να ακολουθουν την εξελιξη και σε ενα λειτουργικο(android)με ιδιαιτερες απαιτησεις ram.Kαποτε δουλευα linux-maemo-meego και με 512mb δουλευα ταυτοχρονα 28-30 εφαρμογες με το τηλεφωνο να απογειωνεται σε καθε εντολη.Αυτο αν το επιχειρησεις σε android θα εκραγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Με συγχωρεις,αλλα δεν ειναι καθολου θεμα marketing,ειναι οι περισσοτερες απαιτησεις των νεοτερων updates με τις νεες δυνατοτητες και αν δεν εχειs διαθεσιμη ram απλα θα σερνεται,ας μην ξεχναμε 4.1.2:420mb κατηλημενα,4.3:600-700mb ειναι λογικο,οποτε οι συσκευες πρεπει να ακολουθουν την εξελιξη και σε ενα λειτουργικο(android)με ιδιαιτερες απαιτησεις ram.Kαποτε δουλευα linux-maemo-meego και με 512mb δουλευα ταυτοχρονα 28-30 εφαρμογες με το τηλεφωνο να απογειωνεται σε καθε εντολη.Αυτο αν το επιχειρησεις σε android θα εκραγει Εδώ η Google λέει ότι κινητά με 512ram θα τρέχουν την 4.4, δε θα μπορούν κινητά με 2gb ram;;;!! Θέμα μάρκετινγκ είναι φίλε και απ ότι φαίνεται κατάφερε να πείσει τους καταναλωτές ότι είναι χρήσιμη η αναβάθμιση αυτή. (εντάξει όχι και όλους...) Τέλος πάντων επειδή έχουμε βγει εκτός θέματος ας σταματήσουμε εδώ. Όποιος θέλει δοκιμάζει οποία ρομ θέλει και κρίνει μόνος του. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σας έχω νέα για την sotmax. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σας έχω νέα για την sotmax. :) Κορυφαίος απλά. Φτου φτου ότι rom έβαλα από τον Σωτήρη ( sotmax) είναι όλα πολύ καλές. Μικροπροβλήματα υπάρχουν αλλά δεν ζητάω πολλά σε leaked εκδόσεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Κορυφαίος απλά. Φτου φτου ότι rom έβαλα από τον Σωτήρη ( sotmax) είναι όλα πολύ καλές. Μικροπροβλήματα υπάρχουν αλλά δεν ζητάω πολλά σε leaked εκδόσεις Εγω αν σου πω ότι μικροπροβληματα δεν βλέπω, θα με πεις τρελό; :D:cool: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilismac Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πολύ καλησπέρα... Όπως κι εσείς ένα ακόμα φανατικός χρήστης με το note 2... Θα ήθελα μια γνώμη και μια αποψη για κάποια πράγματα... Προχτές για κακή μου τύχη την φαεινή ιδέα να αλλάξω ROM απο τον Ιούνιο ζούσα με την Omega V.18 την οποία και βολευόμουν χωρίς να είμαι όμως ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί είχε ανάλογα με τις ώρες του αρκετο lag, στις σημειώσεις κολλούσε κλπ κλπ... Προχτές λοιπόν χαζεύοντας τα παιδάκια του xda βλέπω ότι έχει βγει καινούρια έκδοση Phoenix με android 4.3 οπότε και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα... Απο προχτές λοιπόν μετα απο 8 διαφορετικά installation, μου κράσαρε τo touchwiz γιατι εγκαθιστούσα τα 2 εξτρα πληκτρολογια της LG (τελος παντων), Το κινητό λειτουργεί ΑΨΟΓΑ (έτσι νομιζα τουλαχιστον...) αφου έχω τελειώσει λοιπόν πάω να επαναφέρω κάποιες εφαρμογές που είχα με το titanium backup... Εκεί αρχισαν τα πρώτα όργανα... Πρώτα απ όλα δεν έβλεπε το titanium, τα backup που είχε πάρει μισή ώρα πιο πριν... Παίρνω την απόφαση να αφήσω το ζήτημα και να προχωρήσω παρακάτω... Πάω να εγκαταστήσω απο το playstore κάποια άλλα προγράμματα ένώ κάποια ακόμα που ήδη είχα τα εκανε επαναφορα μόνο του το κινητό... Αφού λοιπόν λέω να κάνω μια επανεκκίνηση για να δω ταχυτητες και αν γενικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την εκκίνηση παρατηρώ ότι κάποιες εφαρμογές (μην γελάσετε μια απο αυτές ειναι το atilt labyrinth 3d αυτή θυμαμαι...) έχουν ενα del επάνω αντι για το εικονίδιο τους και όταν παω να το ανοίξω βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί... Σημειωτέον οτι όταν εγκαταστήσω το ίδιο πρόγραμμα και το ανοίξω κατευθείαν λειτουργεί κανονικά... Το προσπερνάω κι αυτό. Βγαζω κάτι φωτο το βραδυ. Τις ανοίγω λοιπόν σήμερα το πρωί... και τα αρχεία απο τις φωτό ειναι κατεστραμένα... Έχω μια samsung 64GB class 10... Μετά απο αυτή την μίνι σεζόν απο επεισόδια ρωτάω... Φταίει η ROM? Φταίει η κάρτα? Μπορεί η ROM να κατέστρεψε την κάρτα? Πέραν απο το pc και το checkdisk έχετε στο νου σας κάποιο πρόγραμμα να ελέγχει την sd? Α κάτι τελευταίο κάποια ROM που να δουλευετε τελευταία? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πολύ καλησπέρα... Όπως κι εσείς ένα ακόμα φανατικός χρήστης με το note 2... Θα ήθελα μια γνώμη και μια αποψη για κάποια πράγματα... Προχτές για κακή μου τύχη την φαεινή ιδέα να αλλάξω ROM απο τον Ιούνιο ζούσα με την Omega V.18 την οποία και βολευόμουν χωρίς να είμαι όμως ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί είχε ανάλογα με τις ώρες του αρκετο lag, στις σημειώσεις κολλούσε κλπ κλπ... Προχτές λοιπόν χαζεύοντας τα παιδάκια του xda βλέπω ότι έχει βγει καινούρια έκδοση Phoenix με android 4.3 οπότε και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα... Απο προχτές λοιπόν μετα απο 8 διαφορετικά installation, μου κράσαρε τo touchwiz γιατι εγκαθιστούσα τα 2 εξτρα πληκτρολογια της LG (τελος παντων), Το κινητό λειτουργεί ΑΨΟΓΑ (έτσι νομιζα τουλαχιστον...) αφου έχω τελειώσει λοιπόν πάω να επαναφέρω κάποιες εφαρμογές που είχα με το titanium backup... Εκεί αρχισαν τα πρώτα όργανα... Πρώτα απ όλα δεν έβλεπε το titanium, τα backup που είχε πάρει μισή ώρα πιο πριν... Παίρνω την απόφαση να αφήσω το ζήτημα και να προχωρήσω παρακάτω... Πάω να εγκαταστήσω απο το playstore κάποια άλλα προγράμματα ένώ κάποια ακόμα που ήδη είχα τα εκανε επαναφορα μόνο του το κινητό... Αφού λοιπόν λέω να κάνω μια επανεκκίνηση για να δω ταχυτητες και αν γενικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την εκκίνηση παρατηρώ ότι κάποιες εφαρμογές (μην γελάσετε μια απο αυτές ειναι το atilt labyrinth 3d αυτή θυμαμαι...) έχουν ενα del επάνω αντι για το εικονίδιο τους και όταν παω να το ανοίξω βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί... Σημειωτέον οτι όταν εγκαταστήσω το ίδιο πρόγραμμα και το ανοίξω κατευθείαν λειτουργεί κανονικά... Το προσπερνάω κι αυτό. Βγαζω κάτι φωτο το βραδυ. Τις ανοίγω λοιπόν σήμερα το πρωί... και τα αρχεία απο τις φωτό ειναι κατεστραμένα... Έχω μια samsung 64GB class 10... Μετά απο αυτή την μίνι σεζόν απο επεισόδια ρωτάω... Φταίει η ROM? Φταίει η κάρτα? Μπορεί η ROM να κατέστρεψε την κάρτα? Πέραν απο το pc και το checkdisk έχετε στο νου σας κάποιο πρόγραμμα να ελέγχει την sd? Α κάτι τελευταίο κάποια ROM που να δουλευετε τελευταία? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Οταν βαζουμε ενα ρομ για να πουμε οτι τρεχει ικανοποιητικα το βαζουμε ατοφιο χωρις tweaks , mod επαναφορες μπακαπ κτλ.ανεξαρτητα τι προτεινει ο καθε ντεβ γιατι τα παραπανω δεν τα δημιουργησε ο ιδιος αλλα καποιος αλλος .Επισης καλο ειναι ο καθενας οταν παιζει με αλλαγες να φορμαρει συσκευη και καρτα πριν φλασαρει.Οσο για την 4.3 ειναι beta με λογικα ακομα αρκετα bugs .Η 4.1.2 ειναι ασφαλης για την ωρα. Απο την στιγμη ομως που μπαινεις σε διαδικασιες μπετα-φλας θελει αρκετη προσοχη εαν δεν ξερεις τα προβληματα που παρουσιαζονται και πως να τα λυνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πολύ καλησπέρα... Όπως κι εσείς ένα ακόμα φανατικός χρήστης με το note 2... Θα ήθελα μια γνώμη και μια αποψη για κάποια πράγματα... Προχτές για κακή μου τύχη την φαεινή ιδέα να αλλάξω ROM απο τον Ιούνιο ζούσα με την Omega V.18 την οποία και βολευόμουν χωρίς να είμαι όμως ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί είχε ανάλογα με τις ώρες του αρκετο lag, στις σημειώσεις κολλούσε κλπ κλπ... Προχτές λοιπόν χαζεύοντας τα παιδάκια του xda βλέπω ότι έχει βγει καινούρια έκδοση Phoenix με android 4.3 οπότε και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα... Απο προχτές λοιπόν μετα απο 8 διαφορετικά installation, μου κράσαρε τo touchwiz γιατι εγκαθιστούσα τα 2 εξτρα πληκτρολογια της LG (τελος παντων), Το κινητό λειτουργεί ΑΨΟΓΑ (έτσι νομιζα τουλαχιστον...) αφου έχω τελειώσει λοιπόν πάω να επαναφέρω κάποιες εφαρμογές που είχα με το titanium backup... Εκεί αρχισαν τα πρώτα όργανα... Πρώτα απ όλα δεν έβλεπε το titanium, τα backup που είχε πάρει μισή ώρα πιο πριν... Παίρνω την απόφαση να αφήσω το ζήτημα και να προχωρήσω παρακάτω... Πάω να εγκαταστήσω απο το playstore κάποια άλλα προγράμματα ένώ κάποια ακόμα που ήδη είχα τα εκανε επαναφορα μόνο του το κινητό... Αφού λοιπόν λέω να κάνω μια επανεκκίνηση για να δω ταχυτητες και αν γενικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την εκκίνηση παρατηρώ ότι κάποιες εφαρμογές (μην γελάσετε μια απο αυτές ειναι το atilt labyrinth 3d αυτή θυμαμαι...) έχουν ενα del επάνω αντι για το εικονίδιο τους και όταν παω να το ανοίξω βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί... Σημειωτέον οτι όταν εγκαταστήσω το ίδιο πρόγραμμα και το ανοίξω κατευθείαν λειτουργεί κανονικά... Το προσπερνάω κι αυτό. Βγαζω κάτι φωτο το βραδυ. Τις ανοίγω λοιπόν σήμερα το πρωί... και τα αρχεία απο τις φωτό ειναι κατεστραμένα... Έχω μια samsung 64GB class 10... Μετά απο αυτή την μίνι σεζόν απο επεισόδια ρωτάω... Φταίει η ROM? Φταίει η κάρτα? Μπορεί η ROM να κατέστρεψε την κάρτα? Πέραν απο το pc και το checkdisk έχετε στο νου σας κάποιο πρόγραμμα να ελέγχει την sd? Α κάτι τελευταίο κάποια ROM που να δουλευετε τελευταία? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα?πηρες με τιτανιουμ bacup απο 4.1.2 k εκανες επαναφορα σε 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Λογικα εφαρμογες θα πηρε backup.Kι εγω το εχω κανει αρκετες φορες επιτυχημενα απο 4.1.2 σε 4.3 και το αντιστροφο.Κατι αλλο θα φταιει. Wipe data εκανες οταν περασες τη νεα ρομ; Θα φταίει αν περασε εφαρμογές συστήματος. Επίσης αν δεν βρίσκουμε το.backup αυτόματα το βρίσκουμε σκαναροντας απο τις ρυθμίσεις του titanium Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Θα φταίει αν περασε εφαρμογές συστήματος. Επίσης αν δεν βρίσκουμε το.backup αυτόματα το βρίσκουμε σκαναροντας απο τις ρυθμίσεις του titanium Αφου εγραψε οτι δεν εβρισκε το μπακ απ πως περασε εφαρμογες συστηματος βρε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αφου εγραψε οτι δεν εβρισκε το μπακ απ πως περασε εφαρμογες συστηματος βρε; Είπα αν. Μόλις το έγραφα ήξερα ότι κάποιος θα το πει. Χαχαχα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilismac Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πολύ καλησπέρα... Όπως κι εσείς ένα ακόμα φανατικός χρήστης με το note 2... Θα ήθελα μια γνώμη και μια αποψη για κάποια πράγματα... Προχτές για κακή μου τύχη την φαεινή ιδέα να αλλάξω ROM απο τον Ιούνιο ζούσα με την Omega V.18 την οποία και βολευόμουν χωρίς να είμαι όμως ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί είχε ανάλογα με τις ώρες του αρκετο lag, στις σημειώσεις κολλούσε κλπ κλπ... Προχτές λοιπόν χαζεύοντας τα παιδάκια του xda βλέπω ότι έχει βγει καινούρια έκδοση Phoenix με android 4.3 οπότε και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα... Απο προχτές λοιπόν μετα απο 8 διαφορετικά installation, μου κράσαρε τo touchwiz γιατι εγκαθιστούσα τα 2 εξτρα πληκτρολογια της LG (τελος παντων), Το κινητό λειτουργεί ΑΨΟΓΑ (έτσι νομιζα τουλαχιστον...) αφου έχω τελειώσει λοιπόν πάω να επαναφέρω κάποιες εφαρμογές που είχα με το titanium backup... Εκεί αρχισαν τα πρώτα όργανα... Πρώτα απ όλα δεν έβλεπε το titanium, τα backup που είχε πάρει μισή ώρα πιο πριν... Παίρνω την απόφαση να αφήσω το ζήτημα και να προχωρήσω παρακάτω... Πάω να εγκαταστήσω απο το playstore κάποια άλλα προγράμματα ένώ κάποια ακόμα που ήδη είχα τα εκανε επαναφορα μόνο του το κινητό... Αφού λοιπόν λέω να κάνω μια επανεκκίνηση για να δω ταχυτητες και αν γενικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την εκκίνηση παρατηρώ ότι κάποιες εφαρμογές (μην γελάσετε μια απο αυτές ειναι το atilt labyrinth 3d αυτή θυμαμαι...) έχουν ενα del επάνω αντι για το εικονίδιο τους και όταν παω να το ανοίξω βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί... Σημειωτέον οτι όταν εγκαταστήσω το ίδιο πρόγραμμα και το ανοίξω κατευθείαν λειτουργεί κανονικά... Το προσπερνάω κι αυτό. Βγαζω κάτι φωτο το βραδυ. Τις ανοίγω λοιπόν σήμερα το πρωί... και τα αρχεία απο τις φωτό ειναι κατεστραμένα... Έχω μια samsung 64GB class 10... Μετά απο αυτή την μίνι σεζόν απο επεισόδια ρωτάω... Φταίει η ROM? Φταίει η κάρτα? Μπορεί η ROM να κατέστρεψε την κάρτα? Πέραν απο το pc και το checkdisk έχετε στο νου σας κάποιο πρόγραμμα να ελέγχει την sd? Α κάτι τελευταίο κάποια ROM που να δουλευετε τελευταία? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Καλημέρα! Την βρήκα την άκρη. Πρώτα απ όλα με το titanium πήρα 2-3 εφαρμογές που ήθελα να κάνω restore. Ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Για να περάσεις αυτήν την Rom ο τύπος ζητούσε να τρέξεις ένα συγκεκριμένο zip απο το clockworkmod που έσβηνε cache, system, data, dalvik cache, κλπ. Απο εκεί και μετά η Rom είχε ένα σκασμό mods επάνω με την εγκατάσταση. Αν εξαιρέσεις ένα με το led της κάμερας κάτι που έκανε βελτιστοποίηση όλα τα άλλα τα άφησα έτσι όπως είχαν. Το βασικό όμως έιναι ότι έπρεπε να κάνω format την SD. Προσωπικά δεν μου είχε ξανατύχει και δεν περίμενα ότι θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο απο εποχής HD2 ακόμα. Τώρα σε ότι αφορά τις εφαρμογές που έσβηναν είχε να κάνει με το εξής. Την κάρτα την SD δεν την αναγνώριζε για κάποιο λόγο το Clockworkmod ίσως γιατι ήταν 64 GB δεν ξέρω. Οπότε φόρτωνα την ROM σε μια 16αρα που είχα σε αχρησία και όταν ξεκινούσε αυτό να κάνει restore τις εφαρμογές δεν προλάβαινα να την βγάλω. Όταν ξαναδοκίμασα χτες πρόσεξα πως με το που έβγαζες την κάρτα απευθείας έχανε κάποιες απο τις εφαρμογές ενώ πανω στην κάρτα δεν ειχε τιποτα που να σχετιζεται με αυτο. Το τηλέφωνο δουλεύει καλα εδω και 14 ώρες... Η μπαταρία το βράδυ απο τις 2 έως τις 8 έχασε 2% με ανοιχτό wifi. Θα συνεχίζω να το τεσταρω και βλέπουμε. Πάντως η ROM είναι η καλύτερη που έχω δει μέχρι τώρα γι αυτό και επέμεινα τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Καλημέρα και απο εμένα, έχω ένα πρόβλημα και εγώ απο τότε που έκανα ροοτ το τηλέφωνο. Έχω μία κάρτα 64 και ότι και αρχείο να αποθηκεύσω απο το κινητό μόλις κάνω επανεκκίνηση χάνονται όλα,εάν έχω τραβήξει φώτο, τις χάνω....εάν έχω πειράξει κάποιο αρχείο pdf έχω γράψει κάτι πάνω σε ένα φύλλο με την επανεκκίνηση τα χάνω.... και κάτι άλλο το κινητό το έχω 15 μέρες αυτή την κάρτα την είχα απο το s3 της έκανα φορματ πριν το βάλω εδώ, και την πρώτη μέρα που πήγα να περάσω κάτι αρχεία απο τον υπολογιστή (μουσικής), δεν τα αναγνώριζε μόλις τα πέρασα στην μνήμη του κινητού όλα κομπλέ, δεν ξέρω εαν συνδυάζεται με το παραπάνω απλά το αναφέρω... Επίσης να αναφέρω δύο φωτογραφίες που είχα πριν το ροοταρο(και μέτα το φορματ της κάρτας) υπάρχουν κανονικά, εδώ και 10 μέρες είχα την ομέγκα (είχα πρόβλημα) απο εχθές άλλαξα ρομ και πάλι το ίδιο... Edited November 15, 2013 by airmanku Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Βάλε official rom ,κανε format την sd μέσα απο το τηλέφωνο και αν συνεχίσει να κάνει τα ίδια πας για αλλαγή κάρτας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εννοείς να την βάλω και να την αφήσω την οφισιαλ? ή απλά να την βάλω να κάνω το φορματ και να το ρουταρο μετα ξανά? Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εννοείς να την βάλω και να την αφήσω την οφισιαλ? ή απλά να την βάλω να κάνω το φορματ και να το ρουταρο μετα ξανά? Άσε την official για λίγο ώστε να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ξέρεις τι άλλο θυμήθηκα, είχα ξεχαστεί και είχα βάλει την 64 στο χπερια μινι και κατευθείαν χάθηκαν τα αρχεία μου μετά τα έκανε επανέβρεση μέσω ενός προγράμματος,έκανα φορματ απο το pc την κάρτα και μετά το έβαλα στο νοτε(χωρίς ροοτ για δυο μερες, οι φοτο υπάρχουν ακομα απο εκείνες τις μέρες)... Λές να έγινε εκεί η βλακεία??? ή μπορεί να είναι άσχετο? Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Παιδια δειτε αυτην (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2462614) και μετα να μου πειτε για sotmax,επειδη την επαινειτε πολλοι οπως βλεπω.Εχετε παρατηρησει τη ram που απασχολει η sotmax με ελαχιστες εφαρμογες ανοιχτες?να σας πω:παιζει σταθερα 854mb κατηλημμενα μετα απο διαγραφη μνημης και κλεισιμο ολων των εφαρμογων και οταν ανοιξεις ενα browser,contacts,emails και καμια καμερα,την βλεπεις και απογοητευεσαι 1,3-1,4gb απο τα 1,7gb διαθεσιμα δηλ απελπισια.Η SupremeBeanV2.0 παιζει σταθερα 628mb και με πληθος εφαρμογων ανοιχτες το maximum που φτανει ειναι 1,1gb,απιστευτη,γρηγορη και με μπαταρια καλη(οπως εχουμε πει ποτε οπως 4.1.2).Οπως ειδα εγω εχει τα απαραιτητα αυτη η rom,φυσικα τα καλουδια του spen απο το 3 και ειναι πολυ smooth,οποιος θελει δοκιμαζει και θα καταλαβει δηλαδη εμεις δεν ξερουμε πως παει το τηλεφωνο μας με την sotmax και εσυ εισαι ο ιδικος ? και μας προτεινεις κιολας ? :!: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την μορφοποίηση κειμένου παρά μόνο σε περιπτώσεις οπού θέλεις να τονίσεις κάποιες λέξεις ή προτάσεις μέσα σε ένα μεγάλο κείμενο Edited November 15, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια δειτε αυτην (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2462614) και μετα να μου πειτε για sotmax,επειδη την επαινειτε πολλοι οπως βλεπω.Εχετε παρατηρησει τη ram που απασχολει η sotmax με ελαχιστες εφαρμογες ανοιχτες?να σας πω:παιζει σταθερα 854mb κατηλημμενα μετα απο διαγραφη μνημης και κλεισιμο ολων των εφαρμογων και οταν ανοιξεις ενα browser,contacts,emails και καμια καμερα,την βλεπεις και απογοητευεσαι 1,3-1,4gb απο τα 1,7gb διαθεσιμα δηλ απελπισια.Η SupremeBeanV2.0 παιζει σταθερα 628mb και με πληθος εφαρμογων ανοιχτες το maximum που φτανει ειναι 1,1gb,απιστευτη,γρηγορη και με μπαταρια καλη(οπως εχουμε πει ποτε οπως 4.1.2).Οπως ειδα εγω εχει τα απαραιτητα αυτη η rom,φυσικα τα καλουδια του spen απο το 3 και ειναι πολυ smooth,οποιος θελει δοκιμαζει και θα καταλαβει βασικα δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η ραμ με την εμπειρια χρησης μια συσκευης... το ανδροιδ οπως ξερουμε ολοι οταν χρειαστει κλεινει εφαρμογες μονο του για να ανοιξει καποιες αλλες οποτε το τι ραμ μενει διαθεσιμη εξαρταται απο τις εφαρμογες που ειναι εκεινη την ωρα ανοικτες και βαση τη διαθεση του ανδροιδ εκεινη τη στιγμη αν νοιωσει οτι μπουκωνεται και τι να κλεισει για να την επαινουνε τη σοτμαξ οι πολλοι κατι θα ξερουν φιλαρακι...:p:p:p δεν εχει σημασια μονο το ποση ραμ ειναι ελευθερη αλλα η γενικη συμπεριφορα της ρομ και της συσκευης:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 βασικα δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η ραμ με την εμπειρια χρησης μια συσκευης... το ανδροιδ οπως ξερουμε ολοι οταν χρειαστει κλεινει εφαρμογες μονο του για να ανοιξει καποιες αλλες οποτε το τι ραμ μενει διαθεσιμη εξαρταται απο τις εφαρμογες που ειναι εκεινη την ωρα ανοικτες και βαση τη διαθεση του ανδροιδ εκεινη τη στιγμη αν νοιωσει οτι μπουκωνεται και τι να κλεισει για να την επαινουνε τη σοτμαξ οι πολλοι κατι θα ξερουν φιλαρακι...:p:p:p δεν εχει σημασια μονο το ποση ραμ ειναι ελευθερη αλλα η γενικη συμπεριφορα της ρομ και της συσκευης:O:O Συμφωνω κ επαυξανω +1000 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Η αλήθεια είναι στη μέση. Αν τρώει πολύ μνήμη μπορεί να γίνεται πάρτι στο κλείσιμο εφαρμογών για να ελευθερωθεί μνήμη. Ακολουθούν τα redraws κ.λ.π. Άρα παίζει ρόλο. Μόνο που στο note λόγω μεγάλης διαθέσιμης μνήμης είναι δύσκολο να συμβεί και καλύπτεται η κατανάλωση μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τι λετε ρε παιδιά. Sotmax leaked 4.3 beta 7 Παμε. Ανοικτά tapatalk,Facebook,messenger,τηλέφωνο,gosms,feedly,gmail,falcon pro και δείτε τη ram. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μετα το πρωτο φιασκο με την Official 4.3 που θα ειχε το Knox και τωρα με την καθυστερηση στη διαθεση της (αφου τα εκανε -αντε μην πω- η Sammy στο S3) αποφασισα να φλασαρω Sotmax 4.3 στη συσκευη μου. Πραγματικα εχει κανει απιστευτη δουλεια ο Σωτηρης και του αξιζουν συγχαρητηρια! Στο μονο πραγμα που παρατηρησα προβλημα ειναι με το Action Memo προς το παρον, μου εκανε κατι τρελα (μου εμφανιζε σε αποθηκευμενες σημειωσεις, οταν τις ανοιγα μια μπλε σελιδα, δηλαδη σα να μην ειχα γραψει τιποτα). Κατα τ'αλλα δεν εχω δει κατι, τα Voice Controls δουλευουν, οι αισθητηρες επισης. Επειδη ειναι TouchWiz based, καμια προταση σε κατι πιο ελαφρυ; Βασικα η CM 10.2 πχ, το S-Pen υποστηριζεται κανονικα για ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ; Οχι για Memos κλπ, αν εχω πχ Evernote μπορω να γραφω με το χερι με το S-Pen; Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τι λετε ρε παιδιά. Sotmax leaked 4.3 beta 7 Παμε. Ανοικτά tapatalk,Facebook,messenger,τηλέφωνο,gosms,feedly,gmail,falcon pro και δείτε τη ram. ρε θοδωρε ειλικρινα τωρα...τι καθεσαι:rolleyes: κ ασχολεισαι?τσαμπα...με ποιον?κ για ποιον?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts