Kopoylos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Ίσως γιατί δεν έκανα full wipe. Πάντως έκανα δοκιμή και η φόρτιση πηγαίνει κομπλέ και όλα τα έχω όπως και πριν. Το σημαντικότερο είναι ότι σε 20 λεπτά αναμονή πέφτει 1 με 2 % και τα έχω όλα κλειστά. Δεν ξέρω τι παίζει. Δεν βλέπω κάτι περίεργο στο betterbatterystats δοκιμασε την free εφαρμογη wakelock detector να δεις τι ¨¨ξυπναει¨ την οθονη κ την cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παίδες θέλω να έχω πιο δυνατό ήχο στο κινητό. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές από το play αλλά τίποτα, μάλλον έχει βάλει η σάμσουγκ το χεράκι της να υποθέσω και κρατά στη μάμα ρόμ χαμηλά για τα δικά μου γούστα τον ήχο. Τι προτείνετε να κάνω; Υπόψη είμαι άσχετος με καστομιές, ότι ποιο απλό μπορείτε να προτείνετε και να μπορώ να επαναφέρω το κινητό σε κατάσταση μάμα. Φυσικά καλοδεχούμενη και η γενικότερη βελτίωση του κινητού πέρα από τον ήχο. φιλαρακο καλημερα αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις και να εισαι πολυ προσεχτικος με αυτα που θα κανεις,τοτε ακολουθησε αυτα που θα σου πω,αλλιως σβηστα απο μπροστα σου και αυτο σου το λεω γιατι το κινητο θα ξεσηκωνει <<νεκρους>> απο ηχο,αλλα ειναι και πολυ ευκολο να κανεις ζημια αν υπερβαλεις!!!και ξεκιναμε:με εναν ES FILE EXPLORER η ROOT EXPLORER,ανοιγεις τη συσκευη και πατας κατω αριστερα το πληκτρο του μενου,μετα Εργαλεια-Εξερευνητης Root-Χορηγησε-Προσαρμογη R/W και τσεκαρεις και τα δυο R/W και οκ.Μετα πας στη διαδρομη:etc-default_gain.conf και πατας επεξεργαστη κειμενου και αμεσως πατας πανω δεξια τις 3 καθετες τελειες και επιλεγεις επεξεργασια.Εδω εισαι στο μενου διαχειρησης ηχου της συσκευης <<απο μεσα>>.Εδω αρχιζει η προσοχη που σου ειπα.Θα πατας να εμφανιζεται ο κερσορας εκει που θελεις να αλλαξεις τιμες,θα σβηνεις και θα γραφεις.ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ τα κενα,τις αγκυλες και γενικα τον κωδικα οπως ειναι γραμμενο δεν θα αλλαζεις τιποτα.Για ν α μην πελαγωσεις,εγω πειραζω το''A1F1 Boost Volume'' απο 0 το βαζω το πολυ 2 και το ''Output Volume'' σε ολα τα μενου τα ανεβαζω 3 μοναδες π.χ απο 55-57 η απο 57-60.Τωρα ασχολησου λιγο να δει τι θελεις να ανεβασεις,ειναι για ακουστικο για ringtone εισερχομενης κλησης για video and musik player κ.λ.π,Μην ξεχασεις αφου τελειωσεις θα πατησεις δυο φορες το πληκτρο επιστροφης και θα σε ρωτησει για να αποθηκευσει τις αλλαγες.Οπωσδηποτε REBOOT γιατι αλιιως εκανες αδικο κοπο δεν τα παιρνει.Πιστευω να σε βοηθησα αν το επιχειρησεις,το τηλεφωνο απογειωνεται και ειδικα το note που εχει καλα ηχεια και μικροφωνα γιατι γινεται και στο s3 αλλα μετα απο ενα σημειο μπουκωνει. Υ.Γ αν για καποιο λογο κατι παει στραβα,μην τρελαθουμε κιολας ,με φλασαρισμα της ρομ παλι γινεται μαμα.Για τη πιθανη ζημια που σου ειπα εννοω αν το παρακανεις με τις τιμες και καψεις κανα bazer η mic γι αυτο προσεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις εαν παιζει το MJ5 μοντεμ σε 4.1.2 rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ναι δουλευει μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 φιλαρακο καλημερα αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις και να εισαι πολυ προσεχτικος με αυτα που θα κανεις,τοτε ακολουθησε αυτα που θα σου πω,αλλιως σβηστα απο μπροστα σου και αυτο σου το λεω γιατι το κινητο θα ξεσηκωνει <<νεκρους>> απο ηχο,αλλα ειναι και πολυ ευκολο να κανεις ζημια αν υπερβαλεις!!!και ξεκιναμε:με εναν ES FILE EXPLORER η ROOT EXPLORER,ανοιγεις τη συσκευη και πατας κατω αριστερα το πληκτρο του μενου,μετα Εργαλεια-Εξερευνητης Root-Χορηγησε-Προσαρμογη R/W και τσεκαρεις και τα δυο R/W και οκ.Μετα πας στη διαδρομη:etc-default_gain.conf και πατας επεξεργαστη κειμενου και αμεσως πατας πανω δεξια τις 3 καθετες τελειες και επιλεγεις επεξεργασια.Εδω εισαι στο μενου διαχειρησης ηχου της συσκευης <<απο μεσα>>.Εδω αρχιζει η προσοχη που σου ειπα.Θα πατας να εμφανιζεται ο κερσορας εκει που θελεις να αλλαξεις τιμες,θα σβηνεις και θα γραφεις.ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ τα κενα,τις αγκυλες και γενικα τον κωδικα οπως ειναι γραμμενο δεν θα αλλαζεις τιποτα.Για ν α μην πελαγωσεις,εγω πειραζω το''A1F1 Boost Volume'' απο 0 το βαζω το πολυ 2 και το ''Output Volume'' σε ολα τα μενου τα ανεβαζω 3 μοναδες π.χ απο 55-57 η απο 57-60.Τωρα ασχολησου λιγο να δει τι θελεις να ανεβασεις,ειναι για ακουστικο για ringtone εισερχομενης κλησης για video and musik player κ.λ.π,Μην ξεχασεις αφου τελειωσεις θα πατησεις δυο φορες το πληκτρο επιστροφης και θα σε ρωτησει για να αποθηκευσει τις αλλαγες.Οπωσδηποτε REBOOT γιατι αλιιως εκανες αδικο κοπο δεν τα παιρνει.Πιστευω να σε βοηθησα αν το επιχειρησεις,το τηλεφωνο απογειωνεται και ειδικα το note που εχει καλα ηχεια και μικροφωνα γιατι γινεται και στο s3 αλλα μετα απο ενα σημειο μπουκωνει. Υ.Γ αν για καποιο λογο κατι παει στραβα,μην τρελαθουμε κιολας ,με φλασαρισμα της ρομ παλι γινεται μαμα.Για τη πιθανη ζημια που σου ειπα εννοω αν το παρακανεις με τις τιμες και καψεις κανα bazer η mic γι αυτο προσεχε Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή που θα έχω ησυχία, με αυτό επηρεάζει να παίρνω κανονικά τις επίσημες αναβαθμίσεις; Είναι αυτό που λέμε root? Σόρρυ για την ασχετοσύνη. Αλλά μέχρι τώρα έβαζα το equalizer και δούλευε αλλά πλέον δεν πιάνει και θέλει σκάλισμα. Υπάρχει καμιά περίπτωση με την αναμενόμενη 4.3 να βελτιωθεί ο ήχος? Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή που θα έχω ησυχία, με αυτό επηρεάζει να παίρνω κανονικά τις επίσημες αναβαθμίσεις; Είναι αυτό που λέμε root? Σόρρυ για την ασχετοσύνη. Αλλά μέχρι τώρα έβαζα το equalizer και δούλευε αλλά πλέον δεν πιάνει και θέλει σκάλισμα. Υπάρχει καμιά περίπτωση με την αναμενόμενη 4.3 να βελτιωθεί ο ήχος? Και πάλι ευχαριστώ. Βασικη προυποθεση ειναι το root,αλλα τις επισημες αναβαθμισεις τις περνας κανονικα μεσω odin απο το επισημο site της samsung,οποτε δεν εχεις προβλημα,το μονο θεμα ειναι η εγγυηση που κι αυτο παλι διορθωνεται με full unroot χαρη στα παιδια που εχουν δουλεψει τοσο πολυ πανω σ'αυτα τα τηλεφωνα.Εγω την προηγουμενη εβδομαδα ειχα ενα προβλημα με ενα s3 που εχει η γυναικα μου και το εχω κανει φυσικα <<τουμπανο>>,εκανα unroot,εγινε ακριβως οπως γενηθηκε και πηγε στη samsung και καλυφτηκε κανονικοτατα στην εγγυηση και σε 3 μερες ηταν παλι στα χερια μας.Οσο για την 4.3 που ρωτας επειδη την εχω βαλει,ειναι οπως και πριν ο ηχος δεν βλεπω κατι διαφορετικο ,βεβαια οχι οτι το note ειναι χαμηλο σε ηχο,θα πεσει φωτια να μας καψει,τι να πουμε για htc!!,αλλα θελουμε το κατι παραπανω Edited November 7, 2013 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλημέρα, Τι λεεί η Sotmax v12 b7? Ειναι stable για 4.3? Έχει κανένα γνώστο bug? Πρέπει να προσέξω κάτι; Έρχομαι από Hurricane..... Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλημέρα, Τι λεεί η Sotmax v12 b7? Ειναι stable για 4.3? Έχει κανένα γνώστο bug? Πρέπει να προσέξω κάτι; Έρχομαι από Hurricane..... Ευχαριστώ. :) το μονο bug οτι χανει τους λογαριασμους απο google accounts το οποιο λυθηκε με φλασαρισμα ενος zip απο xda μερια...επισης οταν καποιος σε παιρνει τλφ αργει η οθονη ΄΄ν αναψει΄΄...δοκιμασα κ την dn3 αλλα εκει ειχα κανα δυο bug παραπανω..κ γυρισα στην sotmax... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 το μονο bug οτι χανει τους λογαριασμους απο google accounts το οποιο λυθηκε με φλασαρισμα ενος zip απο xda μερια...επισης οταν καποιος σε παιρνει τλφ αργει η οθονη ΄΄ν αναψει΄΄...δοκιμασα κ την dn3 αλλα εκει ειχα κανα δυο bug παραπανω..κ γυρισα στην sotmax... Στείλε το zip αν μπορείς. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι αργεί η οθόνη. Τώρα εξηγείται που μου τη λένε ότι Αργώ να σηκώσω το τηλέφωνο:cool: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Στείλε το zip αν μπορείς. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι αργεί η οθόνη. Τώρα εξηγείται που μου τη λένε ότι Αργώ να σηκώσω το τηλέφωνο:cool: Αυτό με το Google accounts το έχω στην Hurricane.... Δεν υπάρχει κάποια χωρίς bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Δοκιμασε κανεις την DN3 απο elektron team?Βλεπω πολυ καλα λογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ναι εγω.Πολυ καλη ειναι αλλα πιστευω πως εχει θεμα με τον κερνελ της οπως λιγο πολυ ολες οι 4.3 λογω του οτι στηριζονται στην leaked εκδοση που εδωσε η Samsung. Δεν ερχονταν αμεσα ειδοποιησεις,αργουσε να εμφανισει την κληση οταν καποιος σε καλουσε,κολλαγε το hangouts και δεν ενημερωνοταν κτλ. Φυρισα παλι σε 4.1.2 και μαλλον θα παραμεινω μεχρι να ερθει η επισημη 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Θα προσπαθησω να κανω ενα project.. Θελω να κανω port τη Rom του Meizu MX3 ...Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι δεκτη παιδες! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Θα προσπαθησω να κανω ενα project.. Θελω να κανω port τη Rom του Meizu MX3 ...Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι δεκτη παιδες! Eννοείς το FlymeOS; Κι αν ναι, έχεις source για το λειτουργικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Eννοείς το FlymeOS; Κι αν ναι, έχεις source για το λειτουργικό; Εχω το λειτουργικο σε zip (Flyme 3.0) ειναι βασισμενο σε android 4.2 JB.. Ειναι η international version unlocked HK.. Edited November 10, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εχω το λειτουργικο σε zip (Flyme 3.0) ειναι βασισμενο σε android 4.2 JB.. Όταν λες το λειτουργικό, σε τι μορφή είναι; κώδικας; flashable zip για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; τι; Για να καταλάβουμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Όταν λες το λειτουργικό, σε τι μορφή είναι; κώδικας; flashable zip για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; τι; Για να καταλάβουμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι. Ακριβως..ειναι σε flashable zip για το meizu mx3...τη ρομ ολοκληρη.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δοκιμασε κανεις την DN3 απο elektron team?Βλεπω πολυ καλα λογια. Λέω να την κατεβάσω και να την περάσω μιας και διαβάζω πολύ καλά σχόλια. Εσύ την έβαλες? Δεν καταλαβαίνω στο 5ο Βήμα τι κάνουμε. 5) after rom boots FLASHING MJ5 BOOTLOADER IS RECOMMENDED. DO THAT THEN PROCEED. From JOELDROID ROM DOWNLOAD WHERE IT SAYS SPECIAL INSTRUCTIONS FOR 3.6 AND ABOVE Όποιος ξέρει ας μου πει αν μπορεί.Ευχαριστώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Λέω να την κατεβάσω και να την περάσω μιας και διαβάζω πολύ καλά σχόλια. Εσύ την έβαλες? Δεν καταλαβαίνω στο 5ο Βήμα τι κάνουμε. 5) after rom boots FLASHING MJ5 BOOTLOADER IS RECOMMENDED. DO THAT THEN PROCEED. From JOELDROID ROM DOWNLOAD WHERE IT SAYS SPECIAL INSTRUCTIONS FOR 3.6 AND ABOVE Όποιος ξέρει ας μου πει αν μπορεί.Ευχαριστώ. Σου λέει να φλασαρεις τον bootloader για mj5 και να δεις τις οδηγίες περί αυτού από το thread του JoelDroid για την 3.6 έκδοση του, αν δεν το κάνεις πιθανότατα δεν θα έχεις wifi, λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2205009 Επίσης αν δεν σου δίνει αυτός λινκ για τον mj5 bootloader δες στο λινκ που σου έδωσα. Edited November 11, 2013 by vagsvag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Σου λέει να φλασαρεις τον bootloader για mj5 και να δεις τις οδηγίες περί αυτού από το thread του JoelDroid για την 3.6 έκδοση του, αν δεν το κάνεις πιθανότατα δεν θα έχεις wifi, λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2205009 Επίσης αν δεν σου δίνει αυτός λινκ για τον mj5 bootloader δες στο λινκ που σου έδωσα. Α έχει διαδικασία δηλαδή.να σαι καλά σε ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Α έχει διαδικασία δηλαδή.να σαι καλά σε ευχαριστώ Δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια. Απλα αφου μεσω recovery κανεις install την rom και την αφησεις να bootarei. μετα μπαινεις download mode και φλασαρεις τον bootloader με Odin. αυτο και εισαι οκ. παντως η MJ5 την εχω εδω και λιγες της Ε team και ειναι απιστευτη.Νοτε 3 τελειως ομως και smooth .:O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια. Απλα αφου μεσω recovery κανεις install την rom και την αφησεις να bootarei. μετα μπαινεις download mode και φλασαρεις τον bootloader με Odin. αυτο και εισαι οκ. παντως η MJ5 την εχω εδω και λιγες της Ε team και ειναι απιστευτη.Νοτε 3 τελειως ομως και smooth .:O Θα μείνω με sotmax γιατι δεν.θελω να μπλέξω με odin. Δεν.ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το βάλουμε μεσω recovery Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Θα μείνω με sotmax γιατι δεν.θελω να μπλέξω με odin. Δεν.ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το βάλουμε μεσω recovery οπως επιθυμεις σαφως. Απλα αναφερω οτι μεσω recovery κανεις οπως παντα τη διαδικασια install. Το μονο που αλλαζει ειναι οτι μεσω odin pc βαζεις τον bootloader μετα για να εχεις wifi. Eρχεται και η επισημη βεβαια οσονούπω :P Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 οπως επιθυμεις σαφως. Απλα αναφερω οτι μεσω recovery κανεις οπως παντα τη διαδικασια install. Το μονο που αλλαζει ειναι οτι μεσω odin pc βαζεις τον bootloader μετα για να εχεις wifi. Eρχεται και η επισημη βεβαια οσονούπω :P Ναι το κατάλαβα απλα επειδη θα κανω καμια πατατα θα μεινω εδω και θα περιμένω την επίσημη απο κάποιον dev σε custom. Ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Φοραω miui v5 εδω και 2 μερες...Και δε προκειται να την αλλαξω για κανενα λογο.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts