Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν σας λαγκαρει με perseus;

Εγω ειδα ψιλοκολληματακια και τον ξηλωσα.Για την ωρα εχω τον στοκ κερνελ.Και με speedwizz δεν τρελαθηκα...

Μια από τα ίδια και σ' εμένα. Επιστροφή στον στοκ. Το μόνο που βλέπω όταν έχω στοκ είναι παραπάνω κατανάλωση κυρίως σε σύστημα android και σε Λειτουργικό σύστημα Android. Αλλά παρ' όλα αυτά βγάζω πάλι τις ίδιες ώρες οθόνης...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς;

Φαίνεται να είναι το πιο πλήρες port από note 3 , δεν έχω τι να κάνω πάλι και ψάχνομαι για τίποτα καινούριο, είμαι με 4.3 mj5 από τότε που βγήκε χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα από αυτή.

3 μέρες την έχω και είμαι πολύ ευχάριστημενος έχω να πω.

όντως τελείως Νοτε 3 γίνεται το τηλέφωνο πλέον :)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Τι lags είχατε ακρίβως με custom kernel ρε παιδιά;; Γιατί εγώ δεν βρίσκω κάτι ;)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

3 μέρες την έχω και είμαι πολύ ευχάριστημενος έχω να πω.

όντως τελείως Νοτε 3 γίνεται το τηλέφωνο πλέον :)

Παίρνω ένα backup efs και nandroid και κατεβάζω , ο μόνος μου ενδοιασμός είναι πως πάει από κατανάλωση μπαταρίας με όλα αυτά τα καλούδια

Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς;

Φαίνεται να είναι το πιο πλήρες port από note 3 , δεν έχω τι να κάνω πάλι και ψάχνομαι για τίποτα καινούριο, είμαι με 4.3 mj5 από τότε που βγήκε χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα από αυτή.

Σε αγγλικη γλωσσα εχεις την mj5?

Είναι πλήρως ελληνική και odexed , wanamlite v4.1, πολύ καλή

Μαλιστα.Νομιζα οτι ειχες βαλει την leaked stock mj5

Μαλιστα.Νομιζα οτι ειχες βαλει την leaked stock mj5

Έβαλα αυτή γιατί είναι ότι πιο κοντά σε stock (odexed ) και έχει και Ελληνικo csc περασμένο.Είναι η leaked mj5

Ωραιος,thanks.Αν δω κι αργει η επισημη σκεφτομαι να βαλω απευθειας την mj5 και να της φλασαρω το ευρωπαικο csc

Δεν σας λαγκαρει με perseus;

Εγω ειδα ψιλοκολληματακια και τον ξηλωσα.Για την ωρα εχω τον στοκ κερνελ.Και με speedwizz δεν τρελαθηκα...

Εμενα λαγκαρε και περασα στοκ και ολα πανε ρολοι.

Τι lags είχατε ακρίβως με custom kernel ρε παιδιά;; Γιατί εγώ δεν βρίσκω κάτι ;)

Εγω απο αυτα που ειδα μονο ο neak δε λαγκαρε καθολου χωρις να πειραξω τιποτα πυρηνες κλπ,αλλα την μπαταρια την καταβροχθηζε.

Παίρνω ένα backup efs και nandroid και κατεβάζω , ο μόνος μου ενδοιασμός είναι πως πάει από κατανάλωση μπαταρίας με όλα αυτά τα καλούδια

την είχα εγώ δύο μέρες . καλή χρυσή αλλά

ρουφάει αρκετά την μπαταρία . προτίμησα

του Σωτήρη (sotmax) και είμαι μια χαρά από

όλες τις πλευρές

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Εγώ όταν ήμουν σε 4.1.2 είχα την assassin v8 με neak kernel. Ότι καλύτερο είχα βάλει. Η μπαταρία δεν έπεφτε καθόλου και το κινητό πετούσε. Βέβαια από τότε που μπήκε η 4.3 επάνω δεν γυρίζει πίσω
Θοδωρής

kernel καλο παιδια τελικα ποιον προτεινετε για sotmax 4.3 η για DN3(Ditto Note 3) ROM που να εχετε δοκιμασει και να ξερετε?

kernel καλο παιδια τελικα ποιον προτεινετε για sotmax 4.3 η για DN3(Ditto Note 3) ROM που να εχετε δοκιμασει και να ξερετε?

Αν δεν δώσει η Samsung τα sources του kernel, δεν βγαίνει custom kernel. Δεν έχει δώσει ακόμα. Υπομονή να βγει πρώτα η επίσημη 4.3.

Αν δεν δώσει η Samsung τα sources του kernel, δεν βγαίνει custom kernel. Δεν έχει δώσει ακόμα. Υπομονή να βγει πρώτα η επίσημη 4.3.

Ναι αλλα 4.3 που εχουν βαλει καποιοι που βλεπω με τι κερνελ δουλευουν?

Ναι αλλα 4.3 που εχουν βαλει καποιοι που βλεπω με τι κερνελ δουλευουν?

Αν μιλάμε για samsung based roms, δουλεύουν με τον στοκ κέρνελ που είχαν μέσα τα leaks που κυκλοφόρησαν.

Αν μιλάμε για samsung based roms, δουλεύουν με τον στοκ κέρνελ που είχαν μέσα τα leaks που κυκλοφόρησαν.

ok σε καταλαβα,οποτε δεν μπορει λογικα να παιξει καμια απο αυτες τις roms με perceus,neak κλπ

Εβαλα δοκιμαστικα την DN3 note 3 και πραγματικα κολλησα.Πολυ σταθερη,χωρις lags και bugs και με καλη διαχειρηση μπαταριας(οχι φυσικα σαν την 4.1.2).

Την προτεινω σε οσους θελουν μια καλη 4.3.

Την βαρεθηκα την 4.1.2.Την ειχα στο s3,την εχω και στο note 2 κι ειπα να αλλαξω.

Με του σοτμαξ δεν μου κατσε αλλα αυτη 2-3 μερες που την εχω δειχνει πολυ καλη.

Εβαλα δοκιμαστικα την DN3 note 3 και πραγματικα κολλησα.Πολυ σταθερη,χωρις lags και bugs και με καλη διαχειρηση μπαταριας(οχι φυσικα σαν την 4.1.2).

Την προτεινω σε οσους θελουν μια καλη 4.3.

Την βαρεθηκα την 4.1.2.Την ειχα στο s3,την εχω και στο note 2 κι ειπα να αλλαξω.

Με του σοτμαξ δεν μου κατσε αλλα αυτη 2-3 μερες που την εχω δειχνει πολυ καλη.

εγω την εβγαλα γιατι μου την εσπαγε που οταν με περνανε τλφ ηθελε 3-4 δευτερα να ενεργοποιηθει η οθονη...τωρα ειμαι με sotmax beta7 αλλα ειναι ακριβως το ιδιο...τεςπα σε beta μην τα θελω κ ολα δικα μου...κατα τ αλλα κανενα θεμα με sotmax..

Όντως αυτή η καθυστέρηση όταν σε περνούν τηλ είναι πολύ σπαστικό.. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή η dn3.

Εγώ περιμένω και της 4.4 aosp να δω τι παίζει. :)

Παίδες θέλω να έχω πιο δυνατό ήχο στο κινητό. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές από το play αλλά τίποτα, μάλλον έχει βάλει η σάμσουγκ το χεράκι της να υποθέσω και κρατά στη μάμα ρόμ χαμηλά για τα δικά μου γούστα τον ήχο. Τι προτείνετε να κάνω; Υπόψη είμαι άσχετος με καστομιές, ότι ποιο απλό μπορείτε να προτείνετε και να μπορώ να επαναφέρω το κινητό σε κατάσταση μάμα. Φυσικά καλοδεχούμενη και η γενικότερη βελτίωση του κινητού πέρα από τον ήχο.

και γω με την 7 του Σωτήρη, χαζεύω την μπαταρία, που δεν πέφτει με τίποτα :lol::lol::lol:

Εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Ίσως γιατί δεν έκανα full wipe. Πάντως έκανα δοκιμή και η φόρτιση πηγαίνει κομπλέ και όλα τα έχω όπως και πριν. Το σημαντικότερο είναι ότι σε 20 λεπτά αναμονή πέφτει 1 με 2 % και τα έχω όλα κλειστά. Δεν ξέρω τι παίζει. Δεν βλέπω κάτι περίεργο στο betterbatterystats

Θοδωρής