m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Έτσι ειναι ,αν δεν ανοίξει με stock ή stock + pit δύσκολα θα φτιάξει .,παλέψετε το και ίσως τα καταφέρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν φταει το ιμει που δεν ανοιγει.Αυτο που διαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που το κανεις, ειναι γιατι οσες φορες ειπες οτι φλασαρες με odin,φλασαρες και cwm.Why????Αν δεν το αφησεις να εκκινήσει με στοκ recovery δεν πρόκειται να μπουταρει στον αιωνα τον απαντα.Βγαλε καρτα μνημης και sim και περνα μια στοκ με το odin (σωστα ομως ε?και κατα προτιμηση καποια 4.1.2 που εχει bootloader).Αστο να τελειωσει και περιμενε 5-6 λεπτα (αργει να εκκινήσει).Στην περιπτωση που δεν μπουταρει, βγαλε μπαταρια ξαναβαλτην και μπες στο στοκ recovery.Κανε wipe data factory reset και clear cache partition.Βγαλε μπαταρια, ξαναβαλτην και ξαναφλασαρε παλι την ιδια ρομ (παντα για στοκ μιλαω, μην περιμενεις να ξεκολησει με custom), λογικα θα μπουταρει, εαν οχι ειναι για κολυβα κι απο εκει και περα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το τινάξεις εντελως (υπαρχει τροπος με πολλες πιθανοτητες γι αυτο) ωστε να μην δουν τιποτα στο servis και να στο φιαξουν δωρεαν. με στοκ το κανω συνέχεια. δεν βάζω cwm .. το έβαλα μόνο 2-3 φορες για να κάνω κάτι συγκεκριμένο .. απο στοκ έβαλα την ελληνικη (ηταν ελληνικο το κινητο...) να δοκιμάσω και αλλης χώρας ? θα κανω καμια 10αρια προσπαθιες οπως λες .. για δώσε μια καμια ιδεα πως να το τινάξω τελείως Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν φταει το ιμει που δεν ανοιγει.Αυτο που διαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που το κανεις, ειναι γιατι οσες φορες ειπες οτι φλασαρες με odin,φλασαρες και cwm.Why????Αν δεν το αφησεις να εκκινήσει με στοκ recovery δεν πρόκειται να μπουταρει στον αιωνα τον απαντα.Βγαλε καρτα μνημης και sim και περνα μια στοκ με το odin (σωστα ομως ε?και κατα προτιμηση καποια 4.1.2 που εχει bootloader).Αστο να τελειωσει και περιμενε 5-6 λεπτα (αργει να εκκινήσει).Στην περιπτωση που δεν μπουταρει, βγαλε μπαταρια ξαναβαλτην και μπες στο στοκ recovery.Κανε wipe data factory reset και clear cache partition.Βγαλε μπαταρια, ξαναβαλτην και ξαναφλασαρε παλι την ιδια ρομ (παντα για στοκ μιλαω, μην περιμενεις να ξεκολησει με custom), λογικα θα μπουταρει, εαν οχι ειναι για κολυβα κι απο εκει και περα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το τινάξεις εντελως (υπαρχει τροπος με πολλες πιθανοτητες γι αυτο) ωστε να μην δουν τιποτα στο servis και να στο φιαξουν δωρεαν. Βασικά έχει στείλει το efs partition για βρούβες και δυστυχώς ούτε με pit δε φτιάχνει. Προσπαθώ να τον βοηθήσω μέσω pm. Δε βλέπω φως, αλλά εξαντλούμε κάθε πιθανότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Σωστε το note!Ολοι ειμαστε μαζι σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν φταει το ιμει που δεν ανοιγει.Αυτο που διαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που το κανεις, ειναι γιατι οσες φορες ειπες οτι φλασαρες με odin,φλασαρες και cwm.Why????Αν δεν το αφησεις να εκκινήσει με στοκ recovery δεν πρόκειται να μπουταρει στον αιωνα τον απαντα.Βγαλε καρτα μνημης και sim και περνα μια στοκ με το odin (σωστα ομως ε?και κατα προτιμηση καποια 4.1.2 που εχει bootloader).Αστο να τελειωσει και περιμενε 5-6 λεπτα (αργει να εκκινήσει).Στην περιπτωση που δεν μπουταρει, βγαλε μπαταρια ξαναβαλτην και μπες στο στοκ recovery.Κανε wipe data factory reset και clear cache partition.Βγαλε μπαταρια, ξαναβαλτην και ξαναφλασαρε παλι την ιδια ρομ (παντα για στοκ μιλαω, μην περιμενεις να ξεκολησει με custom), λογικα θα μπουταρει, εαν οχι ειναι για κολυβα κι απο εκει και περα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το τινάξεις εντελως (υπαρχει τροπος με πολλες πιθανοτητες γι αυτο) ωστε να μην δουν τιποτα στο servis και να στο φιαξουν δωρεαν. Το έκανα καμιά 7-8 φορές απανωτά αλλά δεν είδα φως .. συνέχεια ακριβώς στο ιδιο σημειο φτανω Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Επειδη με επιασε τωρα προτεινετε μου μια custom 4.3 εκτος απο sotmax. Δεν εχω κανενα παραπονο απο την 4.1.2 που φοραω τωρα αλλα εχω ορεξη για παιχνιδι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Επειδη με επιασε τωρα προτεινετε μου μια custom 4.3 εκτος απο sotmax. Δεν εχω κανενα παραπονο απο την 4.1.2 που φοραω τωρα αλλα εχω ορεξη για παιχνιδι... :p Πάρε Wii :p Πας και βάζεις όμως κάτι roms... :lol: Στο έχω πει 100 φορές.Όλες ίδιες είναι και μην ακούς κανένα. Διάλεξε και πάρε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιζω PS3 και NBA 2K14 αλλα δεν αρκει. Καλα ασε θα μεινω οπως ειμαι γιατι η συγκεκριμενη 4.1.2 ειναι η αγαπημενη μου. Την εχω στησει κι οπως θελω. Στρατο ειναι που ακολουθει 3ημερο και θα μεινω στην βρωμοΑθηνα γι'αυτο με επιασε τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιζω PS3 και NBA 2K14 αλλα δεν αρκει. Καλα ασε θα μεινω οπως ειμαι γιατι η συγκεκριμενη 4.1.2 ειναι η αγαπημενη μου. Την εχω στησει κι οπως θελω. Στρατο ειναι που ακολουθει 3ημερο και θα μεινω στην βρωμοΑθηνα γι'αυτο με επιασε τωρα.. Από 4.1.2 ποία custom αξίζει πιο πολύ λες; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Από 4.1.2 εκτός sotmax δες hd revolution και thunder lite. Εγώ προτιμώ την τελευταία γιατί είναι η πιο bloatware free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Από 4.1.2 ποία custom αξίζει πιο πολύ λες; Λιγο πολυ ολες ιδιες ειναι. Προτιμω τις πιο ελαφριες για καλυτερη μπαταρια και ταχυτητα. Επειδη αυτη που φοραω ειναι φιλου και δεν υπαρχει καπου να την κατεβασεις παρα μονο αν στη δωσει αυτος δεν ξερω αν θελει και να το αναφερω. Γενικα προτιμαω τις πιο lite παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Λιγο πολυ ολες ιδιες ειναι. Προτιμω τις πιο ελαφριες για καλυτερη μπαταρια και ταχυτητα. Επειδη αυτη που φοραω ειναι φιλου και δεν υπαρχει καπου να την κατεβασεις παρα μονο αν στη δωσει αυτος δεν ξερω αν θελει και να το αναφερω. Γενικα προτιμαω τις πιο lite παντως. Οκ ευχαριστώ. Αν μπορείς πες μου αναφορικά κάποιες πιο lite;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Βασικά έχει στείλει το efs partition για βρούβες και δυστυχώς ούτε με pit δε φτιάχνει. Προσπαθώ να τον βοηθήσω μέσω pm. Δε βλέπω φως, αλλά εξαντλούμε κάθε πιθανότητα. Αν δεν μπορεσατε να το ξυπνήσετε με ολα αυτα ειναι κλινικα νεκρο,μην παιδευεσε αδικα.Εγω θα προτεινα να του φλασαρει μια ρομ με μονο αρχειο, οχι σπλιταρισμενη δηλαδή, μαζι με .pit.Κατα πάσα πιθανότητα θα παει εν τοπο χλοερο μπας και γλυτωσει την πληρωμη στο servis Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Η thunderLite ειναι πολυ καλη. Εγω φοραω την pulse του Στρατου με speedwizz kernel και simplistic framework.Πολυ ευχαριστημενος με το συνολακι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν δεν μπορεσατε να το ξυπνήσετε με ολα αυτα ειναι κλινικα νεκρο,μην παιδευεσε αδικα.Εγω θα προτεινα να του φλασαρει μια ρομ με μονο αρχειο, οχι σπλιταρισμενη δηλαδή, μαζι με .pit.Κατα πάσα πιθανότητα θα παει εν τοπο χλοερο μπας και γλυτωσει την πληρωμη στο servis σαν μόνη λυση το βλεπω στο τελος διοτι ο μετρητης οσο παει ανεβαίνει .. το θεμα ειναι οτι θα παρει καιρο η αντικατασταση θα κανω ξανα μια απόπειρα με το androidsdk που μου πρότεινε ο Στρατος αυριο .. ελπιζω να αναστηθεί. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 :rolleyes:PhoeniX V14 "4.3"--------->>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) :rolleyes:PhoeniX V14 "4.3"--------->>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389 Ετσι ναι.:D Πως τη παιρναμε παιδια ομως.Κανονικα φλασαρισμα με cwm οπως τις 4.1.2?Η εχει και αλλα κολπα εδω? Edited October 24, 2013 by TakisStam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Προτείνω και assassin v8 με neak kernel. Respect και αυτή. Όσον αφορά την sotmax 4.3 beta 5 και μπαταρια σε δύσκολες συνθήκες ρίξτε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4971061 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά σε stock ROM αλλά rooted προτεινετε μου ενα αdfree πρόγραμμα που να δουλεύει γιατί του bigtincan δεν μου δουλεύει!ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά σε stock ROM αλλά rooted προτεινετε μου ενα αdfree πρόγραμμα που να δουλεύει γιατί του bigtincan δεν μου δουλεύει!ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δοκίμασε το AdAway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δοκίμασε το AdAway Thanks ηδη το εκανα και όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 :rolleyes:PhoeniX V14 "4.3"--------->>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389 Την δοκιμάσατε ;; Σε σχέση με του Sotmax τι λέει;; Ισχύουν τα No Bugs και οτι είναι stable ;; Μ έχει πιάσει κάτι τώρα να αλλάξω ρομ και έχω χρόνο να το στήσω και δε ξέρω τι να βάλω... :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπερα σε ολους.. Εφτιαξα ενα mod για το dialer γιατι δε μου αρεσει να πηγαινω την μπαρα προς τ'αριστερα για να κανω κλικ στις επαφες.. Το μονο που αλλαξα ειναι το "Αρχεια κλησεων" το εκανα "Ιστορικο" για να ειναι πιο μικρη η γραμματοσειρα και να μη χρειαζεται να πηγαινεις δεξια η αριστερα την μπαρα.. Screenshot πριν και μετα (Τα screenshot ειναι απο το S3, απλα για να δειτε) Κατεβαζετε το zip και εγκατασταση απο cwm recovery (4.1.2 JB).. Και καλος σας βρηκα με το καινουριο εργαλειο.. :) (Ετοιμαζω και το νεο Theme (Aroma Installer) για το Note II) Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-02-17-_zps2da23198.png http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-02-17-45-_zps28708985.png δεν μπορω να εγκαταστησω τον dialer χωρις cmrecovery? εννοω με to flashgordon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Απο leaked 4.3 modem-XXUEMJ2 για 4.1.2 ρομ ---->>> http://www.crocko.com/61DA0A2F3ED44F75B2F994966582226F/Modem_N7100XXUEMJ2.zip Edited October 25, 2013 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 δεν μπορω να εγκαταστησω τον dialer χωρις cmrecovery? εννοω με to flashgordon? Ανοίγεις το zip και κάνεις extract το apk που θα βρεις. Το βάζεις μέσα στο τηλέφωνο. Με root explorer ή όποιον file manager με root access χρησιμοποιείς, το μεταφέρεις στο φάκελλο system/app και αντικαθιστάς αυτό που έχει μέσα. Του δίνεις permissions με τον file manager --rw -r -r και κάνεις reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts