Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο αυτονομια πως παει φιλε?Βαλε και κανα λινκ αν μπορεις για download.

δεν ξερω φιλε μου κατεβασα και την criskelo Που λενε τα παιδια τωρα και θα την φλασαρω , θα δοκιμασω μερικες προτα πριν καταληξω σε μια για λιγο :P

Εχω κρατησει nadroid backup με cwm απο στοκ ρομ,καθε φορα πρεπει να κανω το ιδιο?Δηλαδη τωρα που ειμαι με custom πρεπει να σβησω τα προηγουμενα και να κρατησω παλι nadroid backup να μη κρατησω καθολου?Η να κρατησω οπως ειναι χωρις να σβησω τιποτα?

Εχω κρατησει nadroid backup με cwm απο στοκ ρομ,καθε φορα πρεπει να κανω το ιδιο?Δηλαδη τωρα που ειμαι με custom πρεπει να σβησω τα προηγουμενα και να κρατησω παλι nadroid backup να μη κρατησω καθολου?Η να κρατησω οπως ειναι χωρις να σβησω τιποτα?

Αν θελεις να κρατήσεις στην rom που είσαι τώρα ώστε να την περάσεις ξανά κάποια στιγμή εύκολα και χωρίς στήσιμο απο την αρχή ,τότε κανε το ,αλλιώς δεν χρειαζεται .

Καλύτερα να μην σβήνεις τα προηγούμενα ,μπορείς να τα μεταφέρεις στο pc ,εκτός και αν δεν σου χρειάζονται ή είναι πολύ παλιά ,οπότε τα διαγράφεις .

Samsung galaxy s21+

Να σε καλα ευχαριστω.Και κατι αλλο να πω,του εβαλα ΝΕΑΚ 2.2 kernel πριν κανα μισαωρο.Εκτος οτι επιασε το κινητο benchmark που δεν εχει ξαναπιασει και στα ματια μου ειναι πιο γρηγορο το κινητο και απο perseus που του ειχα αλλα και απο στοκ κερνελ.

Προσωπικη αποψη ολα αυτα.

Ειμαι με ομεγα v18.

Τωρα μενει να δουμε ποσο καταναλωση μπαταριας εχει.

Συγνωμη για το δευτερο ποστ αλλα ειμαι απο κινητο και μπερδευτικα.Αν μπορει να ενσωματωθει.

Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια λυση με τον ηχο διαφραγματος γιατι ειτε ειναι off ειτε on δεν εχω ηχο.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Mantano readerφίλε μου. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά, αυτό για μένα είναι το κάλυτερο

Θα διαφωνήσω. Ο Mantano είναι όντως πολύ καλός αλλά δεν μπορεί να ανοίξει pdf πάνω από 600ΜΒ περίπου. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις τους ezPDF Reader, Moon Reader και RepliGo Reader. Και οι 3 λειτουργούν πολύ καλά. Ο ezPDF Reader είναι ίσως λίγο πιο αργός από τους άλλους αλλά με πάρα πολλές δυνατότητες.

Για μικρά αρχεία όντως ο Mantano είναι πολύ καλός.

Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποια καλή εφαρμογή για βαριά pdf (>40 Mb). O viewer που έχει το τηλ τρώει κολλήματα.

Καμια ιδέα κανείς;;;

Έχει κανένας του Sotmax beta4 στην 4.3 ?
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

ναι εγω,πριν 2 ωρες την φλασαρα

Πες μας πως δουλεύουν τα καινούρια features.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πες μας πως δουλεύουν τα καινούρια features.

flipboard ολα τα λεφτα,scratchbook ok,spen features super,ενα θεματακι με το samsung account εχω αλλα ειναι αμελητεο..εχει αλλαξει ολο το κινητο

flipboard ολα τα λεφτα,scratchbook ok,spen features super,ενα θεματακι με το samsung account εχω αλλα ειναι αμελητεο..εχει αλλαξει ολο το κινητο

Μου βάλατε το διάολο μέσα μου βρε παλιοπαιδα, θα με κάνετε να ξεκινήσω τα φλασαρίσματα πάλι και είπα ότι θα το αφήσω το σπορ.

ναι εγω,πριν 2 ωρες την φλασαρα

Είχες κανένα θέμα με το πληκτρολόγιο της Samsung όταν είχες στο χέρι σου την πένα?

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Είχες κανένα θέμα με το πληκτρολόγιο της Samsung όταν είχες στο χέρι σου την πένα?

Ναι fc...δεν δουλευει

Το my magazine δουλεύει με του sotmax ?

Δουλεύει πολύ smooth

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εγώ πέρασα πάνω από την sotmax b3 την b4 χωρίς wipe και είχα προβλήματα, με foul wipe δουλεύουν όλα τα n3 καλούδια χωρίς κανένα θέμα. . Πολύ καλή δουλειά !!

Εγώ πέρασα πάνω από την sotmax b3 την b4 χωρίς wipe και είχα προβλήματα, με foul wipe δουλεύουν όλα τα n3 καλούδια χωρίς κανένα θέμα. . Πολύ καλή δουλειά !!

Σου δουλεύει και το πληκτρολόγιο με την πένα στο χέρι ?

Ναι μια χαρά δούλεψε άλλα δουλεύω το swiftkey ..

Όλα δουλεύουν άψογα μετά από το full wipe δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω και το τελευταίο philz touch.

Πολύ καλή rom παίδες

Μόλις έκανα και εγώ το πρώτο μου φλασάρισμα ( είχα την 4.1.2 rooted μόνο ) και πέρασα του Sotmax. Όλα καλά πήγαν, το μόνο πρόβλημα είναι οτι για κάποιο λόγο δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης ( την δείχνει κενή ) για να περάσω τα προγράμματα μέσω titanium....ελπίζω με ένα format να στρώσει...

Σου δουλεύει και το πληκτρολόγιο με την πένα στο χέρι ?

Για το πληκτρολογιο βαζετε το spen board switcher k stylus beta και απενεργοποιητε την ενεργοποιηση χειρογραφου στην εξοδο πενας μεσα στο στοκ πληκτρολογιο. Μετα με το board swither του κανετε ρυθμιση να αλλαζει καθε φορα που βγασετε το πενακι...(η λυση του sotmax απο τον ιδιο για το πληκτρολογιο)

περασα την ωμέγα την hawkiss extreme 2 4.3 την PacifiC RoM V15 και την criskelo V-18 με κερνελ speedwiz.

καλυτερη σε συνδιασμο με τον κερνελ η criskelo μακραν .... :D

Υπάρχει καμία 4.3 με τα μοντς του Νοτε 3 ενσωματωμένα, που φλασαρεται με οντιν;