ilpara Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 @vasilisx360 τα onscreen πλήκτρα με ποιο mod τα έβαλες ; Ο μόνος λόγος που μπορεί κάποιος να θέλει να θυσιάσει κομμάτι της οθόνης για onscreen πλήκτρα (όπως στα nexus) είναι επειδή στο note 2 το s-pen (γραφίδα) δεν λειτουργεί στα soft-buttons (σε αντίθεση με τα μεταγενέστερα note 3 & 8), σωστά;;; Προσωπικά προτιμώ να μην θυσιάζω τμήμα της οθόνης και έχω μάθει, όταν χρησιμοποιώ s-pen να πατάω τα soft-buttons με μεσαίο (μακρύ) δάχτυλο. Αν κάτι δεν εδώ καταλάβει σωστά, διορθώστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπέρα Είμαι με stock 4.1.2 αγορασμένο από Vodafone. Έχω κάνει root κ έβαλα κ custom recovery. Τι μου προτείνετε να βάλω; θα δοκίμαζα cyanogenmod αλλά κ αυτή είναι σε 4.1.2 stable. Υπάρχει κάτι άλλο; Με ενδιαφέρει κάποια χωρίς τόσο bloatware ίσως και πλήρως AOKP αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα για ραδιόφωνο. Ευχαριστώ. Καλημέρα. Καμία βοήθεια ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) *Agentsmith.. Πήγαινε στους XDA και θα βρεις κάποια που να έχει αυτά που ζητάς.. Εγώ έχω περάσει την Thunder kit kat v1 4.3 που δεν είναι AOKP αλλά έχει ραδιόφωνο και έχω μείνει υπερευχαριστημενος! Edited October 7, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 *Agentsmith.. Πήγαινε στους XDA και θα βρεις κάποια που να έχει αυτά που ζητάς.. Εγώ έχω περάσει την Thunder kit kat v1 4.3 που δεν είναι AOKP αλλά έχει ραδιόφωνο και έχω μείνει υπερευχαριστημενος! Έχει το knox? Θα μου κλειδώσει τον bootloader? Εσείς τι μου προτείνετε aosp η Samsung based? Εκτός από το ραδιόφωνο τι άλλο χάνω με aosp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) @lipara έχεις δίκιο και άδικο όντως χρειάζονται για το spen ακόμα και στο note 3 όμως δεν λειτουργεί το home button . Όπως βλέπεις και στην photo πάρα κάτω δεν πιάνουν χώρο στην οθόνη γιατί είναι πολύ μικρά σε μέγεθος (το μόνο πρόγραμμα που κατάφερε να δουλέψει απροβλημάτηστα σε τόσο μικρο μέγεθος ) και είναι διάφανα όποτε δεν καλύπτουν θέμα. Με έχουν Βολέψει τόσο πολύ που πλέων δεν δουλεύω τα φυσικά κουμπιά. http://imageshack.us/a/img46/4852/n0r3.jpg @Agentsmith Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το knox γιατί είναι απενεργοποιημένο. Εγώ προτείνω Samsung based καμιά aosp δεν υποστηρίζει όπως η Samsung based το S pen. Καμιά δεν έχει τόσο καλή κάμερα όπως η Samsung based. Καμιά δεν έχει τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας. Η γνώμη μου είναι πως οι aosp είναι για συσκευές όπως nexus 4 και όχι για note ;) Edited October 7, 2013 by Vasilisx360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Η αυτονομία με 4.3 είναι ένα κλικ καλύτερη από 4.1.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Έχει το knox? Θα μου κλειδώσει τον bootloader? Εσείς τι μου προτείνετε aosp η Samsung based? Εκτός από το ραδιόφωνο τι άλλο χάνω με aosp? Το ΚΝΟΧ θα το απεγκαταστήσεις με το titanium όπως έκανα κι γω!! Επίσης launcher , accuweather , snote από note3 δουλεύουν τέλεια...Το MyFiles δε ξέρω γιατί δε μου παίζει ενώ το έχω φλασαρει! Edited October 7, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ποία 4.3 από όλες είναι η ποιο αξιόπιστη? Εγώ την στοκ κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466405 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγω που εχω πανω τον nova launcher θα καταλάβω διαφορα στην αποδοση του κινητού; ή πρεπει να γυρίσω σε stock touch wiz για να δω διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Βάλε την 4.3 και ότι πρόγραμμα είχες, φέρε το στην ίδια κατάσταση που το είχες για να το συγκρινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγώ έχω βάλει του dr.ketan's πλήρης παραμετροποίηση με aroma instaler , έχει ζωγραφίσει ο άνθρωπος λέμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Βγήκε η thunder kit kat v2 μόνο που την ονόμασαν haricane v2... Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το ΚΝΟΧ θα το απεγκαταστήσεις με το titanium όπως έκανα κι γω!! Επίσης launcher , accuweather , snote από note3 δουλεύουν τέλεια...Το MyFiles δε ξέρω γιατί δε μου παίζει ενώ το έχω φλασαρει! Καλημερα. Τον launcher και τα λοιπα τα εβαλες εσυ ? Η τα εχει μεσα? Απο που τα κατεβασες αν τα εβαλες εσυ? Και πως τα περασες? Ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τα φλασαρα κατευθείαν μέσω cwm αφού τα κατέβασα πρώτα από XDA τα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471896zip... Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 https://mega.co.nz/#!ahYEDYTQ!Xzar8XwItDRvSjAn_PszpiFUichcZmGbPKA2SKJQUGA Ναι εκεί είχα πάει πάτησα download αλλά περίμενα περίμενα δεν πήγε ουτε 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το ΚΝΟΧ θα το απεγκαταστήσεις με το titanium όπως έκανα κι γω!! Επίσης launcher , accuweather , snote από note3 δουλεύουν τέλεια...Το MyFiles δε ξέρω γιατί δε μου παίζει ενώ το έχω φλασαρει! Δηλαδή να δοκιμάσω Thunder kit kat v1.0 or Hurricane v2.0? Πια θα έχει καλύτερη υποστήριξη; θέλει κάποια προσοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δηλαδή να δοκιμάσω Thunder kit kat v1.0 or Hurricane v2.0? Πια θα έχει καλύτερη υποστήριξη; θέλει κάποια προσοχή; Εγώ σε λίγο φλασαρω την v2 που διορθώνει κάποια πράγματα από την v1. .. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Oλα τα λεφτα η 4.3,εχω χαζεψει με το ποσο καλα δουλευει το νοτελακι.Τα παντα πανε σφαιρα και ομαλα Μήπως ρε φίλε είναι επειδή δεν το έχεις φορτώσει ακόμη? Και καλώς ήρθες στην παρέα μας giov87 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Μήπως ρε φίλε είναι επειδή δεν το έχεις φορτώσει ακόμη? Και καλώς ήρθες στην παρέα μας giov87 το δικο μου με 377 games,apps κ διαφορα mods ειναι...παραφορτωμενο...αλλα παει σφαιρα με sotmax v12 b 4.3 Δηλαδή να δοκιμάσω Thunder kit kat v1.0 or Hurricane v2.0? Πια θα έχει καλύτερη υποστήριξη; θέλει κάποια προσοχή; γιατι δεν δοκιμαζεις sotmax ultimate v12 b 4.3 που φοραω κ γω κ παει σφαιρα? :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 7, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τα φλασαρα κατευθείαν μέσω cwm αφού τα κατέβασα πρώτα από XDA τα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471896zip... Περασα το S note του 3 με το Scrapbook και τωρα μου χτυπαει το Snote το κανονικο γμτ....το απεγκατεστησα και παλι τπτ καμια λυση?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Περασα το S note του 3 με το Scrapbook και τωρα μου χτυπαει το Snote το κανονικο γμτ....το απεγκατεστησα και παλι τπτ καμια λυση?:wacko: 1)Κανε clear cache για να το δει..Μηπως βλεπει ακομη την προηγουμενη εκδοση! 2)Ασχετο αλλα παιζεις (Battlefield 3 στο Ps3 ? Σε ρωταω γιατι ενα παιδι εχει το ιδιο name με το δικο σου) Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Δεν καταλαβες τι κανει οταν ανοιγω την παλια εφαρμογη Snote μου χτυπαει η εφαρμογη δεν μπορω να δω τα Notes κανει διακοπη.....ενω οταν βγαζω την πενα μου ανοιγει η παλια Snote οταν ανοιγω για να δω τα Notes κανει διακοπη της παλιας εφαρμογης.......Τπτ εκανα clear και τπτ....... Edited October 7, 2013 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Είχα βάλει κι εγώ το snote του 3 ,δούλευε κανονικά ενώ συνέχιζε να υπάρχει το παλιό το μαμά snote.Το μόνο θέμα ότι κράσαρε όταν έβγαζα φωτό την οθόνη με το πενάκι,και οι σύντομες σημειώσεις πηγαίναν στην παλιά εφαρμογή.Ευτυχώς είχα πάρει back up και έκανα restore.Το μόνο που δουλεύει πλήρως είναι ο file explorer του 3 όλα τα άλλα κερδίζεις κάτι και χάνεις κάτι άλλο , είναι νωρίς ακόμα πιστεύω θα δουμε και καλυτερα πορτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Υπαρχει πουθενα η stock apk του Snote να την κατεβασω εκανα βλακια με το backup...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 παιδια καλησπερα μια ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλω περασα την Hurricane v2.0, ολα καλα εως να τελειωσει. μετα εκανε επανεκκινηση και εμεινε σε μαυρη οθονη κανοντας συνεχως μια δονηση ανα τακτα χρονικα διαστηματα. την ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια.... τελικα βαρεθηκα να προσπαθω κ ειπα να περασω την Thunder Lite V7.0. την εβαλα στην καρτα μνημης (γιατι το τηλεφωνο δεν ανοιγε να την βαλω στην μνημη τηλεφωνου) και αφου μπηκα σε recovery πηγα να την περασω αλλα δεν βλεπει την καρτα μνημης,... ειχα παρει και backup απο recovery την παλια που ειχα αλλα τωρα δεν το περναει ???? το ειχα βαλει στην καρτα μνημης λογω οτι δεν χωρουσε στην μνημη τηλεφωνου.. μια βοηθεια σας παρακαλω... δεν εχω κ Internet σπιτι λογω μετακομησης και ετσι πηγα σε ενα καφε για να μιλησω.. σας ευχαριστω και συγνωμη για το μεγεθος του μηνυματος. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts