Kopoylos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) @kopoylos Ποια baseband σου πέρασε ? Γιατί αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και απλα φλασαρα την πιο πρόσφατη εκδοση της 4.1.2 και λύθηκε χωρίς να επαναφερω το efs backup. ολα οκ τωρα,μονο με μια αλλαγη μοντεμ επανηλθε...ολα οκ παιδια η επαναφορα του ιμει μου εγινε τελικα πολυ απλα με ενα φλασαρισμα διαφορετικου μοντεμ(συγκεκριμενα XXDME4 4.1.2)ευχαριστω για την βοηθεια Edited October 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Τελικά δεν έχω καταλάβει, μεταφορά εφαρμογών σε SD στο Note2 υπάρχει τρόπος να κάνω τώρα όπως είμαι με official 4.1.2 και Root? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Όχι, δεν γίνεται, με κανέναν εύκολο τρόπο τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Τελικά δεν έχω καταλάβει, μεταφορά εφαρμογών σε SD στο Note2 υπάρχει τρόπος να κάνω τώρα όπως είμαι με official 4.1.2 και Root? οταν ημουν 4.1.2 ετσι ειχα κανει swapps τις μνημες..ειναι 5 λεπτα δουλεια http://galaxynote2root.com/galaxy-note-2-tutorials/how-to-store-apps-on-sd-card-with-rooted-galaxy-note-2-app2sd-mod/ δες το βιντεο κ θα καταλαβεις για το ποσο ευκολο ειναι,φυσικα κ τρωει λιγη μπαταρια παραπανω αφου σαν script τρεχει στο backround συνεχως...μην φανταστεις καμια τρελη διαφορα,ομως ειναι ευκολο κ για μενα που δεν ηξερα κ πολλα πολλα...:O μονο σε official rom με ρουτ ok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Και όμως γίνεται να μεταφέρεις τις εφαρμογές . Δοκιμασμένο με το asphalt 8 και λειτουργεί τέλεια! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Επιβαιβεωνω και εγώ για την thunder kit kat... Καταπληκτική! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Επιβαιβεωνω και εγώ για την thunder kit kat... Καταπληκτική! Καλημερα Το simplistic framework το παιρνει? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μονο το xposed προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ήδη άρχισαν να γίνονται port τα καλούδια του n3 στο n2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471908 Κ έπεται συνέχεια. ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα Είμαι με stock 4.1.2 αγορασμένο από Vodafone. Έχω κάνει root κ έβαλα κ custom recovery. Τι μου προτείνετε να βάλω; θα δοκίμαζα cyanogenmod αλλά κ αυτή είναι σε 4.1.2 stable. Υπάρχει κάτι άλλο; Με ενδιαφέρει κάποια χωρίς τόσο bloatware ίσως και πλήρως AOKP αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα για ραδιόφωνο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Snote και SketchBook από το note 3 είναι πολύ ωραία και τρέχουν τέλεια σε kit kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπερα σας, νεος κατοχος Note 2 και μπορω να πω αν και 2012 κινητο τα παει περιφημα. Το μονο που μου φανηκε υποδεέστερο προερχομενος απο S4 & HTC ONE ηταν σαφως η οθονη του. Αλλα 3 φορτιση και εχω πανω απο 5 ωρες οθονη μπαταρια! oh my god :p Αναμενουμε την 4.3 official αλλα να ρωτησω αν αξιζει η leaked one. Ευχαριστω. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπερα σας, νεος κατοχος Note 2 και μπορω να πω αν και 2012 κινητο τα παει περιφημα. Το μονο που μου φανηκε υποδεέστερο προερχομενος απο S4 & HTC ONE ηταν σαφως η οθονη του. Αλλα 3 φορτιση και εχω πανω απο 5 ωρες οθονη μπαταρια! oh my god :p Αναμενουμε την 4.3 official αλλα να ρωτησω αν αξιζει η leaked one. Ευχαριστω. αξιζει??μονο?σημερα ο sotmax εδωσε κ την β version της 4.3 που μηδενισε σχεδον τα οποια bugs ειχε η αρχικη(ελαχιστα)αλλο κινητο ειναι αυτο που εχω στα χερια μου :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Snote και SketchBook από το note 3 είναι πολύ ωραία και τρέχουν τέλεια σε kit kat. +1 Και ο launcher και το gallery.. Μόνο το Magazine έχει μερικά FC. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Το gallery το πέρασα.. Αλλά δεν το βρίσκω πουθενά, αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή ? Να και η αυτονομία από kitkat με 2 λογαριασμούς mail , οθόνη στο αυτόματο full , wifi ολη μέρα και γενικά αρκετά βίαιη χρήση :D http://imageshack.us/a/img823/1784/xy5q.png http://imageshack.us/a/img5/3571/dm4t.png Edited October 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 @vasilisx360 τα onscreen πλήκτρα με ποιο mod τα έβαλες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ultimate dynamic navbar... Είναι τέλειο.. Καταναλώνει πολύ λίγη ram, δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει πολλές επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ρε παιδια για ριξτε καμμια ιδεα. Ενω εχω παιξει angry birds καμμια δεκαρια φορες, σημερα δεν τα ανοιγει. Uninstall,install παλι τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Oλα τα λεφτα η 4.3,εχω χαζεψει με το ποσο καλα δουλευει το νοτελακι.Τα παντα πανε σφαιρα και ομαλα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά απο θέμα μπαταρίας πωε τα πάει με την 4.3; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Απο αυτες που έχουν βγει 4.3 ποιά προτείνετε ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Oλα τα λεφτα η 4.3,εχω χαζεψει με το ποσο καλα δουλευει το νοτελακι.Τα παντα πανε σφαιρα και ομαλα Ποία 4.3 από όλες είναι η ποιο αξιόπιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ποία 4.3 από όλες είναι η ποιο αξιόπιστη? Sotmax ultimate stock v12 B' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) xda την βρίσκω? Την βρήκα οκ αλλά όταν παω να την κατεβάσω απο το site που την έχει βάλει δεν... Edited October 7, 2013 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 xda την βρίσκω? Την βρήκα οκ αλλά όταν παω να την κατεβάσω απο το site που την έχει βάλει δεν... https://mega.co.nz/#!ahYEDYTQ!Xzar8XwItDRvSjAn_PszpiFUichcZmGbPKA2SKJQUGA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts