freddaras Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ειδατε καποια διαφορα με το καινουριο simolistic framework? Εγω οχι παντως... Με πρόλαβες φίλε μου και εγώ δεν είδα διαφορά με την προηγούμενη έκδοση sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Με πρόλαβες φίλε μου και εγώ δεν είδα διαφορά με την προηγούμενη έκδοση sent from my note2 Εγώ η μόνη που είδα είναι ότι πλέον έχει επιλογή για στοκ signals meters.. Και αν κάποιος έχει το θέμα μου δεν δουλεύει με το νέο simplistic, ίσως το απόγευμα να κάνω ενημέρωση... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εγώ η μόνη που είδα είναι ότι πλέον έχει επιλογή για στοκ signals meters.. Και αν κάποιος έχει το θέμα μου δεν δουλεύει με το νέο simplistic, ίσως το απόγευμα να κάνω ενημέρωση... Τι δεν δουλευει σταυρο? Εγω το ξαναπερασα κ ολα καλα... ειδα κ επαθα να στρωσω τα 3d toggles γιατι εκανα την βλακεια να ενεργοποιησω τις επιλογες χρωματων για τα toggles κ τα εβγαζε αισχος, αλλα ολα δουλευουν αψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Τι δεν δουλευει σταυρο? Εγω το ξαναπερασα κ ολα καλα... ειδα κ επαθα να στρωσω τα 3d toggles γιατι εκανα την βλακεια να ενεργοποιησω τις επιλογες χρωματων για τα toggles κ τα εβγαζε αισχος, αλλα ολα δουλευουν αψογα... Πέρασες το θέμα μου και δουλεύει κανονικά με το νέο simplistic;; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πέρασες το θέμα μου και δουλεύει κανονικά με το νέο simplistic;; Ναι παληκαρι μου.. ολα.. κανονικοτατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παιδια καλημερα το κατεβασα το Simplistic Framework V3.6 το Simplistic Control V3.6 ομως δεν μπορω να βρω φιλε Σταυρε μπαινει στο θεμα σου η να περιμενω την ενημερωση , εχω την sotmax v9 ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παιδια καλημερα το κατεβασα το Simplistic Framework V3.6 το Simplistic Control V3.6 ομως δεν μπορω να βρω φιλε Σταυρε μπαινει στο θεμα σου η να περιμενω την ενημερωση , εχω την sotmax v9 ευχαριστω Οπως ειπε ο Στεφανος μπαινει, αλλα εγω ξανα περασα την ρομ απο πανω και μετα περασα το simplistic και μετα το θεμα.... Το μονο προβλημα ειναι το SecContact history, μη το περασει κανεις με το νεο simplistic και το θεμα μου γιατι δε δουλευει... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Οπως ειπε ο Στεφανος μπαινει, αλλα εγω ξανα περασα την ρομ απο πανω και μετα περασα το simplistic και μετα το θεμα.... Το μονο προβλημα ειναι το SecContact history, μη το περασει κανεις με το νεο simplistic και το θεμα μου γιατι δε δουλευει... Ρε συ, τι επαθες σημερα? Μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Ρε συ, τι επαθες σημερα? Μια χαρα δουλευει Ρε συ μηπως μας δουλευεις;; μηδενισες τον counter με saber και τωρα δουλεψε το History;; Δεν ξερω ρε φιλε, εχω κανει και factory reset και παλι τιποτα... Ψαχνω το προβλημα.. Edited July 4, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ρε συ μηπως μας δουλευεις;; μηδενισες τον counter με saber και τωρα δουλεψε το History;; Δεν ξερω ρε φιλε, εχω κανει και factory reset και παλι τιποτα... Ψαχνω το προβλημα.. Χαχαααχχααχα... ρε σταυρο, εβαλα τον saber τον τελευταιο κ μολις ανοιξα το triangle away σας εβγαλα screenshot.. σημερα εκανα update το simplistic control σε 3.6, κατεβασα το simplistic framework, το περασα με wipe cache και dalvic cache εννοειται, κ μετα αρχισα να περναω τα mods με το θεμα σου... δεν ξερω, τι να πω ρε φιλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπέρα! Αύριο θα επιχειρήσω να κάνω root με την διαδικασία που λέει το xda k cwm από philz. Έχω την παρακάτω έκδοση από Vodafone GR αλλά πολύ bloatware και αργούν οι αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ. Τι stock να βάλω; Από που; Εκτός εάν υπάρχει καμία custom πολύ καλύτερη από την stock. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παρατηρείτε τίποτα περίεργο στις παρακάτω εικόνες; http://i41.tinypic.com/mrxqm8.jpghttp://i43.tinypic.com/2r4sbif.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλά..... Με custom kernel έκανε κανονικά update; Ο Χριστός και η Παναγία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τέλος!! Ατελείωτο respect! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τέλος!! Ατελείωτο respect! Αυτό είναι να σε λένε superuser. Όνομα και πράγμα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπέραphilz Αύριο θα επιχειρήσω να κάνω root με την διαδικασία που λέει το xda k cwm από philz. Έχω την παρακάτω έκδοση από Vodafone GR αλλά πολύ bloatware και αργούν οι αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ. Τι stock να βάλω; Από που; Εκτός εάν υπάρχει καμία custom πολύ καλύτερη από την stock. Ευχαριστώ Καλημέρα Δοκίμασα να κάνω root με τον philz και μου πέταξε failed to verify signatures.ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλημέρα Δοκίμασα να κάνω root με τον philz και μου πέταξε failed to verify signatures.ξέρει κανείς γιατί; Πέρασες με odin το cwm και μετά μέσα απο αυτο προσπάθησες να φλασαρεις το Root_SuperSU.x.xx.Only-signed.zip ?? Κατέβασε ξανά το zip και βάλε το στην εσωτερική sd ,αν και πάλι δεν δουλεύει δοκίμασε άλλο τρόπο για root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Πέρασες με odin το cwm και μετά μέσα απο αυτο προσπάθησες να φλασαρεις το Root_SuperSU.x.xx.Only-signed.zip ?? Κατέβασε ξανά το zip και βάλε το στην εσωτερική sd ,αν και πάλι δεν δουλεύει δοκίμασε άλλο τρόπο για root . Κατέβασα το philz_touch_5.07.1-n7100.zip Ξεκίνησα το κινητό με τον τρόπο που έλεγε. Είχα βάλει το αρχείο στην ext SD γιατί δεν μπορούσα να κάνω install από την internal SD. Οι επιλογές που έχω στο stock recovery είναι: Apply update from adb Apply update from external storage Wipe data factory reset Wipe cache partition Apply update from cache Edited July 6, 2013 by Agentsmith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κατέβασα το philz_touch_5.07.1-n7100.zip Ξεκίνησα το κινητό με τον τρόπο που έλεγε. Είχα βάλει το αρχείο στην ext SD γιατί δεν μπορούσα να κάνω install από την internal SD. Δεν εχω καταλάβει τι έχεις κάνει :confused: Το cwm το πέρασες με odin ? Αν ναι βάλε τον zip file του root στην εσωτερική μνήμη και προσπάθησε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παίδες καλημέρα σε όλους. Μπορεί να με πεί κάποιος η εφαρμογή seeder τι ακριβώς κάνει; Σήμερα είδα ότι την είχα μέσα στο κινητό μου. Sorry αν σας φαίνεται χαζή n ερώτηση sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δεν εχω καταλάβει τι έχεις κάνει :confused: Το cwm το πέρασες με odin ? Αν ναι βάλε τον zip file του root στην εσωτερική μνήμη και προσπάθησε ξανά . Έκανα το παρακάτω όπως λέει το xda: Put the previously downloaded*philz_touch_xxx.zip*file on your sd card Boot into recovery*(volume up+home+power) Select*"Install zip"*and browser to your downloaded zip file. Now select the*philz_touch_xxx.zip*fileyou copied in previous stepYou will have PhilZ Touch Recovery flashed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Έκανα το παρακάτω όπως λέει το xda: Put the previously downloaded*philz_touch_xxx.zip*file on your sd card Boot into recovery*(volume up+home+power) Select*"Install zip"*and browser to your downloaded zip file. Now select the*philz_touch_xxx.zip*fileyou copied in previous stepYou will have PhilZ Touch Recovery flashed Και με αυτόν το τρόπο απέκτησες custom recovery ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Και με αυτόν το τρόπο απέκτησες custom recovery ? Όχι δεν απέκτησα! Εκεί είναι το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Όχι δεν απέκτησα! Εκεί είναι το θέμα! E ! για αυτό απόρησα :confused: Πέρασε το cwm με odin και μετά αφού έχεις βάλει στην sd τον root file μπες σε recovery και περνά το zip . Υπάρχει βέβαια και άλλος τροπος για root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 E ! για αυτό απόρησα :confused: Πέρασε το cwm με odin και μετά αφού έχεις βάλει στην sd τον root file μπες σε recovery και περνά το zip . Υπάρχει βέβαια και άλλος τροπος για root . Δηλαδή πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία με το Odin όπως περιγράφετε στον οδηγό οπωσδήποτε ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts