Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ξέρω γιατί δεν μηδενισε, θέλει το triangle away 2.90 pro... Είναι οι μόνες διαφορές που βλέπω από το δικό σου screen shot και του Στέφανου πιο πάνω...

Σταύρο εγώ πάντως έχω το v2.75 και μηδενίζει κανονικά ,με adam kernel όμως .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σταύρο εγώ πάντως έχω το v2.75 και μηδενίζει κανονικά ,με adam kernel όμως .

Μιχάλη μιλάμε για τον saber, έβγαλε αναβάθμιση που υποστηρίζει το triangle away αλλά κάτι θα πήγε στραβά...

Βασικά το v3 δε μου μηδένιζε ούτε με adam.

Μόλις έκανα δοκιμή με το 2.9 και adam (ναι φλασάρω adam και saber όντας αναποφάσιστος 4 φορές τη μέρα :P) και μηδένισε κανονικά.

Βασικά το v3 δε μου μηδένιζε ούτε με adam.

Μόλις έκανα δοκιμή με το 2.9 και adam (ναι φλασάρω adam και saber όντας αναποφάσιστος 4 φορές τη μέρα :P) και μηδένισε κανονικά.

Αναποφασιστος ε? Λοιπον, ο adam εχει καλυτερη αυτονομια μπαταριας, ο saber τα παει καλυτερα σε επιδοσεις... σε συνδυασμο και των δυο τα καταφερνουν περιφημα κ ο ενας κ ο αλλος βεβαια..:D

Από την παραπάνω περιγραφή προτιμώ τον adam. Από κει και πέρα πρέπει κάποια στιγμή να κρατήσω τον saber τουλάχιστον για ένα 24ωρο ώστε να δω τι ψάρια πιάνει και αυτός.

Λοιπον, μολις περασα την καινουρια του saberkernel... ολη η μαγκια ειναι εδω.. κ μπραβο στον sotmax που το ειχε προτεινει στον dev

Βασικα για να πανε τα ευσημα στος σωστους ανθρωπους. Ο Σταυρος το σκεφτηκε εγω απλα το ειπα στον ptmr να το βαλει και απλως δεν μου χαλασε το χατηρι :)

Εμενα δεν με νοιαζει παρα μονο την στιγμη που θα φυγει απο τα χερια μου...αν ποτε...που δεν το νομιζω :D

Νομίζω ξέρω γιατί δεν μηδενισε, θέλει το triangle away 2.90 pro... Είναι οι μόνες διαφορές που βλέπω από το δικό σου screen shot και του Στέφανου πιο πάνω...

Εχω το 3.00 αγορασμενο οποτε δεν νομιζω. Κατι αλλο παιζει. Θα το ψαξω.

Edited by sotmax
Mobile Phone Technician & android development

ειμαι με την official γαλλικη και απλο ρουτ κανω full unroot μεσα απτο supersu και δεν μπορώ να παρω αναβάθμιση μεσω οτα τι φταίει?το βαζω και ψαχνει ωρα.

κανεις?

Edited by nikos1986

Τι γινεται ρε παιδια, μονο σε εμενα μηδενισε??

Παίδες με προλάβατε..

Και σε μένα δεν μηδενίζει.

Και εγω το έχω το πρόγραμμα αγορασμένο κανονικά.

Sent from my note2

Edited by freddaras

Τελικά παίδες βγάλαμε ακρη με το triangle away?

Διαφορετικά ποιον Κέρνελ προτείνεται μέχρι να λυθεί το θέμα?

Sent from my note2

Τελικά παίδες βγάλαμε ακρη με το triangle away?

Διαφορετικά ποιον Κέρνελ προτείνεται μέχρι να λυθεί το θέμα?

Sent from my note2

Εγώ δεν έβγαλα άκρη, έχω το Neak τώρα και όλα μια χαρά..

Σου είναι εύκολο να δώσεις link φίλε μου;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sent from my note2

Σου είναι εύκολο να δώσεις link φίλε μου;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sent from my note2

Φυσικά και μπορώ..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000328

Παιδια να ρωτησω κατι :ειμαι με custom rom εβαλα το triangle away και μηδενισε το μετρητη και το binary εγινε official και μολις μου εβγαλε οτι εχω update firmware .το ερωτημα μ ειναι να κανω το update γιατι οσο εχω το note ειμαι παντα με custom rom

Του το ειπα μολις...θα το κοιταξει...

Επισης το τελευταιο λογισμικο Αγγλιας με τα υποτιθεμενα fix για το imei corruption ειναι στα χερια μου. Αν βρω χρονο αυριο θα το περασω απο κοσκινο.Αν εχει αλλαγες οι οποιες αξιζουν το ΣΚ θα ερθει στο φως η V10 αλλιως θα ερθει μονο το μοντεμ :P

Παιδια να ρωτησω κατι :ειμαι με custom rom εβαλα το triangle away και μηδενισε το μετρητη και το binary εγινε official και μολις μου εβγαλε οτι εχω update firmware .το ερωτημα μ ειναι να κανω το update γιατι οσο εχω το note ειμαι παντα με custom rom

Οχι βεβαια.. θα γινει μαμακια

Του το ειπα μολις...θα το κοιταξει...

Επισης το τελευταιο λογισμικο Αγγλιας με τα υποτιθεμενα fix για το imei corruption ειναι στα χερια μου. Αν βρω χρονο αυριο θα το περασω απο κοσκινο.Αν εχει αλλαγες οι οποιες αξιζουν το ΣΚ θα ερθει στο φως η V10 αλλιως θα ερθει μονο το μοντεμ :P

Σωτηρη, πες του ρε φιλε οτι σε μερικους μηδενισε κανονικα ομως, να ξερει ο ανθρωπος τι πρεπει να κοιταξει... αν ευθυνεται ο κερνελ ή το triangle away

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sol_Ballads

Σωτηρη, πες του ρε φιλε οτι σε μερικους μηδενισε κανονικα ομως, να ξερει ο ανθρωπος τι πρεπει να κοιταξει... αν ευθυνεται ο κερνελ ή το triangle away

Παει πως ειναι το κερνελ....στο ΝΕΑΚ ολα ειναι ενταξει...και επειδη ειναι η πρωτη φορα που το υποστηριζει τα λαθη ανθρωπινα...θα δουμε αυριο....

Εγώ μόνο εσένα άκουσα που είπες ότι μηδενισε, κανέναν άλλον... Ίσως να έφαγε κάποιο "καλό" για σένα σκάλωμα και έγινε έτσι... Ίσως αν τον ξανά περάσεις απο πάνω να "ξεσκαλωσει" και να γράψει ο counter... Λέω εγώ τώρα........

Παει πως ειναι το κερνελ....στο ΝΕΑΚ ολα ειναι ενταξει...και επειδη ειναι η πρωτη φορα που το υποστηριζει τα λαθη ανθρωπινα...θα δουμε αυριο....

Τέτοια ψιλό λαθάκια φυσικά είναι ανθρώπινα.. Περιμένω να δω αν το διορθώσει γιατί λόγο αυτού του προγράμματος δεν τον κράτησα πάνω απο 2 ώρες τον κερνελ ενώ μου φαίνεται καλός... Περιμένουμε νέα..

Εγώ μόνο εσένα άκουσα που είπες ότι μηδενισε, κανέναν άλλον... Ίσως να έφαγε κάποιο "καλό" για σένα σκάλωμα και έγινε έτσι... Ίσως αν τον ξανά περάσεις απο πάνω να "ξεσκαλωσει" και να γράψει ο counter... Λέω εγώ τώρα........

Τέτοια ψιλό λαθάκια φυσικά είναι ανθρώπινα.. Περιμένω να δω αν το διορθώσει γιατί λόγο αυτού του προγράμματος δεν τον κράτησα πάνω απο 2 ώρες τον κερνελ ενώ μου φαίνεται καλός... Περιμένουμε νέα..

Δεν το πειραζω, θα το αφησω ετσι κ θα ακουσω τις δικες σας εντυπωσεις οταν το επιμεληθει ξανα το θεμα ο dev;)

Καλημέρα παιδιά.

Νέο Simplistic Framework V3.6:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712

Καλημέρα..

Εμεις με custom rom ποια έκδοση κατεβάζουμε;

Επίσης το βάζουμε πάνω από το παλιό και τέλος;

Sent from my note2

Καλημέρα..

Εμεις με custom rom ποια έκδοση κατεβάζουμε;

Επίσης το βάζουμε πάνω από το παλιό και τέλος;

Sent from my note2

Κατεβάζουμε την Deodexed έκδοση.

Το κάνεις εγκατάσταση από recovery με wipe cache και wipe dalvik (τα γνωστά δηλαδή).

Πρέπει να κατεβάσεις και το καινούργιο Simplistic Control V3.6 (εμένα το είχε συνημμένο στο mail που μου έστειλε).

Εγώ καλού κακού πήρα και ένα nandroid πριν την εγκατάσταση, αλλά δεν μου χρειάστηκε.:)

Κατεβάζουμε την Deodexed έκδοση.

Το κάνεις εγκατάσταση από recovery με wipe cache και wipe dalvik (τα γνωστά δηλαδή).

Πρέπει να κατεβάσεις και το καινούργιο Simplistic Control V3.6 (εμένα το είχε συνημμένο στο mail που μου έστειλε).

Εγώ καλού κακού πήρα και ένα nandroid πριν την εγκατάσταση, αλλά δεν μου χρειάστηκε.:)

Έγινε φίλε μου σε ευχαριστώ επιστρέφω με εντυπώσεις.

Sent from my note2