Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως με το πρώτο φλασαρισμα πάνω από την 3.7 είχα lags τα οποία εξαφανίστηκαν όταν φλασαρα ξανά από πάνω τον καινούριο Adam kernel της 3.8. Στις δύο αυτές φάσεις υπήρξε και μεγάλη διαφορά στο quadrant.

Περίεργα πράγματα..

Καλα το quadrant μην το δινεις κ πολλη σημασια.. να κοιτας την συνολικη αισθηση που παιρνεις σε καθημερινη χρηση.. ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

Στέφανε πλέον είμαι με N.E.A.K kernel και είμαι μια χαρά... Να σου πω την αλήθεια θα έβαζα στοκ κερνελ αλλά δεν βάζω μόνο και μόνο γιατί δεν έχει επιλογή στο triangle away να μηδενίζει αυτόματα τον counter μετά απο reboot... Αυτή τη στιγμή είμαι με wanamlite απο την ώρα που βγήκε σήμερα, την πέρασα γιατί βγήκε πρώτη και έτυχε να έχω λίγο χρόνο να ασχοληθώ....

Αυριο θα κανω τεστακια κ θα βρουμε την ακρη... θα γινει dragster το εργαλειο.. ελπιζω ο amnosperum dialer να κουμπωσει παλι καλα και να μην σε πρηζω:D

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυριο θα κανω τεστακια κ θα βρουμε την ακρη... θα γινει dragster το εργαλειο.. ελπιζω ο amnosperum dialer να κουμπωσει παλι καλα και να μην σε πρηζω:D

Αυτή τη φορά έφτιαξα το dialer σε vrtheme ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα... Κάποια στιγμή είχα εξηγήσει για το system η το vrtheme, να μη τα ξανά λέω... Όσο είμαστε στην 4.1.2 μπορείς να βάζεις τον dialer σε οποιαδήποτε samsung ρομ θέλεις χωρίς καν να πάρεις backup, και θα το περνάς αφού έχεις βάλει το θέμα μου η κάποιο άλλο θέμα π.χ...

Ξενυχτισα χτες αλλα αξιζε τον κοπο..Περιμενα να ανεβει...και να κατεβει η sotmax και την περασα με saber kernel για να τον δοκιμασω..Προς το παρον οι εντυπωσεις ειναι θετικες..Πριν φορουσα την amnosferum με perseus και μπορω να πω οτι η sotmax δειχνει πιο smooth..Να πω οτι η αυτονομια δεν με καιει τοσο καθως καθε βραδυ ειναι στην φορτιση..Οποτε αν θελει καποιος να προτεινει ρυθμισεις για τον saber μεσω trickster mod..

Στεφανε ο amnosferum dialer κουμπωσε μια χαρα και μαλιστα σε 240dpi που χρησιμοποιω..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Ξενυχτισα χτες αλλα αξιζε τον κοπο..Περιμενα να ανεβει...και να κατεβει η sotmax και την περασα με saber kernel για να τον δοκιμασω..Προς το παρον οι εντυπωσεις ειναι θετικες..Πριν φορουσα την amnosferum με perseus και μπορω να πω οτι η sotmax δειχνει πιο smooth..Να πω οτι η αυτονομια δεν με καιει τοσο καθως καθε βραδυ ειναι στην φορτιση..Οποτε αν θελει καποιος να προτεινει ρυθμισεις για τον saber μεσω trickster mod..

Δωσε ενα λινκ για κατεβασμα φιλε μου. δεν μπορω να το βρω....:O

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Δωσε ενα λινκ για κατεβασμα φιλε μου. δεν μπορω να το βρω....:O

ευχαριστω

Εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206843

It all starts with the push of a button..

RELOAD

ευχαριστω για την απαντηση

αυτο το βρηκα εκει ειμαι τωρα ΑΛΛΑ δεν βρισκω το download..... :O

μονο για την v8 και κατω εχει

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

ευχαριστω για την απαντηση

αυτο το βρηκα εκει ειμαι τωρα ΑΛΛΑ δεν βρισκω το download..... :O

μονο για την v8 και κατω εχει

Ελα, παρ'το απο εδω κατευθειαν

http://www.androidfilehost.com/?fid=22979706399757190

Ελα, παρ'το απο εδω κατευθειαν

http://www.androidfilehost.com/?fid=22979706399757190

ευχαριστω πολυ Στεφανε..

την εβαλες εσυ?? τι λεει??

παιδια πεζει να την κατεβασω απο καπου αλλου???

εδω και 1 1/2 ωρα και ειναι ακομη στα 19mβ

Edited by GTHOM

ευχαριστω πολυ Στεφανε..

την εβαλες εσυ?? τι λεει??

παιδια πεζει να την κατεβασω απο καπου αλλου???

εδω και 1 1/2 ωρα και ειναι ακομη στα 19mβ

Γιατι τοσο αργα? Εγω την κατεβασα απο το κινητο και σε ενα 20λεπτο ηταν ετοιμη... οχι, δεν την εβαλα ακομα, ψηνομαι κ για την swift 3... το σκεφτομαι

Η sotmax έχει extended power menu?

Edit: με την τελευταία wanam είμαι λίγο δυσαρεστημενος καθώς βλέπω ότι έχει κάποια lags με τον Adam. Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία;

Edited by mikkkg

Καλησπερα!

Εφτιαξα το ''Ιστορικο'' αντι για ''αρχεια καταγραφης'' που ηταν στο dialer που τα πηρα απο την τελευταια XXDME6 λειτουργει και σε νεοτερες εκδοσεις....

Διορθωσα και την ημερομηνια απο την οθονη κλειδωματος για οσους θυμουνται αλλα αυτο το mod θα λειτουργει μονο σε XXDME6..

Ειναι για Deodex roms μονο! εκτος αν σβησετε τα απαραιτητα .odex αρχεια απο το system....

Download

http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-06-19224506_zpsfedabc91.png http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-06-19225109_zps349e2f57.png

Η sotmax έχει extended power menu?

Edit: με την τελευταία wanam είμαι λίγο δυσαρεστημενος καθώς βλέπω ότι έχει κάποια lags με τον Adam. Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία;

Ναι φιλε, εχει αυτο που ζητας

Καλησπερα!

Εφτιαξα το ''Ιστορικο'' αντι για ''αρχεια καταγραφης'' που ηταν στο dialer που τα πηρα απο την τελευταια XXDME6 λειτουργει και σε νεοτερες εκδοσεις....

Διορθωσα και την ημερομηνια απο την οθονη κλειδωματος για οσους θυμουνται αλλα αυτο το mod θα λειτουργει μονο σε XXDME6..

Ειναι για Deodex roms μονο! εκτος αν σβησετε τα απαραιτητα .odex αρχεια απο το system....

Download

http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-06-19224506_zpsfedabc91.png http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-06-19225109_zps349e2f57.png

Σταυρο μολις περασα την sotmax, θα το δοκιμασω... δουλευει μαζι με τον amnosperum dialer ετσι??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Σταυρο μολις περασα την sotmax, θα το δοκιμασω... δουλευει μαζι με τον amnosperum dialer ετσι??

Ναι, αν χρησιμοποιεις το θεμα μου απλα μετα το mod ξανα περνας το θεμα απο πανω και μετα τον amnosperum dialer, αν δεν εχεις το θεμα μου απλα περνα το mod αυτο και εισαι ενταξει..

Edited by motomoto00

Ναι, αν εχεις το θεμα μου απλα το ξανα περνας απο πανω και μετα τον amnosperum dialer, αν δεν εχεις το θεμα μου απλα περνα το mod αυτο και εισαι ενταξει..

Οκ, θα το δοκιμασω φιλε...

Παιδιά επιστρέφω να σας πω εντυπώσεις απο moon rom και adam kernel. Το έχω 3-4 μέρες και μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες ρομ που έχω βάλει. Πολύ smooth και η μπαταρία είναι ότι καλύτερο. Έχω βγάλει παλιά και 7 ώρες οθόνη αλλά μέσα σε λιγότερο απο ημέρα. Τώρα σε 3μιση μέρες έβγαλε 4+ ώρες. Βασικά έχασε πολλή μπαταρία όταν είχα ενεργοποιήσει το gps navigon.. καλά πόσο ενεργοβόρο είναι?

Πάντως είναι από τις καλύτερες ρομ και αν τη βαρεθείς το κάνεις restart σε tablet mode και ξεφεύγει το μάτι :P

Μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει διαφανές μενού και καμιά φορά ενοχλεί λίγο. Αλλά κάπως θα μπορείς να το βγάλεις αυτό!

Παιδιά επιστρέφω να σας πω εντυπώσεις απο moon rom και adam kernel. Το έχω 3-4 μέρες και μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες ρομ που έχω βάλει. Πολύ smooth και η μπαταρία είναι ότι καλύτερο. Έχω βγάλει παλιά και 7 ώρες οθόνη αλλά μέσα σε λιγότερο απο ημέρα. Τώρα σε 3μιση μέρες έβγαλε 4+ ώρες. Βασικά έχασε πολλή μπαταρία όταν είχα ενεργοποιήσει το gps navigon.. καλά πόσο ενεργοβόρο είναι?

Πάντως είναι από τις καλύτερες ρομ και αν τη βαρεθείς το κάνεις restart σε tablet mode και ξεφεύγει το μάτι :P

Μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει διαφανές μενού και καμιά φορά ενοχλεί λίγο. Αλλά κάπως θα μπορείς να το βγάλεις αυτό!

O adam kernel εχει φοβερη διαχειριση μπαταριας φιλε... δεν παιζεται... ειδικα στο standby... σε 10 ωρες μου ειχε χασει 7% μονο.. ειναι απιστευτος οσων αφορα την καταναλωση μπαταριας...

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει διαφανές μενού και καμιά φορά ενοχλεί λίγο. Αλλά κάπως θα μπορείς να το βγάλεις αυτό!

Για ποιο μενού λες ότι είναι διαφανές; πες μήπως βοηθήσουμε να το αλλάξεις...

Τα pop up menu. Δηλαδή όταν στην αρχική οθόνη πατήσω το κουμπί του κινητού που πετάει το παραθυράκι με ρυθμίσεις και λοιπά αυτό είναι διαφανές. ¨Οπως και στην πλοήγηση στο ίντερνετ αν πατήσω το πατήσω το μενού είναι έτσι..!

Το βράδυ που το αφήνω με κλειστά wifi και λοιπά το πολύ να πέσει 2% η μπαταρία. Τις περισσότερες φορές πέφτει 1% η και καθόλου! Έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει κάτω από 30% η μπαταρία τότε ξεφορτίζει πιο γρήγορα. Ίσως έχει να κάνει με τη ζωή της μπαταρίας ή calibration που έχω κάνει..!

Τα pop up menu. Δηλαδή όταν στην αρχική οθόνη πατήσω το κουμπί του κινητού που πετάει το παραθυράκι με ρυθμίσεις και λοιπά αυτό είναι διαφανές. ¨Οπως και στην πλοήγηση στο ίντερνετ αν πατήσω το πατήσω το μενού είναι έτσι..!

Για φλασαρε αυτο και πες μου αν καταλαβα καλα....

Edited by motomoto00

Για φλασαρε αυτο και πες μου αν καταλαβα καλα....

Αυτο εννοω που επισυναψα! Σωστα καταλαβες? Θα το τεστάρω αύριο! thanks!

Edited by c1oud

Αυτο εννοω που επισυναψα! Σωστα καταλαβες?

Ναι φλασαρε αυτο που σου εδωσα και πες μου για να παω κι εγω για υπνο... :p

Ναι φλασαρε αυτο που σου εδωσα και πες μου για να παω κι εγω για υπνο... :p

Πηγαινε για υπνο γιατι θα το τεσταρω αυριο! Θελω να παρω ενα backup πρωτα μν παει τπτ στραβα! Thanks παντως! Καληνυχτα!

φλάσαρα απο λάθος το СWM 6.0.2.8

είναι αυτό με τα μπλε και μαύρα γράμματα

εγώ θέλω αυτό που έιχα πριν και ήταν

ενα ροζ με μαύρο . μπορεί να μου δώσει

κάποιος το λινκ αν κατάλαβε τι ακριβώς ζητάω ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

φλάσαρα απο λάθος το СWM 6.0.2.8

είναι αυτό με τα μπλε και μαύρα γράμματα

εγώ θέλω αυτό που έιχα πριν και ήταν

ενα ροζ με μαύρο . μπορεί να μου δώσει

κάποιος το λινκ αν κατάλαβε τι ακριβώς ζητάω ?

Αυτό είναι το καλύτερο recovery στην πιάτσα και μάλλον αυτό εννοείς :cool:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028103

Πηγαινε για υπνο γιατι θα το τεσταρω αυριο! Θελω να παρω ενα backup πρωτα μν παει τπτ στραβα! Thanks παντως! Καληνυχτα!

Θα σου έλεγα εγω να πάρεις backup αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.. Το zip που σου έδωσα έχει μέσα 9 εικονίδια, δεν έχεις πρόβλημα..