motomoto00 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σταυρο, εισαι ικανοποιημενος απο την revolution απο αποψη smoothness? Με ποιον κερνελ εισαι? Ναι Στεφανε, αν εχεις περασει την wanamlite ειναι ιδιες πανω κατω... Ημουν με Adam αλλα λογο οτι λειπω αρκετα τελευταια απο το σπιτι εβαλα Perseus για καλυτερη μπαταρια γιατι σε γενικα πλαισια μεσα στη μερα εχω 4 ωρες ανοιχτη οθονη... Με Adam δεν την εβγαζα μεχρι το βραδυ, τωρα ομως με Perseus εχθες π.χ που το ειδα ημουν 16 ωρες με 4 ωρες και 12 λεπτα οθονη.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ναι Στεφανε, αν εχεις περασει την wanamlite ειναι ιδιες πανω κατω... Ημουν με Adam αλλα λογο οτι λειπω αρκετα τελευταια απο το σπιτι εβαλα Perseus για καλυτερη μπαταρια γιατι σε γενικα πλαισια μεσα στη μερα εχω 4 ωρες ανοιχτη οθονη... Με Adam δεν την εβγαζα μεχρι το βραδυ, τωρα ομως με Perseus εχθες π.χ που το ειδα ημουν 16 ωρες με 4 ωρες και 12 λεπτα οθονη.... Μολις την περασα με τον μαμα κερνελ και εβαλα και nova launcher πανω... ενταξει, ειναι σφαιρα κ πολυ σταθερη... σου ειχα πει, και στο s3 που την εχω σπερνει, αλλα ηθελα να την δοκιμασω και στο νοτελι... πολυ καλη, πραγματικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μολις την περασα με τον μαμα κερνελ και εβαλα και nova launcher πανω... ενταξει, ειναι σφαιρα κ πολυ σταθερη... σου ειχα πει, και στο s3 που την εχω σπερνει, αλλα ηθελα να την δοκιμασω και στο νοτελι... πολυ καλη, πραγματικα... Κράτα την έτσι μέχρι αύριο το βράδυ και μετα παίξε με κανέναν κερνελ... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Κράτα την έτσι μέχρι αύριο το βράδυ και μετα παίξε με κανέναν κερνελ... Σταυρο, νομιζω εχει ξανααναφερθει... περασα το mod για να σου βγαζει ιστορικο στο αρχειο κλησεων και να μην αναγκαζεσαι να κανεις scroll για να πας στις επαφες.. μου αλλαξε απο το θεμα σου τα εικονιδια τηλεφωνου επαφων κ μηνυματων σε μαμα.. νομιζω ειχες καποια κυση γι αυτο ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σταυρο, νομιζω εχει ξανααναφερθει... περασα το mod για να σου βγαζει ιστορικο στο αρχειο κλησεων και να μην αναγκαζεσαι να κανεις scroll για να πας στις επαφες.. μου αλλαξε απο το θεμα σου τα εικονιδια τηλεφωνου επαφων κ μηνυματων σε μαμα.. νομιζω ειχες καποια κυση γι αυτο ε??? Παντα θα περνας οτι mod εχεις και παντα τελευταιο το θεμα μου, για να χρωματιζει το θεμα μου οτι εχεις περασει... Τωρα απλα ξανα περνα το θεμα μου και εισαι οκ.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Την Revolution HD την εχω 4-5 μερες και ειναι μια χαρα, γενικα παιζω με Revolution-Sotmax-Wanamlite, πιστευω οτι αυτες δουλευουν καλυτερα απο αλλες και ο λογος ειναι οτι οι δημιουργοι δεν τις πειραζουν πολυ ωστε να εχεις προβληματα... Ειδικα η Revolution ειναι σαν να εχεις μια stock deodex που μπορεις να βαλεις εσυ οτι mod θελεις.... Σταύρο, θυμάσαι εδώ και δύο εβδομάδες που το συζητάγαμε για αυτές τις τρείς; Λοιπόν να πω και εγώ πως η Revolution δεν μου έκατσε καλά, (ήταν η πιο αργή για κάποιον λόγο που δεν ξέρω) η Wanamlite ήταν πολύ καλή αλλά η Sotmax (που ήταν η τρίτη σε σειρά που δοκίμασα)για εμένα ήταν η καλύτερη από τις τρεις! Την έχω δύο εβδομάδες και το μόνο που πειράζω είναι τις ρυθμίσεις του Redpill (έτσι για να περνάει η ώρα!):) Και τελικά διαπιστώνω πως και εσύ και ο Stratos έχετε δίκιο...δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους παρά μόνο στα mods που κάνουμε εγκατάσταση με τον aroma. Απλά οφείλω να πω πως του Sotmax έχει κατ εμέ τον τελειότερο aroma installer! Ότι και να επιλέξεις γίνεται εγκατάσταση χωρίς παρατράγουδα (σε αντίθεση με την amnosferum) και πηγαίνω για την τρίτη εβδομάδα λειτουργίας χωρίς ίχνος lag!!! Και λόγω έλλειψης χρόνου πλέον κάθομαι έτσι εν αναμονή της 4.2.2:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ναι Στεφανε, αν εχεις περασει την wanamlite ειναι ιδιες πανω κατω... Ημουν με Adam αλλα λογο οτι λειπω αρκετα τελευταια απο το σπιτι εβαλα Perseus για καλυτερη μπαταρια γιατι σε γενικα πλαισια μεσα στη μερα εχω 4 ωρες ανοιχτη οθονη... Με Adam δεν την εβγαζα μεχρι το βραδυ, τωρα ομως με Perseus εχθες π.χ που το ειδα ημουν 16 ωρες με 4 ωρες και 12 λεπτα οθονη.... Καλησπέρα Τι ρυθμίσεις εχεις κάνει στον perseus? ? Governor και scheduler?? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σταύρο, θυμάσαι εδώ και δύο εβδομάδες που το συζητάγαμε για αυτές τις τρείς; Λοιπόν να πω και εγώ πως η Revolution δεν μου έκατσε καλά, (ήταν η πιο αργή για κάποιον λόγο που δεν ξέρω) η Wanamlite ήταν πολύ καλή αλλά η Sotmax (που ήταν η τρίτη σε σειρά που δοκίμασα)για εμένα ήταν η καλύτερη από τις τρεις! Την έχω δύο εβδομάδες και το μόνο που πειράζω είναι τις ρυθμίσεις του Redpill (έτσι για να περνάει η ώρα!):) Και τελικά διαπιστώνω πως και εσύ και ο Stratos έχετε δίκιο...δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους παρά μόνο στα mods που κάνουμε εγκατάσταση με τον aroma. Απλά οφείλω να πω πως του Sotmax έχει κατ εμέ τον τελειότερο aroma installer! Ότι και να επιλέξεις γίνεται εγκατάσταση χωρίς παρατράγουδα (σε αντίθεση με την amnosferum) και πηγαίνω για την τρίτη εβδομάδα λειτουργίας χωρίς ίχνος lag!!! Και λόγω έλλειψης χρόνου πλέον κάθομαι έτσι εν αναμονή της 4.2.2:D Ειδες Παναγιωτη; και η Revolution το ιδιο ειναι απλα ισως να ετυχε να μη σου εκατσε καλα.... Εγω απο σημερα θα αρχισω να κατεβαζω κι αλλες ρομς και το Σ.Κ. που θα ειμαι στο εξοχικο θα δοκιμαζω.. :D Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 βρε παιδια βοηθηστε με λιγο γιατι θα σαλταρω.. και με Revolution αλλα και με wannam δεν μπορω να βαλω περσεα κερνελ με τιποτα! οταν τον βαζω μου βγαινει μήνυμα στο κινητό "δεν υπαρχει επαρκής χωρος για να ολοκληρωθεί η ενέργεια απελευθέρωσε χωρο":blink: δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ και γενικα το κινητο κολλάει! μολις βαλω αλλο κερνελ(πχ adam) ολα δουλευουν ρολοι...:( δεν ξερω τι αλλο να κανω πλεον εχω δοκιμασει τα παντα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 βρε παιδια βοηθηστε με λιγο γιατι θα σαλταρω.. και με Revolution αλλα και με wannam δεν μπορω να βαλω περσεα κερνελ με τιποτα! οταν τον βαζω μου βγαινει μήνυμα στο κινητό "δεν υπαρχει επαρκής χωρος για να ολοκληρωθεί η ενέργεια απελευθέρωσε χωρο":blink: δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ και γενικα το κινητο κολλάει! μολις βαλω αλλο κερνελ(πχ adam) ολα δουλευουν ρολοι...:( δεν ξερω τι αλλο να κανω πλεον εχω δοκιμασει τα παντα...! Κανονικα θα επρεπε να στο περναει... κατι mb ειναι σε χωρητικοτητα αυτα, γιατι να σου γραφει κατι τετοιο?? Δεν δοκιμαζεις να τον ξανακατεβασεις τον περσεα μηπως παιζει προβλημα με το ζιπαρισμενο αρχειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Κανονικα θα επρεπε να στο περναει... κατι mb ειναι σε χωρητικοτητα αυτα, γιατι να σου γραφει κατι τετοιο?? Δεν δοκιμαζεις να τον ξανακατεβασεις τον περσεα μηπως παιζει προβλημα με το ζιπαρισμενο αρχειο?? αστο φιλε δικια μου χαζομαρα..! κατεβασα μια εκδοση που ηταν για αμερικάνικα note .. :rolleyes: ποοοοο οκ ολα καλα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 αστο φιλε δικια μου χαζομαρα..! κατεβασα μια εκδοση που ηταν για αμερικάνικα note .. :rolleyes: ποοοοο οκ ολα καλα τωρα! Μπερδεψες ολο το συστημα εκει μεσα... χαχαχχαχχαα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μπερδεψες ολο το συστημα εκει μεσα... χαχαχχαχχαα... Αστα ρόμπα μιλάμε :p Τέλος καλό όλα καλά. Τρελός συνδυασμός πάντως. Πετάει το εργαλείο. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδες, εχει καποιος απο σας υπ'οψην του καποιο mod για να κανουμε disable increasing ringtone? Σε zip για να το κανω με cwm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις το Disable Increasing Ring; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Γιατί δεν δοκιμάζεις το Disable Increasing Ring; Νομιζω οτι αυτο μενει στο notification bar σαν ενδειξη, κ λογικα σου καταναλωνει μνημη... σωστα τα λεω?? Edit: οχι ενταξει, εχει κολπακι που το βγαζεις απο το notification bar.. ολα καλα, thanks Edited June 10, 2013 by stefano_d23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Νομιζω οτι αυτο μενει στο notification bar σαν ενδειξη, κ λογικα σου καταναλωνει μνημη... σωστα τα λεω?? Edit: οχι ενταξει, εχει κολπακι που το βγαζεις απο το notification bar.. ολα καλα, thanks πως το βγάζουμε απo το notification bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) πως το βγάζουμε απo το notification bar? Πηγαινε στον διαχειριστη εφαρμογων, μπες μεσα στην εφαρμογη... και απενεργοποιησε την εμφανιση ειδοποοησεων... Edited June 11, 2013 by stefano_d23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδες, η εφαρμογη multiwindow control δεν δουλευει στην android revolution? Προσθετω apps, αλλα δεν μου τα περναει στην πλαινη μπαρα των multiwindows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδες, η εφαρμογη multiwindow control δεν δουλευει στην android revolution? Προσθετω apps, αλλα δεν μου τα περναει στην πλαινη μπαρα των multiwindows Θα πρέπει να πατήσεις edit(επεξεργασία) τέρμα κάτω στην μπαρα την πλαϊνη και μετά από εκει μπορεις να προσθεσεις οσες θελεις από αυτές που έχεις κάνει add Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Θα πρέπει να πατήσεις edit(επεξεργασία) τέρμα κάτω στην μπαρα την πλαϊνη και μετά από εκει μπορεις να προσθεσεις οσες θελεις από αυτές που έχεις κάνει add Εχει μονο επιλογη να αποθεσεις τις ηδη υπαρχουσες απ'οτι βλεπω.. δεν μπορω να προσθεσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εχει μονο επιλογη να αποθεσεις τις ηδη υπαρχουσες απ'οτι βλεπω.. δεν μπορω να προσθεσω... Μια απο τα ιδια και σε μενα :( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Να ρωτησω κ κατι αλλο... εχω μονο 10 toggles στο notification bar.. παιζει κανενα mod να ενεργοποιηθουν ολες οι διαθεσιμες επιλογες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Να ρωτησω κ κατι αλλο... εχω μονο 10 toggles στο notification bar.. παιζει κανενα mod να ενεργοποιηθουν ολες οι διαθεσιμες επιλογες?? Για το multi window δοκίμασε και αυτό το app μαζι με αυτο που εχεις ήδη.. http://www.mediafire.com/?a72hvurr2r8d38o ------------------- Για τα toggles δοκιμασε αυτο, αλλα κοιτα να εχεις κάνει backup την ρομ μη παει κάτι στραβά.... http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1726177&d=1360755819 Αν δουλέψουν μετα ξανα περνάς το θεμα μου... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Για το multi window δοκίμασε και αυτό το app μαζι με αυτο που εχεις ήδη.. http://www.mediafire.com/?a72hvurr2r8d38o ------------------- Για τα toggles δοκιμασε αυτο, αλλα κοιτα να εχεις κάνει backup την ρομ μη παει κάτι στραβά.... http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1726177&d=1360755819 Αν δουλέψουν μετα ξανα περνάς το θεμα μου... Thanks σταυρο.. δεν μου λες, το πρωτο που μου εστειλες το multiwindow control δεν ειναι?? Το εχω αυτο, απλα δεν μπορω να προσθεσω εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts