Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιον τροπο root προτινετε για να μην εχουμε θεμα με εγγυηση κλπ;

1. Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire

2. Root with Advanced CWM - By Chenglu

Θελω να κανω root για να περασω καποιες εφαρμογες, οχι αλλη ρομ προς το παρον.

Eπισης θελω να παρω καποιο καλωδιο OTG. Για να λειτουργησει χρειαζεται απλα root ή αλλη ρομ/κερνελ κλπ?

Οποτε θελω να μου προτινει καποιος ποια μεθοδο root να ακολουθησω και καποιο OTG καλωδιο να παρω.

αυτο πχ κανει;

http://www.amazon.co.uk/SANOXY-T-Flash-Adapter-GT-i9100-GT-N7000/dp/B005FUNYSA/

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιον τροπο root προτινετε για να μην εχουμε θεμα με εγγυηση κλπ;

1. Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire

2. Root with Advanced CWM - By Chenglu

Θελω να κανω root για να περασω καποιες εφαρμογες, οχι αλλη ρομ προς το παρον.

Eπισης θελω να παρω καποιο καλωδιο OTG. Για να λειτουργησει χρειαζεται απλα root ή αλλη ρομ/κερνελ κλπ?

Οποτε θελω να μου προτινει καποιος ποια μεθοδο root να ακολουθησω και καποιο OTG καλωδιο να παρω.

αυτο πχ κανει;

http://www.amazon.co.uk/SANOXY-T-Flash-Adapter-GT-i9100-GT-N7000/dp/B005FUNYSA/

Εγω τον δευτερο τροπο εχω και ειμαι μια χαρα...

Το otg που ποσταρες ειναι μια χαρα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

OK, τα κατάφερα. Άργησα λίγο να μπω στο νόημα αλλά είναι όλα οκ.

Εγκατέστησα το clockworkmod recovery από το rommanager. Μετά μπήκα στο recovery Μοde και φόρτωσα το simplicity framework από την κάρτα στην οποία το είχα κατεβάσει λίγο πριν. Στην αρχή δεν ήξερα πιο να κατεβάσω από τα δύο (odexed/deodexed) αλλά μετά διάβασα λίγο στο google τις διαφορές τους και προτίμησα την odexed version αφού τρέχω stock rom.

Δουλεύουν όλα ρολόι, οι ρυθμίσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι άπειρες (χρώματα, αρώματα,ρολόγια,μπαταρίες) μέχρι και τον φακό βάζει...

Μόνο που δεν βρήκα ρύθμιση για το Multitaskbar (αριστερή μπάρα που βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα του backbutton) και μάλιστα μου αφαίρεσε από κει τον browser και έχω τώρα μόνο 6 εικονίδια :-( αλλά το πιο πιθανό είναι να το καταργήσω, αφού πλέον τα κάνεις όλα από την μπάρα ειδοποιήσεων και τα πολλαπλά windows den τα πολυδουλεύω.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια:-))

Παιδια να κάνω μια ερώτηση.

Αξίζει να κανω root το τηλέφωνο;

Να σημειώσω πως δεν θελω να μπλεξω σε περίεργες καταστάσεις τυπου, , κολληματα και τέτοια.

Γενικα δεν το κατεχω το αθλημα σε android και απο τη στιγμή που θα ειμαι πολυ ελεύθερος μην κανω καμιά και σβησω τιποτα σημαντικό.

Βεβαια απο την αλλη αυτο πιυ θελω να κανω ειναι να κόψω τις εφατμογες που έχει προεγκατεστημενες η Samsung για να μην τρέχουν στο ασχετο. Αρα αξιζει μονο για αυτο να μπω στη διαδικασία;

Θοδωρής

Δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις και να προκαλέσεις πρόβλημα.. Υπάρχουν πολύ αναλυτικοί οδηγοί στο thread. Ρίξε μια ματιά δεν θα χάσεις τίποτα..

Δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις και να προκαλέσεις πρόβλημα.. Υπάρχουν πολύ αναλυτικοί οδηγοί στο thread. Ρίξε μια ματιά δεν θα χάσεις τίποτα..

Οκ θα το δω. Σε ευχαριστώ πολύ

Θοδωρής

Να σημειώσω πως δεν θελω να μπλεξω σε περίεργες καταστάσεις τυπου, , κολληματα και τέτοια.

Γενικα δεν το κατεχω το αθλημα σε android και απο τη στιγμή που θα ειμαι πολυ ελεύθερος μην κανω καμιά και σβησω τιποτα σημαντικό.

Βεβαια απο την αλλη αυτο πιυ θελω να κανω ειναι να κόψω τις εφατμογες που έχει προεγκατεστημενες η Samsung για να μην τρέχουν στο ασχετο. Αρα αξιζει μονο για αυτο να μπω στη διαδικασία;

Βασικά η αλήθεια είναι πως είναι από τις λίγες συσκευές που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα και να χαρείς την άριστη και απροβλημάτιστη χρήση του,και ειδικά εσύ που έρχεσαι τώρα στο δρόμο του android...

Τώρα αφού το δουλέψεις και το καταλάβεις εδώ είμαστε για ότι θες...

Αν κοψεις μονο τις εφαρμογες που λες νομιζω δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Same Sh..t , Different Day

Ποιος τροπος ροοτ ειναι ο πιο αναστρεψιμος σε περιπτωση εγγυησης;

Θελω απλα να μπλοκαρω διαφημισεις, να σβησω μερικες μαμα-εφαρμογές και με καποιο τροπο να το κανω να διαβαζει ntfs/exfat καρτες microsd αλλα κ απο το otg.

Για το ntfs/exfat θελω να ρωτησω τροπους....

OK, τα κατάφερα. Άργησα λίγο να μπω στο νόημα αλλά είναι όλα οκ.

Εγκατέστησα το clockworkmod recovery από το rommanager. Μετά μπήκα στο recovery Μοde και φόρτωσα το simplicity framework από την κάρτα στην οποία το είχα κατεβάσει λίγο πριν. Στην αρχή δεν ήξερα πιο να κατεβάσω από τα δύο (odexed/deodexed) αλλά μετά διάβασα λίγο στο google τις διαφορές τους και προτίμησα την odexed version αφού τρέχω stock rom.

Δουλεύουν όλα ρολόι, οι ρυθμίσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι άπειρες (χρώματα, αρώματα,ρολόγια,μπαταρίες) μέχρι και τον φακό βάζει...

Μόνο που δεν βρήκα ρύθμιση για το Multitaskbar (αριστερή μπάρα που βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα του backbutton) και μάλιστα μου αφαίρεσε από κει τον browser και έχω τώρα μόνο 6 εικονίδια :-( αλλά το πιο πιθανό είναι να το καταργήσω, αφού πλέον τα κάνεις όλα από την μπάρα ειδοποιήσεων και τα πολλαπλά windows den τα πολυδουλεύω.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια:-))

Edit...

Λοιπόν βρήκα τρόπο να επαναφέρω τα εικονίδια που έχασα στο Multitasking bar. Κατάργηση εγκατάστασης των εφαρμογών που χάθηκαν και επαναφορά τους από το Titanium backup. Ακόμα και τον browser (Internet) της Samsung, όπως και το chrome επανήλθαν με τον τρόπο αυτό. Να σημειώσω εδώ πως για να σβησω μαμίσιες εφαρμογές χρησιμοποίησα το root app delete.

θέλω να αλλάξω το εικονίδιο

του τηλεφώνου και των επαφών

στην κεντρική οθόνη . είχα περασμένο

καποια από τοι motomoto . υπάρχει κάτι

τέτοιο ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

θέλω να αλλάξω το εικονίδιο

του τηλεφώνου και των επαφών

στην κεντρική οθόνη . είχα περασμένο

καποια από τοι motomoto . υπάρχει κάτι

τέτοιο ?

https://www.dropbox.com/home/Public/ICS%20icons

Οριστε καποια εικονιδια του motomoto..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Αγόρασα τον ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης tivizen pico αλλά δυστυχώς στην Κατερίνη δεν πιάνει κανάλια.

Βέβαια μέχρι στιγμής το δοκίμασα μόνο μέσα στο σπίτι.

παιδιά έχω 3GB data τον μήνα,τι πρέπει να προσέξω για να μην μου τα ροκανίζει χωρίς να το καταλαβαίνω, κάποιες ρυθμίσεις χρειάζονται?

Υποθέτω οτι δεν πρέπει να ανοίγω φωτογραφίες αλλά ούτε να ανεβάζω γιατί θα έχω πρόβλημα πχ στο FB?

Ευχαριστώ

παιδιά έχω 3GB data τον μήνα,τι πρέπει να προσέξω για να μην μου τα ροκανίζει χωρίς να το καταλαβαίνω, κάποιες ρυθμίσεις χρειάζονται?

Υποθέτω οτι δεν πρέπει να ανοίγω φωτογραφίες αλλά ούτε να ανεβάζω γιατί θα έχω πρόβλημα πχ στο FB?

Ευχαριστώ

Θεωρώ ότι δύσκολα θα χρησιμοποιήσεις 3GB σε ένα μήνα για να σε απασχολεί τι να προσέξεις...

Ευχαριστώ

Όντως 3GB είναι πααααρα πολλά για να τα χαλάσεις. Ο μόνος τρόπος για να τα χαλάσεις είναι να κατεβάζεις συνεχώς αρχεία από το ίντερνετ, ταινίες, παιχνίδια απο το store. Και επίσης αρκετά mb χαλάνε και αν βλέπεις βίντεο στο youtube η αλλού. Για τις φώτος στα site και λοιπά μην πολυαγχώνεσαι. Εγώ έχω 600mb το μήνα και δεν τα έχω χαλάσει ποτέ.

Όντως 3GB είναι πααααρα πολλά για να τα χαλάσεις. Ο μόνος τρόπος για να τα χαλάσεις είναι να κατεβάζεις συνεχώς αρχεία από το ίντερνετ, ταινίες, παιχνίδια απο το store. Και επίσης αρκετά mb χαλάνε και αν βλέπεις βίντεο στο youtube η αλλού. Για τις φώτος στα site και λοιπά μην πολυαγχώνεσαι. Εγώ έχω 600mb το μήνα και δεν τα έχω χαλάσει ποτέ.

Ok απλά μου είπαν ότι είναι καλύτερα να προσέξω το Restricting background data usage for individual apps

ευχαριστώ και πάλη για τις απαντήσεις σας

Ok απλά μου είπαν ότι είναι καλύτερα να προσέξω το Restricting background data usage for individual apps

ευχαριστώ και πάλη για τις απαντήσεις σας

Βάλε και μια ρύθμιση για το μέγιστο όριο και δεν θα έχεις πρόβλημα

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση... Εχω το note μου τελειως εργοστασιακο... Μολις τωρα ετσι για πλακα πατησα ενημερωση λογισμικου και μου εβγαλε μια ενημερωση 22.34 mb και την εκανα ολα οκ εγιναν... Πρεπει να κανω τιποτα wipe απο το recoveey η οταν ειναι εργοστασιακο το κινητο απλα παταμε τις ενημερωσεις και ειναι οκ??
kTm Duke 690

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση... Εχω το note μου τελειως εργοστασιακο... Μολις τωρα ετσι για πλακα πατησα ενημερωση λογισμικου και μου εβγαλε μια ενημερωση 22.34 mb και την εκανα ολα οκ εγιναν... Πρεπει να κανω τιποτα wipe απο το recoveey η οταν ειναι εργοστασιακο το κινητο απλα παταμε τις ενημερωσεις και ειναι οκ??

Ειναι οκ..

θέλω να ξαναβάλω την omega στο N7100 άλλα θέλω να διαγράψω τα πάντα και δεν γίνετε με κάποια επιλογή και θέλω να κατεβάσω την εργοστασιακή rom άλλα κάνει ώρες. κανένα λινκ που να δίνει ταχύτητα? ή κανένα τρόπο για να τα σβήσω.

θέλω να ξαναβάλω την omega στο N7100 άλλα θέλω να διαγράψω τα πάντα και δεν γίνετε με κάποια επιλογή και θέλω να κατεβάσω την εργοστασιακή rom άλλα κάνει ώρες. κανένα λινκ που να δίνει ταχύτητα? ή κανένα τρόπο για να τα σβήσω.

Τι ρομ φοράς τώρα;; μπορείς να τα στήσεις όλα από το recovery σε περίπτωση που έχεις cwm

Η μόνη ρομ φιλαράκι που ποτέ στο νοτελι δεν με ενθουσίασε, και παράλληλα δεν με ικανοποίησε ούτε στην μπαταρία...

Όταν περνάς την Omega, ξεκινώντας ο Aroma Installer σε ρωτάει αν θέλεις full wipe ή όχι. Επίσης έχεις και τέτοια επιλογή στο recovery που θα μπεις για να φλασάρεις τη rom.

Κωνσταντίνος

Μερικες φορες και ισως τις περισσοτερες κιολας,δεν σβηνονται τα παντα απο το κινητο ειτε με επαναφορα εργοστασιακων ειτε με factory reset απο cwm..Δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται αυτο αλλα βρηκα μια λυση..Κανω factory reset με αυτο https://dl.dropboxusercontent.com/u/107576018/Zoot%27s-Wipe-Scripts_SGS_N-II.zip

Υ.Γ.Το περνατε στην internal και το τρεχετε με cwm..Βγαζει 4 επιλογες αν θυμαμαι καλα..Η επιλογη factory reset δουλευει, δοκιμασμενο πολλες φορες..

It all starts with the push of a button..

RELOAD