SagoniasSlutRose Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ποιον τροπο root προτινετε για να μην εχουμε θεμα με εγγυηση κλπ; 1. Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire 2. Root with Advanced CWM - By Chenglu Θελω να κανω root για να περασω καποιες εφαρμογες, οχι αλλη ρομ προς το παρον. Eπισης θελω να παρω καποιο καλωδιο OTG. Για να λειτουργησει χρειαζεται απλα root ή αλλη ρομ/κερνελ κλπ? Οποτε θελω να μου προτινει καποιος ποια μεθοδο root να ακολουθησω και καποιο OTG καλωδιο να παρω. αυτο πχ κανει; http://www.amazon.co.uk/SANOXY-T-Flash-Adapter-GT-i9100-GT-N7000/dp/B005FUNYSA/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ποιον τροπο root προτινετε για να μην εχουμε θεμα με εγγυηση κλπ; 1. Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire 2. Root with Advanced CWM - By Chenglu Θελω να κανω root για να περασω καποιες εφαρμογες, οχι αλλη ρομ προς το παρον. Eπισης θελω να παρω καποιο καλωδιο OTG. Για να λειτουργησει χρειαζεται απλα root ή αλλη ρομ/κερνελ κλπ? Οποτε θελω να μου προτινει καποιος ποια μεθοδο root να ακολουθησω και καποιο OTG καλωδιο να παρω. αυτο πχ κανει; http://www.amazon.co.uk/SANOXY-T-Flash-Adapter-GT-i9100-GT-N7000/dp/B005FUNYSA/ Εγω τον δευτερο τροπο εχω και ειμαι μια χαρα... Το otg που ποσταρες ειναι μια χαρα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N82D Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 OK, τα κατάφερα. Άργησα λίγο να μπω στο νόημα αλλά είναι όλα οκ. Εγκατέστησα το clockworkmod recovery από το rommanager. Μετά μπήκα στο recovery Μοde και φόρτωσα το simplicity framework από την κάρτα στην οποία το είχα κατεβάσει λίγο πριν. Στην αρχή δεν ήξερα πιο να κατεβάσω από τα δύο (odexed/deodexed) αλλά μετά διάβασα λίγο στο google τις διαφορές τους και προτίμησα την odexed version αφού τρέχω stock rom. Δουλεύουν όλα ρολόι, οι ρυθμίσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι άπειρες (χρώματα, αρώματα,ρολόγια,μπαταρίες) μέχρι και τον φακό βάζει... Μόνο που δεν βρήκα ρύθμιση για το Multitaskbar (αριστερή μπάρα που βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα του backbutton) και μάλιστα μου αφαίρεσε από κει τον browser και έχω τώρα μόνο 6 εικονίδια :-( αλλά το πιο πιθανό είναι να το καταργήσω, αφού πλέον τα κάνεις όλα από την μπάρα ειδοποιήσεων και τα πολλαπλά windows den τα πολυδουλεύω. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια:-)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδια να κάνω μια ερώτηση. Αξίζει να κανω root το τηλέφωνο; Να σημειώσω πως δεν θελω να μπλεξω σε περίεργες καταστάσεις τυπου, , κολληματα και τέτοια. Γενικα δεν το κατεχω το αθλημα σε android και απο τη στιγμή που θα ειμαι πολυ ελεύθερος μην κανω καμιά και σβησω τιποτα σημαντικό. Βεβαια απο την αλλη αυτο πιυ θελω να κανω ειναι να κόψω τις εφατμογες που έχει προεγκατεστημενες η Samsung για να μην τρέχουν στο ασχετο. Αρα αξιζει μονο για αυτο να μπω στη διαδικασία; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις και να προκαλέσεις πρόβλημα.. Υπάρχουν πολύ αναλυτικοί οδηγοί στο thread. Ρίξε μια ματιά δεν θα χάσεις τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις και να προκαλέσεις πρόβλημα.. Υπάρχουν πολύ αναλυτικοί οδηγοί στο thread. Ρίξε μια ματιά δεν θα χάσεις τίποτα.. Οκ θα το δω. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδια να κάνω μια ερώτηση. Αξίζει να κανω root το τηλέφωνο; Να σημειώσω πως δεν θελω να μπλεξω σε περίεργες καταστάσεις τυπου, , κολληματα και τέτοια. Γενικα δεν το κατεχω το αθλημα σε android και απο τη στιγμή που θα ειμαι πολυ ελεύθερος μην κανω καμιά και σβησω τιποτα σημαντικό. Βεβαια απο την αλλη αυτο πιυ θελω να κανω ειναι να κόψω τις εφατμογες που έχει προεγκατεστημενες η Samsung για να μην τρέχουν στο ασχετο. Αρα αξιζει μονο για αυτο να μπω στη διαδικασία; Βασικά η αλήθεια είναι πως είναι από τις λίγες συσκευές που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα και να χαρείς την άριστη και απροβλημάτιστη χρήση του,και ειδικά εσύ που έρχεσαι τώρα στο δρόμο του android... Τώρα αφού το δουλέψεις και το καταλάβεις εδώ είμαστε για ότι θες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδια να κάνω μια ερώτηση. Αξίζει να κανω root το τηλέφωνο; Να σημειώσω πως δεν θελω να μπλεξω σε περίεργες καταστάσεις τυπου, , κολληματα και τέτοια. Γενικα δεν το κατεχω το αθλημα σε android και απο τη στιγμή που θα ειμαι πολυ ελεύθερος μην κανω καμιά και σβησω τιποτα σημαντικό. Βεβαια απο την αλλη αυτο πιυ θελω να κανω ειναι να κόψω τις εφατμογες που έχει προεγκατεστημενες η Samsung για να μην τρέχουν στο ασχετο. Αρα αξιζει μονο για αυτο να μπω στη διαδικασία; Αν κοψεις μονο τις εφαρμογες που λες νομιζω δεν θα εχεις κανενα προβλημα Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ποιος τροπος ροοτ ειναι ο πιο αναστρεψιμος σε περιπτωση εγγυησης; Θελω απλα να μπλοκαρω διαφημισεις, να σβησω μερικες μαμα-εφαρμογές και με καποιο τροπο να το κανω να διαβαζει ntfs/exfat καρτες microsd αλλα κ απο το otg. Για το ntfs/exfat θελω να ρωτησω τροπους.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N82D Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 OK, τα κατάφερα. Άργησα λίγο να μπω στο νόημα αλλά είναι όλα οκ. Εγκατέστησα το clockworkmod recovery από το rommanager. Μετά μπήκα στο recovery Μοde και φόρτωσα το simplicity framework από την κάρτα στην οποία το είχα κατεβάσει λίγο πριν. Στην αρχή δεν ήξερα πιο να κατεβάσω από τα δύο (odexed/deodexed) αλλά μετά διάβασα λίγο στο google τις διαφορές τους και προτίμησα την odexed version αφού τρέχω stock rom. Δουλεύουν όλα ρολόι, οι ρυθμίσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι άπειρες (χρώματα, αρώματα,ρολόγια,μπαταρίες) μέχρι και τον φακό βάζει... Μόνο που δεν βρήκα ρύθμιση για το Multitaskbar (αριστερή μπάρα που βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα του backbutton) και μάλιστα μου αφαίρεσε από κει τον browser και έχω τώρα μόνο 6 εικονίδια :-( αλλά το πιο πιθανό είναι να το καταργήσω, αφού πλέον τα κάνεις όλα από την μπάρα ειδοποιήσεων και τα πολλαπλά windows den τα πολυδουλεύω. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια:-)) Edit... Λοιπόν βρήκα τρόπο να επαναφέρω τα εικονίδια που έχασα στο Multitasking bar. Κατάργηση εγκατάστασης των εφαρμογών που χάθηκαν και επαναφορά τους από το Titanium backup. Ακόμα και τον browser (Internet) της Samsung, όπως και το chrome επανήλθαν με τον τρόπο αυτό. Να σημειώσω εδώ πως για να σβησω μαμίσιες εφαρμογές χρησιμοποίησα το root app delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 θέλω να αλλάξω το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών στην κεντρική οθόνη . είχα περασμένο καποια από τοι motomoto . υπάρχει κάτι τέτοιο ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 θέλω να αλλάξω το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών στην κεντρική οθόνη . είχα περασμένο καποια από τοι motomoto . υπάρχει κάτι τέτοιο ? https://www.dropbox.com/home/Public/ICS%20icons Οριστε καποια εικονιδια του motomoto.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αγόρασα τον ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης tivizen pico αλλά δυστυχώς στην Κατερίνη δεν πιάνει κανάλια. Βέβαια μέχρι στιγμής το δοκίμασα μόνο μέσα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 παιδιά έχω 3GB data τον μήνα,τι πρέπει να προσέξω για να μην μου τα ροκανίζει χωρίς να το καταλαβαίνω, κάποιες ρυθμίσεις χρειάζονται? Υποθέτω οτι δεν πρέπει να ανοίγω φωτογραφίες αλλά ούτε να ανεβάζω γιατί θα έχω πρόβλημα πχ στο FB? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 παιδιά έχω 3GB data τον μήνα,τι πρέπει να προσέξω για να μην μου τα ροκανίζει χωρίς να το καταλαβαίνω, κάποιες ρυθμίσεις χρειάζονται? Υποθέτω οτι δεν πρέπει να ανοίγω φωτογραφίες αλλά ούτε να ανεβάζω γιατί θα έχω πρόβλημα πχ στο FB? Ευχαριστώ Θεωρώ ότι δύσκολα θα χρησιμοποιήσεις 3GB σε ένα μήνα για να σε απασχολεί τι να προσέξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 παιδιά έχω 3GB data τον μήνα,τι πρέπει να προσέξω για να μην μου τα ροκανίζει χωρίς να το καταλαβαίνω, κάποιες ρυθμίσεις χρειάζονται? Υποθέτω οτι δεν πρέπει να ανοίγω φωτογραφίες αλλά ούτε να ανεβάζω γιατί θα έχω πρόβλημα πχ στο FB? Ευχαριστώ Όντως 3GB είναι πααααρα πολλά για να τα χαλάσεις. Ο μόνος τρόπος για να τα χαλάσεις είναι να κατεβάζεις συνεχώς αρχεία από το ίντερνετ, ταινίες, παιχνίδια απο το store. Και επίσης αρκετά mb χαλάνε και αν βλέπεις βίντεο στο youtube η αλλού. Για τις φώτος στα site και λοιπά μην πολυαγχώνεσαι. Εγώ έχω 600mb το μήνα και δεν τα έχω χαλάσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Όντως 3GB είναι πααααρα πολλά για να τα χαλάσεις. Ο μόνος τρόπος για να τα χαλάσεις είναι να κατεβάζεις συνεχώς αρχεία από το ίντερνετ, ταινίες, παιχνίδια απο το store. Και επίσης αρκετά mb χαλάνε και αν βλέπεις βίντεο στο youtube η αλλού. Για τις φώτος στα site και λοιπά μην πολυαγχώνεσαι. Εγώ έχω 600mb το μήνα και δεν τα έχω χαλάσει ποτέ. Ok απλά μου είπαν ότι είναι καλύτερα να προσέξω το Restricting background data usage for individual apps ευχαριστώ και πάλη για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ok απλά μου είπαν ότι είναι καλύτερα να προσέξω το Restricting background data usage for individual apps ευχαριστώ και πάλη για τις απαντήσεις σας Βάλε και μια ρύθμιση για το μέγιστο όριο και δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση... Εχω το note μου τελειως εργοστασιακο... Μολις τωρα ετσι για πλακα πατησα ενημερωση λογισμικου και μου εβγαλε μια ενημερωση 22.34 mb και την εκανα ολα οκ εγιναν... Πρεπει να κανω τιποτα wipe απο το recoveey η οταν ειναι εργοστασιακο το κινητο απλα παταμε τις ενημερωσεις και ειναι οκ?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση... Εχω το note μου τελειως εργοστασιακο... Μολις τωρα ετσι για πλακα πατησα ενημερωση λογισμικου και μου εβγαλε μια ενημερωση 22.34 mb και την εκανα ολα οκ εγιναν... Πρεπει να κανω τιποτα wipe απο το recoveey η οταν ειναι εργοστασιακο το κινητο απλα παταμε τις ενημερωσεις και ειναι οκ?? Ειναι οκ.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 θέλω να ξαναβάλω την omega στο N7100 άλλα θέλω να διαγράψω τα πάντα και δεν γίνετε με κάποια επιλογή και θέλω να κατεβάσω την εργοστασιακή rom άλλα κάνει ώρες. κανένα λινκ που να δίνει ταχύτητα? ή κανένα τρόπο για να τα σβήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 θέλω να ξαναβάλω την omega στο N7100 άλλα θέλω να διαγράψω τα πάντα και δεν γίνετε με κάποια επιλογή και θέλω να κατεβάσω την εργοστασιακή rom άλλα κάνει ώρες. κανένα λινκ που να δίνει ταχύτητα? ή κανένα τρόπο για να τα σβήσω. Τι ρομ φοράς τώρα;; μπορείς να τα στήσεις όλα από το recovery σε περίπτωση που έχεις cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Η μόνη ρομ φιλαράκι που ποτέ στο νοτελι δεν με ενθουσίασε, και παράλληλα δεν με ικανοποίησε ούτε στην μπαταρία... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 θέλω να ξαναβάλω την omega στο N7100 άλλα θέλω να διαγράψω τα πάντα και δεν γίνετε με κάποια επιλογή και θέλω να κατεβάσω την εργοστασιακή rom άλλα κάνει ώρες. κανένα λινκ που να δίνει ταχύτητα? ή κανένα τρόπο για να τα σβήσω. Όταν περνάς την Omega, ξεκινώντας ο Aroma Installer σε ρωτάει αν θέλεις full wipe ή όχι. Επίσης έχεις και τέτοια επιλογή στο recovery που θα μπεις για να φλασάρεις τη rom. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μερικες φορες και ισως τις περισσοτερες κιολας,δεν σβηνονται τα παντα απο το κινητο ειτε με επαναφορα εργοστασιακων ειτε με factory reset απο cwm..Δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται αυτο αλλα βρηκα μια λυση..Κανω factory reset με αυτο https://dl.dropboxusercontent.com/u/107576018/Zoot%27s-Wipe-Scripts_SGS_N-II.zip Υ.Γ.Το περνατε στην internal και το τρεχετε με cwm..Βγαζει 4 επιλογες αν θυμαμαι καλα..Η επιλογη factory reset δουλευει, δοκιμασμενο πολλες φορες.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts