Prattein_Aloga Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Για οποιους ενδιαφερονται, εγκατεστησα με επιτυχια τα παρακατω mods και λειτουργουν αψογα σε Ω6 και δε βρισκω το λογο να μη λειτουργουν σε αλλες custom (τουλαχιστον). Απο εδω ΜΟΝΟ το camera mod (δεν ξερω αν λειτουργουν και τα αλλα, αυτο δοκιμασα εγω ομως) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726 Και απο δω το multiwindow με unlimited apps. Προσοχη να κατεβασετε τη ΣΩΣΤΗ εκδοση για τη δικη σας rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1961314 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Καλησπερα παρεα...φιλε ποια mod εχεις βαλει και δουλεψαν ολα κομπλε? Καμια παρατηρηση η κτ που να μην δουλευει πληρως? Ειμαι και εγω με ομεγα ν6 αλλα πιο νσ κατεβασω για το multiwindow? Τι να προσεξω στην συσκευη μου την εκδοση βασικου φασματος LJ2 η αριθμο κατασκευης LJA? λογικα το δευτερο γιατι το πρωτο ειναι η baseband σωστα? Τελος τι ακριβως ειναι το flashbinnariesbar που λεει? Edited November 12, 2012 by nikolai92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπερα παρεα...φιλε ποια mod εχεις βαλει και δουλεψαν ολα κομπλε? Καμια παρατηρηση η κτ που να μην δουλευει πληρως? Ειμαι και εγω με ομεγα ν6 αλλα πιο νσ κατεβασω για το multiwindow? Τι να προσεξω στην συσκευη μου την εκδοση βασικου φασματος LJ2 η αριθμο κατασκευης LJA? λογικα το δευτερο γιατι το πρωτο ειναι η baseband σωστα? Τελος τι ακριβως ειναι το flashbinnariesbar που λεει? Καλησπερα, για την Ω για το multiwindow θα κατεβασεις αυτο που λεει LJA. Εγω δεν εβαλα το flashbarservices, ο ΟΡ στο θεμα ειπε σε καποιον πως αν θελει μπορει να μην περασει το v3 γιατι το ζιπακι του περιεχει ετσι κι αλλιως το v2. Το δοκιμασα χωρις να το περασω λοιπον και λειτουργει. Δες τα ποστ 238 ως 241. Απλα παρε ενα μπακαπ πρωτα της συσκευης, ειναι βασικο οταν κανουμε mods :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Έχω την αίσθηση πως το στάτους αλλάζει όταν πάρεις ΟΤΑ update. Λογικά όμως αν όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε , θα συνεχίζεις να παίρνεις ΟΤΑ update. Ίσως όταν πάρεις ολόκληρη ρομ με ΟΤΑ να γυρίσει. Δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά , ένα συνειρμό κάνω με βάση την λογική που έχει το check τους. 99,99% είμαι εντελώς λάθος :) Οχι παιδια, status modified αλλαζει μονο αν πειραξεις kernel - bootloader. Στην προκειμενη δεν εκανα τιποτα τετοιο και δε θεωρω οτι μια εφαρμογη μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο (αλλωστε για αυτο ειναι ασφαλης ο bootloader) - οποτε τεινω να πιστεψω οτι εκανε μεγαλη πατατα η σαμμυ και ναι, τελικα πρεπει να φλασαρω μια νεα πληρη original rom για να επανελθει. Βρηκαμε δουλεια δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 με μια νεα επισημη ρομ θα επανελθει ομωσ ετσι δεν ειναι??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Οχι παιδια, status modified αλλαζει μονο αν πειραξεις kernel - bootloader. Στην προκειμενη δεν εκανα τιποτα τετοιο και δε θεωρω οτι μια εφαρμογη μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο (αλλωστε για αυτο ειναι ασφαλης ο bootloader) - οποτε τεινω να πιστεψω οτι εκανε μεγαλη πατατα η σαμμυ και ναι, τελικα πρεπει να φλασαρω μια νεα πληρη original rom για να επανελθει. Βρηκαμε δουλεια δηλαδη... Ακριβως.Αν δεν παιζει να σκαναρει "υποπτα" αρχεια τοτε ειναι σιγουρα bootloader bug.Ειδες τι κανει η sammy για να μην βαριεσαι? Αν φλασαρεις νεα ρομ και κουβαλας τον προβληματικο bootloader θα στο ξανακανει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ακριβως.Αν δεν παιζει να σκαναρει "υποπτα" αρχεια τοτε ειναι σιγουρα bootloader bug.Ειδες τι κανει η sammy για να μην βαριεσαι? Αν φλασαρεις νεα ρομ και κουβαλας τον προβληματικο bootloader θα στο ξανακανει @koklas, afilopou Μια φορά είπα κι εγώ ρε παιδιά στα χρονικά του Android να μην αγγίξω τη συσκευή και... δε με θελει:ninja: Ας είναι. Με την πρώτη ευκαιρία θα φλασαρω, wipe data/cache και αυτή τη φορά θα ρουταρω αφού θα ξοδέψω λίγο χρόνο (για titanium και external disk mode)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ήμουν root, έκανα το triangle away, το binary μηδένισε, αλλά το status έγραφε ότι τροποποιήθηκε. Άλλαξα και το csc σε ελληνικό, έγινε format στο κινητό επομένως, το root έμεινε, και το status --->KANONIKO !!! Όλε Όλε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ήμουν root, έκανα το triangle away, το binary μηδένισε, αλλά το status έγραφε ότι τροποποιήθηκε. Άλλαξα και το csc σε ελληνικό, έγινε format στο κινητό επομένως, το root έμεινε, και το status --->KANONIKO !!! Όλε Όλε !! Για την ωρα εγινε status>normal. Μετα απο κανενα reboot ή αν μπεις-βγεις απο το download mode θα σου ξαναγυρισει σε modified.Μην ασχολεισαι.Ασχολησου ολα αυτα να ειναι καθαρα (binary count+status) αν χρειαστει να πας service Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Έκανα πολλά reboot Και σε download mode μπηκα 2 φορές και αναβάθμιση πήγα να κάνω (απλά δεν βρήκε τίποτα και δεν κόλλησε όπως πριν)...πάλι κανονικό γράφει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Έκανα πολλά reboot Και σε download mode μπηκα 2 φορές και αναβάθμιση πήγα να κάνω (απλά δεν βρήκε τίποτα και δεν κόλλησε όπως πριν)...πάλι κανονικό γράφει.. Θα σου εμφανιστει σαν το φαντομα.Μην τρομαξεις :lol::lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω το θέμα που ανέφερε ο v@gelis για το Status: Modified. Δηλαδή αν δεν πειράξω καθόλου τη συσκευή και την αφήσω τελείως "μαμά" και unrooted υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το status στα καλά καθούμενα από official σε modified; :confused: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω το θέμα που ανέφερε ο v@gelis για το Status: Modified. Δηλαδή αν δεν πειράξω καθόλου τη συσκευή και την αφήσω τελείως "μαμά" και unrooted υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το status στα καλά καθούμενα από official σε modified; :confused: Καλησπέρα... Βρε παιδιά, και τι έγινε αν γράφει modified όταν πειράξεις τη συσκευή;;;;; Δεν αλλάζει κάτι! Αν θέλετε να περάσετε νέο firmware το κάνετε εύκολα και απλά με odin. Η μόνη περίπτωση που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι αν χρειαστεί service... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπέρα... Βρε παιδιά, και τι έγινε αν γράφει modified όταν πειράξεις τη συσκευή;;;;; Δεν αλλάζει κάτι! Αν θέλετε να περάσετε νέο firmware το κάνετε εύκολα και απλά με odin. Η μόνη περίπτωση που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι αν χρειαστεί service... Το να γράφει modified όταν έχω πειράξει τη συσκευή δεν με χαλάει καθόλου! Αυτό που με χαλάει πολύ είναι να γράφει modified όταν ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα και την έχω "μαμά", όπως περιγράφουν τα παιδιά παραπάνω (αν το κατάλαβα καλά, αν όχι διορθώστε με). Αν ισχύει αυτό τότε πρόκειται για bug και υποδηλώνει κακής ποιότητας και προχειρογραμμένο s/w... :( Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Το να γράφει modified όταν έχω πειράξει τη συσκευή δεν με χαλάει καθόλου! Αυτό που με χαλάει πολύ είναι να γράφει modified όταν ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα και την έχω "μαμά", όπως περιγράφουν τα παιδιά παραπάνω (αν το κατάλαβα καλά, αν όχι διορθώστε με). Αν ισχύει αυτό τότε πρόκειται για bug και υποδηλώνει κακής ποιότητας και προχειρογραμμένο s/w... :( Ετσι ειναι Κωστα, καλο χρυσο το νοτελι 2, αλλα αυτο που εγινε ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΑ. Δηλαδη ενας που δεν το κατεχει η απλα δεν εχει διαθεση να φλασαρει αν θελει να παει στο service, την πατησε? Χμμμ, εμενα με εκνευρισε - τουλαχιστον- μπορω να πω αυτη η ιστορια. Αναγκαστηκα τωρα να καθομαι βραδιατικα να ρουταρω, να φορμαρω και να ξαναστηνω τη συσκευη. Κι επειδη την ειχα μαμα και δεν ασχοληθηκα ουτε με backup, τωρα θα χασω μερικες ωρες στα καλα καθουμενα... :mad: Κι αφου μπηκαμε στη λουμπα τωρα και θα φαμε χρονο, πειτε μια καλη ρομ να ριξω πανω να μην παει χαμενος τοσος χρονος :lol: Edited November 13, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ετσι ειναι Κωστα, καλο χρυσο το νοτελι 2, αλλα αυτο που εγινε ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΑ. Δηλαδη ενας που δεν το κατεχει η απλα δεν εχει διαθεση να φλασαρει αν θελει να παει στο service, την πατησε? Χμμμ, εμενα με εκνευρισε - τουλαχιστον- μπορω να πω αυτη η ιστορια. Αναγκαστηκα τωρα να καθομαι βραδιατικα να ρουταρω, να φορμαρω και να ξαναστηνω τη συσκευη. Κι επειδη την ειχα μαμα και δεν ασχοληθηκα ουτε με backup, τωρα θα χασω μερικες ωρες στα καλα καθουμενα... :mad: Κι αφου μπηκαμε στη λουμπα τωρα και θα φαμε χρονο, πειτε μια καλη ρομ να ριξω πανω να μην παει χαμενος τοσος χρονος :lol: Omega είναι σταθερότατη και με πλήρη ελληνική υποστήριξη (έχει και ελληνικό index στις επαφές). Μια και κάνεις τον κόπο αξίζει να βάλεις και το mod για το multi window Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Γιατι ρε παιδια αν δεν εχεις πειραξει το κινητο ειναι λογικο να γραφει ετσι? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Γιατι ρε παιδια αν δεν εχεις πειραξει το κινητο ειναι λογικο να γραφει ετσι? Δεν είναι λογικό, γι αυτό λέει ο Βαγγέλης πως πρέπει να είναι Τεράστιο Λάθος της Samsung.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Δεν είναι λογικό, γι αυτό λέει ο Βαγγέλης πως πρέπει να είναι Τεράστιο Λάθος της Samsung.:( Ετσι ειναι. Με αυτα και με αυτα ετοιμαζομαι να ριξω crash 2.1 (ειναι και... μεγαλη η ατιμη - αντε να κατεβει) και μετα να στησω. Παει το βραδακι, το καψαμε παλι με φλασαρισματα. Ελπιζω να την εχει βαλει κανεις και να ειναι ανταξια του ονοματος της, γιατι δεν εχω διαθεση αυριο για τα ιδια... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ετσι ειναι. Με αυτα και με αυτα ετοιμαζομαι να ριξω crash 2.1 (ειναι και... μεγαλη η ατιμη - αντε να κατεβει) και μετα να στησω. Παει το βραδακι, το καψαμε παλι με φλασαρισματα. Ελπιζω να την εχει βαλει κανεις και να ειναι ανταξια του ονοματος της, γιατι δεν εχω διαθεση αυριο για τα ιδια... :wacko: Εγώ έχω μια εβδομάδα+ την Omega 6. Σαν να την πέρασα σήμερα! Αν θες να ησυχάσει το κεφάλι σου βάλτην...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Εγώ έχω μια εβδομάδα+ την Omega 6. Σαν να την πέρασα σήμερα! Αν θες να ησυχάσει το κεφάλι σου βάλτην...:) θα την τιμουσα, αλλα το download pace ειναι πολυ χαμηλο. Εκοψα και την crash γιατι σερνοταν και τελικα θα ριξω τη wanamlite 1.5 που κατεβαινει απο gdocs σφαιρα. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ετσι ειναι Κωστα, καλο χρυσο το νοτελι 2, αλλα αυτο που εγινε ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΑ. Δηλαδη ενας που δεν το κατεχει η απλα δεν εχει διαθεση να φλασαρει αν θελει να παει στο service, την πατησε? Χμμμ, εμενα με εκνευρισε - τουλαχιστον- μπορω να πω αυτη η ιστορια. Αναγκαστηκα τωρα να καθομαι βραδιατικα να ρουταρω, να φορμαρω και να ξαναστηνω τη συσκευη. Κι επειδη την ειχα μαμα και δεν ασχοληθηκα ουτε με backup, τωρα θα χασω μερικες ωρες στα καλα καθουμενα... :mad: Κι αφου μπηκαμε στη λουμπα τωρα και θα φαμε χρονο, πειτε μια καλη ρομ να ριξω πανω να μην παει χαμενος τοσος χρονος :lol: Το έψαξες αν έχει συμβεί και σε άλλους? Μήπως είναι μεμονωμένο περιστατικό? Εγω πάντως οτι και να λέγεται, τέτοια σταθερότητα και αψογη λειτουργία δεν είχα ουτε στο ipad με ios 5.1 και 6 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Το έψαξες αν έχει συμβεί και σε άλλους? Μήπως είναι μεμονωμένο περιστατικό? Εγω πάντως οτι και να λέγεται, τέτοια σταθερότητα και αψογη λειτουργία δεν είχα ουτε στο ipad με ios 5.1 και 6 βρηκα ενα νημα στους xda, με 2-3 σαν και την περιπτωση μου (δηλαδη χωρις root κλπ) και καμποσους αλλους μετα απο ρουταρισμα. Δεν εχει σημασια αν εγινε σε αλλους, θεωρω τον εαυτο μου αρκετα εμπειρο να ξερω οτι... δεν εκανα τιποτα περιεργο και τελικα... μου αρκει που ειχα θεμα εγω. Και σε μενα πηγαινε τελεια η συσκευη, για αυτο και δεν ειχα ασχοληθει, αλλα αφου εγινε αυτο, ειναι μια καλη ευκαιρια να φρεσκαρω τη συσκευη και να προσθεσω 4 πραγματα που θελω: 1) Χρηση titanium backup 2) usb external disk use 3) multiwindow unlimited/custom apps 4) να ξεφορτωθω τα hubs -μεταξυ αλλων- της Sammy Αυτα απο μονα τους ειναι αρκετα για να μπω στη διαδικασια root+custom rom. Αν για καποιο λογο με κουρασει θα γυρισω σε original, αλλα για την ωρα θα παιξω με τη wanam και αν παει καλα θα μεινω εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Το έψαξες αν έχει συμβεί και σε άλλους? Μήπως είναι μεμονωμένο περιστατικό? Εγω πάντως οτι και να λέγεται, τέτοια σταθερότητα και αψογη λειτουργία δεν είχα ουτε στο ipad με ios 5.1 και 6 Εγώ λέω ότι υπάρχει Θεός επάνω και βλέπει.vagelis και αρουταριστο κινητό δεν υπάρχει.Δεν είναι bug .Θεία δίκη είναι.:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 v@gelis it is your destiny... ;) υπαρχει ρομ pure για το ΝΟΤΕ; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts