motomoto00 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Για την 4.2.2 πότε? Οταν βγει.. :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και αυτό που υπάρχει στο xda-developers στη 4.2.2 τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Παντως σαν πρωτη Εντύπωση το Imt(Lemon pie) είναι αρκετά ωραίο ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 ) Edited July 6, 2013 by Daliar82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Νέα έκδοση Omega v18 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ευχαριστουμε! :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 άντε να δούμε την 4.3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 επειδή έχω περασμένη την ωμέγα θα κάνω την ερώτηση σε αυτό το νήμα . εχω εδώ και λίγες μέρες περασμένη την 17 νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού . βάζω να φορτίσει το κινητό δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι στο πάνω μέρος του κινητου . φωτίζοντας το κινητό γράφει φόρτιση αλλά φορτίζει υπερβολικά αργά . τι μπορεί να φταίει ? . ο φορτιστής είναι ο γνήσιος της σάμσουνγκ . τώρα κατεβάζω την 18 μπας και φταίει αυτό Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Δοκίμασε ένα άλλο φορτιστή αν κάνει το ίδιο τότε φλάσαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 παιδια θελω την v17 που μπορω να την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 μου φαινετε οτι το παρατησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπέρα και καλώς τα δεχτήκαμε :D:D Θα δούμε άραγε την 4.3 σύντομα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το Οκτωβρί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Είδα στο ebay θήκες για το NOTE II με S-VIEW.... Θα βγει κάτι σχετικό??? Γνωρίζει κανείς??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handakas Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να πάρουμε το πολύ καλό πακέτο ήχων από την Omega Rom χωρίς να την έχουμε εγκαταστήσει πρώτα? Υπάρχει κάποιο Link να το κατεβάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Υπαρχει καποια λυση με τον ηχο διαφραγματος?Ειτε ειναι οφ ειτε ον δεν εχω ηχο. Edited October 15, 2013 by TakisStam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια το power saving toogle δε δουλευει.Να κανω full wipe?Με full wipe περασα τη ρομ αρχικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Υπάρχει κίνδυνος αν η omega μπει σε Note 2 με insane rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 4.3 omega rom με τα "κομμένα" στην επίσημη 4.3 features του III να υποθέσουμε ότι ειναι προ των πυλών; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 4.3 omega rom με τα "κομμένα" στην επίσημη 4.3 features του III να υποθέσουμε ότι ειναι προ των πυλών; Αυτή είναι η ελπίδα μου και εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Νέα έκδοση Omega v19 Android 4.3 http://omegadroid.co/samsung-galaxy-note-2-n7100/ Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γιάννη την έβαλα ήδη και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εχω την v18 τωρα με root κτλ. .........κατεβασα την Omega v19 Android 4.3 στην μνημη του κινητου....... καποιος οδηγος για αρχαριο για να περασω την v19;;; η εστω καποιες οδηγιες;;;; Ευχαριστω ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γιάννη την έβαλα ήδη και δουλεύει μια χαρά. καλησπερα περασε ευκολα?? πως τα παει?? ειναι καλη?? να σε ρωτησω κατι ??στις οδηγιες λεει " 4. If you are using CWM based recovery ignore "Disable Recovery Flash" and "Fix root (/system/xbin/su)" messages at all times, just select "NO", else selecting YES will break root." επειδη δεν το πολυκαταλαβα τι εννοει? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Υπάρχει λινκ στον οδηγό εγκατάστασης στα πρώτα ποστ. Σε ρωτάει κατά την διαδικασία της εγκατάστασης και επιλέγεις ΝΟ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts