Jump to content

[ROM] Omega for Samsung Galaxy Note II

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την 9.1 δεν μου δουλευει ομως 100% το θεμα μοτομοτο. Δηλαδη τα buttons επανω συνεχιζουν να ειναι πρασινα. Το εχει παθει αλλος? Να περασω χωρις full wipe την 10?

Τα toggles εννοεις; επειδη δεν εχω εγω την συσκευη, μπορεις να μου πεις αν εχεις τα 15 toggles η τα στοκ μηπως μπορεσω να σε βοηθησω;

• Απαντήσεις 469
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω πρόβλημα με το call recorder στην έκδοση 10. Ενώ είναι ενεργοποιημένη απο τις ρυθμίσεις η εγγραφή εισερχομένων-εξερχομένων, κάποιες κλήσεις δεν τις γράφει και βγάζει μήνυμα "failed to save". Απο τις 10 κλήσεις αυτό γίνεται περίπου στις 3-4.
Phantom Of The Opera

Τι πρεπει να κανω για να περασω το rolletube?το φλασαρα πολλες φορες αλλα δεν περαστηκε.

Τα toggles εννοεις; επειδη δεν εχω εγω την συσκευη, μπορεις να μου πεις αν εχεις τα 15 toggles η τα στοκ μηπως μπορεσω να σε βοηθησω;

λοιπον ενοω, πως ενω στις αλλες εκδοσεις ωμεγα μου δουλευε κανονικα το θεμα, αφου μονο αυτο μου αρεσει και βαζω, στην 9.1 ειναι σαν να εχει κατσει το μισο θεμα. :lol:

δηλαδη και στις ρυθμισεις και λοιπα εχουν αλαξει χρωματα εικονιδια τα παντα. επανω ομως στα εικονιδια, η μπαταρια παραμενει πρασινη, καθως και τα toggles τα οποια δεν ειναι 15 αλλα 27 νομιζω ! θα δοκιμασω παντως σημερα να περασω την ωμεγα 10, και ελπιζω να φτιαξει. τι να πω? εχω να κανω full wipe , απο 3-4 εκδοσεις πισω της ωμεγα. ελπιζω να μην εχω προβλημα.

ευχαριστω.

λοιπον ενοω, πως ενω στις αλλες εκδοσεις ωμεγα μου δουλευε κανονικα το θεμα, αφου μονο αυτο μου αρεσει και βαζω, στην 9.1 ειναι σαν να εχει κατσει το μισο θεμα. :lol:

δηλαδη και στις ρυθμισεις και λοιπα εχουν αλαξει χρωματα εικονιδια τα παντα. επανω ομως στα εικονιδια, η μπαταρια παραμενει πρασινη, καθως και τα toggles τα οποια δεν ειναι 15 αλλα 27 νομιζω ! θα δοκιμασω παντως σημερα να περασω την ωμεγα 10, και ελπιζω να φτιαξει. τι να πω? εχω να κανω full wipe , απο 3-4 εκδοσεις πισω της ωμεγα. ελπιζω να μην εχω προβλημα.

ευχαριστω.

Κανε που και που full wipe.. Το theme το δουλευει ο raubkatze στο xda, και απ οτι ξερω ελειπε για λιγο, ισως η νεες εκδοσεις Omega να ειναι λιγο διαφορετικές..

Κανε που και που full wipe.. Το theme το δουλευει ο raubkatze στο xda, και απ οτι ξερω ελειπε για λιγο, ισως η νεες εκδοσεις Omega να ειναι λιγο διαφορετικές..

Εχεις δικιο για το fullwipe που και που, αλλα με 300 εφαρμογες πιυ εχω και πολλα αλλα. Ουτε να το σκεφτω δεν θελω !

Εχεις δικιο για το fullwipe που και που, αλλα με 300 εφαρμογες πιυ εχω και πολλα αλλα. Ουτε να το σκεφτω δεν θελω !

όλοι εγκαθιστούμε ότι κινείται , αλλά με 300 εφαρμογές αν δουλεύει καλά η rom είσαι άρχοντας .

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

καλημερα οταν χρησιμοποιω την λειτουργια τησ γρηγορης ματιας μετα δεν δουλευουν τα κουμπια back και menu αυτο μου συμβαινει και στην 7.3 και στην 7.4 και στην 8, τωρα εχω την 7.3 περασμενη ολες τις εχω περασει με full wipe

το προβλημα δεν υπαρχει ποια με την v10 απλα το γραφω σαν πληροφορια

καλησπερα και παλι.

εχω το εξης σημαντικο προβλημα.! εχω δυο laptops και ενα σταθερο στο σπιτι. ενω και στα 2 laptop μου ανοιγει κανονικα ως συσκευη μεσων (MTP), και βλεπω κανονικα και την εσωτερικη και την εξωτερικη μνημη, στο σταθερο, μου εχει σπασει τα νευρα. δεν ανοιγει με τιποτα. μονο εαν τρεξω το SGS3 easy UMS, ανοιγει αμεσα αλλα και παλι μονο η καρτα sd. τι συμβαινει? :mad:

θα υπεθετα οτι ισως φταινε τα windows 8, που εχω στο σταθερο, αλλα πριν ενα μηνα ανοιγαν ολα κανονικα. μπορει με τις 10, αλλα ανοιγε...

όλοι εγκαθιστούμε ότι κινείται , αλλά με 300 εφαρμογές αν δουλεύει καλά η rom είσαι άρχοντας .

εχω ακριβως 270 εφαρμογες, και δουλευει σφαιρα.! τωρα αν καποια μικροπροβληματακια που εχω οφειλωνται εκει, δεν ξερω...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλησπερα και παλι.

εχω το εξης σημαντικο προβλημα.! εχω δυο laptops και ενα σταθερο στο σπιτι. ενω και στα 2 laptop μου ανοιγει κανονικα ως συσκευη μεσων (MTP), και βλεπω κανονικα και την εσωτερικη και την εξωτερικη μνημη, στο σταθερο, μου εχει σπασει τα νευρα. δεν ανοιγει με τιποτα. μονο εαν τρεξω το SGS3 easy UMS, ανοιγει αμεσα αλλα και παλι μονο η καρτα sd. τι συμβαινει? :mad:

θα υπεθετα οτι ισως φταινε τα windows 8, που εχω στο σταθερο, αλλα πριν ενα μηνα ανοιγαν ολα κανονικα. μπορει με τις 10, αλλα ανοιγε...

εχω ακριβως 270 εφαρμογες, και δουλευει σφαιρα.! τωρα αν καποια μικροπροβληματακια που εχω οφειλωνται εκει, δεν ξερω...

δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω τους τελευταιους drivers για windows 8 http://www.samsung.com/us/support/owners/product/SGH-T889TSATMB

Ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να περασω το rolle tube?

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι στην v.10 και προσπάθησα με odin να φλασάρω τον N.E.A.K kernel.Όταν το άνοιξα πάλι, το home button δεν λειτουργούσε και η sim ήτανε να σαν να μην υπήρχε.Τα φώτα σας!:)

Ευχαριστώ!!!

Για το σήμα δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το pin είχα το ίδιο πρόβλημα και έκλεισα το pin και μετά είχα σήμα κανονικά .
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Παντως η v10 ειναι απιστευτη απο τις καλυτερες ρομ μεχρι τωρα

Μπραβο στα παιδια φοβερη δουλειά .

.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Παιδιά είμαι με Omega v10 εδώ και πολύ καιρό! Άψογη σε όλα της! Το θέμα Calagas mixed theme φανταστικό.Πολλά μπράβο στους δημιουργούς! Αντιμετωπίζω όμως ένα θεματάκι το οποίο δεν γνωρίζω που οφείλεται! Δεν κρατάει τις προεπιλογές στις εφαρμογές.Με κάθε επανεκκίνηση ρωτάει ποιόν launcher να χρησιμοποιήσει, στο άνοιγμα εικόνων ποια εφαρμογή επιθυμώ κ.τ.λ.Ενώ επιλέγω "πάντα"στο dialogue box με κάθε επανεκκίνηση ξαναρωτάει! Με τον καιρό είναι κουραστικό!! Ξέρει κάποιος που οφείλεται και πως διορθώνεται??

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Οτι και να πούμε είναι λίγο για τις ωμέγα. Απλά σ'ευχαριστούμε!!!

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Kαλημερα σας

Μετα απο χρονια στα iphone απο (1st generation )μεταφερθηκα στον κοσμο SAMSUNG GALAXY NOTE 2

AΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Για αρχη θελω να ρωτησω να την omega v11

αλλα εχω xxdll7 παιζει κανενα ρολο;

πρωτα περναω ρομ και μετα αμα θελω περναω και kerneλ θελω να βαλω το perseus ετσι ;

σας ευχαριστω

Edited by c200amgpacket
Samsung Galaxy Note 10+

Kαλημερα σας

Μετα απο χρονια στα iphone απο (1st generation )μεταφερθηκα στον κοσμο SAMSUNG GALAXY NOTE 2

AΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Για αρχη θελω να ρωτησω να την omega v11

αλλα εχω xxdll7 παιζει κανενα ρολο;

πρωτα περναω ρομ και μετα αμα θελω περναω και kerneλ θελω να βαλω το perseus ετσι ;

σας ευχαριστω

δεν παίζει ρόλο , την πρώτη φορά μόνο την περνάς με full wipe , Οδηγίες εγκατάστασης , στην πρώτη σελίδα

φλασάρεις την rom και αν δεν σ αρέσει ο κέρνελ που φοράει , από την εφαρμογή omega files αλλάζεις kernel κ.λ.π.

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

σε ευχαριστω και βουρ για custom

η exsd card πως πρεπει να ειναι φορμαρισμενη

εγω οπως την πηρα την εβαλα κατευθειαν μεσα ειμαι οκ;;

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μυηνυμάτων: Χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" για να προσθέσουμε κάτι στο τελευταίο μήνυμα
Samsung Galaxy Note 10+

Επειδη διαβαζω αυτο και εχω προβληματιστει να ξανα παω σε stock rom(εχω την ελλατωματικη eMMC), θα θελα να ρωτησω αν η Omega(ή ο kernel της)εχει καποιο fix-patch γι' αυτο το προβλημα

εγω ετρεξα το app αλλα δεν μπορει να καταλαβει αν εχει το bug ειναι απο την καινουργια παρτιδα οποτε μαλλον δεν ειναι ετσι λεει
Samsung Galaxy Note 10+

Θελω να παρω το allshare cast dongle αλλς δεν ξερω αν δουλευει με omega .ξερει κανενας?

Δουλεύει κανονικα φιλε μου δεν εχει σχέση η ρομ

Απλα να ξερεις εχει ενα μικρο lagg λογω wifi .

Το ειχα και το πουλησα για αυτό το λογο ..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.