bill_viper Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Εμείς-δηλαδή εγώ,δεν ξέρω τί θα κάνουν οι άλλοι :p -τελειώνω στις 29! Τα εργαστήρια τα έχω περάσει σχεδόν όλα (όσα μπορούσα να πάρω τουλάχιστον γιατί έχουμε και περιορισμό ωρών :mad: ) από θεωρίες χρωστάω καμιά 10αριά! :whistle: Το μόνο αρνητικό ότι γράφω κάθε μέρα από τις 8 το πρωί! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (17 Ιούν. 2004 , 06:57) 14/7. :whistle: :p Επίσης μάλλον κατέχω ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ ως τώρα, θα γράψω τρια μαθήματα την ίδια μέρα, από τις 12 μέχρι στις 8 το βράδυ σερί... :wacko: Kαλή επιτυχία να έχεις και καλό κουράγιο :worry: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GaY (17 Ιούν. 2004 , 11:24) αμάν... αυτή η φιλοσοφική :confused: Και το πιο άσχημο θα ήταν να έγραφες και την προηγούμενη μέρα :wacko: Λίγα με τη φιλοσοφική! :D Αυτό συμβαίνει συχνά,αν χρωστάς μαθήματα από διάφορα εξάμηνα,δε μπορούν να ξερουν τι άλλο δίνεις και κάποιες μέρες συμπίπτουν οπότε ή δεν τα δίνεις ή αν βιάζεσαι,περνάς ότι ο Trobocop® :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 ego to kahmeno ti na po?2 ma8hmata edosa:gunaikologia kai professional diseases..ta perasa kai ta 2...thn allh bdomada dino genikh xeiroyrgikh,pa8ologia kai meta itarikh ektakton anagon,statistikh,koinonikh iatrikh,paidiatrikh kai epidhmiologia.... ouf.. kalh synexeia se olous Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εγώ ξεκίνησα 1/6 και τελειώνω 2/7. 8 μαθήματα σύνολο, έχω δώσει τα 4, έχω περάσει τα 3 και μένουν άλλα 3 (σε ένα δεν θα πάω :p). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εργαστηρια 5/7 σιγουρα (και περιμενω αποτελεσματα κι απο το 7ο) Θεωριες μαλλον 3/3 ως τωρα κι εχω αλλες 2... οποτε 25 καλο καλοκαιρι :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbofan Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 egw teleiwnw stis 5 iouliou.exw alla tria. paidia einai kaneis apo to politiko tis nomikis? Παράθεση kaitigarmpi fan club join k eseis to fan club tis kaitoulas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Ke go gamoto 15 IOYLI teliono....... ELEOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Τελικά? Πώς τα πήγαμε? :D Eγώ ελπίζω να πέρασα τα περισσότερα από αυτά που έδωσα. Ναι βρήκα το κουράγιο και τα έδωσα όλα! :μαζόχας: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Eγώ έδωσα 3. Πέρασα το ένα με το εκπληκτικό 6,5 ενώ δε βρήκα τον εαυτό μου στη λίστα με τις βαθμολογίες για το άλλο. Έστειλα mail και ελπίζω να μην το χάσω. Πρέπει να έχω πιάσει ένα 4,5-5,5. Στο τρίτο που έδωσα ελπίζω να έχω 9,5+ γιατί σε αυτό το αντικείμενο θέλω να κάνω μεταπτυχιακό (και διδακτορικό :whistle: ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 5/6 καλά είναι... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 os tora 3/9 kai perimeno allo ena :( kala einai pantos :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Εγώ ως τώρα 2/7 και ελπίζω να γίνει 7/7! :) Αντε γιατι η εξεταστικη του Σεπτεμβρη αρχίζει 30 Αυγουστου και δεν έχω καμμια όρεξη να συμετάσχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (15 Ιούλ. 2004 , 22:55) Eγώ έδωσα 3. Πέρασα το ένα με το εκπληκτικό 6,5 ενώ δε βρήκα τον εαυτό μου στη λίστα με τις βαθμολογίες για το άλλο. Έστειλα mail και ελπίζω να μην το χάσω. Πρέπει να έχω πιάσει ένα 4,5-5,5. Στο τρίτο που έδωσα ελπίζω να έχω 9,5+ γιατί σε αυτό το αντικείμενο θέλω να κάνω μεταπτυχιακό (και διδακτορικό :whistle: ). Το γκαντέμεψα... Δεν το πέρασα το δεύτερο. Δηλαδή πέρασα 2/5 (2 δεν τα έδωσα καθόλου)... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Έχω δώσει 5 και έχουν βγει 2: 7,5 & 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Οι μ@λ@κες οι καθηγητες τι κανουν???Ξυνονται ολη μερα στην παραλια γμτ?????? Εχουμε γραψει τοσα και ακομα να βγει καποιο αποτελεσμα!!!!!!!Γεια σου πα.πει με τους καθηγητες σου!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts