Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8S

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να το γράψω αλλα χθες μου έσπασε η οθόνη του 8s και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να την αντικαταστήσω και πόσο περίπου θα μου κοστίσει! Ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 590
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω την 8.0.10501.127 υπαρχει νεοτερη, και αν ναι πως κανω αναβαθμιση μιας και απο το menu μου λεει οτι ειναι "up to date" ??

Αυτή ειναι η τελευταια εκδοση, στο λεει και το κινητο οτι ειναι up to date.

Αναμενουμε την 8.1 επισημα

Αυτή ειναι η τελευταια εκδοση, στο λεει και το κινητο οτι ειναι up to date.

Αναμενουμε την 8.1 επισημα

το ξερω αλλα σκαλοσα επειδη διαβαζω για 8.1 ...

ανεπισημα πως την εχουν βαλει καποια παιδια απο εδω..?

το ξερω αλλα σκαλοσα επειδη διαβαζω για 8.1 ...

ανεπισημα πως την εχουν βαλει καποια παιδια απο εδω..?

Από την Preview for Developers που είναι η καθαρή αναβάθμιση της ΜΣ χωρίς τις αναβαθμίσεις των εταιριών... Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε ΕΔΏ το πρώτο ποστ

Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπάρχει εφαρμογή για να συνδέσω το τηλέφωνο με το pc μου και να περάσω για παράδειγμα τις επαφές μου χωρίς να τις ανεβάσω σε κάποιο cloud?

• 1 month later...
Ναι θα βγει τις επόμενες εβδομάδες για όλα τα wp8 τηλέφωνα. : )

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
Έχετε διαβάσει τίποτα νεότερο για το πότε θα πάρουμε τα 8.1 εμείς.Το βλέπετε για μέσα στο καλοκαίρι ή θα πάει για πιο μετά; Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο για το πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση, ενώ κάποια lumia ήδη την έχουν.

παιδιά έβαλα σήμερα την developer 8,1 και την συστήνω ανεπιφύλακτα. Και μόνο που έλυσε μερικά από τα πιο σπαστικά προβλήματα που είχα με το κινητό μου αξίζει. Συγκεκριμένα:

1. Επιτέλους οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην sd και μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε.

2. Επιτέλους ο ήχος ρυθμίζεται ανεξάρτητα.

3. Καλύτερη κάμερα, καλύτερος ο explorer, το ραδιόφωνο και η εμφάνιση. Ακόμη το ψάχνω αλλά αν κάποιος το σκέφτεται να μη διστάσει.

Το καλύτερο - διπλές εμφανίσεις αρχείων τέλος μάγκες.

Θελω να ρωτησω ποσο ελευθερο χωρο πρεπει να εχεις για να κανεις την συγκεκριμενη αναβαθμιση και αν γινεται σε δυο σταδια η περισσοτερα.

Δεν νομίζω πως απαιτείται κάποιος συγκεκριμένος χώρος... Σε χωρητικότητα ποιάνουν τον ίδιο χώρο στη μνήμη...

Το update γίνέται ή σε 2 ή σε 3 στάδια (πάντα το ξεχνάω :p )

Powerd by OnePlus 7 Pro

Θελω να ρωτησω ποσο ελευθερο χωρο πρεπει να εχεις για να κανεις την συγκεκριμενη αναβαθμιση και αν γινεται σε δυο σταδια η περισσοτερα.

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν πρέπει να είχα πάνω από 200mb. Από την πρώτη αναβάθμιση το τηλέφωνο μου έκανε νομίζω άλλες τρεις. Αυτή η που έχω τώρα 8.10.12397.895 είναι σούπερ. Κάποιες από τις προηγούμενες τα μόνα προβλήματα που είχαν ήταν σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας και λίγο με την ταχύτητα του explorer. Τώρα όμως το τηλέφωνο είναι ο.κ. Σε τηλέφωνα άλλων εταιριών από ότι διάβασα αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα λειτουργικότητας ήτε με τη κάμερα ήτε με άλλα συστήματα του τηλεφώνου τους. Στο htc 8s όμως τέτοια προβλήματα δεν είδα. Άρα ήταν θέμα συσκευών και drivers. Αυτά.

Την επίσημη 8.1 έχει ακουστεί/γραφτεί πότε θα την πάρει;

Εχουν πει πως θα την δωσουν αλλα καμια πληροφοριση για το ποτε

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν πρέπει να είχα πάνω από 200mb. Από την πρώτη αναβάθμιση το τηλέφωνο μου έκανε νομίζω άλλες τρεις. Αυτή η που έχω τώρα 8.10.12397.895 είναι σούπερ. Κάποιες από τις προηγούμενες τα μόνα προβλήματα που είχαν ήταν σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας και λίγο με την ταχύτητα του explorer. Τώρα όμως το τηλέφωνο είναι ο.κ. Σε τηλέφωνα άλλων εταιριών από ότι διάβασα αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα λειτουργικότητας ήτε με τη κάμερα ήτε με άλλα συστήματα του τηλεφώνου τους. Στο htc 8s όμως τέτοια προβλήματα δεν είδα. Άρα ήταν θέμα συσκευών και drivers. Αυτά.

Εγώ πήγα να το κάνω και μου εβγαζε ότι δεν έχω χώρο ζήταγε 600mb.Τεσπα το έκανα soft reset και θα ξαναδοκιμάσω.Χρειαζεται να κάνω back up για την αναβαθμιση?

Εγώ πήγα να το κάνω και μου εβγαζε ότι δεν έχω χώρο ζήταγε 600mb.Τεσπα το έκανα soft reset και θα ξαναδοκιμάσω.Χρειαζεται να κάνω back up για την αναβαθμιση?

Οχι δεν είναι απαραίτητο.

Έτοιμος και γω δεν μπορούσα να περιμένω και εβαλα την 8.1 dev πολύ μεγάλη διάφορα το κινητό πετάει. Ξέρει κάνεις πως μεταφέρω τις ειδή εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα SD?

Οκ το βρηκα....:wink:

Edited by sysyfos1

• 3 weeks later...

τι είναι αυτά που γράφονται στο wpcentral?

ότι το 8s δεν θα πάρει τελικά την 8.1 λόγω θεμάτων ασυμβατότητας hardware?

Εδώ την πήρε το 520 και δεν θα την πάρει το 8s ?

Αν ισχύει , άλλο ένα φάουλ της Htc .

1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet).

2.Ipad mini

3. Lenovo Thinkpad Egde

Για βάλε και ένα link, όταν λέμε πράγματα με πηγές καλό είναι να βάζουμε και το λινκ για να κρίνουμε την δημοσίευση...

Και τέλος υποψιάζομαι ότι έχεις μπερδευτεί καθώς τα HTC 8S δεν πήραν τα WP8.1 Update 1 Developers Preview, λόγω κάποιου προβλήματος αλλά θα πάρουν κανονικά μόλις αυτό λυθεί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

ορίστε και το link http://www.wpcentral.com/htc-8s-apparently-wont-be-seeing-windows-phone-81-update-1

και εδώ άλλο link http://betanews.com/2014/08/06/windows-phone-8-1-update-1-will-not-reach-htcs-8s/

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα πράγματα είναι σκούρα για το 8s ,

σε αντίθεση με το 8X , που θα πάρει την αναβαθμιση .

Edited by wagelis

1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet).

2.Ipad mini

3. Lenovo Thinkpad Egde

Ναι ... Αυτό που σου εξήγησα είναι... ΔΕΝ μιλάει για τα 8.1 ΑΛΛΆ για τα 8.1 Update 1 που θα βγουν σε 3 μήνες πάνω κάτω (αφού πριν 10 μέρες έκανε την εμφάνιση τους η devs preview έκδοση)...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Guest margarita12
τι είναι αυτά που γράφονται στο wpcentral?

ότι το 8s δεν θα πάρει τελικά την 8.1 λόγω θεμάτων ασυμβατότητας hardware?

Εδώ την πήρε το 520 και δεν θα την πάρει το 8s ?

Αν ισχύει , άλλο ένα φάουλ της Htc .

Δεν ευθυνεται η htc αλλα η microsoft που προωθει πλεον μονο τα nokia windows που ειναι δικο της μαγαζι....

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν απο λιγο εκανα ενημερωση λογισμικου και δεν υπαρχει η 8.1,ουτε θα υπαρξει ποτε....

...while HTC 8S due to some hardware upgrades do not meet the criteria, this will not be upgraded, hope you are using HTC 8S friends can understand. ...

Προβλήματα σε κάποια Hardware Upgrades της HTC... Η MS έδωσε την αναβάθμιση σε όλα τα κινητά που έχουν WP8.1 (να θυμίσω ότι μιλάμε για το Update 1 των WP8.1, όχι για τα WP8.1), από εκεί και πέρα είναι θέμα κατασκευαστών...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Guest margarita12
Προβλήματα σε κάποια Hardware Upgrades της HTC... Η MS έδωσε την αναβάθμιση σε όλα τα κινητά που έχουν WP8.1 (να θυμίσω ότι μιλάμε για το Update 1 των WP8.1, όχι για τα WP8.1), από εκεί και πέρα είναι θέμα κατασκευαστών...

γεια! εγω γιατι δεν μπορω να παρω την official 8.1 μεσω της ενημερωσης της συσκευης;

Καλησπέρα...

Η Official 8.1 δεν είναι ακόμα διαθέσιμη από την HTC.. Όταν κάνει roll out θα πάρεις τα 8.1 ΚΑΝΟΝΙΚΑ....

Προσοχή και πάλι... Το άρθρο δεν μιλάει για τα 8.1 τα οποία θα πάρει κανονικά το 8S αλλά για το πρώτο update των 8.1 (WP8.1 GDR1) που ενδέχεται να μην πάρει το 8s λόγω προβλήματος στο hardware κομμάτι από την HTC...

Powerd by OnePlus 7 Pro