Jump to content

alazarou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alazarou

  1. Ετσι οπως το βλεπω εγω το M8s ειναι μια light version του Μ8. Αρα Μ8 με 1000 ...
  2. Ξέρει κανένας αν θα φορέσει και την 7αρα? Nougat?
  3. Προς ενημέρωση μερικών.... Στα γνωστά μαγαζάκια της Ομόνοιας που πουλάνε φτηνά, να προσέχετε ... Να αγοράζετε ΜΟΝΟ Ελληνικό, αν θέλετε φυσικά Ελληνικά.... Μια ιστορία που έμαθα πριν από λίγο... Τα μαγαζάκια αυτά διαφημίζουν ότι πουλάνε καινούργια Ευρωπαϊκά, με εγγύηση και φυσικά με ελληνικά ....όλο αυτό που λένε ειναι φυσικά... Αλήθεια !! Αλλά ειναι και μια μεγάλη παραπλάνηση. Στα γεγονότα λοιπόν, παίρνει φίλος μου ένα "εγγυημένο" Νορβηγικό ... Με το που βάζει sim και ανοίγει, επιλογή να επιλέξει γλώσσα κινητού ...φυσικά επιλέγει Ελληνικά. Version 4.4.2 όλα απροβλημάτιστα μέχρι που προσπαθεί να κάνει upgrade σε 4.4.3....κατεβάζει τα 600+MB και κατα το installation...error!!! Αυτό το επανέλαβε καμία 10αρια φορές χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Για να το ξεγελάσει λέει, δεν το βάζω στην μητρική του γλώσσα .... Τίποτα και στα Νορβηγικά ....αλλά όταν θέλησε να το γυρίσει στα Ελληνικά .... Παπαλα ... Δεν είχε Ελληνικά . Αποτέλεσμα, για να μην σας κουράζω, Ελληνικά μόνο με reset ... Λες και κάποιος είχε κάνει injection τα Ελληνικά ΜΟΝΟ στο αρχικό boot menu. Με μια επίσκεψη στο επίσημο service έγινε επαναφορά (περιέργος μιας και ήταν πειραγμένο όπως είπαν) στις κανονικές για το κινητό συνθήκες....με 5.0.1 αλλά φυσικά χωρίς Ελληνικα (μιας και ειναι κλειδωμένα σε ένα νορβηγικό M8). Ο "επαγγελματίας" με τα πολλά και με πίεση, αφού του απέδειξε ο φίλος ότι δεν εχει Ελληνικα με το παραπάνω τροπο ..έδωσε πίσω τα χρήματα με πολλές κατάρες.... Προς γνώση και ... Συμμόρφωση !!!
  4. Ευχαριστώ!!! Te_salat κατατοπιστικό το screenshot !! Επόμενο project συγχρονισμός apple notes με Google keep, βλέπεις υπάρχουν ένα iPad και ένα MacBook στη οικογένεια , παντός η έξοδος από το Apple ecosystem... Θέλει ψάξιμο ....
  5. Μετά από 6 iPhone...καλός σας βρήκα, μπορεί να ρωτήσω πολλά χαζά στο μέλλον αλλά συμπαθάτε με...:D:) Το μόνο που με έχει χαλάσει μέχρι τώρα ειναι πως δεν μπορώ να βάλω το autocorrect στα ελληνικά και ότι δεν καταλαβαίνω τι ειναι τα τα sense & nova που διαβάζω εδώ... Κατα τα αλλά μετά από αρκετή έρευνα αγοράς είμαι σίγουρος ότι διάλεξα το καλύτερο android κινητό της αγοράς....
  6. Αν εχεις φραγκα παρε iphone 6, αν εχεις λιγοτερα παρε Μ8 ... αν δεν διαθετεις πολλα ... oneplus one ...μονοδρομος το απόλυτο λειτουργικό-επιδόσεις για την τιμή του!!!!
  7. το ξερω αλλα σκαλοσα επειδη διαβαζω για 8.1 ... ανεπισημα πως την εχουν βαλει καποια παιδια απο εδω..?
  8. εχω την 8.0.10501.127 υπαρχει νεοτερη, και αν ναι πως κανω αναβαθμιση μιας και απο το menu μου λεει οτι ειναι "up to date" ??
  9. ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένα app τύπου data sense ή watchdog(android) για μέτρηση δεδομένων...?
  10. Ευχαριστώ φίλε μου, Επειδή βλέπω ότι το Link είναι από Voda θα έχω πρόβλημα (μιας κι εγώ είμαι με Cosmote) ?
  11. Όταν όμως η εφαρμογή που το συνοδεύει στην επιλογή για update δεν μου εμφανίζει την 6.0 … που την βρίσκω (και πως θα κάνω το update, εκτός εφαρμογής) ?
  12. Έχω μόλις αγοράσει το 9700 από COSMOTE και έχω ενεργοποιήσει BIS , υπάρχει κάποιος οδηγός (για εντελος νέους με blackberry) για εγκατάσταση της 6.0 ? Να την προτίμησω σε σχέση με την 5.0 ? Μου κανει εντύπωση που δεν δίνετε επίσημα από την RIM.
  13. τα χαλασα τα profile αλλα τιποτα...ουτε mms ουτε wap με cosmote και φυσικα το wind+ παραμενει..
  14. ξερει κανενας πως κανουμε debrand για να μην εχω το wind+ ?
  15. to pira gia prosorinh lush alla ..... 8a to kratisw gia monimi!!!! Para polu kalo poiotiko mou fanike, meta apo merikes wres xrhshs...8a di3ei!!! exoume ri8miseis internet?(cosmote) me xalase mono h apousia kalodiou usb sthn siskeuasia!!
  16. exei balei kanenas video (mp4,avi) sthn memory card? an nai exei dei kanonika to video auto? rotaw epeidi evala mia tainia (300mb) se mp4 kai mou emfanizei "error occurred while running video player".
  17. Μόλις απέκτησα κι εγώ το viewty , πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος…μένει μόνο να δω την διάρκεια της μπαταρίας μετά από 2-3 πλήρη γεμίσματα… Έχω μια απορία , ενώ συνδέομαι κανονικά στο internet δεν μπορώ να δω streaming videos π.χ. από youtube , ας γράψει κάποιος τις ρυθμίσεις streaming για το δίκτυο της Cosmote. Επίσης δεν μπόρεσα να καταλάβω τι παίζει σε σύνδεση με τον υπολογιστή…σε pc δεν το βλέπει (ίσως επειδή δεν έχω βάλει memory card) μέσα στο cd δεν έχει drivers για το usb καλώδιο ενώ για σύνδεση με Mac OS δεν βρήκα κάτι σχετικό…. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη…
  18. Ξερουμε το κομματι απο το νεο spot της Heineken ?
  19. Thanks!! Τα links δουλευουν super, αν και παραμενει το προβλημα(με την GB) σε οτι αφορα το surfαρισμα, δεν εμφανιζει τις εικονες απο τα διαφορα site...ξερουμε κατι για αυτο??
  20. Εχουμε τιποτα???:rolleyes: :rolleyes:
  21. αν μπορεις κανε ενα post στα links που εβαλες γιατι δεν συμβαινει τιποτα σε εμενα (εχω RIGB)
×
×
  • Create New...