alex999 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να το γράψω αλλα χθες μου έσπασε η οθόνη του 8s και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να την αντικαταστήσω και πόσο περίπου θα μου κοστίσει! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alazarou Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 εχω την 8.0.10501.127 υπαρχει νεοτερη, και αν ναι πως κανω αναβαθμιση μιας και απο το menu μου λεει οτι ειναι "up to date" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 εχω την 8.0.10501.127 υπαρχει νεοτερη, και αν ναι πως κανω αναβαθμιση μιας και απο το menu μου λεει οτι ειναι "up to date" ?? Αυτή ειναι η τελευταια εκδοση, στο λεει και το κινητο οτι ειναι up to date. Αναμενουμε την 8.1 επισημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alazarou Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Αυτή ειναι η τελευταια εκδοση, στο λεει και το κινητο οτι ειναι up to date. Αναμενουμε την 8.1 επισημα το ξερω αλλα σκαλοσα επειδη διαβαζω για 8.1 ... ανεπισημα πως την εχουν βαλει καποια παιδια απο εδω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 το ξερω αλλα σκαλοσα επειδη διαβαζω για 8.1 ... ανεπισημα πως την εχουν βαλει καποια παιδια απο εδω..? Από την Preview for Developers που είναι η καθαρή αναβάθμιση της ΜΣ χωρίς τις αναβαθμίσεις των εταιριών... Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε ΕΔΏ το πρώτο ποστ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να συνδέσω το τηλέφωνο με το pc μου και να περάσω για παράδειγμα τις επαφές μου χωρίς να τις ανεβάσω σε κάποιο cloud? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μηπως γνωριζετε αν θα βγει επισημη 8.1 εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ναι θα βγει τις επόμενες εβδομάδες για όλα τα wp8 τηλέφωνα. : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχετε διαβάσει τίποτα νεότερο για το πότε θα πάρουμε τα 8.1 εμείς.Το βλέπετε για μέσα στο καλοκαίρι ή θα πάει για πιο μετά; Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο για το πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση, ενώ κάποια lumia ήδη την έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδιά έβαλα σήμερα την developer 8,1 και την συστήνω ανεπιφύλακτα. Και μόνο που έλυσε μερικά από τα πιο σπαστικά προβλήματα που είχα με το κινητό μου αξίζει. Συγκεκριμένα: 1. Επιτέλους οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην sd και μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε. 2. Επιτέλους ο ήχος ρυθμίζεται ανεξάρτητα. 3. Καλύτερη κάμερα, καλύτερος ο explorer, το ραδιόφωνο και η εμφάνιση. Ακόμη το ψάχνω αλλά αν κάποιος το σκέφτεται να μη διστάσει. Το καλύτερο - διπλές εμφανίσεις αρχείων τέλος μάγκες. Θελω να ρωτησω ποσο ελευθερο χωρο πρεπει να εχεις για να κανεις την συγκεκριμενη αναβαθμιση και αν γινεται σε δυο σταδια η περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δεν νομίζω πως απαιτείται κάποιος συγκεκριμένος χώρος... Σε χωρητικότητα ποιάνουν τον ίδιο χώρο στη μνήμη... Το update γίνέται ή σε 2 ή σε 3 στάδια (πάντα το ξεχνάω :p ) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θελω να ρωτησω ποσο ελευθερο χωρο πρεπει να εχεις για να κανεις την συγκεκριμενη αναβαθμιση και αν γινεται σε δυο σταδια η περισσοτερα. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν πρέπει να είχα πάνω από 200mb. Από την πρώτη αναβάθμιση το τηλέφωνο μου έκανε νομίζω άλλες τρεις. Αυτή η που έχω τώρα 8.10.12397.895 είναι σούπερ. Κάποιες από τις προηγούμενες τα μόνα προβλήματα που είχαν ήταν σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας και λίγο με την ταχύτητα του explorer. Τώρα όμως το τηλέφωνο είναι ο.κ. Σε τηλέφωνα άλλων εταιριών από ότι διάβασα αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα λειτουργικότητας ήτε με τη κάμερα ήτε με άλλα συστήματα του τηλεφώνου τους. Στο htc 8s όμως τέτοια προβλήματα δεν είδα. Άρα ήταν θέμα συσκευών και drivers. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Την επίσημη 8.1 έχει ακουστεί/γραφτεί πότε θα την πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Την επίσημη 8.1 έχει ακουστεί/γραφτεί πότε θα την πάρει; Εχουν πει πως θα την δωσουν αλλα καμια πληροφοριση για το ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν πρέπει να είχα πάνω από 200mb. Από την πρώτη αναβάθμιση το τηλέφωνο μου έκανε νομίζω άλλες τρεις. Αυτή η που έχω τώρα 8.10.12397.895 είναι σούπερ. Κάποιες από τις προηγούμενες τα μόνα προβλήματα που είχαν ήταν σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας και λίγο με την ταχύτητα του explorer. Τώρα όμως το τηλέφωνο είναι ο.κ. Σε τηλέφωνα άλλων εταιριών από ότι διάβασα αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα λειτουργικότητας ήτε με τη κάμερα ήτε με άλλα συστήματα του τηλεφώνου τους. Στο htc 8s όμως τέτοια προβλήματα δεν είδα. Άρα ήταν θέμα συσκευών και drivers. Αυτά. Εγώ πήγα να το κάνω και μου εβγαζε ότι δεν έχω χώρο ζήταγε 600mb.Τεσπα το έκανα soft reset και θα ξαναδοκιμάσω.Χρειαζεται να κάνω back up για την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εγώ πήγα να το κάνω και μου εβγαζε ότι δεν έχω χώρο ζήταγε 600mb.Τεσπα το έκανα soft reset και θα ξαναδοκιμάσω.Χρειαζεται να κάνω back up για την αναβαθμιση? Οχι δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Έτοιμος και γω δεν μπορούσα να περιμένω και εβαλα την 8.1 dev πολύ μεγάλη διάφορα το κινητό πετάει. Ξέρει κάνεις πως μεταφέρω τις ειδή εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα SD? Οκ το βρηκα....:wink: Edited August 2, 2014 by sysyfos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 τι είναι αυτά που γράφονται στο wpcentral? ότι το 8s δεν θα πάρει τελικά την 8.1 λόγω θεμάτων ασυμβατότητας hardware? Εδώ την πήρε το 520 και δεν θα την πάρει το 8s ? Αν ισχύει , άλλο ένα φάουλ της Htc . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Για βάλε και ένα link, όταν λέμε πράγματα με πηγές καλό είναι να βάζουμε και το λινκ για να κρίνουμε την δημοσίευση... Και τέλος υποψιάζομαι ότι έχεις μπερδευτεί καθώς τα HTC 8S δεν πήραν τα WP8.1 Update 1 Developers Preview, λόγω κάποιου προβλήματος αλλά θα πάρουν κανονικά μόλις αυτό λυθεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) ορίστε και το link http://www.wpcentral.com/htc-8s-apparently-wont-be-seeing-windows-phone-81-update-1 και εδώ άλλο link http://betanews.com/2014/08/06/windows-phone-8-1-update-1-will-not-reach-htcs-8s/ Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα πράγματα είναι σκούρα για το 8s , σε αντίθεση με το 8X , που θα πάρει την αναβαθμιση . Edited August 18, 2014 by wagelis Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι ... Αυτό που σου εξήγησα είναι... ΔΕΝ μιλάει για τα 8.1 ΑΛΛΆ για τα 8.1 Update 1 που θα βγουν σε 3 μήνες πάνω κάτω (αφού πριν 10 μέρες έκανε την εμφάνιση τους η devs preview έκδοση)... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 τι είναι αυτά που γράφονται στο wpcentral? ότι το 8s δεν θα πάρει τελικά την 8.1 λόγω θεμάτων ασυμβατότητας hardware? Εδώ την πήρε το 520 και δεν θα την πάρει το 8s ? Αν ισχύει , άλλο ένα φάουλ της Htc . Δεν ευθυνεται η htc αλλα η microsoft που προωθει πλεον μονο τα nokia windows που ειναι δικο της μαγαζι.... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν απο λιγο εκανα ενημερωση λογισμικου και δεν υπαρχει η 8.1,ουτε θα υπαρξει ποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ...while HTC 8S due to some hardware upgrades do not meet the criteria, this will not be upgraded, hope you are using HTC 8S friends can understand. ... Προβλήματα σε κάποια Hardware Upgrades της HTC... Η MS έδωσε την αναβάθμιση σε όλα τα κινητά που έχουν WP8.1 (να θυμίσω ότι μιλάμε για το Update 1 των WP8.1, όχι για τα WP8.1), από εκεί και πέρα είναι θέμα κατασκευαστών... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Προβλήματα σε κάποια Hardware Upgrades της HTC... Η MS έδωσε την αναβάθμιση σε όλα τα κινητά που έχουν WP8.1 (να θυμίσω ότι μιλάμε για το Update 1 των WP8.1, όχι για τα WP8.1), από εκεί και πέρα είναι θέμα κατασκευαστών... γεια! εγω γιατι δεν μπορω να παρω την official 8.1 μεσω της ενημερωσης της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα... Η Official 8.1 δεν είναι ακόμα διαθέσιμη από την HTC.. Όταν κάνει roll out θα πάρεις τα 8.1 ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... Προσοχή και πάλι... Το άρθρο δεν μιλάει για τα 8.1 τα οποία θα πάρει κανονικά το 8S αλλά για το πρώτο update των 8.1 (WP8.1 GDR1) που ενδέχεται να μην πάρει το 8s λόγω προβλήματος στο hardware κομμάτι από την HTC... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts