Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8S

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστω Archaic κ salazar_ αλλα δεν προλαβα.

Σε οσα καταστηματα ρωτησα ολα το ειχαν με κανονικη τιμη.

Αργησα πολυ μαλλον.

• Απαντήσεις 590
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστω Archaic κ salazar_ αλλα δεν προλαβα.

Σε οσα καταστηματα ρωτησα ολα το ειχαν με κανονικη τιμη.

Αργησα πολυ μαλλον.

Καλησπέρα. Όλες οι συσκευές που έβγαλε η vodafone σε προσφορά ήταν για αγορά από το κατάστημα ή από το ίντερνετ ΕΚΤΟΣ από το 8ς που ήταν προσφορά μόνο για ίντερνετ. Έλεγε χαρακτηριστικά 'Αποκλειστική τιμή online 89 ευρώ' στη καρτέλα πάνω στο κινητό, όταν το παρήγγειλα από το eshop τους. Για αυτό δεν το βρίσκεις σε αυτή τη τιμή στα καταστήματα. Απλά μπορείς να μπαίνεις στη σελίδα τους, μήπως το βάλουν ξανά μέχρι το τέλος των εκπτώσεων.

Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι να αγορασω το κιν. για μια φιλη και το εχω βρει ελαφρα μτχ σε καλη τιμη..Ηθελα να ρωτησω το wifi εχει επιλογη να μενει παντα ανοιχτο?Εχει παρει την gdr3 αναβάθμιση?Γνωριζω απο wp8 διοτι εχω το 1020 εδω και λιγο καιρο..

Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι να αγορασω το κιν. για μια φιλη και το εχω βρει ελαφρα μτχ σε καλη τιμη..Ηθελα να ρωτησω το wifi εχει επιλογη να μενει παντα ανοιχτο?Εχει παρει την gdr3 αναβάθμιση?Γνωριζω απο wp8 διοτι εχω το 1020 εδω και λιγο καιρο..

Ναι έχει κανονικά επιλογή να μένει ανοιχτό το wifi, έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό την gdr3 και κάτι έξτρα που πήρε είναι οτι μπορεί να φορτίζει και κλειστό.

Nickolas

Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό της γυναίκας μου διότι βλέπω ότι μείνανε μόνο 500mb με λίγες εφαρμογές. Μπορώ να σβήσω κάτι, να αφαιρέσω κτλ? Έβαλα κάρτα μνήμης αλλά νομίζω δεν δέχεται εφαρμογές, σωστά?

Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό της γυναίκας μου διότι βλέπω ότι μείνανε μόνο 500mb με λίγες εφαρμογές. Μπορώ να σβήσω κάτι, να αφαιρέσω κτλ? Έβαλα κάρτα μνήμης αλλά νομίζω δεν δέχεται εφαρμογές, σωστά?

Μπορείς να σβήσεις τα προσωρινά αρχεία. Μέχρι στιγμής δεν γίνεται να περάσεις εφαρμογές στην SD card , απ' ότι ξέρω τουλάχιστον. Επίσης για να μην συνδέεται στο διαδύκτιο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας πηγαίνεις : Ρυθμίσεις - Κινητή Τηλεφωνία - Συνδεση δεδομένων ( Απενεργοποιημένη ).

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Είμαι και γω κάτοχος του HTC 8S χάρη στην προσφορά της Βόνταφον.

Η αλλαγή από Android σε WP έχει μερικά προβληματάκια...

Ένα από αυτά θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να με βοηθήσετε αν κάποιοι από εσάς το έχετε αντιμετωπίσει ή γνωρίζετε πως επιλύεται...

Προσπαθώ να συνδέσω το gmail στο τηλέφωνο και δεν μου βγάζει το περιεχόμενο του λογαριασμού μου στο gmail. Ενώ φαίνεται ότι είμαι στα εισερχόμενα, η σελίδα είναι λευκή λέγοντας πως δεν υπάρχουν μηνύματα, αν και δεν ισχύει...γιατί το μέιλ έχει εισερχόμενα μηνύματα.

Το ίδιο ισχύει και όταν στέλνω ένα μήνυμα.

Στις ρυθμίσεις, εκεί που γράφει για την προσθήκη email της google μου γράφει "απαιτείται προσοχή" και πατώντας πάνω μου γράφει στην αρχή "ενημερώστε τα στοιχεία σας για το λογαριασμό m.google.com". Εκεί εκτός από το password, μου βγάζει μια ένδειξη "Τομέας". Τι πρέπει να συμπληρώσω εκεί;

Παιδιά βοηθήστε γιατί όλες τις επαφές τις έχω στο gmail (ως χρήστης android μέχρι σήμερα) και έχω κολλήσει πως να εναρμονιστώ με τα windows phone...

ΥΓ Εννοείται πως έχω επιχειρήσει να βρω βοήθεια μέσω του center των WP και έχω συμπληρώσει ό,τι μου γράφει...αλλά έχω κολλήσει με τον Τομέα... Μάλλον αυτό φταίει που δεν συνδέομαι. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

Ένα από αυτά θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να με βοηθήσετε αν κάποιοι από εσάς το έχετε αντιμετωπίσει ή γνωρίζετε πως επιλύεται...

Προσπαθώ να συνδέσω το gmail στο τηλέφωνο και δεν μου βγάζει το περιεχόμενο του λογαριασμού μου στο gmail. Ενώ φαίνεται ότι είμαι στα εισερχόμενα, η σελίδα είναι λευκή λέγοντας πως δεν υπάρχουν μηνύματα, αν και δεν ισχύει...γιατί το μέιλ έχει εισερχόμενα μηνύματα.

Στις ρυθμίσεις, εκεί που γράφει για την προσθήκη email της google μου γράφει "απαιτείται προσοχή" και πατώντας πάνω μου γράφει στην αρχή "ενημερώστε τα στοιχεία σας για το λογαριασμό m.google.com". Εκεί εκτός από το password, μου βγάζει μια ένδειξη "Τομέας". Τι πρέπει να συμπληρώσω εκεί;

Παιδιά βοηθήστε γιατί όλες τις επαφές τις έχω στο gmail (ως χρήστης android μέχρι σήμερα) και έχω κολλήσει πως να εναρμονιστώ με τα windows phone...

ΥΓ Εννοείται πως έχω επιχειρήσει να βρω βοήθεια μέσω του center των WP και έχω συμπληρώσει ό,τι μου γράφει...αλλά έχω κολλήσει με τον Τομέα... Μάλλον αυτό φταίει που δεν συνδέομαι. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

Προσωπικά όταν έβαλα για πρώτη φορά το gmail δε χρειάστηκε να κάνω κάτι το πήρε κατευθείαν και έκανε και συγχρονισμό τις επαφές και ημερολόγιο, δοκίμασες να σβήσεις το λογαριασμό και να τον ξαναπεράσεις; Επίσης ρώτα και τα παιδιά στο νήμα για απορίες για windows phone 8 γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον και να σε βοηθήσει.

Edit: Ρίξε και μια ματιά σε αυτό που βρήκα μήπως και σε βοηθήσει:

http://www.makeuseof.com/tag/setup-gmail-accounts-windows-phone/

Edited by atlantian
Nickolas

Κοζαρε αν το imap στο Gmail είναι στο On. Και εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω από το να δώσω κωδικό και φυσικά το email που έχω στην google. Επίσης δές τι γράφει στον διακομιστή εισερχομένων και SMTP.

βγαλε και ξαναβαλε τον λογαριασμο του gmail, τουλαχιστον σε ενα φιλο ετσι λυθηκε, με το που τον εβαλε παλι ολα γιναν κανονικα

Καλημερα σε όλους. Μια ερώτηση προς κατόχους. Με όλα τα νέα updates πόσο ελεύθερο χώρο σας δίνει στη μνήμη? Κάπου -δε θυμάμαι που- είχα διαβάσει ότι βελτιώνεται,αλλα δξ αν επιβεβαιώνεται γιατι δεν είχα τσεκάρει πριν τις αναβαθμισεις :stupid:

Προσωπικά έχω δει ~1,25 gb μετά και το τελευταίο update....

Αν δεν κατεβάσεις εφαρμογές , χάρτες κτλπ κάπου τόσο είναι.

Μεθυσμένος είναι ο Music Player και βλέπει μερικά αρχεία μουσικής διπλά; Γι' αυτό λέγονται windows phone 8άρια μάλλον... :lol:

Edited by Brainmorf

Τις διπλές εμφανίσεις των μουσικών αρχείων μπόρεσα να τις εξαφανίσω βάζοντας τα αρχεία μου στο φάκελο music όχι με το τηλέφωνο συνδεδεμένο στο pc αλλά συνδέοντας την sd στο pc με ανταπτορα. Με τον τρόπο αυτό δεν μου ξαναέβγαλε διπλά αρχεία.

• 2 weeks later...
Καλησπερα

Data sense σε αυτο το κινητο μπαινει?

Πήγαινε στο Εγκατάσταση σύνδ. και μόλις ολοκληρωθεί , θα δείς μια επιλογή που θα λέει Data Sense.

To εκανα αλλα τιποτα

τα καταφερα τελικα αλλαζοντας παροχο .

Ενσωματωμενος call counter δεν υπαρχει στο τηλεφωνο;;;;

Edited by Spiros285

Η Microsoft δεν είχε ανακοινώσει ότι όσα smartphones έχουν windows phone 8 θα πάνε σε 8.1;

Η HTC ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως εργάζεται με την Microsoft ώστε να αναβαθμίσει το HTC 8Χ στo Windows phone 8.1.

http://www.techweekeurope.co.uk/news/htc-windows-phone-microsoft-android-139375

Δυστυχώς καμμία αναφορά στο δικό μας HTC 8S, που ξεφορτώθηκαν ότι στόκ είχαν στις αποθήκες τους.

Η ασφυκτικά μικρή Flash και ο επεξεργαστής δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως θα υπάρξει αναβάθμιση για το 8S.

Θα ζήσουμε και χωρίς το update πάντως ( αν τελικά δεν γίνει αναβάθμιση )...

Ότι ποιό value for money έχω αγοράσει εδώ και καιρό.

Από την Google δεν υπάρχει εφαρμογή για το YouTube σε Windows Phone.

Από την Google δεν υπάρχει εφαρμογή για το YouTube σε Windows Phone.

Μόνο από browser μπαίνεις;

Τι λέει το κινητό.... Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για να πάρω μια γεύση από Windows Phone.....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μόνο από browser μπαίνεις;

Τι λέει το κινητό.... Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για να πάρω μια γεύση από Windows Phone.....

Όχι υπάρχουν πολλές εφαρμογές από τρίτους όπως metrotube, youtube HD κλπ

Μερικές σου επιτρέπουν να μετατρέπεις τα βίντεο σε mp3 και να τα βάζεις και σαν ringtone.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/search?q=youtube

To τηλέφωνο είναι πολύ καλό όσον αφορά τις μουσικές του δυνατότητες και την μπαταρία, έχει μια μέτρια κάμερα και μικρή μνήμη η οποία σε περιορίζει πολύ στις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θα εγκαταστήσεις. Όταν με το καλό πάρει την αναβάθμιση σε 8.1 (μάλλον προς καλοκαίρι μεριά) και θα μπορείς να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές και στην κάρτα μνήμης θα αξίζει πραγματικά. Ένα ακόμη μείον η έλλειψη μπροστινής κάμερας και αναγκάζεσαι να κάνεις βιντεοκλήση στο skype με την πίσω.

Nickolas

Όχι υπάρχουν πολλές εφαρμογές από τρίτους όπως metrotube, youtube HD κλπ

Μερικές σου επιτρέπουν να μετατρέπεις τα βίντεο σε mp3 και να τα βάζεις και σαν ringtone.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/search?q=youtube

To τηλέφωνο είναι πολύ καλό όσον αφορά τις μουσικές του δυνατότητες και την μπαταρία, έχει μια μέτρια κάμερα και μικρή μνήμη η οποία σε περιορίζει πολύ στις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θα εγκαταστήσεις. Όταν με το καλό πάρει την αναβάθμιση σε 8.1 (μάλλον προς καλοκαίρι μεριά) και θα μπορείς να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές και στην κάρτα μνήμης θα αξίζει πραγματικά. Ένα ακόμη μείον η έλλειψη μπροστινής κάμερας και αναγκάζεσαι να κάνεις βιντεοκλήση στο skype με την πίσω.

Είναι σίγουρο ότι θα πάρει την αναβάθμιση 8.1 το 8ς;;

Είναι σίγουρο ότι θα πάρει την αναβάθμιση 8.1 το 8ς;;

Η Microsoft έχει δηλώσει οτι όλα τα κινητά με WP8 θα πάρουν την αναβάθμιση, από εκεί και πέρα τι να πω ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Σε κανα μήνα πάντως που θα δωθεί η αναβάθμιση επίσημα στους developers θα γνωρίζουμε.

Nickolas