alextrela Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγω παντως την ενημερωση στην gdr3 την εκανα στην αρχη κατα το σεταρισμα της συσκευης και δεν ειχα κανενα θεμα. Εγινε σε 2 φασεις και μεσω wifi. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο και θελω να ρωτησω κατι.Σαν πρωην χρηστης Nokia-symbian δουλευα αρκετα το gps με nokia maps υπαρχει η δυνατοτητα αυτη η κατι αλλο αξιολογο για οδηγηση στο htc 8s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν η εγγύηση καλύπτει το digitizer. Το κινητό και η οθόνη λειτουργούν μια χαρά αλλά το τζάμι έιναι ραγισμένο. Πήρα τηλ τη vodafone που το πήρα και μου είπαν να τους το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο και θελω να ρωτησω κατι.Σαν πρωην χρηστης Nokia-symbian δουλευα αρκετα το gps με nokia maps υπαρχει η δυνατοτητα αυτη η κατι αλλο αξιολογο για οδηγηση στο htc 8s? Φίλε μου πάρε lumia αν σε ενδιαφέρουν οι χάρτες της nokia. Στο htc 8s υπάρχουν μεν αλλά με 35€ δε το πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φίλε μου πάρε lumia αν σε ενδιαφέρουν οι χάρτες της nokia. Στο htc 8s υπάρχουν μεν αλλά με 35€ δε το πρόγραμμα πλοήγησης. Ευχαριστώ Loukas για την απάντηση έχω βρει ένα στα 120€ και ψήνομαι να το πάρω όσο για gps ελπίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια χτες πηρα το κινητακι μεταχειρισμενο μια χαρα ειναι.καπου εκανα μια βλακεια κ εσβησα το μαμα ρολοι που ειναι στην αρχικη οθονη.πως το βρισκω η το ξανακατεβαζω???δεν ειναι στις εφαρμογες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια χτες πηρα το κινητακι μεταχειρισμενο μια χαρα ειναι.καπου εκανα μια βλακεια κ εσβησα το μαμα ρολοι που ειναι στην αρχικη οθονη.πως το βρισκω η το ξανακατεβαζω???δεν ειναι στις εφαρμογες:( Θα μπεις στο store, HTC Apps και θα κατεβάσεις την πρώτη που λέει HTC. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Θα μπεις στο store, HTC Apps και θα κατεβάσεις την πρώτη που λέει HTC. το εκανα φιλε μου αλλα το ρολοι πουθενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 το εκανα φιλε μου αλλα το ρολοι πουθενα.. To ρολόι δεν εμφανίζεται αυτόματα, από τη λίστα των εφαρμογών θα πας στην εφαρμογή HTC θα πατήσεις επάνω και θα κρατήσεις πατημένο και στη λίστα που θα εμφανιστεί θα πατήσεις το πρώτο "καρφίτσωμα στην έναρξη". Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ok φίλε μου ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παιδιά το 8s της αδερφής μου κλείνει μόνο του χωρίς προφανή λόγο. Το έκανα hard reset αλλά τίποτα. Το κακό είναι ότι κάνει shut down και όχι restart οπότε αν δεν το πάρει χαμπάρι χάνει κλίσεις. Πού μπορώ να το πάω στη Θεσσαλονίκη; Είναι μέσα στην εγγύηση και έχουμε και την απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Για θεσσαλονικη δεν ξέρω άλλα θα σου πρότεινα να πας το κινητό εκεί που το αγόρασες για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!!!! Μας έχει βγάλει ξανά ότι έχει update η συσκευή και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν έχει χώρο υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε εκτός από το να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων ;; Στήσαμε εφαρμογές αλλά τίποτα πάλι γράφει ότι δεν υπάρχει χώρος .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasa Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!!!! Μας έχει βγάλει ξανά ότι έχει update η συσκευή και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν έχει χώρο υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε εκτός από το να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων ;; Στήσαμε εφαρμογές αλλά τίποτα πάλι γράφει ότι δεν υπάρχει χώρος .... Η ενημέρωση μπορεί να γίνει πλέον μόνο μετά από επαναφορά τού τηλεφώνου, υπάρχει το σχετικό εικονίδιο στις ρυθμίσεις - πληροφορίες. Να μην την φοβηθούμε διότι δεν χάνουμε τις επαφές και τις εφαρμογές μπορούμε να τις κρατήσουμε πρόχειρα κάπου σημειωμένες, εξάλλου υπάρχουν και στο ιστορικό αγορών του win store. Κάνοντας στην συνέχεια τις αναβαθμήσεις GDR 1 2 και 3, οι οποίες είναι ουσιαστικές, αποκτούμε ένα άλλο, αναβαθμισμένο, τηλέφωνο. Καινούργιες χρήσιμες δυνατότητες, με ράδιο, αλλά κυρίως μπορούμε να σβήνουμε την αχρησιμοποίητη μνήμη, το ''άλλο'', και έτσι ποτέ πια δεν έχουμε πρόβλημα χώρου, ακόμα και με την μικρή διαθέσιμη μνήμη του 8S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλησπέρα, έχω πάρει της γυναίκας ένα 8S και ενώ δουλεύει ρόλοι γενικά, τις τελευταίες 2-3 μέρες στην συνομιλία του FB (μέσα από τα μηνύματα) της βγάζει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην συνομιλία" ή κάτι τέτοιο ενώ το υπόλοιπο fb intergration δουλεύει κανονικά (στις επαφές, φωτο κλπ.) Το ίδιο κάνει και μέσω wifi και 3G. Καμιά ιδέα? Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση " βγαίνει στην εφαρμογή του Facebook, ενώ λειτουργεί κανονικά. Αν ενοχλεί , μπορεί να συδεθείτε στο facebook με τον internet explorer, αλλά αυτό προκαλεί μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων όποτε προτείνεται μόνο με σύνδεση wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση " βγαίνει στην εφαρμογή του Facebook, ενώ λειτουργεί κανονικά. Αν ενοχλεί , μπορεί να συδεθείτε στο facebook με τον internet explorer, αλλά αυτό προκαλεί μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων όποτε προτείνεται μόνο με σύνδεση wifi. Δεν εννοώ την εφαρμογή του FB, δεν την έχουμε εγκαταστήσει καν, λέω μέσα από τα μηνύματα που μόλις μπεις εμφανίζει αυτό το μήνυμα πάνω στην μπάρα. Το ίδιο μήνυμα λέει και στην διπλανή καρτέλα δίπλα από τις συζητήσεις. Και αυτό ξεκίνησε ξαφνικά πριν 3 περίπου μέρες ενώ τόσο καιρό μπορούσε μέσα από τα μηνύματα να δει και ποια άτομα είναι συνδεδεμένα και να συνομιλήσει μαζί τους. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μπορεί για κάποιο λόγο η κατάσταση σύνδεσης να μην έιναι"διαθέσιμος". Για δείτε το αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Μπορεί για κάποιο λόγο η κατάσταση σύνδεσης να μην έιναι"διαθέσιμος". Για δείτε το αυτό Το δοκίμασα και ήταν στο "διαθέσιμος" το γύρισα σε "εκτός σύνδεσης" και το ξαναέβαλα σε "διαθέσιμος", έβγαλε στην μπάρα αρχικά ένα "Σύνδεσή..." και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα το γνωστό "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην συνομιλία"... Καμιά άλλη ιδέα? EDIT ξαναέκανα συγχρονισμό στο FB account μέσα από τις ρυθμίσεις και συνδέθηκε! Edited January 11, 2014 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλησπέρα. Παρήγγειλα το κινητό από τη προσφορά της vodafone, αφού στα 89 ευρώ φαίνεται να είναι μια αρκετά καλή πρόταση. Το μόνο θέμα που με απασχολεί είναι με τη μη αποσπώμενη μπαταρία του κινητού. Κάποιος που το έχει καιρό μπορεί να πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μπαταρία;; Έχει πέσει η απόδοσή της ή είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petasis Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγώ το έχω 13 μήνες, και δεν έχω δει διαφορά (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Ευχαριστώ.Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, αφού το έχεις το κινητό αρκετό καιρό.Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή και ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά της (αν έχεις βρει εσύ κάποιο); Και αν έχει κάποιος, ας προτείνει μια καλή θήκη και screen protector. Edited January 16, 2014 by volleyball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδιά ξέρει κανείς έναν απλό τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από το nokia c5-00 στο HTC 8S. Τις βλέπω μέσα από το Nokia PC Suite αλλά η κάρτα sim της cosmote είναι αρχαία από το 1998 και δεν έχει τη δυνατότητα να αντιγράψω τις επαφές μου στη κάρτα. Μέχρι τώρα όλα τα τηλέφωνά μου ήταν nokia και δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) παιδιά ξέρει κανείς έναν απλό τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από το nokia c5-00 στο HTC 8S. Τις βλέπω μέσα από το Nokia PC Suite αλλά η κάρτα sim της cosmote είναι αρχαία από το 1998 και δεν έχει τη δυνατότητα να αντιγράψω τις επαφές μου στη κάρτα. Μέχρι τώρα όλα τα τηλέφωνά μου ήταν nokia και δεν είχα πρόβλημα. Ακριβως το ιδιο κινητο ειχα και εγω και πηρα το HTC..Κανε εγκατασταση το nokia suite σε PC, ανοιξε ενα λογαριασμο hotmail αν δεν εχεις και κανε συγχρονισμο των επαφων. http://www.nokia.com/gr-el/support/product/nokia-suite/ Edited January 17, 2014 by sysyfos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ακριβως το ιδιο κινητο ειχα και εγω και πηρα το HTC..Κανε εγκατασταση το nokia suite σε PC, ανοιξε ενα λογαριασμο hotmail αν δεν εχεις και κανε συγχρονισμο των επαφων. http://www.nokia.com/gr-el/support/product/nokia-suite/ Αυτό έκανα κι εγώ. Έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να μην είναι οι επαφές μου στο νετ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts