Jump to content

καλυτερο zip program?

lazaross
 Κοινοποίηση

Καλύτερο zip program?  

61 members have voted

1. 1. Καλύτερο zip program?

• 7z
      2
    • WinAce
      2
    • WinRar
      44
    • WinZip
      10
    • Άλλο ( Ποιό; )
      3

Recommended Posts

ειναι τα εξης : winrar,winace,winzip και 7z. ποιον προτιματε? εχω παρατηρησει οτι με τον 7z γινεται περιπου στο 100% (!!!!!!) συμπιεση για κυριως roms αρχεια. με το winace δεν εχω ασχοληθει καθολου, το winzip το εχω κανει unistall εδω και κατι μηνες και με το winrar ειμαι εδω και 1 χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, οποτε ψηφιζω winrar και μετα 7z.

Έχω δοκιμάσει τα 3(WinRar, WinZip, Winace) από τα 4 προγράμματα και μπορώ να πω ότι το WinRar είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα δύο!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

το πρωτο λειτουργει καλα μονο για τα roms. ειναι και πολυ μικρο. μοιαζει θα ελεγα πολυ με το winrar αν και εχει λιγες δυνατοτητες.

το link για να το κατεβασετε : http://www.7-zip.org/

egw pali ola idia ta briskw... exw kanei to idio arxeio zip kai me winzip kai winrar to idio mege8os mou bgazei.

gia na einai eilhkrhneis ta xrhsimopoiw kai ta 2 mono kai mono otan 8elw na kanw polla arxeia ena kai na ta steilw se kapoion apo msn...

p.s. kalo 8a htan na eixame pollaplh epilogh

το WinAce κανει εκπληκτικη συμπιεση, αλλα και παλι προτιμω το WinRar για το περιβαλλον του....

(βεβαια δεν καταλαβα αν εννοεις την συμπιεση ή το GUI οταν ρωτας ποιο ειναι το καλυτερο zip προγραμμα, οποτε θεωρησα το GUI...)

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

Εγω χρησιμοποιω το Power Archiver ετσι για αλλαγη :) :)
Υπογραφή....

Καλύτερο πρόγραμμα ως προς τι ; Ταχύτητα ; Συμπίεση ; Ευχρηστία ; Πιο δημοφιλές ; Πιο χρήσιμο ; Το winzip έχει την χειρότερη συμπίεση αλλά είναι το πιο γρήγορο. Το winace έχει την καλύτερη συμπίεση αλλά είναι αρκετά αργό.

Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι τα xp έχουν εγγενής υποστήριξη για zip αρχεία (αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το πόσο γρήγορα είναι).

Μιχάλης :alien:

Winrar με διαφορα is the Best!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (15 Ιούν. 2004 , 11:43)

Το winzip έχει την χειρότερη συμπίεση αλλά είναι το πιο γρήγορο. Το winace έχει την καλύτερη συμπίεση αλλά είναι αρκετά αργό.

μα ειναι αργο το winace επειδη ακριβως κανει καλη συμπιεση και το αντιθετο με το winzip..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SupraDiN (15 Ιούν. 2004 , 22:30)

winace eixa prin xronia ..... kali simpiesh poli kalo peribalon ...... alla nomizw to winrar einai 1 klasi kalitero kai auto xrisimopio edw kai xronia.

Συμφωνώ. Κι εγώ με WinAce ξεκίνησα αλλά τελικά το WinRAR επεκράτησε.

Η καλύτερη λύση είναι το winrar καθώς υποστηρίζει συμπίεση τόσο σε ζιπ όσο και σε rar με αποτέλεσμα να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την περίσταση (πχ για γρήγορες συμπιέσεις αρχείων --> .zip και για κορυφαία συμπίεση --> rar ) :)

Το winrar έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου έχει φανεί αρκετά χρήσιμο. Κάποιες φορές θέλω να μεταφέρω πολλά μικρά αρχεία, τα οποία γενικά ταλαιπωρούν λιγότερο τους δίσκους κλπ, όταν μπουν σε ένα ενιαίο αρχείο zip ή rar. Με εγκατεστημένο το winrar και με δεξί κλικ σε κάποιο(α) αρχείο(α) εμφανίζεται η επιλογή Add to archive... όπου εκτός από την δυνατότηα επιλογής του είδους του αρχείου που θα δημιουργηθεί, μπορεί να ρύθμιστεί ο βαθμός της συμπίεσης. Εκεί υπάρχει η επιλογή store, με την οποία τα αρχεία δεν συμπιέζονται καθόλου. Είναι πολύ γρήγορο και βολικό όταν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου, αλλά πρέπει απλά να μεταφερθούν πολλά μικρά αρχεία γρήγορα.

Φυσικά είναι πολύ πιθανό ότι αυτό γίνεται και με το winzip.

Μόνο εγώ χρησιμοποιώ winzip δηλαδή; :worry: :p

Το WinRAR είναι σίγουρα το καλύτερο αλλά χρησιμοποιώ το winzip γιατί πιστεύω ότι είναι πιο εύχρηστο. :)

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net