Jump to content

Samsung GT-E2252 Dual Sim

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση και από εμένα πριν το πάρω, μιας και με τη samsung έχω καεί και το ψάχνω. Είχα ένα star, το οποίο δεν δίνανε τις αναβαθμίσεις και έπρεπε να το στείλουμε στα κεντρικά. Αυτό αναβαθμίζεται μέσω του kies ή μπα???? Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 165
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση και από εμένα πριν το πάρω, μιας και με τη samsung έχω καεί και το ψάχνω. Είχα ένα star, το οποίο δεν δίνανε τις αναβαθμίσεις και έπρεπε να το στείλουμε στα κεντρικά. Αυτό αναβαθμίζεται μέσω του kies ή μπα???? Ευχαριστώ.

Αναβαθμίζεται μέσω του kies αλλά αναβάθμιση μην περιμένεις. ;)

Με καλύπτει. Έστω να μπορώ αν τα παίξει να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση. Ή αν ξεχάσω τον κωδικό να μπορώ να το μηδενίσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε... Με βοήθησες...

• 5 weeks later...
καλησπερα,θελω να ρωτησω το εξης:βρηκα το συγκεκριμενο κινητο σε μαγαζι και λεει οτι <<H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα/μενού.>>τι σημαινει αυτο?ελληνικα δηλαδη μεσα δεν θα βρω ????

Οχι Ελληνικά δεν θα έχει.

Μονο Εγγλέζικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
καλησπερα, προσφατα οπως ανεφερα και πιο πανω εκανα update το νεο λογισμικο, πριν το κανω το κινητο στα καλα καθουμενα εκλεινε απο μονο του, μετα την αναβαθμιση βλεπω να μου το κανει πιο συχνα, τι επιλογες εχω? μπαινω στο kies και δεν εχει κατι σαν επιδιορθωση και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση, τι κανουμε τωρα?? ολα σε μενα συμβαινουν?σας εχει τυχει? το να το στειλω απο εκει που το πηρα θα μου πουνε μια χαρα δουλευει......................... ειχα το 1182 μου εβγαλε προβλημα, πηρα αυτο εδω παλι προβλημα, αγανακτησα δε ξανα περνω samsung με την καμια

καλησπερα, προσφατα οπως ανεφερα και πιο πανω εκανα update το νεο λογισμικο, πριν το κανω το κινητο στα καλα καθουμενα εκλεινε απο μονο του, μετα την αναβαθμιση βλεπω να μου το κανει πιο συχνα, τι επιλογες εχω? μπαινω στο kies και δεν εχει κατι σαν επιδιορθωση και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση, τι κανουμε τωρα?? ολα σε μενα συμβαινουν?σας εχει τυχει? το να το στειλω απο εκει που το πηρα θα μου πουνε μια χαρα δουλευει......................... ειχα το 1182 μου εβγαλε προβλημα, πηρα αυτο εδω παλι προβλημα, αγανακτησα δε ξανα περνω samsung με την καμια

Δεν το εχω το κινητό αλλα και εδώ ισως έχεις θέμα hardware.. Δες ποσο καλά πατάει η μπαταρία και δες αν υπάρχει η δυνατότητα αν στο κάνει η SIM. Παρα πολλά προβλήματα οφείλονται σε "κακές" SIM (με την cosmote να έχει την πρωτιά). Λίγο ελαφρύ ξύσιμο στις επαφές της sim και καλύτερη τοποθέτηση ίσως κάνουν την διαφορά.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Δεν το εχω το κινητό αλλα και εδώ ισως έχεις θέμα hardware.. Δες ποσο καλά πατάει η μπαταρία και δες αν υπάρχει η δυνατότητα αν στο κάνει η SIM. Παρα πολλά προβλήματα οφείλονται σε "κακές" SIM (με την cosmote να έχει την πρωτιά). Λίγο ελαφρύ ξύσιμο στις επαφές της sim και καλύτερη τοποθέτηση ίσως κάνουν την διαφορά.

Hardware ε ; Πάμε για πέταμα δηλαδή , είχα βάλει κάτι ενδιάμεσα μπαταρία πλαστικού κ είχαν ελαττωθεί τα reboot , λες να είναι από εκεί ; Τι άλλο να κάνω εκεί στην μπαταρία ; Για την sim δεν έχω ακούσει κάτι να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα , ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Hardware ε ; Πάμε για πέταμα δηλαδή , είχα βάλει κάτι ενδιάμεσα μπαταρία πλαστικού κ είχαν ελαττωθεί τα reboot , λες να είναι από εκεί ; Τι άλλο να κάνω εκεί στην μπαταρία ; Για την sim δεν έχω ακούσει κάτι να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα , ευχαριστώ για τον χρόνο σου

αν ειναι κακή επαφή μπαταρίας δοκιμάζεις τα κλασσικά. δίνεις τάση στους ακροδέκτες από την πλακέτα που ακουμπάνε στην μπαταρία (τα 'τραβάς' με κάποια πχ καρφιτσα να ακουμπάνε καλύτερα) και καθαρίζεις λιγο τους πόλους της μπαταρίας (πολύ ελαφρύ τρίψιμο). Οσο για την ΣΙΜ αν εχεις καποιο δευτερο αριθμό κάνε μια δοκιμή. Και 'ναι' οι ΣΙΜ (πχ κακή επαφή) ειναι αιτία reboot ή κωλυμάτων.

αν ειναι κακή επαφή μπαταρίας δοκιμάζεις τα κλασσικά. δίνεις τάση στους ακροδέκτες από την πλακέτα που ακουμπάνε στην μπαταρία (τα 'τραβάς' με κάποια πχ καρφιτσα να ακουμπάνε καλύτερα) και καθαρίζεις λιγο τους πόλους της μπαταρίας (πολύ ελαφρύ τρίψιμο). Οσο για την ΣΙΜ αν εχεις καποιο δευτερο αριθμό κάνε μια δοκιμή. Και 'ναι' οι ΣΙΜ (πχ κακή επαφή) ειναι αιτία reboot ή κωλυμάτων.

Καλημέρα , αυτό με την τάση δε το κατάλαβα , τι τάση να δώσω ; Να βγούνε από το κινητό λίγο ποιο έξω τα σιδερακια που ακουμπανε την μπαταρία ; Αυτό λες ; Θ αλλάξω sim αν και είναι καινουρια , ευχαριστώ

Καλημέρα , αυτό με την τάση δε το κατάλαβα , τι τάση να δώσω ; Να βγούνε από το κινητό λίγο ποιο έξω τα σιδερακια που ακουμπανε την μπαταρία ; Αυτό λες ; Θ αλλάξω sim αν και είναι καινουρια , ευχαριστώ

Λοιπον σημερα καταλαβα οτι δεν εχει θεμα η μπαταρια ουτε η sim, μπαινοντας στο menu - οθονη - ρυθμισεις και επιλεγοντας την εξυπνη οθονη κανει reboot , για την γουμαρα καβαλα που λενε και στο χωριο μου :mad:

• 4 weeks later...
παιδια εχω στειλει το κινητο στην εταιρια samsun για επισκευη (μεσω καταστηματος που το αγορασα), περιμενα καπου 1 μηνα , μου το στειλαν σημερα και δε το κανανε τιποτα, δε διορθωσαν το προβλημα, τι κανουμε τωρα? μας δουλευουν? θα ειμαι τρεις μηνες χωρις κινητο? ελεος :!:

• 2 months later...
Τι σου επαθε ;

εσβηνε στα καλα καθουμενα, φαινετε πως εγινε η δουλεια, απ οταν το παρελαβα δεν εχει ξανα σβησει, απλα τωρα δε μπορω να συνδεθω με την καμια με samsung keis

Όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, αν σε καλέσει κάποιος, το τηλ. δονείται μόνο, χωρίς ήχο. :wacko:

Μήπως κανείς έχει βρει τρόπο να έχει ήχο όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά στη συκευή;

Όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, αν σε καλέσει κάποιος, το τηλ. δονείται μόνο, χωρίς ήχο. :wacko:

Μήπως κανείς έχει βρει τρόπο να έχει ήχο όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά στη συκευή;

Δυστυχώς έτσι ειναι! Δεν φαίνεται να υπάρχει λύση...

• 2 weeks later...
Με το νέο λογισμικό διορθώθηκε το Ελληνικό Τ9 !!!

Είναι εντάξει το Τ9 ? θα το αγοράσω σε λίγη ώρα.

edit:το πήρα και εγώ..αναμείνατε για εντυπώσεις...γίνεται επαναφορά απο κάρτα μνήμης του E2152.

Edited by sv2evs

καλησπερα,θελω να ρωτησω το εξης:βρηκα το συγκεκριμενο κινητο σε μαγαζι και λεει οτι <<H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα/μενού.>>τι σημαινει αυτο?ελληνικα δηλαδη μεσα δεν θα βρω ????

Ελληνικά κανονικά στην συσκευή...αγοράστηκε σήμερα...εκτός και αν το πάρεις από μαγαζί που φέρνει απ'έξω...(αν εννοείς αυτό).

Ελληνικά κανονικά στην συσκευή...αγοράστηκε σήμερα...εκτός και αν το πάρεις από μαγαζί που φέρνει απ'έξω...(αν εννοείς αυτό).

Ποιο κατάστημα το έχει? Τιμή? Το scroutz, bestbuy δεν το έχουν πια.. :confused:

Ποιο κατάστημα το έχει? Τιμή? Το scroutz, bestbuy δεν το έχουν πια.. :confused:

Πλαίσιο, στην Καλαμαριά (Θεσ/νίκη) χθες είχε 5 συσκευές (πριν πάω)...τα υπόλοιπα μόνο της βιτρίνας :blink:

Παντως η τιμη κραταει καλα. Σχεδον 60 ευρω. Εγω πηρα 3 στο συνολο. 45 το ενα τα ειχα παρει απο σκρουτζεα. 1 επεσε κ εσπασε η οθονη. Τα αλλα λειτουργουν μια χαρα. Τι να πω ;; μπαταρια ;; τερας. + δικαρτο πιστευω αν καποιος θελει ενα κινητο για να μιλαει και οχι ιντερνετ κ τετοια ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα απο την αλλη δε μου βγηκε καλο, κανει reboot στα καλα του καθομενου, το εστειλα και καλα για επισκευη τα ιδια και τα ιδια, αντε ν αποδηξεις οτι κανει reboot μια φορα την εβδομαδα, ειναι το δευτερο samsung που εχει προβλημα μεσα σε ενα χρονο και δε βλεπω να παιρνω ξανα :mad:

όχι,reboot δεν κάνει (καινούργιο είναι,θα ήταν κουφό) αλλά η γυναίκα μου παραπονιέται ότι το ηχείο τρίζει..συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Τι version φοράει το δικό σας παιδιά ;

• The title was changed to Samsung GT-E2252 Dual Sim