Jump to content

[Modding] Motorola RAZR XT910

baspats
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να πατήσεις όλα τα κουμπιά ακριβώς πριν δείξει το κόκκινο λογότυπο.
δες αυτό στο 2.42

Αν το τηλέφωνό σου δεν κλείνει και πρέπει να το κάνεις ρεσετ, αφού το κάνεις ρεσετ πρέπει αμέσως να πατήσεις όλα τα κουμπιά όπως στο video. Αποκλείεται να μην μπαίνει σε αυτό το μενού ότι και να έχει γίνει. Προσπάθησέ το, είναι μέχρι να βρεις το κόλπο.

Καλημέρα!

Αν μπορείς και έχεις χρόνο μπες εδώ

http://www.millenniumrealestate.gr/gr/contact/view/4/13

και πάρε με τηλέφωνο.

Αν με πάρεις στο κινητό θα σε καλέσω εγώ πίσω.

Βεζούβιος

• Απαντήσεις 196
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το επανέφερα το κινητό με την βοήθεια του RSD Light. Δουλεύει μια χαρά πλέον. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Φίλε μου χαίρομαι που τελικά το έλυσες το πρόβλημα. Συγγνώμη που δεν σου απάντησα αλλά νομίζω δικαιολογουμαι καθώς γέννησε η γυναίκα μου. Με την ευκαιρία να προσθέσω ότι δοκιμάζω τις τελευταίες kexec cm10.1 4.2.2 και είμαι αρκετά ευχαριστημενος. Έχουν πολύ μέλλον.

Edited by SpArchon

Για το leak της Voda δεν βγήκε fastboot file απ'οτι κατάλαβα; Αν στραβώσει κάτι στο flash την πατήσαμε;
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπέρα,

Υπάρχει δυνατότητα να κάνω στο τηλέφωνο restore απο nandroid back up έχω κάνεις το back up έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να κάνω restore...

Ευχαριστώ.

Μιλάμε πάντα για την ίδια recovery? Πχ δεν μπορείς να κάνεις restore στο boot menu manager (cwm based) ένα backup που το έχεις κάνει με safestrap (twrp based). Δώσε λεπτομέρειες τι σύστημα έχεις τώρα και τι σύστημα προσπάθεις να κάνεις restore.

Φοράει 4.1.2 official έκανα σε αυτή την έκδοση back up με nandroid σε clockworkmod και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θέλω να επαναφέρω το τηλ όπως ήταν πρίν, δεν είμαι έμπειρος γνώστης μάλλον έκανα πατάτα οπώτε το στήνω απο την αρχή...

Φοράει 4.1.2 official έκανα σε αυτή την έκδοση back up με nandroid σε clockworkmod και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θέλω να επαναφέρω το τηλ όπως ήταν πρίν, δεν είμαι έμπειρος γνώστης μάλλον έκανα πατάτα οπώτε το στήνω απο την αρχή...

Δεν νομίζω πως έκανες κάτι λάθος. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα η 3.4 έκδοση του bmm με το restore. Έκανες φουλ backup η selective? Δηλαδή σου βγάζει κάποιο σφάλμα κατά τη διάρκεια του restore? Δες λίγο το titanium backup, θα σου λύσει τα χέρια αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με φλασαρισματα.

full έκανα, με το titanium δοκίμασα αλλά απότι κατάλαβα αλλά κάνει μόνο τις εφαρμογές, ενώ το nandroid το χρησιμοποιώ στο s3 και κάνει ολική επαναφορά, βασικά δεν βρήκα τρόπο να ξεκινήσω το restore απο το rom manager μου λέει δεν δουλεύει για razr, απο το boot μενού δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει.

Σευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Καλησπέρα. Έβαλα την 4.1.2 στο RAZR maxx μου, αλλά δεν έχω δει τρελές διαφορές. Μπορώ να πάω τώρα για την cm10.1 κανονικά; Επίσης αν την έχει κάποιος ήδη, πόσο ελεύθερη μνήμη έχετε όταν bootarete; Σε 4.1.2 και go launcher, έχω μετά βίας 200 ελευθερα

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα. Έβαλα την 4.1.2 στο RAZR maxx μου, αλλά δεν έχω δει τρελές διαφορές. Μπορώ να πάω τώρα για την cm10.1 κανονικά; Επίσης αν την έχει κάποιος ήδη, πόσο ελεύθερη μνήμη έχετε όταν bootarete; Σε 4.1.2 και go launcher, έχω μετά βίας 200 ελευθερα

Μπορείς να τη βάλεις είτε είσαι σε 4.1.2 η σε 4.0.4 γιατί δεν έχει πια σημασία το kernel αφού η cm10.1 4.2.2 έχει kexec δηλαδή φορτώνει custom kernel αφού πρώτα φορτώσει το stock. Δες και την aokp. Δουλεύουν όλα πολύ ικανοποιητικα αλλά η μπαταρία δεν διαρκεί όσο στην στοκ ρομ, πράγμα που θα διορθωθεί σύντομα όπως λένε. Μιλάω για την cm10.1 4.2.2. Τώρα η ελεύθερη μνήμη εξαρτάται από τις εφαρμογές σου. Εγώ με περίπου 100 εφαρμογές και nova prime με 5 οθόνες και από περίπου 6 με 9 widget σε κάθε οθόνη bootαρω με 250mb ελεύθερα. Έχω βάλει και Swap partition που μου δίνει όση εικονική ram θέλω.

Μπορείς να τη βάλεις είτε είσαι σε 4.1.2 η σε 4.0.4 γιατί δεν έχει πια σημασία το kernel αφού η cm10.1 4.2.2 έχει kexec δηλαδή φορτώνει custom kernel αφού πρώτα φορτώσει το stock. Δες και την aokp. Δουλεύουν όλα πολύ ικανοποιητικα αλλά η μπαταρία δεν διαρκεί όσο στην στοκ ρομ, πράγμα που θα διορθωθεί σύντομα όπως λένε. Μιλάω για την cm10.1 4.2.2. Τώρα η ελεύθερη μνήμη εξαρτάται από τις εφαρμογές σου. Εγώ με περίπου 100 εφαρμογές και nova prime με 5 οθόνες και από περίπου 6 με 9 widget σε κάθε οθόνη bootαρω με 250mb ελεύθερα. Έχω βάλει και Swap partition που μου δίνει όση εικονική ram θέλω.

Αυτο με το Swap partition τι ακριβως κανει? Χρησιμοποιείς μερος της sd card ως μνημη ραμ?Προσφερει καλο multitasking ή λαγκάρει?Υπαρχουν πουθενα οδηγιες και πληροφοριες για το πως μπορω να το κανω στο razr?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de

Υπάρχει και τρόπος να το κάνεις manually αλλά θα είναι μόνιμο. Εγώ καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά στο multitasking. Τεράστια διαφορά έχει σε κινητά με 512 μνήμη που το έχω δοκιμάσει. Μπορείς να φτιάξεις Swap μέχρι 4gb. Σε linux συνήθως βάζεις ίση με τη hardware ram που έχεις. Μπορείς να το κάνεις και στην εσωτερική μνήμη αλλά δε στο προτείνω γιατί έχω διαβάσει ότι υπάρχει μια πιθανότητα από τα πολλά writes να γίνει ζημιά στην κάρτα. Φυσικά αν η sd είναι class 10 θα έχεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή είναι και ακριβή εφαρμογή και δεν έχει trial, υπάρχει και αλλού αν ψάξεις εάν θες απλά να τη δοκιμάσεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de

Υπάρχει και τρόπος να το κάνεις manually αλλά θα είναι μόνιμο. Εγώ καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά στο multitasking. Τεράστια διαφορά έχει σε κινητά με 512 μνήμη που το έχω δοκιμάσει. Μπορείς να φτιάξεις Swap μέχρι 4gb. Σε linux συνήθως βάζεις ίση με τη hardware ram που έχεις. Μπορείς να το κάνεις και στην εσωτερική μνήμη αλλά δε στο προτείνω γιατί έχω διαβάσει ότι υπάρχει μια πιθανότητα από τα πολλά writes να γίνει ζημιά στην κάρτα. Φυσικά αν η sd είναι class 10 θα έχεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή είναι και ακριβή εφαρμογή και δεν έχει trial, υπάρχει και αλλού αν ψάξεις εάν θες απλά να τη δοκιμάσεις.

Ωραιος,ευχαριστω πολυ!Εγκατεστησα την εφαρμογη,εχω sd class 10. Εσυ τι τιμες εχεις βαλει στις παραμετρους στο razr για να δουλευει καλυτερα?

Καλησπέρα, η εμπειρία μου με την εφαρμογή δεν είναι τόσο ευχάριστη. Το έχω βάλει, και κάνει restart στο κινητό εδώ και 20 λεπτά. Δείχνει πως είναι active, αλλά όταν πάω να ανοίξω κάτι, τσούπ restart! Ήταν και ακριβή όχι τίποτα άλλο, αλλά προβλέπω πατάτια :(

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα, η εμπειρία μου με την εφαρμογή δεν είναι τόσο ευχάριστη. Το έχω βάλει, και κάνει restart στο κινητό εδώ και 20 λεπτά. Δείχνει πως είναι active, αλλά όταν πάω να ανοίξω κάτι, τσούπ restart! Ήταν και ακριβή όχι τίποτα άλλο, αλλά προβλέπω πατάτια :(

Εγώ τη χρησιμοποιώ καιρό τώρα σε αρκετές συσκευές χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να στείλεις ένα email στον πρόγραμματιστη της και ζήτα refund.

Τα φωτα σας παιδια... Απο την εκδοση του τιτλου ειπα να βαλω τη cm10.1 rom.

Ακολουθησα τον οδηγο απο εδω http://droidnoob.com/update-motorola-razr-xt910-to-android-4-2-2-using-cm10-1-rom.html/2

και δεν εβλεπα να δουλευει το cwm recovery. To εκανα uninstall λοιπον με απλη απεγκατασταση απο τα προγραμματα και εγκατεστησα το safestrap το οποιο ενω φανηκε να μη λειτουργει κι αυτο , μετα απο ενα reset σε factory settings εμφανιστηκε κανονικα κατα την εκινηση.

Το χρησιμοπιησα για να κανω ενα partition 2 Gb και ενω ολα φαινεται πως πηγαν καλα, οτι rom και να δοκιμασα μετα την εγκατασταση της κανει restart και μενει σε μαυρη οθονη . Δοκιμασα και Mui αλλα και ubuntu χωρις αποτελεσμα.

Εννοειται πως τα εχω δοκιμασει ολα απο 3 φορες αλλα τιποτα...

http://www.droidrzr.com/index.php/topic/11409-rommotorola-razr-ubuntu-touch-preview-0301-alpha-update-2/

http://www.droidrzr.com/index.php/topic/5388-nov12-miui-rom/

Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα αφου υπαρχει το stock partitiom με τη 4.04 εγκατεστημενη αλλα εχω ενα επιπλεον μενου κατα το μπουταρισμα (του safestrap) χωρις να δειχνει να μπορει να χρησιμευσει... Υπαρχει καμια παραλειψη σε αυτα που εκανα ωστε να μπορεσω να κανω τις δοκιμες μου ή απλα εχω ιδιοτροπη συσκευη?:D

Τουλαχιστον μποουταρε σε ubuntu!!Τωρα βεβαια περιμενω να δω αν λειτουργει και κατι εκτος απ τη φωτογραφια αλλα κατι ειναι κι αυτο...

Ηθελε στο σλοτ 4 το αναθεματισμενο....

Edited by jannos

Κηγαλημερα παιδια μια βοηθεια μολις ρουταρα το ραζρ μου και θελω να τουυ περασω Καποια αλλη ρομ υπαρχει καποιος Οδηγος;

Κηγαλημερα παιδια μια βοηθεια μολις ρουταρα το ραζρ μου και θελω να τουυ περασω Καποια αλλη ρομ υπαρχει καποιος Οδηγος;

Κατεβασε από το play Store το boot menu manger project lens. Είναι ειδικά για το Razr και με αυτό θα εγκαταστησεις custom recovery βασισμένη σε cwm. Θα έχεις πρόσβαση σε αυτή κάθε φορά που κάνεις restart με ένα απλό touch μετά το Motorola dual core. Τώρα από roms θέλει αρκετό διάβασμα ειδικά αν θέλεις dual boot. Μπορείς να βάλεις 4.2.2 cm10.1 η aokp η liquidsmooth που είναι όλα με custom kernel και απλά τα φλασαρεις μαζί με τα gapps για 4.2.2. Αυτά έχουν και τα περισσότερα updates σχεδόν καθημερινά. Μη ξεχάσεις να ενεργοποιησεις το kexec Mode αλλιώς δε θα bootαρουν. Τώρα αν θέλεις κάποια άλλη rom βασισμένη στο επίσημο 4.1.2 θέλει πιο πολύ δουλειά. Όπως και να έχει θέλει διάβασμα στο xda για να καταλάβεις τι παίζει. Εκεί έχει πολύ καλούς οδηγούς. Φυσικά ρώτα ότι θέλεις και εδώ.

• 2 weeks later...
Κατεβασε από το play Store το boot menu manger project lens. Είναι ειδικά για το Razr και με αυτό θα εγκαταστησεις custom recovery βασισμένη σε cwm. Θα έχεις πρόσβαση σε αυτή κάθε φορά που κάνεις restart με ένα απλό touch μετά το Motorola dual core. Τώρα από roms θέλει αρκετό διάβασμα ειδικά αν θέλεις dual boot. Μπορείς να βάλεις 4.2.2 cm10.1 η aokp η liquidsmooth που είναι όλα με custom kernel και απλά τα φλασαρεις μαζί με τα gapps για 4.2.2. Αυτά έχουν και τα περισσότερα updates σχεδόν καθημερινά. Μη ξεχάσεις να ενεργοποιησεις το kexec Mode αλλιώς δε θα bootαρουν. Τώρα αν θέλεις κάποια άλλη rom βασισμένη στο επίσημο 4.1.2 θέλει πιο πολύ δουλειά. Όπως και να έχει θέλει διάβασμα στο xda για να καταλάβεις τι παίζει. Εκεί έχει πολύ καλούς οδηγούς. Φυσικά ρώτα ότι θέλεις και εδώ.

Καλημέρα σε όλους.

Έβαλα την επίσημη 4.1.2 κανονικά και με root, αλλά λόγω λάθους μου στο restore από TiBa, δεν μπούταρε και αναγκάστηκα να κάνω εργοστασιακό reset, οπότε πάει το root... Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω άλλη ρομ (πχ CM10,1) γιατί μου είναι απαραίτητο το root...

Update:

Τελικά με voodoo ota επανέφερα το root και όλα καλά...

Edited by TheoX

Ερώτησης. Επειδή μου την είχε βιδώσει το safestrap (είχα βάλει CM) , πέρασα την official 4.1.2 . Όπου έχω κοιτάξει στο xda, είτε για την cm είτε για την liquid , αναφέρουν την ύπαρξη του safestrap. ΔΕΝ θέλω, να έχω τη δυνατότητα dual boot, δεν με ενδιαφέρει. Αν flashάρω, μέσω του recovery την CM και τα gapps, όπως έκανα με την official, θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Βρήκα και άλλους να ρωτάνε στο xda, αλλά δεν πήραν ποτέ απάντηση.
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Ερώτησης. Επειδή μου την είχε βιδώσει το safestrap (είχα βάλει CM) , πέρασα την official 4.1.2 . Όπου έχω κοιτάξει στο xda, είτε για την cm είτε για την liquid , αναφέρουν την ύπαρξη του safestrap. ΔΕΝ θέλω, να έχω τη δυνατότητα dual boot, δεν με ενδιαφέρει. Αν flashάρω, μέσω του recovery την CM και τα gapps, όπως έκανα με την official, θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Βρήκα και άλλους να ρωτάνε στο xda, αλλά δεν πήραν ποτέ απάντηση.

Με τη στοκ recovery της Motorola δεν μπορείς να φλασαρεις καμιά custom rom. Βάλε το boot menu manager. Ψαξτο στο Google play και άνοιξε το και εγκατέστησε τη recovery. Είναι βασισμένη σε cwm και για μένα είναι πολύ μπροστά από το safestrap. Φυσικά με αυτή δεν χρειάζεται dual boot. Φλασαρεις κανονικά πάνω στη στοκ ρομ. Όλες οι roms στο xda είναι συμβατές και ας λένε safestrap.