Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο την vivodi όπως μου είπαν για να αφαιρέσω την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και να γίνει μετρητά. Οι χαρακτηρισμοί μου γ'αυτήν την εταιρεία είναι : αναισθησία-ανευθυνότητα- και είρωνες.Μιλάω για τον αγενέστατο κύριο που με "εξυπηρέτησε". Η δικιά μου η γνώμη είναι να μην πατήσει κανείς σ'αυτήν την εταιρεία.Για να δούμε μετά πόσο αγένεια θα έχουν.
London for ever

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα. μολις μοιυ ηρ8ε η γραμμη 512 . ποιον provider να βαλω ? 8ελω 24/7 και απεριοριστο κατεβασμα. επισης θελω να συνδεσω δυο υπολογιστες αν οχι τρεις.

απο τωρα που ηρθε η γραμμη τι steps πρεπει να ακολουθησω για να αποκτησω και εγω dsl analitika ?

eyxaristo εκ των προτερων

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

ακομα και μονιμο ναι ειναι δεν πειραζει, επειδη χωρις επακ πληρωνεις τα \/ σου την ωρα εκτος και αν εχεις vivodi dsl phone οπου και δεν σου χρειαζεται. :)

Router πήρες;

Για ISP δες τη Forthnet, τη Vivodi και ίσως και την ACN.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ποιο σημαντικό μιας και θέλεις να κάνεις τοπικό δίκτυο είναι να πάρεις ένα καλό router με firewall για να έχεις την απόλυτη προστασία.

Για παροχέα...2 μήνες περίπου με forthnet δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Φιλικά Δημήτρης

Νέες μειωμένες κατά 37% τιμές ανακοίνωσε η κάρτα της ΟΤΕΝΕΤ Smileandweb.

Η κάρτα των 3 Ευρώ δίνει πλέον χρόνο ομιλίας 35 Λεπτά για ΗΠΑ Αγγλία Γαλλία Γερμανία Καναδά.

Η χρέωση είναι τώρα πιά 8,5 Ευρωλεπτά από 13, 5 που ήταν η παλαιά τιμή.

Επιπλέον η κάρτα Smile & Web δίνει στους χρήστες της 3πλάσιο χρόνο πρόσβασης στο Internet. Πιο συγκεκριμένα, κάθε Smile & Web αξίας:

3 παρέχει 9 Ώρες πρόσβασης στο Internet (6 ώρες δώρο),

9 παρέχει 33 Ώρες πρόσβασης στο Internet (22 ώρες δώρο) και

15 (+1 ΔΩΡΟ) παρέχει 60 Ώρες πρόσβασης στο Internet (40 ώρες δώρο).

ενα hubaki λεω να παρω. δηλαδη για οτενετ η τελλας δενλετε με τιποτα ε ? εχω την εντυπωση οτι η vivodi δεν εχει ακομα προσβαση στην περιοχη μου !!!! :o

Η Vivodi έχει παντού πρόσβαση όσον αφορά το ISP κομμάτι, δηλαδή για σένα που έχεις πρόσβαση ΟΤΕ η Vivodi σου δίνει σύνδεση. Όταν λέμε δεν έχει πρόσβαση εννοούμε με το δικό της δίκτυο.

Η ΟΤΕΝΕΤ είναι πανάκριβη και η Tellas επίσης αρκετά ακριβή. Καμιά τους δεν έχει την ποιότητα της forthnet που είναι αρκετά φθηνότερη και έχει την καλύτερη με διαφορά τεχνική υποστήριξη. :!:

Το hubάκι πως έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mιά αλλη λύση ειναι να κανεις ενα ωραίο δώρο στην γυναίκα σου ....κατι που να το θελει πολύ ώστε να την καλοπιασεις και να μην σου φωνάζει ¨-)))
Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

forthnet it is tote !!! xexexe

ΓΙΑ το hubaki δεν μπορω να βγαλω απο το modem που θα μου δωσουν ενα καλωδιο να το συνδεσω με το hub Και με μετα απο εκει στους υπολογιστες μου ? η οχι ??

Όχι αν πάρεις modem.

Για αυτό σου είπα ότι θες ADSL router.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Vasileios ( 4 Δεκ. 2004 , 00:20)

Νέες μειωμένες κατά 37% τιμές ανακοίνωσε η κάρτα της ΟΤΕΝΕΤ Smileandweb.

Η κάρτα των 3 Ευρώ δίνει πλέον χρόνο ομιλίας 35 Λεπτά για ΗΠΑ Αγγλία Γαλλία Γερμανία Καναδά.

Η χρέωση είναι τώρα πιά 8,5 Ευρωλεπτά από 13, 5 που ήταν η παλαιά τιμή.

Καλή η κίνηση της Otenet, αλλά υπάρχουν και άλλες κάρτες που είναι ειδικά για διεθνείς κλήσεις, με αρκετά χαμηλότερες χρεώσεις... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan ( 5 Δεκ. 2004 , 04:31)

Καλή η κίνηση της Otenet, αλλά υπάρχουν και άλλες κάρτες που είναι ειδικά για διεθνείς κλήσεις, με αρκετά χαμηλότερες χρεώσεις... :whistle:

Hu? :eek: Οπως???Για Ευρωπη νομιζα οτι αυτη πλεον ειναι η φθηνοτερη!

Λοιπόν, μετά από 2 μέρες απουσίας (λόγω σκληρού δίσκου) επανέρχομαι. Ζήτησα demo account forthnet αλλά δεν μπόρεσα να δοκιμάσω. Μάλλον κάπου κάνω λάθος ή στο nick ή στους DNS servers. 194.219.227.2 kai 193.92.150.3 ?

Να προσθέσω ότι το κατέβασμα ενός αρχείου 194ΜΒ από το site windows update έγινε με ταχύτητα σταθερά στα 49 ΚΒ/sec . Από ότι ξέρω θεωρητικά δεν θα πρεπε να είναι πάνω από 48.

Athina? nai oi ip einai aytes. dokimase na baleis primary tin 193.92.150.3. to theoritiko megisto einai i tahythta / 8 se KBytes/s. diladi gia ti 384 einai 48. apo ekei kai pera mporei en genei na emfanizei ligo parapanw an argiseis na dialekseis directory opou tha to swseis opote o hronos pou diairei einai katati mikroteros.

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

H Talk-Talk έχει καλύτερες χρεώσεις όπως και η ΥΑ για την υπόλοιπη ευρώπη και για πολλές άλλες χώρες .

Η προσφορά της smileandweb έχω την εντύπωση ότι απευθείνετε στις χώρες εκείνες όπου βάση στοιχείων κατευθύνετε η μεγαλύτερη κίνηση διεθνών κλήσεων δηλαδή ΗΠΑ Αγγλία Γαλλία Γερμανία Καναδά.

Οι τιμές για τις υπόλοιπες χώρες δεν είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με άλλες κάρτες αλλά για τις 5 συγκεκριμένες χώρες νομίζω ότι είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς με την μόνη διαφορά ότι η χρέωση είναι ανα λεπτό.

Η talk-talk για Αγγλία-Γερμανία χρεώνει 9 λεπτα αλλά χρεώνει ανα δευτερόλεπτο Άρα πρέπει να είναι πιο οικονομική τελικά για τα περισότερα τηλεφωνήματα , Για Ηπα και καναδα όμως χρεώνει 0.1363-0,14 και μάλιστα ανα λεπτό.

Η YA χρεώνει 0,13 αλλά δίνει 10% δώρο αρα έρχεται 0,118. και εδώ η χρέωση είναι ανα λεπτό. Τελικά αυτές οι μικρές λεπτομέρεις κανουν την διαφορά! Να σημειώσω τέλος ότι οι κλήσεις με smileandweb προς διεθνή κινητά έχουν απαράδεχτα υψηλές τιμές...

θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζει κανεις τι settings κανω στα windows xp ωστε να καποια καλυτερη ταχυτητα (αν υπαρχει φυσικα) διοτι θελω να τεσταρω αν ανεβαζει πιεση η θα καψει καμια φλατζα??? :)

Αν δεν το γράψεις καλύτερα δε θα σου απαντήσει κανένας.

Δεν κατάλαβα τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε λογικά (αν κάνω λάθος let me know) καλώδιο μόνο από modem/router μπορεί να τραβήξει. Τα απλά modem είναι μόνο usb... Έτσι δεν είναι;

soz μπερδεψα λιγο τα forum γμτ :o ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να πειραξω το rwin ωστε να δω μια σταθερη ταχυτητα downloading (χωρις πολλα σκαμπανεβασματα) :)

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...