Bayern7 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 lewton και κάτι άλλο κάνανε. Όχι μόνο υποβάθμιση των siemens. Στο δικό μου (Intracom) δεν υπήρχαν πόρτες και τώρα ξαφνικά υπάρχουν, και από 40 kB/s που έπιανα τώρα με το ζόρι περνάω τα 25. Τα ξημερώματα τα πράγματα γίνονται κάπως καλύτερα, αλλα την υπόλοιπη μέρα είναι απελπιστική η κατάσταση. Χοντρικά από τις 9/10 το πρωί μέχρι τις 1-2 το βράδυ σέρνεται. Τις υπόλοιπες ώρες είναι όπως παλιά. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Eμενα τα ιδια...Σαν τον iNCubO..Ειμαι σε σχεδον αδειο DSLAM.Πιανω χαλ(λλ)αρα 40αρι.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 sygnwmh an to 8ema exei idi siziti8ei h an auto den einai to katallilo meros gia mia tetia erwthsh :o Se merikes meres (oktwmvrio) paw na meinw Thessalonikh kai efoson 8a valw tilefwnikh grammh ktl 8elw na mou proteinete tin kalyterh etairia gia sta8erh tilefwnia pou na parexei parallila internet.Akousa diafores gnwmes apo gnwstous mou oi opoioi distixws den einai arketa enimerwmenoi sto 8ema gi'auto 8a i8ela na mou proteinete eseis kati.Sas euxaristw :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 DSL Statistics Line Status Enabled Bandwidth Up/Down (Kbit/sec) 448 / 896 Uptime 2d 04:30 kBytes Tx/Rx 6028432 / 6372720 Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (11 Σεπ. 2004 , 00:09) Eμενα τα ιδια...Σαν τον iNCubO..Ειμαι σε σχεδον αδειο DSLAM.Πιανω χαλ(λλ)αρα 40αρι.... Χαλαρό 46άρι εγώ..με isp tellas και γραμμή στα 448/160 Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ειδατε τελικα που είχα δικιο. Την εκανε ο ΟΤΕ στην Tellas και αυτη παίρνει μέτρα εναντιον του τωρα!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (11 Σεπ. 2004 , 02:10) Χαλαρό 46άρι εγώ..με isp tellas και γραμμή στα 448/160 46;;;;;;;; Εγώ από τότε που ρίξανε σε όλους τις ταχύτητες στα siemens δεν έχω ξαναδεί πάνω από 42-43... Σε ποια περιοχή είσαι και σε τι dslam; Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=41272 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eaglecom ( 9 Σεπ. 2004 , 19:27) ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ BUFALLO AIR STATION TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ (20 $) ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500 m.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛ WISIP ΤΗΣ PULVER ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. eaglecom καλως ηρθες στο myphone! Παρακαλω μη χρησιμοποιεις κεφαλαια οταν γραφεις :) _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Παραπάνω εννοώ ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα στην περιοχή μου πλήρης αδεσμοποίηση τοπικού βρόγχου, δηλαδή αναγκαστικά ακόμα και για σκέτο ADSL πρέπει να πληρώσω στον ΟΤΕ το σχετικό κόστος για το ADSL ... ;) Οπότε δεν μπορώ να ανεξαρτητοποιηθώ τελείως από τον ΟΤΕ. Απλά ρωτάω αν μπορώ να κόψω τελείως το τηλέφωνο και να πληρώνω στον ΟΤΕ μόνο το πάγιο για το ADSL, και όχι τα γνωστά πάγια του σταθερού. :rolleyes: "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Τι εννοείς "tin kalyterh etairia gia sta8erh tilefwnia pou na parexei parallila internet"; Θες να μη βάλεις καθόλου ΟΤΕ; Αυτό φαίνεται από τα γραφόμενά σου. Η απλά ψάχνεις εναλλακτικό; Αν είναι έτσι το itnernet δεν κολλάει. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 na min valw ka8olou ote,diladi an px valw forthnet sta8erh na valw kai internet apo tin forthnet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (10 Σεπ. 2004 , 19:25) Προφανώς εννοείς δεν υποστηρίζεται γενικότερα το DSL access της Vivodi... Δεν γίνεται να υποστηρίζεται γενικότερα DSL access και όχι DSL phone. Γίνεται. Συγκεκριμένα μόνο κέντρα της Vivodi έχουν δυνατότητα για DSLphone, αν δεν κάνω λάθος μόνο Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Κρήτης. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackup (11 Σεπ. 2004 , 12:55) Παραπάνω εννοώ ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα στην περιοχή μου πλήρης αδεσμοποίηση τοπικού βρόγχου, δηλαδή αναγκαστικά ακόμα και για σκέτο ADSL πρέπει να πληρώσω στον ΟΤΕ το σχετικό κόστος για το ADSL ... ;) Οπότε δεν μπορώ να ανεξαρτητοποιηθώ τελείως από τον ΟΤΕ. Απλά ρωτάω αν μπορώ να κόψω τελείως το τηλέφωνο και να πληρώνω στον ΟΤΕ μόνο το πάγιο για το ADSL, και όχι τα γνωστά πάγια του σταθερού. :rolleyes: Όχι δεν μπορείς. Θα πληρώνεις το πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN/ISDN κανονικά. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Θέλω να βάλω DSL over PSTN (πρόσφατα άνοιξαν "πόρτες" στην περιοχή μου, μάλλον ο ΟΤΕ είχε χάσει το κλειδί). Τώρα έχω ISDN. Ξέρετε τι χρέωση περίπου θα πάει για να γίνει η μετατροπή της γραμμής; Παίζει τίποτα περίεργο με τους λογαριασμούς; Με το netmod τι γίνεται; Πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία; Τhx :) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 νομιζω χρεωνεσαι ενα μικρο ποσο για την αλλαγη της γραμμης (δε θυμαμαι ποσο ειναι). Το νετμοντ θα στο ζητησουν πισω. Λογικα θα πρεπει πρωτα να κανεις αιτηση αλλαγης της γραμμης σε Psdn και μετα να κανεις την αιτηση για dsl. Τωρα ποσο θα κανουν... ετσι που ταχουν φορτωσει στους κοκκορους που να ξερει κανεις... και φοβαμαι οτι οταν προκειται για μετατροπη απο Isdn σε Psdn (που πας σε χαμηλοτερα παγια) μπορει και να μη σκοτωθουν να ερθουν! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 re su den xreiazetai na girisei se pstn gia na balei dsl.kratas to netmod k sou stelnoun ena splitter k ena kainourgio modem.gia to kostos den thimamai allos plironei :) to mono pou ksero einai oti thelei 50 euro gia na rthei texnikos na sou sindesei to modem ktlp ego to kana monos k ta glitosa :P :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 telika o pateras mou apofasise na kratisoume kai tin isdn (siga twra min skasoume gia 10 eurw pagio parapanw :P). Opote mesa stin bdomada kanw aitisoula (molis plirwthw apo tin douleia :) ) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Έκανα σήμερα την αίτηση για ADSL over ISDN τελικά. Να ρωτήσω. Το σήμα της ADSL περνάει με πολύπλεξη πάνω από το σήμα της ISDN έτσι; Δηλαδή τα καλώδια που καταλήγουν στις μπρίζες του σπιτιού μου πρέπει να είναι με 2 ή με 4 σύρματα για να υποστηρίζεται η ADSL; Είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω το thread... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Σεπ. 2004 , 15:18) Έκανα σήμερα την αίτηση για ADSL over ISDN τελικά. Να ρωτήσω. Το σήμα της ADSL περνάει με πολύπλεξη πάνω από το σήμα της ISDN έτσι; Δηλαδή τα καλώδια που καταλήγουν στις μπρίζες του σπιτιού μου πρέπει να είναι με 2 ή με 4 σύρματα για να υποστηρίζεται η ADSL; Είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω το thread... Mε 2 σύρματα όπως είναι τώρα. ;) Δεν αλλάζεις τπτ, απλα χρησιμοποιούνται περισσότερες συχνότητες. Και για την ιστορία (αφού πλέον αποφάσισες να κρατήσεις την ISDN) η μετατροπή σε PSTN κοστίζει 30 ευρά. Η διαδικασία του να σου πάρουν το modem και να σου γυρίσουν τη γραμμή δεν αργεί 2-3 μέρες το πολύ. Εμένα είχαν έρθει την επόμενη μέρα κιολας. Αυτό που αργεί είναι να ενημέρωσουν τα κεντρικά μηχανήματα ότι είσαι πλέον με PSTN, για να προσωρήσει η αίτηση του DSL. Βδομάδα και βάλε.. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Κ man thx alot :) Σύντομα θα μπω στον κόσμο των Ευρυζωνικών συνδέσεων. BTW αυτή τη στιγμή δεν υπήρχαν πόρτες για DSl over ISDN. Πόσο καιρό λέτε να κάνει να βρεθεί καμία ανοιχτή πορτούλα και για μένα; Από isp τι να επιλέξω; Ποιος είναι ο καλύτερος σε τιμή/απόδοση; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 O freeland είχε δίκιο τελικά. Έλειπα στο εξωτερικό, και με το που γύρισα το routerάκι συνδεόταν σε χαμηλότερη ταχύτητα. Gamwto! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (12 Σεπ. 2004 , 23:12) Θέλω να βάλω DSL over PSTN (πρόσφατα άνοιξαν "πόρτες" στην περιοχή μου, μάλλον ο ΟΤΕ είχε χάσει το κλειδί). Τώρα έχω ISDN. Ξέρετε τι χρέωση περίπου θα πάει για να γίνει η μετατροπή της γραμμής; Παίζει τίποτα περίεργο με τους λογαριασμούς; Με το netmod τι γίνεται; Πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία; Τhx :) Έκανα κι εγώ ακρβώς το ίδιο, μετατροπή από ISDN σε PSTN, η χρέωση είναι όντως 29ευρώ+ΦΠΑ. Η διαδικασία πράγματι κράτησε πολύ λίγο, Πέμπτη απόγευμα έκανα τηλεφωνικώς στο 134 την αίτηση, Παρασκευή μου τηλεφώνησαν και μου έκλεισαν ραντεβού για Κυριακή (ναι, ναι, Κυριακή! :blink: ). Βέβαια αποτελεί ιστορία για σένα, όπως είπε ήδη ο Bayern7, αλλά το σκέφτηκες καλά που κρατάς την ISDN; Όλοι μου λένε πως η adsl 'τρέχει' καλύτερα over PSTN (αν κάνω λάθος, διορθώστε με), γιατί οι γραμμές PSTN είναι πιο καθαρές, γι'αυτό κι εγώ μπήκα σ'αυτή τη διαδικασία. 'Οσον αφορά το πότε θα είναι διαθέσιμες πόρτες, το ρώτησα κι εγώ, μου είπανε πως εξαρτάται από το χρονοδιάγραμμα του συνεργείου, πότε θα περάσουν από την περιοχή σου.. μου έδωσαν και τηλέφωνο να πάρω να τους ρωτήσω, αν το θέλεις στείλε μου pm ή πάρε στο 134 να σου πούνε. ISP προσωπικά θα βάλω forthnet, 3 χρόνια τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις PSTN συνδέσεις τους, και ακούω πολύ καλά σχόλια όσον αφορά και τo adsl :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Την ISDN ήθελε να την κρατήσουμε ο πατέρας μου, οπότε έτσι και έγινε. Όσον αφορά την forthnet, με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει σύνδεση ενός μήνα, αλλά μόνο 3μηνα πακέτα... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_GR Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικά μας είχαν πεί, μέσα στο 2004, μέχρι Μαίο - Ιούνιο 2004 θα εξυπηρετηθείτε οι "άτυχοι" Πειραιώτες που πατάτε σε οπτικές ίνες. Μετά με όλη την ειλικρίνεια που τους έμεινε οι υπέυθυνοι σχεδισμού ADSL του ΟΤΕ μας έιπαν μετά την Ολυμπιάδα καθώς θα περισσέψουν αρκετά μίνι-Dslam απο Ολυμπιακές εγκαταστάσεις κλπ. κλπ. Σημερινό τελευταίο νέο? Απο 15 Οκτωβρίου και μετά σταδιακά ανάλογα με την προτεραιότητα που έχει δωθεί απο τον ΟΤΕ και μέχρι το τέλος του 2005 θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι περιοχές που βρίσκονται πάνω σε "Onu". "Live my May to eat cloverleaf" - ζήσε μάη μου να φάς τριφύλλι!!!! Παιδιά αν πάρω μια τσάντα με καμία 30αριά δυναμίτες και πάω στο μέγαρο ΟΤΕ και τους σκάσω στα τρία το τριάκτινο κτήριο τους στο Μαρούσι μετά θα έχω άδικο, ή θα με δικαιώσει κανένα πολιτικό δικαστήριο????????????? Dream_GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts