Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα σιγά σιγά αδειάζουν οι 384ριδες και γεμίζουν οι 512ριδες και πάλι μια από τα ίδια θα γίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αντικειμενικά πάντως αν και το μόνο online game που έχω παίξει από το pc μου είναι το cs 1.6 , το χαμηλότερο ping το είχα με Forthnet.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα σιγά σιγά αδειάζουν οι 384ριδες και γεμίζουν οι 512ριδες και πάλι μια από τα ίδια θα γίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αντικειμενικά πάντως αν και το μόνο online game που έχω παίξει από το pc μου είναι το cs 1.6 , το χαμηλότερο ping το είχα με Forthnet.

Eχω δοκιμάσει όλους τους ISP. Όλους όμως.

Forthnet, Altec, Tellas έχουν τα ίδια pings. Τα καλύτερα.

OTEnet (παραδόξως), ΤΕΕ (περνάει μέσω οτενετ), Sparknet έχουν ένα κλικ μεγαλύτερο ping...

ΗΟL παίζει πολύ. Ειδικά τους τελευταίους μήνες με τις προσφορές, δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως σε γενικές γραμμές έχει ping σαν της ΟΤΕνετ...

Vivodi έχει πρόβλημα με το bandwidth (μέσω OTE μιλάω) στη περιοχή μου και γενικώς στη Β Ελλάδα, οπότε ούτε ασχολήθηκα να ψάξω το ping.

Πήρα πρίν απο δύο μέρες το συγκεκριμένο modem/router όλα καλά με το δίκτυο αλλά με το που το σύνδέω στο τηλέφωνο για να πάρει adsl ρίχνει όλη την γραμμή τηλεφώνου του σπιτιού και λειτουργεί μόνο το adsl.

Παλιότερα είχα ένα jetspeed στην ίδια ακριβώς γραμμή και έπαιζε μια χαρα και παίζει ακόμα μιας και για να έχω internet χρησιμοποιώ το jetspeed.

Έχω isdn , το πήγα σε ένα φίλο μου και παίζει μια χαρά. Λέτε να είναι πρόβλημα του φιλτρου?

δεν γνωριζω για καποια σελιδα, αλλα το winamp εχει καποις δικες του υπηρεσιες για live streaming τραγουδιων και βιντεοκλιπς - και μαλιστα δωρεαν :happy:

Εχει αρχισει. Την εχω κανει την εσωτερικη φορητοτητα. Εαν στην νεα περιοχη που πας εξακολουθει να παιζει το ιδιο αυτοματο τοτε μπορεις.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα!

Αγόρασα εχτές από τον Οτε το On Dsl Kit. Στο πακέτο αυτό εμπεριέχεται το usb modem "sagem fast 840" (η σύνδεση είναι ovr isdn).

Αν και δεν εχει ενεργοποιηθεί ακόμη η γραμμή, δοκίμασα να εγκαταστήσω το modem. Ακολούθησα τις οδηγίες και ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλα (μου ζητάει να συνδέσω το modem, ζητά επανεκκίνηση) όταν η διαδικασία τελειώσει, παίρνω στο device manger το μύνημα ότι τα windows δεν μπορούν να φορτώσουν τους drivers.

Δοκίμασα να κτεβάσω drivers και από το site της sagem, αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

splitter έχεις λογικά. Είχε καινούριο splitter το Netgear;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

εγώ το username το έχω χωρίς το @vivodinet.gr.

Δοκίμασε και έτσι και αν το πρόβλημα συνεχίζεται, ρώτα στο επισημασμένο θέμα της vivodi: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41705

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑDSL,Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ISDN 64.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ PSTN Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????

ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ISDN Η ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ?

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Δεν νομιζω να αξιζει να εχεις και την isdn αν δεν θελεις 2 τηλ γραμμες!

Απο εκει και περα οσο αναφορα για πακετα ι Vivodi εχει βγαλει ενα καλο... Κανε μια καλη ερευνα αγορας και παρε οποιο σε συμφερει.

Θα σου ελεγα να μην παρεις καμια μεγαλη συνδεση γιατι θα πεσουν και αλλο οι τιμες και δεν αξιζει να εισαι για 1 χρονο σε μια εταιρια ενω μπορει να βγει κατι πολυ καλυτερο!!!

Never Settle 3...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑDSL,Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ISDN 64.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ PSTN Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????

ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ISDN Η ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ?

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ. Απλά για να επιστρέψεις στην PSTN πρέπει να ξαναπληρώσεις το 30άρι στον ΟΤΕ και να επιστρέψεις το Νετμοντ, όπερ σημαίνει νέο σύστημα καλωδίωσης κάτι που για μένα ήταν μεγάλη φασαρία. Και δεδομένου ότι θα κέρδιζα 3-4€ το μήνα αλλά θα πλήρωνα με τη μία 30, σημαίνει ότι κέρδος θα αποκόμιζα μετά από ένα χρόνο. Οπότε την άφησα σε ISDN "αναγκαστικά". :cry:

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ. Απλά για να επιστρέψεις στην PSTN πρέπει να ξαναπληρώσεις το 30άρι στον ΟΤΕ και να επιστρέψεις το Νετμοντ, όπερ σημαίνει νέο σύστημα καλωδίωσης κάτι που για μένα ήταν μεγάλη φασαρία. Και δεδομένου ότι θα κέρδιζα 3-4€ το μήνα αλλά θα πλήρωνα με τη μία 30, σημαίνει ότι κέρδος θα αποκόμιζα μετά από ένα χρόνο. Οπότε την άφησα σε ISDN "αναγκαστικά". :cry:

και εγώ ακριβώς έτσι ήμουν

βάλε κ το 1-1.5€ για αναγνώριση κλήσεων;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μιλώντας εκ των έσω μιας και δουλεύω στο 134 θα σου έλεγα ότι δεν αξίζει γιατί όντως θα σκάσεις ένα 30άρι κρίμα κι άδικα και θα κερδίζεις μόνο 2,5€ το μήνα και το χειρότερο είναι ότι επειδή τα συστήματα εκεί είναι λίγο "πίσω" θα πρέπει να κάνεις την αίτηση να περιμένεις να έρθει ο τεχνικός που θα σου κλείσει ραντεβού σε κανά 20ήμερο και το χειρότερο είναι ότι επειδή κάθε αίτηση παραμένει σε εκρεμμότητα για κάποιες μέρες (μπορεί και μια βδομάδα μετά τη μετατροπή) δε μπορεί να περαστεί νέο αίτημα (όπως για ADSL) οπότε θα περιμένεις αρκετά. Απλά επειδή πολλοί με παίρνουν για προβλήματα σχετικά με isdn&adsl δε ξέρω μήπως έχεις τίποτα προβλήματα μετά.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Υπαρχει δυνατότητα φορητοτητας αριθμού και στα σταθερά τηλέφωνα, δεν ξερω ομως αν εχει αρχισει η εμπορική διάθεσή της απο τον ΟΤΕ

Υπάρχει κανονικά η υπηρεσία απλά μέχρι λίγους μήνες πριν επειδή τα συστήματα ήταν υπό δοκιμή δε την προτείναμε στους πελάτους, μόνο όσοι το γνώριζαν και το ζητούσαν. Πλέον από τον Νοέμβρη και μετά λειτουργεί και επίσημα, κοστίζει όντως 10€+ΦΠΑ επιπλέον του κόστους της μεταφοράς απλά έχει μικροπροβλήματα όπως το ότι πρέπει να διακοπεί πρώτα η γραμμή στη παλιά διεύθυνση και μετά από τρεις μέρες να πάρεις τους τεχνικούς για να κλείσεις ραντεβού μαζί τους που θα σου κλείσουν μετά από καμιά 15αριά μέρες, πρακτικά μένεις αρκετά χωρίς τηλέφωνο ενώ και κατά τη μεταφορά δε βγαίνει ειδικό μήνυμα που να ενημερώνει ότι υπάρχει μεταφορά απλά βγαίνει μήνυμα ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, τέλος να υπολογίσεις ότι σε πολλές περιπτώσεις για 2-3 ημέρες αφού λειτουργήσει η γραμμή δε μπορείς να δεχτείς κλήσεις παρά μόνο να κάνεις εξερχόμενες.

ΥΓ: Επίσης αν έχεις adsl υπολόγισε κανά δεκαήμερο μετά ότι θα λειτουργήσει και αυτό κανονικά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Υπάρχει κανονικά η υπηρεσία απλά μέχρι λίγους μήνες πριν επειδή τα συστήματα ήταν υπό δοκιμή δε την προτείναμε στους πελάτους, μόνο όσοι το γνώριζαν και το ζητούσαν. Πλέον από τον Νοέμβρη και μετά λειτουργεί και επίσημα, κοστίζει όντως 10€+ΦΠΑ επιπλέον του κόστους της μεταφοράς απλά έχει μικροπροβλήματα όπως το ότι πρέπει να διακοπεί πρώτα η γραμμή στη παλιά διεύθυνση και μετά από τρεις μέρες να πάρεις τους τεχνικούς για να κλείσεις ραντεβού μαζί τους που θα σου κλείσουν μετά από καμιά 15αριά μέρες, πρακτικά μένεις αρκετά χωρίς τηλέφωνο ενώ και κατά τη μεταφορά δε βγαίνει ειδικό μήνυμα που να ενημερώνει ότι υπάρχει μεταφορά απλά βγαίνει μήνυμα ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, τέλος να υπολογίσεις ότι σε πολλές περιπτώσεις για 2-3 ημέρες αφού λειτουργήσει η γραμμή δε μπορείς να δεχτείς κλήσεις παρά μόνο να κάνεις εξερχόμενες.

ΥΓ: Επίσης αν έχεις adsl υπολόγισε κανά δεκαήμερο μετά ότι θα λειτουργήσει και αυτό κανονικά

Ευχαριστούμε για την υπεύθυνη ενημέρωση φίλε. :)

Συμπέρασμα: Όσοι είναι να μετακομίσετε και θέλετε να κρατήσετε τον αριθμό σας, καθυστερήστε την μετακόμισή σας, ώσπου να στρώσουν τα συστήματα του ΟΤΕ. :p

Kαλησπέρα....

Πέρα απο τις προσφορές που ήδη παίζουν στα κουτιά του dsl , τι θα σας τράβαγε στο να επιλέξετε κάτι άλλο? Τι δώρο θα θέλατε να έχει?

Και που ξέρετε κάποιος εκει έξω μπορεί να σας ακούσει και να πραγματοποίησει την επιθυμία σας!!!! :D :blink:

ego tha ithela na dinoun doro ena xbox360 ;)

tote kai mono tha eixe endiaferon:p

Μα νομίζω υπάρχει και τέτοιο πακέτο!

Δε θυμάμαι από ποια εταιρεία...

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Μα νομίζω υπάρχει και τέτοιο πακέτο!

Δε θυμάμαι από ποια εταιρεία...

Υπήρχε με το προηγούμενο xbox,όχι το 360.

Εγώ θα ήθελα επιπλέον δωρεάν μήνες,το μόνο πραγματικά χρήσιμο σε τέτοια πακέτα.

καλησπέρα,

σε 1 μήνα περίπου τελειώνει το χρονικό όριο των 3 μηνών που είχα με το onDSLkit και έτσι έχω τις εξής ερωτήσεις:

1. πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να δικόψω απο τον ΟΤΕ ή θα διακοπεί μόνη της η πρόσβαση στον internet? Κάτι έχω ακούσει ότι αν δεν τους ειδοποιήσεις ότι θέλεις διακοπή αυτοί συνεχίζουν να σε χρεώνουν. Αν πρέπει να πάρω τηλ εγω που να πάρω τηλ. ξέρετε?

2. απο τον επόμενο μήνα και μετά θα πληρώνω στον λογαριασμό του ΟΤΕ και το πάγιο της ADSL γραμμής (όχι ADSL πρόσβασης) έτσι? Πόσο είναι το πάγιο αυτό /μήνα με ΦΠΑ?

3. επειδή έχω διαβάσει πολλά τι μου προτείνετε για να συνεχίσω? Τώρα έχω τον εξοπλισμό. Ποιά εταιρεία έχει την καλύτερη προσφορά αυτην την χρονική περίοδο?

ευχαριστώ και Καλή Χρονιά

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...