Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες ή δεν το έθεσα σωστά.

Η TelePassport παρέχει την υπηρεσία ΑΚΓ (Αναγνώριση Καλούσας Γραμμής).

Μονο εαν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία αναγνώρισης ΑΚΓ θα έχεις πάντα εμφάνιση του αριθμού σου στα κινητά.

Με αυτόν τον τρόπο οι κλήσεις διεκπεραιώνονται μέσω διασύνδεσης και οι κλήσεις "βγαίνουν" πάντα και πολύ πιό γρήγορα.

Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση που δεν έβγαζες γραμμή. Είχες ενεργοποιήσει την ΑΚΓ;

Σε ποιά περιοχή είσαι;

 

 

Mα αφού σου λέει ότι πάντα φαίνεται ο αριθμός άρα την έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία.

 

Stixima η q 1765 έχει πάντα αναγνώριση και πολύ καλή ποιότητα. Επίσης και η cosmoline παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης αλλά έχει ελάχιστη χρέωση το λεπτό (μετά ανα δευτ).

 

η telepassport την παρέχει αλλά έχει ρυθμό χρέωσης ανά 30 δευτ! :w00t: :mad:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Q.

 

Άψογη ποιότητα (εφάμιλλη ΟΤΕ, και δεν υπερβάλλω).

 

Κλήσεις προς κινητά με διασύνδεση εξ ορισμού, χωρίς πρόσθετη χρέωση και με αυτόματη την αναγνώριση κλήσης προς κινητά.

 

Ελάχιστη χρέωση 30'' (από τις ελάχιστες που το έχουν αυτό ακόμα!)

 

Χαμηλή χρέωση προς κινητά Q (ενιαία χρέωση με τις άλλες στα 0.1750 Ε / λεπτό, και για 5 κινητά Q πάμε στα 0.1225)

 

Χαμηλότερες χρεώσεις κάθε μέρα μετά το 4ο λεπτό ομιλίας, και βράδια μετά τις 20:00 και Σ/Κ όλη μέρα

 

Η φθηνότερη σε αστικές (0.023 Ε/ λεπτό) και διεθνείς κλήσεις (0.10 Ε / λεπτό).

 

Συνιστάται ανεπιφύλακτα (εκτός αν δεν μένεις Αθήνα / Θεσσαλονική γιατί τότε δεν έχει αστικές κλήσεις :( )

 

Πληροφορίες:

 

http://www.myq.gr/main.asp?catid=02&subid=04

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

Anyway αυτό είναι άλλο θέμα, θα βρώ μια άκρη.

 

Σήμερα και το adsl wizard του ΟΤΕ γράφει οτι μπορώ να βάλω, αλλα αυτό που προκύπτει είναι οτι της forthnet ενημερώνετε πιο γρήγορα.

Εκτος και αν έτυχε.

...
Link to comment
Share on other sites

Ειχα δηλωσει στην Telepassport οτι θελω αναγνωριση και ειχα φαινοταν ο αριθμος στα κινητα που καλουσα. Απλα την διεκοψα γιατι επιανα καθημερινα μετα απο 4φορες προσπαθεια γραμμη. Και οχι μονο σε κινητα και σε σταθερα τηλεφωνα Αθηνας και Θεσ/νικης.

 

Ευχαριστω πολυ παντως ολους σας, θα μελετησω ιδιαιτερα την Q & Cosmoline. Οσο για τα αστικα δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι δεν καλω αστικα παρα μονο υπερ-αστικα και κινητα.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg
Link to comment
Share on other sites

8a h8ela na rothso an kukloforei akomh to cd tou ote pou exei ola ta thlefona h to exoun katarghsei??

 

an kukloforei, exei kai updates kai patches ktl???

 

 

sxetika me to id caller software 8umamai oti kukoforousan diafora ellhnika...merika apo ta opoia eixan kai ta thlefona ensomatomena.....auta se ti stadio ekselikshs einai???

 

 

euxaristo polu!

Link to comment
Share on other sites

stis 11.30 ora elladas diakopike i sindesi otenet grafontas os provlima apotixia protokolou PPP(kati tetio).pira thlefwno kai ipane oti iparxi provlima tou dslam tou otenet kai otei stis 12.30 peripou 8a dior8w8i.ora 1.00 kai mpika kai litourgi.ante 8a apolafso taxitita ;) ax afta ta dslam

stelno to minima mono giana ennimeroso

Link to comment
Share on other sites

έχω τις κάτωθι απορίες-ερωτήσεις:

1)ενώ με παίρνουν από κινητό και ενώ αυτός που με καλεί είναι στην ίδια περιοχή με εμένα (Αθήνα) στις πληροφορίες κλήσεις μου βγάζει:

Ημ/νια κλήσης : 29/10/05

Ώρα κλήσης : 14:10:27

Περιοχή κλήσης : ΓΥΘΕΙΟ

Τύπος κλήσης : telephony

Πως είναι δυνατόν να εμφανίζεται το Γύθειο??

 

2)με παίρνει μια φίλη από σταθερό που έχει πολλά χρόνια και λογικά πρέπει να υπάρχει στον τηλεφωνικό κατάλογο, αλλά δυστύχώς δεν βγάζει στοιχεία. (δεν το είχε ποτέ απόρρητο)

 

3)στις ρυθμίσεις> πολυμέσα γιατί οι επιλογές είναι γκριζαρισμένες (δεν μπορώ να επέμβω) πχ να βάλω κάνω συσχέτιση τηλεφώνου με ήχο/φώτο.

όπως και στο κομμάτι ανάκληση στοιχείων η επιλογή ανάκληση στοιχείων από τον πανελλήνιο τηλ. κατάλογο είναι γκριζαρισμένη!

 

4)νέος τηλ. κατάλογος θα υπάρξει?? ή έχει γενικά καταργήσει ο ΟΤΕ το cd-rom???

Link to comment
Share on other sites

Δεν λες καν σε ποια περιοχή!

 

Το θέμα των προβλημάτων πάντως είναι εδώ ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

http://skydsl-shop.gr/catalog/index.php?language=GR

 

Δεν νομίζω να συμφέρει όμως γενικά το δορυφορικό ίντερνετ, αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχεις και ενσύρματο ίντερνετ για να κάνεις τις αιτήσεις σου(upload)...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς εννοώ. Του το είχα πει ξανά του minοvg σε άλλο θέμα.

 

Θα κάνει κατάθεση σε λογαριασμό της αλτεκ στην εθνική(150/471109-27) αναγράφοντας τον κωδικό συνδρομητή στο πεδίο αιτιολογία για καταθέτη(αυτά μέσω ebanking). Ετσι δεν υπάρχει κάποια χρέωση

Αυτό έκανα spartak. Ναι έτσι πρέπει να γίνεται. Δεν υπάρχει ειδική επιλογή για λογαριασμό Αλτεκ, αλλά με κατάθεση γίνεται κανονικότατα. :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτό έκανα spartak. Ναι έτσι πρέπει να γίνεται. Δεν υπάρχει ειδική επιλογή για λογαριασμό Αλτεκ, αλλά με κατάθεση γίνεται κανονικότατα. :)

 

Ουφ!! είδες;; Στο έλεγα και δεν με άκουγες!

Link to comment
Share on other sites

Από 18/10/2005 διατίθεται σε όλη την Ελλάδα η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων από σταθερό τηλέφωνο από τη Lannet Communications και την Fincom Group

 

H Lannet Communications και η Fincom – Materna Communications (εταιρεία με έδρα την Τσεχία και μέλος των ομίλων Fincom και Materna), λανσάρουν σήμερα την υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων (SMS) από σταθερό τηλέφωνο σε όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά οι χρήστες μπορούν μέσω της σταθερής τους γραμμής να στείλουν SMS και η Lannet είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Η υπηρεσία προσφέρεται ανεξάρτητα από τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας που χρησιμοποιεί ο χρήστης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε σταθερή γραμμή.

 

Μοναδική προϋπόθεση για την αποστολή SMS είναι ο χρήστης να διαθέτει σταθερή τηλεφωνική συσκευή η οποία να έχει δυνατότητες SMS. Το μήνυμα που αποστέλλεται σε έναν αριθμό σταθερού δικτύου, παραδίδεται σε μορφή κειμένου αν η τηλεφωνική συσκευή του παραλήπτη υποστηρίζει την υπηρεσία SMS. Σε αντίθετη περίπτωση το γραπτό μήνυμα μετατρέπεται και παραδίδεται σαν φωνητικό μήνυμα, ενώ αν στη γραμμή είναι συνδεδεμένη συσκευή fax, το μήνυμα παραδίδεται ως fax. Συνεπώς, το μήνυμα μπορεί να παραδοθεί σε όλες τις σταθερές γραμμές, ανεξάρτητα του αν ο παραλήπτης διαθέτει τηλεφωνική συσκευή που υποστηρίζει την υπηρεσία μηνυμάτων.

 

Συνοπτικά η αποστολή SMS είναι δυνατή προς κάθε:

• Αριθμό σταθερού δικτύου εντός Ελλάδος

• Αριθμό κινητού δικτύου

• Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

 

Η υπηρεσία αποστολής SMS από σταθερό τηλέφωνο προσφέρεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές που προσφέρουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (κατά μέσο όρο 8 ευρωλεπτά/SMS). Πιο συγκεκριμένα για την αποστολή SMS από σταθερό σε σταθερό τηλέφωνο θα υπάρχει χρέωση 4 ευρωλεπτών (0,04€) ενώ σε νούμερο κινητού 6 ευρωλεπτών (0,06€).

 

H Lannet ενημερώνει ότι οι πρώτες συσκευές με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας είναι της εταιρείας Microcom (μέλους του ομίλου Fincom). Μέσα στη γκάμα των προϊόντων της Microcom περιλαμβάνoνται και τα νέα SMS Dect τηλέφωνα, που προσφέρουν έγχρωμη οθόνη, πολυφωνικούς ήχους, wallpapers, screensavers, παιχνίδια, ημερολόγιο καθώς και μεταφορά στοιχείων από την κάρτα SIM του χρήστη. Οι συσκευές Microcom θα διατίθενται στις αλυσίδες καταστημάτων Carrefour, FNAC, Κωτσόβολος, Media Market ενώ η λίστα αναμένεται να συμπληρωθεί με κάποιες ακόμα. Επιπλέον η Lannet θα διαθέσει άμεσα και η ίδια στους πελάτες της συσκευές με δυνατότητα αποστολής και λήψης SMS

Link to comment
Share on other sites

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ.

URL: http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/11/02/1115472.htm

 

-----------

ΕΙΔΗΣΗ

-----------

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει νέες υπηρεσίες πληροφόρησης προς τους επιβάτες και την αεροδρομιακή κοινότητα, αξιοποιώντας -για πρώτη φορά στον αεροδρομιακό χώρο διεθνώς- τις δυνατότητες του ενιαίου δικτύου δεδομένων, φωνής και τηλεοπτικού σήματος (triple play) και τη δυνατότητα διαχείρισης και μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας (High Definition TV).

 

Παράλληλα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, είναι το πρώτo αεροδρόμιο στον κόσμο που προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρωμένου συστήματος ψηφιακής τηλεόρασης (streaming video) αξιοποιώντας τις δυνατότητες triple play και είναι σήμερα το μοναδικό σημείο στην Ελλάδα όπου το επιβατικό κοινό μπορεί να έχει την εμπειρία της τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας (HDTV) σε δημόσιο χώρο (όλο το 24ωρο, σε οκτώ επιλεγμένα σημεία του Κεντρικού Αεροσταθμού).

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης της ταξιδιωτικής εμπειρίας, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής προβάλλουν τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, ενώ περιλαμβάνονται πρόσθετες λειτουργίες, όπως:

 

- αυτόματη ενημέρωση για το δελτίο καιρού σε διαφορετικούς προορισμούς

 

- προβολή πληροφόρησης πτήσεων για αφίξεις/αναχωρήσεις

 

- διαχείριση διαφημιστικού υλικού

 

- προβολή χρηστικών πληροφοριών - μηνυμάτων

 

Σε επόμενο στάδιο, ο Αερολιμένας θα εμπλουτίσει τις υπηρεσίες προς τους επιβάτες με προσωποποιημένες πληροφορίες αναχωρήσεων (πληροφορίες συγκεκριμένου προορισμού, και σχετική μετεωρολογική ενημέρωση, συναλλαγματικές ισοτιμίες, ειδήσεις), αλλά και αφίξεων (ο καιρός στην Αθήνα, δρομολόγια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τιμές εισιτηρίων κ.α.).

Link to comment
Share on other sites

na sas rothso kati pos mporo na kano klhsh se kapoio contact pou exo sto voipbuster meso tou ata???

 

h pos mporo na ton kaleso alla na shkoso to akoustiko tou thlefonou gia na milhso???

 

 

dioti to username den einai noumera.....

 

euxaristo polu!

Link to comment
Share on other sites

Alcatel 530(i) αν θες ότι φθηνότερο και καλό (αλλά αν έχεις μόνο έναν υπολογιστή), και όλα τα μοντέλα της US Robotics (το καθένα ανάλογα με τις ανάγκες σου) αν θες την κορυφαία σχέση ποιότητας/τιμής.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να δούμε όμως και την άλλη όψη του νομίσματος και να μην κατηγορούμε πάντα μονό και για όλα τον ΟΤΕ.

 

Σήμερα το πρωί ανακάλυψα ότι η Forth net στην οποία ήμουν πελάτης της σταθερής τηλεφωνίας με προεπιλογή φορέα για περίπου κανά 6 μηνώ .. Όμως με αίτηση μου περίπου στης 12/09/2005 είχα κατάργηση την προεπιλογή και είχα αφήσει την σύνδεση με το δίκτυο με την λογική ότι οπότε εγώ θέλω θα πληκτρολογώ το 1789 και θα κάνω χρήση φορέα. Έλα όμως που σήμερα το πρωί η Forth net αυθαίρετα και χωρίς δική μου προηγουμένη αίτηση είτε τηλεφωνική είτε γραπτή προχώρησε σε ενεργοποίηση της προεπιλογής φορέα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ φυσικά διαμαρτυρήθηκα έντονα και ξέρετε τη απίστευτη γελοία και απαράδεκτη απάντηση πήρα …καθίστε και ακουστέ : Ότι ο ΟΤΕ ενεργοποίησε μονός του την προεπιλογή φορέα με σκοπό να δυσφήμηση την Forth net τα σχόλια δικά σας.

 

Φυσικά έστειλα διαμαρτυρία στην ΕΕΤΤ , στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή , και ζήτησα έγγραφος από την Forth net να άρει την προεπιλογή και να καταργήσει οριστικά την σύνδεση μου .

 

Οπότε δεν φταίει για όλα ο μόνο ο ΟΤΕ απλώς για τις εταιρίες είναι η εύκολη λύση .

 

Δυστυχώς είμαι πελάτης της Forth net εδώ και 3 χρονιά και στο Internet και έκανα ανανέωση πρόσφατα πριν από 3 μέρες εάν αυτό που έγινε σήμερα είχε γίνει νωρίτερα δεν θα είχα κάνει επουδενη ανανέωση. Η Forth net έχει κατά την γνώμη μου απαράδεκτες υπηρεσίες και στην σταθερή τηλεφωνία αλλά και σαν ISP. Ήταν η καλύτερη και έχει γίνει η χειρότερη από τις χειρότερες.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα, από τις 14:00 και μετά έχει "πέσει" ένα ADSL modem στην Forthnet στην Θεσσαλονίκη, και γίνεται ο χαμός...

 

Ξέρει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες;;;

Link to comment
Share on other sites

Μα κανείς δεν είπε οτι οι εναλλακτικοί είναι άγιοι.

Ειδικά η Tellas και η TeleDome μας έχουν συνηθίσει...

Να τώρα και η forthnet.

 

Ευτυχώς που υπάρχει η ΕΕΤΤ και σε κάποιες περιπτώσεις οι καλοι δικηγόροι :shifty: για να αντιμετωπίσουμε την κοροϊδία τους :rtfm: .

 

Πάντως επιμένω οτι ο ΟΤΕ είναι ο ΜΕΓΑΣ διδάξας του αθέμιτου ανταγωνισμού και της ψευτιάς.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι αληθεια οτι το μοντεμ που δινει η otenet με το kit ειναι κλειδωμενο για να λειτουργει μονο με otenet?και αν ναι υπαρχει καποιος τροπος για να το ξεκλειδώσουμε?
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...