tax_opari91 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ευχαριστω.... +1 στα USR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ψαχνοντας λιγο στο ebay μιας και ειμαι μελος βρηκα τα παρακατω: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5871787751&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5871337324&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5872025325&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 Tι λετε αξιζουν????Ποιο απο τα 3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Η ιστορία τελείωσε, όχι με όπως θα ήθελα, αλλά έτσι ώστε τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά. Εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθούσα να βρω λύση μεταξύ OTEnet και OTE (κυρίως OTE). Στην τελευταία φάση που είχαμε φτάσει, ο ΟΤΕ μου πρότεινε ότι έπρεπε να έρθει ένας τεχνικός στο σπίτι μου για να ελέγξει τη γραμμή. Τους έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μέρα, και ποτέ δεν εμφανίστηκε κανένας. Μου ζητούσαν τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλά ποτέ δεν επικοινώνησαν (όχι ότι είχα την ψευδαίσθηση ότι θα μου έκαναν την τιμή). Δύο φορές μόνο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι έλεγξαν τη γραμμή από το κέντρο και το πρόβλημα μου λύθηκε (φυσικά και δεν λύθηκε ποτέ). Τελικά πήγα το Σάββατο στον ΟΤΕ και μετέτρεψα τη γραμμή μου και τη σύνδεση από 1 mbps σε 384 kbps. Αυτό βέβαια είχε γίνει πρακτικά εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά τώρα έγινε και επίσημα ώστε να μην πληρώνω για κάτι που δεν έχω. Πάλι καλά, μου είπαν ότι η μετατροπή από 1024 σε 384 δεν έχει κανένα κόστος. Πραγματικά θα ήθελα όποιος έχει παρόμοια εμπειρία ή οποιαδήποτε ιδέα για το τι πραγματικά συνέβη στη γραμμή μου, να κάνει κανένα post εδώ (ειδικά αν δουλεύετε στον ΟΤΕ/OTEnet). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 H πρωσοπικη μου εμπειρια ειναι απο τα 9106 και 9105 (wifi and non wifi) kai ειναι εξαιρετικη. για τα αλλα δε ξερω.... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε ποιον κωδικο βαζουμε πριν απο τον αριθμο που καλουμε για να εχουμε αποκρυψη.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 #31# kai ton ari8mo Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Και για άλλη μια φορά θα κλειδώσω θέμα με παραπομπή στο Κοινόχρηση σύνδεση DSL...:X [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Επιλογή ρούτερ κτλ... Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ, ή να διαβάσεις τις ήδη υπάρχουσες σελίδες.. :happy:για ρούτερ, ρωτάς στο παραπάνω. Για να επλέξεις provider, ζήτα demo συνδέσεις. Αλλά κάτσε να σου έρθει η γραμμή!! [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 #31# kai ton ari8mo Η υπηρεσία δεν παρέχεται κατεπιλογήν από τον ΟΤΕ. Είναι μόνο για τα κινητά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Ειναι σιγουρο αυτο;Γιατι θυμαμαι πως καποια στιγμη υπηρχε καποιος κωδικος.Μηπως τον καταργησανε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 πολυ καλα εκανες. δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για 1024, να κατεβαζεις με 384 και να σου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα και οτι δεν μπορουν να σου εγγυηθουν την ταχυτητα. στο εξωτερικο θα τους ειχαν κραξει!!!!αλλα στην ελλαδα ο Ποτε κυριαρχει ακομα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Περίεργα πράγματα. Πως είναι δυνατόν ξαφνικά το μόντεμ σου να συγχρονίσει στα 384 ενώ είχες 1024, και ο οτές να βλέπει οτι ακόμα έχεις 1024; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Τι να πω... και αν είχα καμία από τις πατάτες που δίνει ο OTEnet θα μπορούσα να υποθέσω ότι φταίει η συσκευή. Αλλά με προϊόν της Linksys (Cisco) δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Στο μεταξύ (last update) σήμερα το πρωί με πήραν επιτέλους τηλέφωνο από ΟΤΕ "σχετικά με το αίτημα για βλάβη". Τι σύμπτωση... μόλις έκανα και επίσημα τη γραμμή μου 384 αποφάσισαν να ελέγξουν γιατί δεν μου δίνει 1024 :wacko: Επίσης δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση ή όχι, αλλά κοίταξα τη διαθεσιμότητα DSL στην περιοχή μου, από τη σελίδα του OTEshop και έλαβα το παρακάτω μήνυμα: "Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL)." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καταγγελία στην ΕΕΤΤ έκανες;; Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΟΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ: ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Όχι. Εξ'άλλου τελικά με πήραν τηλέφωνο και προσφέρθηκαν να λύσουν το πρόβλημα μου. Μετά από 2 βδομάδες άσκοπης χρέωσης βέβαια, και αφού η γραμμή μου δεν ήταν πλέον 1mbps, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ :fool: Κάποια στιγμή στο μέλλον πάντως θα ξαναπροσπαθήσω να αποκτήσω 1mbps σύνδεση, και ελπίζω τότε να κρατήσει παραπάνω από 2 μήνες... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Αν πρόκειται για εταιρεία μάλλον οι περισσότεροι εναλλακτικοί: Forthnet, Tellas, Q-Telecom κλπ Αν πρόκειται για ιδιώτη: Vivodi: μόνο μαζί με adsl, Telepassport: Ομοίως Teledome: μόνο σταθερή! Το πάνω χέρι θα έχει και πάλι ο ΟΤΕ μια και είναι ο διαχειριστής του καλωδίου μέχρι την πολυκατοικία σου αλλά εσύ δε θα ξαναμιλήσεις ποτές μαζί του. Την ευθύνη θα την έχει η εταιρεία που θα επιλέξεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Είναι φοβερές, εκπληκτικές, ανεπανάληπτες οι μέθοδοι του OTEnet...:lol: Έτσι για πλάκα, είπα να κοιτάξω τα στατιστικά χρήσης μου, από το users.otenet.gr σε αυτές μέρες που επέστρεψα στα 384. Φαίνεται λοιπόν κανονικά 384/128, αλλά όχι μόνο τώρα. Ακόμα και την περίοδο που είχα 1mbps (και που έβλεπα "μπροστά μου" αρχεία να κατεβαίνουν με 100 kb/s) η ταχύτητα σύνδεση μου αναφέρεται ως 384/128 !!! Από την άλλη, όταν είχα το πρόβλημα, η ταχύτητα μου αναφερόταν ως 1024/256, προφανώς επειδή απλά η βάση πελατών του ΟΤΕ ανέφερε ότι είχα σύνδεση 1mbps! Δυστυχώς αυτές τις 2 βδομάδες δεν σκέφτηκα να κοιτάξω τα στατιστικά πριν την αναβάθμιση σε 1mbps. Δεν θα με εξέπληττε αν έβλεπα ότι π.χ. 5 μήνες πριν είχα σύνδεση 1024/256, παρ'όλο που έκανα την αναβάθμιση τον Δεκέμβριο :dizzy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 δεν θα έλεγα οτι ο ΟΤΕ έχει το πάνω χέρι. Ο ΟΤΕ έχει απλά το καλώδιο που φτάνει στο σπίτι σου. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός αφορά αποκλειστικά τον εναλλακτικό πάροχο. Μην ξεχνάμε και την Cosmoline που δίνει νούμερα αλλα νομίζω εκεί δεν κόβεις κάν τον ΟΤΕ. 211 δίνει και το i-call.... Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 καλησπέρα, μετά το τέλος του onDSL kit συνέχισα ως εξής: γραμμή ADSL απο ΟΤΕνετ πρόσβαση ADSL απο forthnet αυτό που έχω να ρωτήσω είναι το εξής: την χρέωση της γραμμή ADSL (περίπου 18ευρω αν δεν κάνω λάθος κάθε μήνα) που την πληρώνω? Δηλ. θα έρχεται με τον λογαριασμό του ΟΤΕ ή σε ξεχωριστό λογαριασμό ΟΤΕνετ? σας ρωτάω γιατί ήρθε σήμερα ένας τέτοιος λογαριασμός απο ΟΤΕνετ και θέλω να δω αν είναι όντως αυτό και όχι κάτι άλλο του τύπου "ξέρετε...αργήσαμε να επεξεργαστούμε την αίτηση (διακοπής) σας και σας χρεώσαμε άλλον ένα μήνα " η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 καλησπέρα, μετά το τέλος του onDSL kit συνέχισα ως εξής: γραμμή ADSL απο ΟΤΕνετ πρόσβαση ADSL απο forthnet αυτό που έχω να ρωτήσω είναι το εξής: την χρέωση της γραμμή ADSL (περίπου 18ευρω αν δεν κάνω λάθος κάθε μήνα) που την πληρώνω? Δηλ. θα έρχεται με τον λογαριασμό του ΟΤΕ ή σε ξεχωριστό λογαριασμό ΟΤΕνετ? σας ρωτάω γιατί ήρθε σήμερα ένας τέτοιος λογαριασμός απο ΟΤΕνετ και θέλω να δω αν είναι όντως αυτό και όχι κάτι άλλο του τύπου "ξέρετε...αργήσαμε να επεξεργαστούμε την αίτηση (διακοπής) σας και σας χρεώσαμε άλλον ένα μήνα " Meso OTE.. opote ta 18 kai kati poy les 8a einai ston logargiasmo toy ote. http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Meso OTE.. opote ta 18 kai kati poy les 8a einai ston logargiasmo toy ote. Kάνεις λάθος. Η χρέωση θα γίνεται σε ανεξάρτητο λογαριασμό που θα έρχεται από οτενετ. Η γραμμή ανήκει στην οτενετ και όχι στον ΟΤΕ. Στη μόνη περίπτωση που η χρέωση ενσωματώνεται στον τηλεφωνικό λογαριασμό σου είναι με σύνδεση connex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Προφανώς για να συνεχίζεις με forthnet για isp σημαίνει ότι το onDSL kit το σταμάτησες.Άρα η γραμμή dsl είναι στον ΟΤΕ και εκεί θα πληρώνεις το πάγιό της,και όχι στην otenet.Εκτός αν έχεις βάλει το 1bill της forthnet οπότε νομίζω θα τα πληρώνεις μαζεμένα στην forthnet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 And the winner is spartak. Mετά το 4μηνο ο έρχεται το πάγιο της γραμμής σε ξεχωριστό λογαριασμό ΟΤΕΝΕΤ (καθώς κάτοχος της γραμμή θεωρείται αυτή). Υπάρχει περίπτωση να ενσωματώνεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. @Tempo ΠΡΟΣΒΑΣΗ Α.Ρ.Υ.Σ 1 μήνας 15.90 € η κάτι παρόμοιο δε λέει ο λογαριασμός? http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts