xspy Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Γειά σας! Είχα αρκετούς μήνες να χρησιμοποιήσω την lannet και πρόσφατα ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ ξανά.Μου ήρθε ο λογαριαμός και πριν τον ανοίξω σκέφτηκα 'καλα η lannet δεν θα βάλει επιτέλους dsl?' :) Χάρηκα που είδα οτι πλέον υπάρχει! Broadnet adsl λοιπόν απο την lannet.Το πακέτο με τον απαραίτητο εξοπλισμό κοστίζει 69euro(82.11με το φπα) για 4 μήνες και δεν υπάρχει καμία δέσμευση.Στο site της lannet όμως δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες!.Το έχει πάρει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 An ginetai na metakinisw to netmode tote exei kalws. Alla prepei na kalesw texniko tou ote na rithmisei tis prizes giati den xerw na to kanw mono mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Ηταν τοσο απλο να πει καποιος οτι απλα δεν γινεται. Thx:mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Αν έχεις τηλεφωνικές συσκευές στο σπίτι μόνο στο netmod και όχι και σε άλλες πρίζες στο σπίτι, τότε μπορείς να μεταφέρεις το netmod. Αλλιώς, πολύ δύσκολα μέσα σε σπίτι με έναν όροφο, θα έχεις πρόβλημα εμβέλειας με wi fi. Ειναι μια χαρά επιλογή και αν θες περισσότερα, ρώτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81534 ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Άμα δεν ξέρουμε πώς θα σου απαντήσουμε; :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Παιδια γνωρίζει κανεις αυτο το πρόγραμμα. Κυρίως θέλω να μάθω αν οι κλήσεις που γίνονται απο pc, μεσω ιντερνετ, σε σταθερο τηλέφωνο, χρεωνονονται ή ειναι δωρεαν. Ευψαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Παιδια γνωρίζει κανεις αυτο το πρόγραμμα. Κυρίως θέλω να μάθω αν οι κλήσεις που γίνονται απο pc, μεσω ιντερνετ, σε σταθερο τηλέφωνο, χρεωνονονται ή ειναι δωρεαν. Ευψαριστώ Οι κλήσεις χρεώνονται κανονικά Για Ελλάδα 0,018 Ίσως όμως να έχει ενδιαφέρουσες τιμές για κάποιες χώρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 γεια σε ολους. εχω στο desktop pc μου, 384 conn-x ADSL... πριν λίγες μέρες αγόρασα ενα SONY VAIO laptop, πως μπορώ να εχω ADSL και στα δυο pc? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Γειά σου φίλε. Ποιο modem/router έχεις ; Πόσες θύρες ethernet διαθέτει ; iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 είναι το jetspeed 520 στο desktop pc την συνδεση την εκανα μεσω usb και οχι ethernet. πάντως νομίζω πως εχει 2 ελέυθερες θυρες... η μια απ' αυτες μοιάζει σαν να μπαίνει εκει ενα μεγάλω καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής, ξέρεις με κλιπάκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Me to jetspeed mporeis na exeis taytoxrona ena usb pc kai ena ethernet pc kai na doyleyei kai ta 2 taytoxrona!To exw kanei! Mono poy prepei na riumiseis swsta ta gateway ktl... Oti ues edw eimai.To eixa palia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 thanks! πως ρυθμίζω τα gateways, κτλ? απο το http://192.168.2.1 admin, admin? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Καταρχάς ο εναλλακτικός σου πρεπει να στηρίζει υπηρεσία εκτροπής. Αν την υποστηρίζει και βαλεις προεπιλογή οι κλήσεις περνάνε απο τον εναλλακτικό. Ομως αν δεν θέλεις να περνάνε υπάρχει και το 1777 το οποίο θα βάλεις μπροστα απο τον αριθμό. ;) Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Ωραιο αυτο, δηλαδη μπορεις να εχεις προεπιλογη στον χ εναλλακτικο που εχει ελαχ χρεωση 1' και να βαλεις το 1777 μπροστα απο τη προωθηση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 επειδη παντως το λαπτοπ σου θα εχει δινατοτητες για ασυρματο Ιντερνετ, αν απρεις ενα Wi-Fi ρουτερ θα βολευτεισ πολυ! _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Καλησπερα! Έχω κάνει αίτηση για adsl στον οτε και περιμένω ενεργοποιήση. Μέχρι τότε πρέπει να σκεφτώ για να διαλέξω Isp. Σκεφτόμουν να βάλω forthnet ή την προσφορά με τους 3+3δώρο ή αορίστου χρόνου μιας και είναι φθηνότερη από otenet αν δεν προλάβω την προσφορά... Ενάς από τους λόγους που θέλω adsl είναι και το skype. Την forthnet αν και την συμπαθώ αρκετά σαν εταιρεία έχω ακούσει πολύ βρίσμο τελευταίως για τις ταχύτητες. Θα έχω πρόβλημα με skype και forthnet? Να πάω σε otenet καλύερα? (είμαι σε dslam Χολαργού - κανένας γείτονας για να πει για ταχύτητες?) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Καλησπερα! Έχω κάνει αίτηση για adsl στον οτε και περιμένω ενεργοποιήση. Μέχρι τότε πρέπει να σκεφτώ για να διαλέξω Isp. Σκεφτόμουν να βάλω forthnet ή την προσφορά με τους 3+3δώρο ή αορίστου χρόνου μιας και είναι φθηνότερη από otenet αν δεν προλάβω την προσφορά... Ενάς από τους λόγους που θέλω adsl είναι και το skype. Την forthnet αν και την συμπαθώ αρκετά σαν εταιρεία έχω ακούσει πολύ βρίσμο τελευταίως για τις ταχύτητες. Θα έχω πρόβλημα με skype και forthnet? Να πάω σε otenet καλύερα? (είμαι σε dslam Χολαργού - κανένας γείτονας για να πει για ταχύτητες?) Θα σε στεναχωρήσω λίγο μιας και οι πιθανότητες να λειτουργήσει απροβλημάτιστα το skype σε γραμμή ΟΤΕ 384 είναι λίγες. Εγώ χρησιμοποιώ Forthnet 384 και η σύνδεση πετάει. Το skype πάει πολύ καλά όπως και άλλες voip εφαρμογές. Το μυστικό είναι ότι είμαι σε γραμμή 512 ΟΤΕ. Πρωτού κάνω την αλλαγή το voip ήταν κακό και το download δεν είχε καμία σχέση με το τωρινό. Εγώ λέω να κάνεις αυτό που κοστίζει λιγότερο μιας και οι διαφορές της Forthnet με την Otenet είναι μηδαμινές από άποψη ταχύτητας. Μετά βλέπεις αν χρειάζεσαι και μια αλλαγή σε 512 γραμμή, για την οποία δεν πληρώνεις το εφάπαξ ποσό της ενεργοποίησης που πληρώνεις στην αρχή για κάθε νέα γραμμή Adsl. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Αντωνη, η Φορθνετ ελυσε πλεον τα προβληματα της και παει σφαιρα οπως παλια, δε θα εχεις προβλημα, αλλα δυστυχως δε θα εχεις και Skype (και γενικοτερα VoIP) με 384 DSL. Μπορει να παιζει ακομα και με το απλο 56Κ μοντεμ σου, αλλα οχι στη 384. Θελεις 512 γραμμη Δυστυχως απο οτι εχω καταλαβει (διορθωστε με αν κανω λαθος) εχει να κανει με τις ρυθμησεις του ΟΤΕ. _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 γιατί κάνει τόσο διαφόρα η γραμμή από μόνη της χωρίς να αλλάξω και συνδρομή? είναι αυτή η ιστορία με τους περιοσμούς πακέτων του οτε?τι ακριβώς παίζει με αυτό; http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Αν πάλι θέλεις να ξοδέψεις λιγότερα απο ένα WiFi Router πάρε ένα απλό Switch (20-30ευρώ) και βάλε τη σύνδεση σε μια port και τους υπολογιστές σε άλλες δύο. Αυτό έκανα με τον συγκάτοικο μου στο σπίτι μας και είμαστε κομπλέ... Υπ' όψιν δεν χρειάζεται καμία απολύτως ρύθμιση, plug and play http://www.e-shop.gr Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Επιλογή ρούτερ κτλ... Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ, ή να διαβάσεις τις ήδη υπάρχουσες σελίδες.. :happy: Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 είναι το jetspeed 520 στο desktop pc την συνδεση την εκανα μεσω usb και οχι ethernet. πάντως νομίζω πως εχει 2 ελέυθερες θυρες... η μια απ' αυτες μοιάζει σαν να μπαίνει εκει ενα μεγάλω καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής, ξέρεις με κλιπάκι. Εγώ έχω το 500 και νομίζω ότι έχουμε τις ίδιες εξόδους. Νομίζω έτσι όπως είσαι ,Αν και υπάρχουν 2 θύρες ethernet, γίνεται να συνδεθούν 2 υπολογιστές μόνο εαν ο ένας συνδεθεί με usb και ο άλλος με καλώδιο ethernet. Στην μία θύρα μάλιστα γράφει modem και στην άλλη ethernet. Εγώ πάντως επειδή συνδέω 3 υπολογιστές, έκανα αυτό που προτείνει ο φίλος. Αγόρασα ένα switch με 5 θύρες της 3com, σύνδεσα επάνω του το jetspeed και τους 3 υπολογιστές :) 30 ευρώ το είχα αγοράσει από το Πλαίσιο. Οι ρυθμίσεις του jetspeed γίνονται από την default web διεύθυνση του 192.168.1.1 και αν δεν έχεις πειράξει username & pass είναι admin admin. Απλά φρόντισε να είναι enable ο Dhcp server και στις κάρτες δικτύου κάθε υπολογιστή , στις ιδιότητες του tcp/ip να είναι επιλεγμένη η επιλογή όπου ο Η/Υ θα ανακτά αυτόματα τις ρυθμίσεις για gateway, subnet, local ip και διακομιστές. Μετά η διαδικασία είναι τελείως Plug and play. Τα βάζεις , κάνεις κι ένα restart καλού κακού και είσαι έτοιμος :) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 γιατί κάνει τόσο διαφόρα η γραμμή από μόνη της χωρίς να αλλάξω και συνδρομή? είναι αυτή η ιστορία με τους περιοσμούς πακέτων του οτε?τι ακριβώς παίζει με αυτό; Ναι, αυτή η καταραμένη ιστορία με τον περιορισμό πακέτων του πΟΤΕ. Και το αστείο είναι ότι πρόσφατη απάντηση της ΕΕΕΤ αναφέρει ότι αυτός ο περιορισμός δεν είναι παράνομος και δεν αντιτίθεται με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας adsl του ΟΤΕ. Τώρα για το τι ακριβώς παίζει, διάβασε αυτό το post , τα λέει ωραία. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Με κλειστα ματια πηγαινε στα US Robotics, αντεχουν πολλες συνδεσεις ταυτοχρονα χωρις προβλημα και αυτο τα κανει ιδανικα για Ρ2Ρ _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts